Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αυτην.την εφαρμογη εχω κατεβασει γτ εγω εχω σταθερο κυκλο απλα δεν κανω τεστ ωορηξιας..αν κ σκεφτομαι να ξεκινησω αλλα δεν ξερω ουτε ποια να παρω ουτε πως. Τα χρησιμοποιουν

Η εφαρμογή είναι υπολογιστής.δεν υπολογίζει τον ανθρώπινο παραγοντα.μπορεις βεβαια να βαζεις τα συμπτωματα καθε μέρα. Αν θες τεστακια παιρνεις απ το ιντερνετ. Hometest ειναι η μια εταιρία κ mother2be η αλλη. Εχει κ στο ebay.Ειναι πανευκολα στη χρήση. Αλλά αφου εχεις σταθερο κυκλο περίπου ξερεις κ για τις επαφες.Αν σε ξεαγχωσει πάρε. Πάντως θα ξαναμεινεις. Ειναι σιγουρο! Και οι επαφες μια χαρα ειναι.μην της λες λιγες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Εχουμε κ πονακια στην αρχη του κύκλου. Τώρα σε ποια μέρα εισαι; δεν έχεις σταθερο κυκλο; κανεις κ τεστακια νομίζω;

Σήμερα είναι 16η μέρα όχι δεν έχω σταθερό κύκλο έχω κάνει και 29 έχω και 35 οπότε η εφαρμογή μου βγάζει μέσο όρο 32 μέρες και υπολογίζει ότι στις 19 μέρες θα γινει ωορρηξία

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Σήμερα είναι 16η μέρα όχι δεν έχω σταθερό κύκλο έχω κάνει και 29 έχω και 35 οπότε η εφαρμογή μου βγάζει μέσο όρο 32 μέρες και υπολογίζει ότι στις 19 μέρες θα γινει ωορρηξία

Άρα δεν ισχυει η εφαρμογή. Τα πονάκια κ τα υγρα να κοιτας. Κ επαφες απο 12η μέρα έως 21 για να εισαι μέσα.

πρίν από 49 λεπτά , Ungry girl είπε:

και εμενα το ιδιο σε ασχετες μερες δεν μου βγαζει μονο τις 3 μερες κοντα στην ωορριξια και ειναι ολες αχνες απο αυτες την πιο εντονη την πιανω σαν ωορριξια δεν τα πεταω τα συγκρινω!

καλησπερα κοριτσιααα μου τι κανετε>

εγω ειχα μια πολυ κουραστικη  μερα παλυ καλα που δεν εχω μαγειρεμα γιατι δεν θα αντεχα χαχαχαα

εχθες ειχα μονο λιγο μπεζ στο σκουπισμα πριν που πιγα τουαλετα ειχα κατι σαν μια καφε κλωστη χαχαχα ενοω σε μεγεθος εντελος δεν πρεπει ακομα να εχω καθαρησει 14η μερα :mad:

Καλά δεν ειναι οτι δεν εχεις καθαρίσει με μια κλωστη! Συμβαινει αυτό. Τεστάκια ωορ. Έκανες; δεν ειναι σίγουρο οτι πέρασαν οι γόνιμες. Για ξεκινήστε!

@Rosita μακάρι η επομενη να είναι η τελευταία! Πώς κ καταλήξατε στην σπερματεγ. Δε θυμαμαι αν μας ειπες

@Vila εσύ τι θα κανεις τελικά; μπέρδεμα

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Άρα δεν ισχυει η εφαρμογή. Τα πονάκια κ τα υγρα να κοιτας. Κ επαφες απο 12η μέρα έως 21 για να εισαι μέσα.

Καλά δεν ειναι οτι δεν εχεις καθαρίσει με μια κλωστη! Συμβαινει αυτό. Τεστάκια ωορ. Έκανες; δεν ειναι σίγουρο οτι πέρασαν οι γόνιμες. Για ξεκινήστε!

@Rosita μακάρι η επομενη να είναι η τελευταία! Πώς κ καταλήξατε στην σπερματεγ. Δε θυμαμαι αν μας ειπες

δεν εχω ασχετα με την κλωστη βγαζω ακομα σε καποια σκουπισματα! τεστ δεν εκανα δεν ειχα παραγγειλει αλλα! 

πρίν από 12 λεπτά , andrianni είπε:

Η εφαρμογή είναι υπολογιστής.δεν υπολογίζει τον ανθρώπινο παραγοντα.μπορεις βεβαια να βαζεις τα συμπτωματα καθε μέρα. Αν θες τεστακια παιρνεις απ το ιντερνετ. Hometest ειναι η μια εταιρία κ mother2be η αλλη. Εχει κ στο ebay.Ειναι πανευκολα στη χρήση. Αλλά αφου εχεις σταθερο κυκλο περίπου ξερεις κ για τις επαφες.Αν σε ξεαγχωσει πάρε. Πάντως θα ξαναμεινεις. Ειναι σιγουρο! Και οι επαφες μια χαρα ειναι.μην της λες λιγες!

Δεν μπορω οτι αγχωνομαι το εχω παρει χαλατα γτ ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων μετα την παλινδρομη...βεβαια απο την αλλη θα ηθελα να ξερω ποτε ακριβως κανω ωορηξια...δεν ξερω θα δω αυτον τον μηνα πως παει κ απο την νεα χρονια ισως παρω τεστακια...να πηγαινω πιο στοχευμενα

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν εχω ασχετα με την κλωστη βγαζω ακομα σε καποια σκουπισματα! τεστ δεν εκανα δεν ειχα παραγγειλει αλλα! 

Πότε θα πας στο γιατρό;

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Δεν μπορω οτι αγχωνομαι το εχω παρει χαλατα γτ ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων μετα την παλινδρομη...βεβαια απο την αλλη θα ηθελα να ξερω ποτε ακριβως κανω ωορηξια...δεν ξερω θα δω αυτον τον μηνα πως παει κ απο την νεα χρονια ισως παρω τεστακια...να πηγαινω πιο στοχευμενα

Καλύτερα ετσι γιατί δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα. Οντως ομως με τα τεστακια πας στα σιγουρα κ κανεις κ 2 επαφες ακόμα!

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Πότε θα πας στο γιατρό;

Καλύτερα ετσι γιατί δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα. Οντως ομως με τα τεστακια πας στα σιγουρα κ κανεις κ 2 επαφες ακόμα!

δευτερα πρωτα ο Θεος,..ανυπομωνω!

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Ενταξει κοντευει! Οποτε θα κανεις υπερηχο κ θα μαθεις κ για την ωορ.

ναι κοντευει θα μαθω ναι αν και πηστευω πως εχω κανει αλλα θα το συγουρεψω!

πρίν από 20 λεπτά , andrianni είπε:

Πότε θα πας στο γιατρό;

Τι εννοεις 2 επαφες ακομα?

Διαφημίσεις

Just now, andrianni είπε:

Που λέει ο λόγος! Ξερεις ακριβώς κ το εντατικοποιείς το θεματάκι! Αλλιώς δεν θα εκανες τόσες!

Μμμ εχεις δικιο αν κ.πρωτα τις κανουμε για ευχαριστηση και μετα για τον.στοχο μας..εγω τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι..γτ δεν θελω να αγχωνομαι...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μμμ εχεις δικιο αν κ.πρωτα τις κανουμε για ευχαριστηση και μετα για τον.στοχο μας..εγω τουλαχιστον ετσι το σκεφτομαι..γτ δεν θελω να αγχωνομαι...

Ναι αλλά με τα τεστακια νομίζω κανεις πιο εντατικά...μαζί με την ευχαριστηση.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Antila είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Μολις σχολασα!

@t1t1n4k1 συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Με το καλο! :) Να ξερεις, ειμαστε ακριβως στα ιδια, μονο με διαφορετικη μερα συλληψης! Κι εγω ΤΕΡ 14/10 και ΠΗΤ 21/7, αλλα το εμβρυακι ειναι τωρα 7+4 με βαση τον υπερηχο (δειχνει δηλαδη λιγες μερες πιο μεγαλο λογω συλληψης νωρις). Εσεις θα πατε να ακουσετε καρδουλα την επομενη φορα;; Ή ακουσατε ηδη;

@Rosita μου λυπαμαι πολυ.. Μην απογοητευεσαι με την πρωτη φορα, ευχομαι ολοψυχα να πετυχει η επομενη! Σωστα ειπε η Λινα οτι δεν ειναι ακριβως 14 μερες παντα η περιοδος μετα την ωορρηξια, μπορει να παιζει συν πλην 2 μερες. Σκεψου αισιοδοξα για την επομενη φορα!

@Ani ani μπραβο στη φιλη σου! Τζακ ποτ, με την πρωτη, χιχι! Με το καλο! Αρα σωστα λεγαμε, 6 εβδομαδων ειναι και οχι 3!

Ποιου κοριτσιου η φιλη εχει το εξωμητριο, δε θυμαμαι ολες τις απαντησεις; Δυστυχως κι εγω ξερω οτι δεν αποβαλλεται μονο του :( ή τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Συνηθως αφαιρειται με επεμβαση, και ειτε σωζεται ειτε αφαιρειται η σαλπιγγα αναλογα με τη θεση του εξωμητριου. Αλλα εχω διαβασει στο φορουμ και αλλου τοσες ιστοριες για κοπελες που εμειναν αμεσως και με μια σαλπιγγα, που δεν αποτελει προβλημα! Ας παρει αμεσα δευτερη γνωμη αν θελει, αλλα οντως ας κανει ο,τι της πουν οι γιατροι γιατι ειναι πολυ κριμα να διακινδυνευσει. Ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο στο κοριτσι και κουραγιο, ολα θα πανε καλα!

@caramel_83 καλή επιτυχία κοριτσάκι γλυκό, μακάρι να το πιάσετε το σποράκι τώρα που έρχονται γιορτές! Να κυλήσει όμορφα ο μήνας με πολλές επαφούλες και χωρίς άγχος :-D

ναι ναι πολυ σωστα λεγαμε..δεν καταλαβε καλα..ειδα τον υπερηχο της και γραφει πανω!! Καλη ξεκουραση κοριτσι μου!!!

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

ποια εφαρμογή έχεις;;

εγώ έχω ένα ημερολόγιο περιόδου,έτσι λέγεται,σύμφωνα με το οποίο θα κάνω ωορρηξία στις 5/12 τώρα την Τρίτη 19η μέρα δλδ με μέσο όρο κύκλων 32 μέρες! οπότε είχαμε σήμερα επαφή γιατί είχα και πονάκια και λέω ωραία!χαχαχαχ!αλλά όμως είχα και πονάκια κατά 9η και 10 μέρα οπότε και τότε είχαμε επαφες!τι να πω!θα δείξει!

@Κι εγώ το ημερολόγιο έχω. Καταγράφω επαφές και συμπτώματα και έχουμε 3 μήνες που κάνουμε γύρω από την ωορρηξια αλλά δεν έχω μείνει. Μάλλον θέλει πιο πολλες και πιο συχνά δεν ξέρω. Έχω ραντεβού με γυναικολογο συντομα για τον ετήσιο έλεγχο και θα της πω να με δει γενικά και αν συστεινει να πάρω τα τεστ ωορρηξιας για να είμαστε σίγουροι. Γενικά έχω 28-29 μέρες κύκλο και δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα με την περίοδο μου. Καταλάβαινω πονακια και υγρά γύρω στις 14-15 μερες του κυκλου δηλαδή στη μεση..οπότε τότε θα ειναι και η οωρρηξια μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...