Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Antila και @andrianni ευχαριστώ για την συμπαράσταση. :) εύχομαι κι εγώ η επόμενη να πετύχει. Τώρα θα προσπαθούμε πάλι φυσιολογικά και μετά τις γιορτές θα ξανά κάνουμε ίσως. Έχουμε θεματάκια και οι 2. Το σπερμα λιγο αδύναμο και οι ορμονολογικες που έκανα και αυτές δεν είναι πολύ καλες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , Rosita είπε:

@Antila και @andrianni ευχαριστώ για την συμπαράσταση. :) εύχομαι κι εγώ η επόμενη να πετύχει. Τώρα θα προσπαθούμε πάλι φυσιολογικά και μετά τις γιορτές θα ξανά κάνουμε ίσως. Έχουμε θεματάκια και οι 2. Το σπερμα λιγο αδύναμο και οι ορμονολογικες που έκανα και αυτές δεν είναι πολύ καλες. 

Σας έχουν δώσει κάποια θεραπεία; Έχω διαβάσει εδώ ότι το σπέρμα μπορεί να βελτιωθει με βιταμίνες και διατροφή, καθώς και τα ορμονολογικά σου μπορεί να ρυθμίζονται με φάρμακα! Εκτός αν δε σας είπαν κάτι τέτοιο! Όλα να πάνε καλά και γρήγορα με θετικά νέα! Πού ξέρεις, μπορει να πιαστεί φυσιολογικά χωρίς άγχος!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Και για να μην ξεχνιόμαστε...23 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

Κόρες μην μπερδεύεστε. Η γονιμοποιήση του ωαρίου γίνεται πάντα στην ωορρηξία. Καμία δεν μένει έγκυος ούτε πριν ούτε μετά. Απλώς η ωορρηξία, αν δεν παρακολουθείται με τεστακια ή υπέρηχο μπορεί να συμβεί σε άλλη μέρα από αυτήν που υπολογίζουμε. Και επιπλέον, επειδή το σπέρμα ζει κατά μέσο όρο τρεις μέρες (υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να φτάσει και τις 8, αλλά πολύ σπάνια) αυτό σημαίνει ότι η γονιμοποιηση μπορεί να συμβεί και κάποιες μέρες μετά την τελευταια επαφή. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό γίνεται την ημέρα της ωορρηξίας. Άρα στις γόνιμες. Ασχέτως αν εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τότε. 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 14 λεπτά , Antila είπε:

Σας έχουν δώσει κάποια θεραπεία; Έχω διαβάσει εδώ ότι το σπέρμα μπορεί να βελτιωθει με βιταμίνες και διατροφή, καθώς και τα ορμονολογικά σου μπορεί να ρυθμίζονται με φάρμακα! Εκτός αν δε σας είπαν κάτι τέτοιο! Όλα να πάνε καλά και γρήγορα με θετικά νέα! Πού ξέρεις, μπορει να πιαστεί φυσιολογικά χωρίς άγχος!

Όχι δεν μας έδωσαν μου είπαν ότι εγώ δεν χρειάζεται να πάρω κάτι. Παιρνω μονο φυλικο οξυ αλλα αυτο δεν έχει σχέση.Ο άντρας μου παίρνει βιταμίνη Ε αλλά την Δευτέρα θα πάμε στον ουρολογο να δούμε τι θα μας πει ακόμη. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , alina80 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Και για να μην ξεχνιόμαστε...23 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

Κόρες μην μπερδεύεστε. Η γονιμοποιήση του ωαρίου γίνεται πάντα στην ωορρηξία. Καμία δεν μένει έγκυος ούτε πριν ούτε μετά. Απλώς η ωορρηξία, αν δεν παρακολουθείται με τεστακια ή υπέρηχο μπορεί να συμβεί σε άλλη μέρα από αυτήν που υπολογίζουμε. Και επιπλέον, επειδή το σπέρμα ζει κατά μέσο όρο τρεις μέρες (υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να φτάσει και τις 8, αλλά πολύ σπάνια) αυτό σημαίνει ότι η γονιμοποιηση μπορεί να συμβεί και κάποιες μέρες μετά την τελευταια επαφή. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό γίνεται την ημέρα της ωορρηξίας. Άρα στις γόνιμες. Ασχέτως αν εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τότε. 

Σωστα. Το σώμα μας ξέρει ποτέ ειναι οι γονιμες και τοτε γίνεται το θαύμα. Εμείς γιατί να πεφτουμε τόσο έξω? Ατυχια? Που θα παει έναν μηνα στους τόσους δεν θα την πιάσουμε τη μέρα? Αν υποθέσουμε και ότι οι λοιπές συνθήκες είναι κατάλληλες βέβαια για να γίνει γονιμοποίηση! Και η αθηναιδα από το ροντεο έγκυος! Πόσες ακόμα πια! Ας πάρουμε λιγο από την τύχη τους! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Άρα δεν ισχυει η εφαρμογή. Τα πονάκια κ τα υγρα να κοιτας. Κ επαφες απο 12η μέρα έως 21 για να εισαι μέσα.

Καλά δεν ειναι οτι δεν εχεις καθαρίσει με μια κλωστη! Συμβαινει αυτό. Τεστάκια ωορ. Έκανες; δεν ειναι σίγουρο οτι πέρασαν οι γόνιμες. Για ξεκινήστε!

@Rosita μακάρι η επομενη να είναι η τελευταία! Πώς κ καταλήξατε στην σπερματεγ. Δε θυμαμαι αν μας ειπες

@Vila εσύ τι θα κανεις τελικά; μπέρδεμα

Κορίτσι μου εγώ ακόμα τίποτα οπότε μάλλον περίοδος ήταν αυτό που είχα.. περίεργος κύκλος αυτός. Λέω αύριο να κάνω ένα τέστ που μου έχει απομείνει αλλά δεν ελπίζω τίποτα! Θα παραγγείλω ωορρηξίας τώρα πάλι να ξέρω τουλάχιστον τι μου γίνεται..

XDXPp2.png

6 ώρες πρίν, Rosita είπε:

Ναι ήταν η πρώτη φορά και ήλπιζα η τελευταία αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τελικά.. Ναι είχαμε δει 4 ωάρια Πέμπτη πρωί μετά το βράδυ έκανα μια ένεση η οποία προκαλεί την ωορρηξία σε 36 ώρες και Σάββατο πρωί κάναμε την σπερματεγχυση. Τέλος πάντων θα προσπαθήσουμε ακόμη μια φορά με την ίδια μέθοδο και μετά βλέπουμε. Εσύ προσπαθείς καιρό? Έχεις δικιο πάντως είναι λίγες οι ώρες πως να υπολογίσεις ακριβώς. 

αχ βρε κοριτσι κριμα γιατι ειχατε καλη ανταποκριση 4 ωαρια ειναι τελεια κριμα. εγω προσπαθω κοντα στον χρονο αλλα πριν εναμιση μηνα ειχα μια παλλινδρομη.  μην ανχωνεσε ετσι η αλλιως θα πετυχουμε ειναι σιγουρο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Vila είπε:

Κορίτσι μου εγώ ακόμα τίποτα οπότε μάλλον περίοδος ήταν αυτό που είχα.. περίεργος κύκλος αυτός. Λέω αύριο να κάνω ένα τέστ που μου έχει απομείνει αλλά δεν ελπίζω τίποτα! Θα παραγγείλω ωορρηξίας τώρα πάλι να ξέρω τουλάχιστον τι μου γίνεται..

Κοριτσι τι εγινε αν θυμαμαι καλα διαβασα ειχες μονο 2 μερες περιοδο??

Τι τεστ ωορρηξίας περνεις home test?

πρίν από 30 λεπτά , kido είπε:

Σωστα. Το σώμα μας ξέρει ποτέ ειναι οι γονιμες και τοτε γίνεται το θαύμα. Εμείς γιατί να πεφτουμε τόσο έξω? Ατυχια? Που θα παει έναν μηνα στους τόσους δεν θα την πιάσουμε τη μέρα? Αν υποθέσουμε και ότι οι λοιπές συνθήκες είναι κατάλληλες βέβαια για να γίνει γονιμοποίηση! Και η αθηναιδα από το ροντεο έγκυος! Πόσες ακόμα πια! Ας πάρουμε λιγο από την τύχη τους! 

αααα κοριτσι η συγκεκριμενη δε νομιζω να εμεινε τυχαια εγκυος κατι μου λεει οτι πεζει καταψηξη ωαριων κ εξωσωματικη εδω!!! μην λεμε οτι κ ολες ειναι τοσο τυχερες στα 45 να μενουν αμεσως εγκυος βαζει κ το χερι η επιστημη! 

• Μου αρέσει 1

@linaa @kido διαβασα πριν λιγο την συνεντευξη της κ ελεγε οτι δεν ήταν κατι που το προσπαθησε ιδιαιτερα...κ λεω καλα μας δουλευουν?εμεις τοσους μηνες προσπαθειες κ ολες βγαινουν κ λενε με την μια τα καταφεραμε?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

@linaa @kido διαβασα πριν λιγο την συνεντευξη της κ ελεγε οτι δεν ήταν κατι που το προσπαθησε ιδιαιτερα...κ λεω καλα μας δουλευουν?εμεις τοσους μηνες προσπαθειες κ ολες βγαινουν κ λενε με την μια τα καταφεραμε?

Αυτό διαβασα κι εγω. Καλά βεβαια έχει ήδη κάνει ένα παιδί. Με το καλό η γυναικα να έχει και το δεύτερο όπως και να το καταφερε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι μωρε ειναι τοσο ταμπου η εξωσωματικη ακομα δυστυχως λες κ αν πεις οτι εχω το ταδε προβλημα θα σε κακοχαρακτηρισουν τι ειναι κ αυτο το πραγμα αντι να ενημερωνουν τον κοσμο για το τι γινετε κ τι λυσεις υπαρχουν πανω σε αυτο το θεμα το κρυβουν λες κ εκαναν κανενα κακο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσι τι εγινε αν θυμαμαι καλα διαβασα ειχες μονο 2 μερες περιοδο??

Τι τεστ ωορρηξίας περνεις home test?

Είχα καφέ υγρά στην ουσία, με λίγες σταγόνες αίμα την πρώτη και δεύτερη μέρα. Αλλά αυτό μια βδομάδα πριν από την ημερομηνία που περίμενα κανονικά και χωρίς καθόλου πόνο και συμπτώματα περιόδου. 

Όσο για τα τέστ ωορρηξίας παίρνω τα one step από το amazon. 30 ωορ. + 5 εγκ. Γύρω στα 9 ευρώ νομίζω. Είναι ίδια με τα hometest.

πρίν από 38 λεπτά , linaa είπε:

αααα κοριτσι η συγκεκριμενη δε νομιζω να εμεινε τυχαια εγκυος κατι μου λεει οτι πεζει καταψηξη ωαριων κ εξωσωματικη εδω!!! μην λεμε οτι κ ολες ειναι τοσο τυχερες στα 45 να μενουν αμεσως εγκυος βαζει κ το χερι η επιστημη! 

Τι γίνεται φέτος με τις σελεμπριτι??? Όλες εγκυουλες!! Χαμός! Κορίτσιαααα γρήγορα να έρθει και σε όλες μας και ας πούμε μετά κι εμείς ότι μείναμε με την πρώτη! Χαχαχαχα ο καθένας όπως νιώθει καλά με τον εαυτό του.

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

2 ώρες πρίν, kido είπε:

@Κι εγώ το ημερολόγιο έχω. Καταγράφω επαφές και συμπτώματα και έχουμε 3 μήνες που κάνουμε γύρω από την ωορρηξια αλλά δεν έχω μείνει. Μάλλον θέλει πιο πολλες και πιο συχνά δεν ξέρω. Έχω ραντεβού με γυναικολογο συντομα για τον ετήσιο έλεγχο και θα της πω να με δει γενικά και αν συστεινει να πάρω τα τεστ ωορρηξιας για να είμαστε σίγουροι. Γενικά έχω 28-29 μέρες κύκλο και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα με την περίοδο μου. Καταλάβαινω πονακια και υγρά γύρω στις 14-15 μερες του κυκλου δηλαδή στη μεση..οπότε τότε θα ειναι και η οωρρηξια μου.

Σήμερα πρώτη φορά είδα τα υγρά σαν ασπράδι αυγού! Σίγουρα τα είχα κι άλλη φορά απλά τώρα τα παρατήρησα στο σκούπισμα! Αυτό σημαίνει ότι πλησίαζε η ωορρηξία ή ότι έγινε σήμερα;

EvgLp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Vila είπε:

Είχα καφέ υγρά στην ουσία, με λίγες σταγόνες αίμα την πρώτη και δεύτερη μέρα. Αλλά αυτό μια βδομάδα πριν από την ημερομηνία που περίμενα κανονικά και χωρίς καθόλου πόνο και συμπτώματα περιόδου. 

Όσο για τα τέστ ωορρηξίας παίρνω τα one step από το amazon. 30 ωορ. + 5 εγκ. Γύρω στα 9 ευρώ νομίζω. Είναι ίδια με τα hometest.

Τι γίνεται φέτος με τις σελεμπριτι??? Όλες εγκυουλες!! Χαμός! Κορίτσιαααα γρήγορα να έρθει και σε όλες μας και ας πούμε μετά κι εμείς ότι μείναμε με την πρώτη! Χαχαχαχα ο καθένας όπως νιώθει καλά με τον εαυτό του.

Εκανες κανενα τεστ εγκυμοσύνης??

Αν οχι θα κανεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...