Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη  καλημέρα όταν κάνω άσχετες μέρες να δω δεν μου βγαίνει καθόλου δεύτερη γραμμή γιαυτό με μπερδεύει.. 

και εμενα το ιδιο σε ασχετες μερες δεν μου βγαζει μονο τις 3 μερες κοντα στην ωορριξια και ειναι ολες αχνες απο αυτες την πιο εντονη την πιανω σαν ωορριξια δεν τα πεταω τα συγκρινω!

καλησπερα κοριτσιααα μου τι κανετε>

εγω ειχα μια πολυ κουραστικη  μερα παλυ καλα που δεν εχω μαγειρεμα γιατι δεν θα αντεχα χαχαχαα

εχθες ειχα μονο λιγο μπεζ στο σκουπισμα πριν που πιγα τουαλετα ειχα κατι σαν μια καφε κλωστη χαχαχα ενοω σε μεγεθος εντελος δεν πρεπει ακομα να εχω καθαρησει 14η μερα :mad:

Καλησπερα κοριτσια! Μολις σχολασα!

@t1t1n4k1 συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Με το καλο! :) Να ξερεις, ειμαστε ακριβως στα ιδια, μονο με διαφορετικη μερα συλληψης! Κι εγω ΤΕΡ 14/10 και ΠΗΤ 21/7, αλλα το εμβρυακι ειναι τωρα 7+4 με βαση τον υπερηχο (δειχνει δηλαδη λιγες μερες πιο μεγαλο λογω συλληψης νωρις). Εσεις θα πατε να ακουσετε καρδουλα την επομενη φορα;; Ή ακουσατε ηδη;

@Rosita μου λυπαμαι πολυ.. Μην απογοητευεσαι με την πρωτη φορα, ευχομαι ολοψυχα να πετυχει η επομενη! Σωστα ειπε η Λινα οτι δεν ειναι ακριβως 14 μερες παντα η περιοδος μετα την ωορρηξια, μπορει να παιζει συν πλην 2 μερες. Σκεψου αισιοδοξα για την επομενη φορα!

@Ani ani μπραβο στη φιλη σου! Τζακ ποτ, με την πρωτη, χιχι! Με το καλο! Αρα σωστα λεγαμε, 6 εβδομαδων ειναι και οχι 3!

Ποιου κοριτσιου η φιλη εχει το εξωμητριο, δε θυμαμαι ολες τις απαντησεις; Δυστυχως κι εγω ξερω οτι δεν αποβαλλεται μονο του :( ή τουλαχιστον δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Συνηθως αφαιρειται με επεμβαση, και ειτε σωζεται ειτε αφαιρειται η σαλπιγγα αναλογα με τη θεση του εξωμητριου. Αλλα εχω διαβασει στο φορουμ και αλλου τοσες ιστοριες για κοπελες που εμειναν αμεσως και με μια σαλπιγγα, που δεν αποτελει προβλημα! Ας παρει αμεσα δευτερη γνωμη αν θελει, αλλα οντως ας κανει ο,τι της πουν οι γιατροι γιατι ειναι πολυ κριμα να διακινδυνευσει. Ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο στο κοριτσι και κουραγιο, ολα θα πανε καλα!

@caramel_83 καλή επιτυχία κοριτσάκι γλυκό, μακάρι να το πιάσετε το σποράκι τώρα που έρχονται γιορτές! Να κυλήσει όμορφα ο μήνας με πολλές επαφούλες και χωρίς άγχος :-D

• Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

15 ώρες πρίν, kido είπε:

Σύμφωνα με την εφαρμογή στο κινητό μου θα έκανα ωορρηξία στις 25 Νοέμβρη και είχαμε 2 καλές επαφές στις 22 και 23 το πρωί γιατί μετά έφυγα. Εγώ βέβαια πονάκια είχα την Κυριακή... θα δείξει!

ποια εφαρμογή έχεις;;

εγώ έχω ένα ημερολόγιο περιόδου,έτσι λέγεται,σύμφωνα με το οποίο θα κάνω ωορρηξία στις 5/12 τώρα την Τρίτη 19η μέρα δλδ με μέσο όρο κύκλων 32 μέρες! οπότε είχαμε σήμερα επαφή γιατί είχα και πονάκια και λέω ωραία!χαχαχαχ!αλλά όμως είχα και πονάκια κατά 9η και 10 μέρα οπότε και τότε είχαμε επαφες!τι να πω!θα δείξει!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

ποια εφαρμογή έχεις;;

εγώ έχω ένα ημερολόγιο περιόδου,έτσι λέγεται,σύμφωνα με το οποίο θα κάνω ωορρηξία στις 5/12 τώρα την Τρίτη 19η μέρα δλδ με μέσο όρο κύκλων 32 μέρες! οπότε είχαμε σήμερα επαφή γιατί είχα και πονάκια και λέω ωραία!χαχαχαχ!αλλά όμως είχα και πονάκια κατά 9η και 10 μέρα οπότε και τότε είχαμε επαφες!τι να πω!θα δείξει!

Κ εγω εχω κατεβασει μια εφαρμογη που λεει ποτε ειναι η ωορηξια μου...συμφωνα με αυτο εχω στις 3/12 ειχα επαφες 26 28 και 1 σιγουρα θα εχω κ αλλες μεχρι τοτε τωρα τι θα γινει δεν ξερω...γενικα εχω μια ανακατουσουρα...ο καφες σταματησε να.μου αρεσει κ.πολλα φαγητα με πειραζουν...τι να πω μπορει να μην μου περασε τελιως αυτο που περασα προχθες που ειχα εμετους για μια μερα...

14 ώρες πρίν, t1t1n4k1 είπε:

Γεια σας αγάπες μου. Εχθες ειχα ραντεβού με τον γιατρό μου. Ολα καλα. Υπάρχει τελικά εκει μεσα ενα μικροσκοπικό σπορακι. Να θυμίσω πως η τελευταία περίοδος ηταν 14/10. Και η σύλληψη εγινε στις 6/11. Οπως καταλαβαίνετε ουτε γόνιμες μέρες ουτε τιποτα... Χαχαχαχααχαχ . Κ ναι εχω σημειώσει ολες τις ημερες που ειχαμε επαφες. Οποτε οταν ο γιατρός μ ειπε πως εμεινα μετα της 5 του μήνα κ οχι στις γόνιμες... Ηξερα ακριβώς την ημέρα σύλληψης... Το αστείο είναι πως εκεινη την ημερα δεν ειχα καθόλου όρεξη κ ουσιαστικά ο σύζυγος με έπιασε στον υπνο... Χαχαχαχααχαχ κ καλα μου εκανε... Βγηκε σε καλο. Λοιπον ολα φαίνονται καλα. Το επόμενο ραντεβού θα ειναι στης 22/12 . Πητ κανονικα θα ειχα στις 21/7 αλλά επειδή έχω είδη μια καισαρική στο ιστορικό μου κ δυστυχώς τα γενικά νοσοκομεία δεν αναλαμβάνουν vbac, μεχρι 15/7 θα έχω γεννήσει. Ουφ αυτά τα ειπα μαζεμένα κ ισως λιγο μπερδεμένα ε??? Χαχαχαχααχαχ σας φιλώ ολες κ εύχομαι τα καλύτερα . Περιμένω με ανυπομονησία να δω κ τις υπόλοιπες μια μια να μας λενε τα ευχάριστα νέα. 

Συγχαρητήρια!!!!Καλέ πώς έγινε και ήταν εκτός γόνιμων;τι εννοείς;

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Κ εγω εχω κατεβασει μια εφαρμογη που λεει ποτε ειναι η ωορηξια μου...συμφωνα με αυτο εχω στις 3/12 ειχα επαφες 26 28 και 1 σιγουρα θα εχω κ αλλες μεχρι τοτε τωρα τι θα γινει δεν ξερω...γενικα εχω μια ανακατουσουρα...ο καφες σταματησε να.μου αρεσει κ.πολλα φαγητα με πειραζουν...τι να πω μπορει να μην μου περασε τελιως αυτο που περασα προχθες που ειχα εμετους για μια μερα...

λες να έμεινες κι εσύ έγκυος σε μη γόνιμες ;;;;;

EvgLp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ισως απλως ηταν μεγαλος αυτος ο κυκλος της και αργησαν να ερθουν οι γονιμες! Αλλιως δε μενεις αν δεν γινει ωορρηξια! Κι εγω αναρωτηθηκα το ιδιο στην αρχη :)

Grpbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Antila είπε:

Ισως απλως ηταν μεγαλος αυτος ο κυκλος της και αργησαν να ερθουν οι γονιμες! Αλλιως δε μενεις αν δεν γινει ωορρηξια! Κι εγω αναρωτηθηκα το ιδιο στην αρχη :)

ε ναι βέβαια!Αν και πάλι πόσο σίγουρη μπορεί να είσαι όταν δεν έχεις σταθερό κύκλο;

εγώ πχ γιατί ειχα πονάκια 9η 10η 11η κι είχα και σήμερα;;;ίσως οι ρυθμοί ανάπτυξης του ωαρίου να μην είναι σε όλες το ίδιο!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσοπαρέα! Λοιπόν σε σχέση με τις εφαρμογές έχω να πω μη δινετε κ πολύ βάση. Εγώ τις κατέβασα σχεδόν όλες κ τις τρέλανα με τον κύκλο μου. Ένα μέσο όρο υπολογίζουν με το δεδομένο να είναι σταθερός ο κύκλος σου. Η μόνη που με βόλεψε είναι το flo γιατί βάζοντας θετικό τεστ ωορ. Επαναπροσδιορίζει σωστά τον κύκλο. Κ υποθέτω το εκτός γονιμων εννοούν εκτός 14ης μέρας. Δε μομιζω οτι ισχύει...η γονιμη μπορει να ειναι κ 20η κ 25η μέρα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

λες να έμεινες κι εσύ έγκυος σε μη γόνιμες ;;;;;

Μπα δεν νομιζω...τετοια συμπτωματα δεν εμφανιζονται αμεσως αν.δεν κανω λαθος...

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

ε ναι βέβαια!Αν και πάλι πόσο σίγουρη μπορεί να είσαι όταν δεν έχεις σταθερό κύκλο;

εγώ πχ γιατί ειχα πονάκια 9η 10η 11η κι είχα και σήμερα;;;ίσως οι ρυθμοί ανάπτυξης του εμβρύου να μην είναι σε όλες το ίδιο!

Εχουμε κ πονακια στην αρχη του κύκλου. Τώρα σε ποια μέρα εισαι; δεν έχεις σταθερο κυκλο; κανεις κ τεστακια νομίζω;

Just now, andrianni είπε:

Γειά σας κοριτσοπαρέα! Λοιπόν σε σχέση με τις εφαρμογές έχω να πω μη δινετε κ πολύ βάση. Εγώ τις κατέβασα σχεδόν όλες κ τις τρέλανα με τον κύκλο μου. Ένα μέσο όρο υπολογίζουν με το δεδομένο να είναι σταθερός ο κύκλος σου. Η μόνη που με βόλεψε είναι το flo γιατί βάζοντας θετικό τεστ ωορ. Επαναπροσδιορίζει σωστά τον κύκλο. Κ υποθέτω το εκτός γονιμων εννοούν εκτός 14ης μέρας. Δε μομιζω οτι ισχύει...η γονιμη μπορει να ειναι κ 20η κ 25η μέρα.

Αυτην.την εφαρμογη εχω κατεβασει γτ εγω εχω σταθερο κυκλο απλα δεν κανω τεστ ωορηξιας..αν κ σκεφτομαι να ξεκινησω αλλα δεν ξερω ουτε ποια να παρω ουτε πως. Τα χρησιμοποιουν

πρίν από 13 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

εγώ πχ γιατί ειχα πονάκια 9η 10η 11η κι είχα και σήμερα;;;ίσως οι ρυθμοί ανάπτυξης του εμβρύου να μην είναι σε όλες το ίδιο!

Ελα ντε! Κι εμενα μου εχει τυχει κυκλος με αρκετες μερες πονακια και αλλος χωρις καθολου! Κανε εσυ επαφες και μη δινεις σημασια :) χεχε!

Οσο για τους ρυθμους αναπτυξης, ναι, μπορει βεβαια να διαφερουν! Ο γιατρος θα το ειδε υπερηχογραφικα ισως το ποτε εγινε περιπου η συλληψη της @t1t1n4k1, δηλαδη με βαση το μεγεθος του εμβρυου υπολογιζουν πανω κατω. Ο δικος μου γιατρος παντως, πριν με δει με υπερηχο, ειπε οτι πηγα νωρις (τυπικα περιπου 5,5 εβδομαδα) κ δε θα ακουγαμε καρδουλα, αλλα τελικα ακουσαμε γιατι εγω ηξερα οτι εχω μικρους κυκλους αρα δε θα μπορουσε να γινει αργα η συλληψη. Βεβαια μπορει να επεφτα κι εξω γιατι δεν ειχα κανει τεστ, με βαση απλως τους προηγουμενους κυκλους υπολογιζα ωορρηξια. Καμια φορα εμεις ξερουμε καλυτερα, χαχαχαχα :-P

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Ισχυει, οι εφαρμογες ειναι ακριβεις οταν εχεις οντως πολυ σταθερο κυκλο. Εγω ακριβως γι αυτο δεν ειχα κατεβασει εφαρμογη, γιατι ειχα τον ιδιο κυκλο πολλα χρονια, αρα εβρισκα και μονη μου στο κλασικο χαρτινο ημερολογιο ποτε περιμενω ξανα. Ισως η flo που λες βοηθαει τις κοπελες με μη σταθερο κυκλο!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...