Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Στο γιατρο εννοεις?εγω παω 11!κανονικα θα πήγαινα κ εγω την αλλη βδομαδα αλλα θα λειπει!

αχ ναι συγνωμη αυτο εννουσα..οποτε θα πας μετα απο μενα..ενταξει δε πειραζει μια βδομαδα αργοτερα και παλι το ιδιο ειναι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , Ani ani είπε:

αχ ναι συγνωμη αυτο εννουσα..οποτε θα πας μετα απο μενα..ενταξει δε πειραζει μια βδομαδα αργοτερα και παλι το ιδιο ειναι!!

ναι!!αντε να δουμε ποσο εφτασε η μικρη!!στο νοσοκομειο δε μ ειπαν...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

6 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Μολις σχολασα!

@t1t1n4k1 συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Με το καλο! :) Να ξερεις, ειμαστε ακριβως στα ιδια, μονο με διαφορετικη μερα συλληψης! Κι εγω ΤΕΡ 14/10 και ΠΗΤ 21/7, αλλα το εμβρυακι ειναι τωρα 7+4 με βαση τον υπερηχο (δειχνει δηλαδη λιγες μερες πιο μεγαλο λογω συλληψης νωρις). Εσεις θα πατε να ακουσετε καρδουλα την επομενη φορα;; Ή ακουσατε ηδη;

@Rosita μου λυπαμαι πολυ.. Μην απογοητευεσαι με την πρωτη φορα, ευχομαι ολοψυχα να πετυχει η επομενη! Σωστα ειπε η Λινα οτι δεν ειναι ακριβως 14 μερες παντα η περιοδος μετα την ωορρηξια, μπορει να παιζει συν πλην 2 μερες. Σκεψου αισιοδοξα για την επομενη φορα!

@Ani ani μπραβο στη φιλη σου! Τζακ ποτ, με την πρωτη, χιχι! Με το καλο! Αρα σωστα λεγαμε, 6 εβδομαδων ειναι και οχι 3!

Ποιου κοριτσιου η φιλη εχει το εξωμητριο, δε θυμαμαι ολες τις απαντησεις; Δυστυχως κι εγω ξερω οτι δεν αποβαλλεται μονο του :( ή τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Συνηθως αφαιρειται με επεμβαση, και ειτε σωζεται ειτε αφαιρειται η σαλπιγγα αναλογα με τη θεση του εξωμητριου. Αλλα εχω διαβασει στο φορουμ και αλλου τοσες ιστοριες για κοπελες που εμειναν αμεσως και με μια σαλπιγγα, που δεν αποτελει προβλημα! Ας παρει αμεσα δευτερη γνωμη αν θελει, αλλα οντως ας κανει ο,τι της πουν οι γιατροι γιατι ειναι πολυ κριμα να διακινδυνευσει. Ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο στο κοριτσι και κουραγιο, ολα θα πανε καλα!

@caramel_83 καλή επιτυχία κοριτσάκι γλυκό, μακάρι να το πιάσετε το σποράκι τώρα που έρχονται γιορτές! Να κυλήσει όμορφα ο μήνας με πολλές επαφούλες και χωρίς άγχος :-D

Οχι δεν ακούσαμε δυστυχώς . Στις 22 που θα παμε ειπε θα ακούσουμε σιγουρα

5 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια!!!!Καλέ πώς έγινε και ήταν εκτός γόνιμων;τι εννοείς;

λες να έμεινες κι εσύ έγκυος σε μη γόνιμες ;;;;;

Δεν ξερω μάλλον λογο πολυκηστικων εκανα ωοριξια σε ασχετες μερες κ οχι σε αυτες που υπολόγιζα

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Ρε παιδια....συγνώμη για το πρήξιμο αλλα θα σκασω το τεστ που εκανα προχθες δεν το πεταξα κ σημερα μετα απο 3 μέρες η γραμμη ακομα φαίνεται ειναι δινατον!!??? Δεν ξερω τι να περιμένω μεχρι τη Δευτέρα μοιάζει τοσο μακριά!!!:-(

Κορίτσια μου γεια σας!!  ειμαι τρομερα απογοητευμενη και αυτον τον κυκλο. σημερα μια εβδομαδα πριν την περιοδο μου (όπως παντα!!) εχω πονακια περιοδου και υγρα!! εχω αυτο το συναισθημα της περιοδου παντα 1 εβδομαδα πριν την περιοδο, οπως και σημερα..!!  εχω θυμωσει τοσο πολυ!!!!   ενω ειχαμε επαφες απο την 10η μερα μεχρι και την 16η μερα του κυκλου εκτος 1 μερα. δεν ειχαμε αγχος, ημασταν πολυ αισοδοξοι.  και τωρα τα ιδια ξανα...!! :-(:confused::-(

Υ.Γ. Μια ερωτηση τα τεστ ωορρηξιας δειχνουν ποτε εισαι στις γονιμες απλα....ή δειχνουν ποτε εχει βγει και το αυγο? 

Διαφημίσεις

Κοριτσια παντως εγω αυτες τις μερες εχω πάθει την πλάκα μου... Μια κοντινή συγγενης ειναι έγκυος, όταν έμεινε είχε πει οτι προεκυψε απλά (δεν είναι παντρεμένη) και σε συζήτηση που είχαμε μου είπε ότι προσπαθούσαν 2.5 χρόνια. Λεω γιατι είναι ντροπή να πεις οτι προσπάθησα για να το πετύχω? Εγω δε το λεω γτ δε θελω να με πρηζουν, αλλα δε νομιζω οτι θα το κρυψω οτι προσπαθουσα αν μεινω εγκυος.... Αλλη μια κοντινη συγγενης, εχει γεννησει τωρα, μας ελεγε οταν εμεινε έγκυος οτι εμεινε καταλαθος... Στην ιδια κουβεντα με την προηγουμενη κοπελα εμαθα οτι εκανε εξωσωματικη..... Λες και ειναι ταμπου.. Αντι να λες το θελα τοσο πολυ κ το παλεψα και τελικα πετυχα.... 

πρίν από 6 λεπτά , KalStyl είπε:

Κορίτσια μου γεια σας!!  ειμαι τρομερα απογοητευμενη και αυτον τον κυκλο. σημερα μια εβδομαδα πριν την περιοδο μου (όπως παντα!!) εχω πονακια περιοδου και υγρα!! εχω αυτο το συναισθημα της περιοδου παντα 1 εβδομαδα πριν την περιοδο, οπως και σημερα..!!  εχω θυμωσει τοσο πολυ!!!!   ενω ειχαμε επαφες απο την 10η μερα μεχρι και την 16η μερα του κυκλου εκτος 1 μερα. δεν ειχαμε αγχος, ημασταν πολυ αισοδοξοι.  και τωρα τα ιδια ξανα...!! :-(:confused::-(

Υ.Γ. Μια ερωτηση τα τεστ ωορρηξιας δειχνουν ποτε εισαι στις γονιμες απλα....ή δειχνουν ποτε εχει βγει και το αυγο? 

Το θετικο τεστ ωορρηξιας δειχνει οτι σε 24-48 ώρες βγαινει το ωαριο..... 

κι εγω την ιδια απογοητευση με σενα ειχα στην αρχη. αν δεις πιο παλια μου μηνηματα αναρωτιομουν γιατι ενω πετυχαινω τις γονιμες δεν πετυχαινω εγκυμοσυνη... Δεν ειναι ομως ολα τα ωαρια καλα ουτε ολα τα σπερματοζωαρια... Σκεψου ενας απλος πυρετος κανει πολυ ζημια στο σπερμα. Θα ερθει... Ειμαι σιγουρη :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , noni90 είπε:

Κοριτσια παντως εγω αυτες τις μερες εχω πάθει την πλάκα μου... Μια κοντινή συγγενης ειναι έγκυος, όταν έμεινε είχε πει οτι προεκυψε απλά (δεν είναι παντρεμένη) και σε συζήτηση που είχαμε μου είπε ότι προσπαθούσαν 2.5 χρόνια. Λεω γιατι είναι ντροπή να πεις οτι προσπάθησα για να το πετύχω? Εγω δε το λεω γτ δε θελω να με πρηζουν, αλλα δε νομιζω οτι θα το κρυψω οτι προσπαθουσα αν μεινω εγκυος.... Αλλη μια κοντινη συγγενης, εχει γεννησει τωρα, μας ελεγε οταν εμεινε έγκυος οτι εμεινε καταλαθος... Στην ιδια κουβεντα με την προηγουμενη κοπελα εμαθα οτι εκανε εξωσωματικη..... Λες και ειναι ταμπου.. Αντι να λες το θελα τοσο πολυ κ το παλεψα και τελικα πετυχα.... 

Το θετικο τεστ ωορρηξιας δειχνει οτι σε 24-48 ώρες βγαινει το ωαριο..... 

κι εγω την ιδια απογοητευση με σενα ειχα στην αρχη. αν δεις πιο παλια μου μηνηματα αναρωτιομουν γιατι ενω πετυχαινω τις γονιμες δεν πετυχαινω εγκυμοσυνη... Δεν ειναι ομως ολα τα ωαρια καλα ουτε ολα τα σπερματοζωαρια... Σκεψου ενας απλος πυρετος κανει πολυ ζημια στο σπερμα. Θα ερθει... Ειμαι σιγουρη :)

Σε ευχαριστω πολυ ισως ξεκινησω αυτα τα τεστακια τελικα!!

Απλα δε ξερω, θελω να βαλω τα κλαμματα.....!!  νομιζω πως δεν θα ερθει ποτε!!!! η αληθεια ειναι οτι αυτη την φορα ειναι λες και δεν εχω την αισιοδοξια για τον επομενο κυκλο.:-(

οπως και συ βλεπω παντου εγκυες....ξαδερφες του αντρα μου και δικες μου..ολες με μωρακια.....!! 

Just now, KalStyl είπε:

Σε ευχαριστω πολυ ισως ξεκινησω αυτα τα τεστακια τελικα!!

Απλα δε ξερω, θελω να βαλω τα κλαμματα.....!!  νομιζω πως δεν θα ερθει ποτε!!!! η αληθεια ειναι οτι αυτη την φορα ειναι λες και δεν εχω την αισιοδοξια για τον επομενο κυκλο.:-(

οπως και συ βλεπω παντου εγκυες....ξαδερφες του αντρα μου και δικες μου..ολες με μωρακια.....!! 

Ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση κ εγω τα ιδια νιωθω κ για αυτο δε γραφω κ πολυ εδω για να μη ριχνω την ψυχολογια των υπολοιπων κοριτσιων που προσπαθουν.. Βασικα ετσι με πληρη απογοητευση ημουν πριν 2 κυκλους τωρα σ αυτον ειμαι σε φαση που το εχω αποδεχτει οτι δεν πιανουμε μωρο εμεις δια της φυσιολογικης οδου και περιμενω να περασει ο καιρος να παω στο γιατρο. Σκεψου οτι ειμαι στις γονιμες μερες τωρα και λεω σημερα στον αντρα μου " αποφασισα αυτο το μηνα να μη κανω τεστ ωορρηξιας γιατι ειναι ανουσιο αφου δε πιανουμε φυσιολογικα ετσι κ αλλιως".... Ομς θα ερθει καποια στιγμη.. Μη σκας.. Αν θυμαμαι καλα δε προσπαθεις κ πολυ καιρο... απλα μη το σκφτεσαι τοσο γεμισε την ωρα σου με αλλα πραγματα. κερω ειναι δυσκολο κ εγω στην ιδια φαση ειμαι αλλα οταν αγχωνεσαι μπλοκαρεις ολο το συστημα..... 

1 ώρα πρίν, KalStyl είπε:

Είναι πολύ νωρίς για να απογοητευεσαι...μεχρι να δεις αιμα με ροη να συνεχισεις να ελπιζεις....εγω ειχα συμπτωματα ιδια με την αναμονη περιοδου μου.

Γεια σας κορίτσια, @noni90 @KalStylαπογοητεύεστε εσείς που αν θυμάμαι καλά δεν προσπαθείτε και πολύ καιρό? Τι να πούμε κι εμείς που θα κλείσουμε 2 χρόνια???Αλήθεια πόσους μήνες προσπαθείτε? Είμαι σίγουρη πως και οι δύο σας θα μείνετε έγκυος πριν από μένα...μην σκάτε ρε κορίτσια, όλα για κάποιον λόγο γίνονται... για κάποιον λόγο που δεν μπορούμε πάντα να γνωρίζουμε...

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

αχ βρε κοριτσι κριμα γιατι ειχατε καλη ανταποκριση 4 ωαρια ειναι τελεια κριμα. εγω προσπαθω κοντα στον χρονο αλλα πριν εναμιση μηνα ειχα μια παλλινδρομη.  μην ανχωνεσε ετσι η αλλιως θα πετυχουμε ειναι σιγουρο

Ναι έτσι μας είπε και ο γιατρός ότι ανταποκρίθηκα πολύ καλά οπότε αν δεν πετύχει ας προσπαθήσουμε άλλη μια φορά. Κρίμα για την παλινδρόμη που είχες. Αλλά μην ανησυχείς αφού έμεινες μια φορά θα ξαναμεινεις σύντομα. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που μετά από παλινδρομη στους επόμενους 2 με 3 κύκλους τα καταφέρανε. Στο εύχομαι :) και για όλες μας βέβαια!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Rosita είπε:

Ναι έτσι μας είπε και ο γιατρός ότι ανταποκρίθηκα πολύ καλά οπότε αν δεν πετύχει ας προσπαθήσουμε άλλη μια φορά. Κρίμα για την παλινδρόμη που είχες. Αλλά μην ανησυχείς αφού έμεινες μια φορά θα ξαναμεινεις σύντομα. Έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που μετά από παλινδρομη στους επόμενους 2 με 3 κύκλους τα καταφέρανε. Στο εύχομαι :) και για όλες μας βέβαια!

Μόλις θυμήθηκα κάτι! Εσύ παιρνεις εψιλον βιταμίνη;

Καλό είναι να παρεις αν όχι.κάπου είχα διαβάσει οτι είναι η λύση για ανεξηγητη υπογονιμότητα κ να την παιρνουν κ οι 2! Λέμε τώρα αλλά δεν είναι κ κάτι δυσκολο.μπορει να βοηθησει!

Κορίτσια Καλησπερα! Τι κάνετε ;εγώ χάθηκα για λίγο Γτ ήθελα λιγο να χαλαρώσω απο το θέμα "μωρό" .. Ουτε τεστ ωορ. ήθελα να κάνω ούτε τίποτα.. Απλα χθες κ Σήμερα ήμουν πολύ υγρή κάτω,ειδικα σήμερα το πρωί είχα πολλλα υγρά κ με παραξένεψε.. Έκανα στις 7 το απόγευμα ένα τεστ ωορηξιας κ βρήκε θετικο (2 σκουρες γραμμες).Σήμερα το πρωί είχα επαφή. 

Όσες έχετε έμπειρια από τα  τεστ , μπορειτε να μου πειτε ποτέ να έχω επαφές??

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Κορίτσια Καλησπερα! Τι κάνετε ;εγώ χάθηκα για λίγο Γτ ήθελα λιγο να χαλαρώσω απο το θέμα "μωρό" .. Ουτε τεστ ωορ. ήθελα να κάνω ούτε τίποτα.. Απλα χθες κ Σήμερα ήμουν πολύ υγρή κάτω,ειδικα σήμερα το πρωί είχα πολλλα υγρά κ με παραξένεψε.. Έκανα στις 7 το απόγευμα ένα τεστ ωορηξιας κ βρήκε θετικο (2 σκουρες γραμμες).Σήμερα το πρωί είχα επαφή. 

Όσες έχετε έμπειρια από τα  τεστ , μπορειτε να μου πειτε ποτέ να έχω επαφές??

Εγώ στην θέση σου θα είχα και αύριο και μεθαύριο επαφές... εύχομαι να το πιάσετε αυτό το μήνα!

πρίν από 15 λεπτά , andrianni είπε:

Μόλις θυμήθηκα κάτι! Εσύ παιρνεις εψιλον βιταμίνη;

Καλό είναι να παρεις αν όχι.κάπου είχα διαβάσει οτι είναι η λύση για ανεξηγητη υπογονιμότητα κ να την παιρνουν κ οι 2! Λέμε τώρα αλλά δεν είναι κ κάτι δυσκολο.μπορει να βοηθησει!

Εγώ δεν παίρνω μόνο φυλλικο. Μπορώ να παίρνω και τα 2? Μακάρι θα το δοκιμάσω και αυτό. Ευχαριστώ για την πληροφορία :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...