Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σας αγάπες μου. Εχθες ειχα ραντεβού με τον γιατρό μου. Ολα καλα. Υπάρχει τελικά εκει μεσα ενα μικροσκοπικό σπορακι. Να θυμίσω πως η τελευταία περίοδος ηταν 14/10. Και η σύλληψη εγινε στις 6/11. Οπως καταλαβαίνετε ουτε γόνιμες μέρες ουτε τιποτα... Χαχαχαχααχαχ . Κ ναι εχω σημειώσει ολες τις ημερες που ειχαμε επαφες. Οποτε οταν ο γιατρός μ ειπε πως εμεινα μετα της 5 του μήνα κ οχι στις γόνιμες... Ηξερα ακριβώς την ημέρα σύλληψης... Το αστείο είναι πως εκεινη την ημερα δεν ειχα καθόλου όρεξη κ ουσιαστικά ο σύζυγος με έπιασε στον υπνο... Χαχαχαχααχαχ κ καλα μου εκανε... Βγηκε σε καλο. Λοιπον ολα φαίνονται καλα. Το επόμενο ραντεβού θα ειναι στης 22/12 . Πητ κανονικα θα ειχα στις 21/7 αλλά επειδή έχω είδη μια καισαρική στο ιστορικό μου κ δυστυχώς τα γενικά νοσοκομεία δεν αναλαμβάνουν vbac, μεχρι 15/7 θα έχω γεννήσει. Ουφ αυτά τα ειπα μαζεμένα κ ισως λιγο μπερδεμένα ε??? Χαχαχαχααχαχ σας φιλώ ολες κ εύχομαι τα καλύτερα . Περιμένω με ανυπομονησία να δω κ τις υπόλοιπες μια μια να μας λενε τα ευχάριστα νέα. 

• Μου αρέσει 13

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Vila αυτα τα υγρα τα εβγαλες οταν περιμενες περιοδο?σε ποια μερα του κυκλου τα ειδες?

@Μαρθα Κ εγω τεστ εκανα στις 14.00 και στις 18.00...στις 14.00 ηταν αρνητικο κ στις 18.00 θετικο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου ευχαριστώ που μου απαντήσατε!!! Μου έχουν μείνει αλλά τέσσερα τεστ εγω θα κάνω και σήμερα και αύριο να δω τι γίνετε αν θα βγάλω έντονη γραμμή αν δεν βγάλω πάει να πει ότι εμένα όταν γίνεται η ωορρηξία μου γίνετε έτσι η γραμμη θα δείξει...

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια....να εχετε μια υπεροχη μερα...εγω παω για δουλεια δυστυχως...και εχω κ ενα πρηξιμο στην κοιλια αλλο πραγμα...σας φιλω...

Καλημέρα κοπέλα μου.. Καλή δουλίτσα!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ευχαριστώ που μου απαντήσατε!!! Μου έχουν μείνει αλλά τέσσερα τεστ εγω θα κάνω και σήμερα και αύριο να δω τι γίνετε αν θα βγάλω έντονη γραμμή αν δεν βγάλω πάει να πει ότι εμένα όταν γίνεται η ωορρηξία μου γίνετε έτσι η γραμμη θα δείξει...

Καλημέρα κοπέλα μου.. Καλή δουλίτσα!!! 

Μαρθουλα Καλημέρα δεν καταλαβα νομιζα πως ενω αλλες φορες σου γινοταν εντονη γραμμη απλα τωρα δεν εγινε!

Αν δεν σου εχει γινει εντονη ποτε παρα πονο πιο αχνη μαλλον ετσι ειναι η ωορρηξία σου κ εμενα δεν γίνετε ποτε έντονη!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μαρθουλα Καλημέρα δεν καταλαβα νομιζα πως ενω αλλες φορες σου γινοταν εντονη γραμμη απλα τωρα δεν εγινε!

Αν δεν σου εχει γινει εντονη ποτε παρα πονο πιο αχνη μαλλον ετσι ειναι η ωορρηξία σου κ εμενα δεν γίνετε ποτε έντονη!

Αγαπη  καλημέρα όταν κάνω άσχετες μέρες να δω δεν μου βγαίνει καθόλου δεύτερη γραμμή γιαυτό με μπερδεύει.. 

Καλημερα κοριτσια!!! σας εχασα λιγο αυτες της μερες αλλα.θα μπω παλι στο κλιμα..Δεν ειναι περιμενουμε καμια για τεστακι σωστα;;

@t1t1n4k1 συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!! Ολα να σου πανε υπεροχα χωρις εντονα συμπτωμα ευχομαι!!

@elenakii22 εσυ τι κανεις;; τα υπολοιπα κοριτσια;

λοιπον και για να δωσω ελπιδες σε ολες εντελει η φιλη μ ειναι οντως 6 εβδομαδων εγκυος με μια μονο επαφη και πιθανον εκτος γονιμων ημερων!! απιστευτο;

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο. Πριν 2 εβδομάδες είχα κάνει σπερματεγχυση στις 18 και σήμερα ήταν να πάω για χοριακη αλλά τελικά αδιαθετησα χτες βράδυ οπότε δεν πέτυχε. Με προβληματίζει βέβαια που αδιαθετησα χτες και όχι σήμερα. Αφου υποτίθεται 14 μέρες μετα την ωορρηξία έρχεται η περίοδος. Αυτό σημαίνει ότι ίσως έκανα την σπερματεγχυση αφού είχε γίνει η ωορρηξία?Πήγα βέβαια προγραμματισμένα με τον γιατρό μου με υπέρηχο πιο μπροστά και ότι άλλο χρειαζόταν. 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , Rosita είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο. Πριν 2 εβδομάδες είχα κάνει σπερματεγχυση στις 18 και σήμερα ήταν να πάω για χοριακη αλλά τελικά αδιαθετησα χτες βράδυ οπότε δεν πέτυχε. Με προβληματίζει βέβαια που αδιαθετησα χτες και όχι σήμερα. Αφου υποτίθεται 14 μέρες μετα την ωορρηξία έρχεται η περίοδος. Αυτό σημαίνει ότι ίσως έκανα την σπερματεγχυση αφού είχε γίνει η ωορρηξία?Πήγα βέβαια προγραμματισμένα με τον γιατρό μου με υπέρηχο πιο μπροστά και ότι άλλο χρειαζόταν. 

κοριτσι μου πολυ κριμα ηταν η πρωτη σπερματενχυση? αφου το ειδατε στον υπερηχο τοτε δε θα ειχε σπασει δεν ερχετε περιοδος παντα ακριβως στις 14 μερες παιζει απο 12-16 μερες κ για μερικες ωρες δεν μπορεις να το υπολογισεις ακριβως. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, linaa είπε:

κοριτσι μου πολυ κριμα ηταν η πρωτη σπερματενχυση? αφου το ειδατε στον υπερηχο τοτε δε θα ειχε σπασει δεν ερχετε περιοδος παντα ακριβως στις 14 μερες παιζει απο 12-16 μερες κ για μερικες ωρες δεν μπορεις να το υπολογισεις ακριβως. 

Ναι ήταν η πρώτη φορά και ήλπιζα η τελευταία αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τελικά.. Ναι είχαμε δει 4 ωάρια Πέμπτη πρωί μετά το βράδυ έκανα μια ένεση η οποία προκαλεί την ωορρηξία σε 36 ώρες και Σάββατο πρωί κάναμε την σπερματεγχυση. Τέλος πάντων θα προσπαθήσουμε ακόμη μια φορά με την ίδια μέθοδο και μετά βλέπουμε. Εσύ προσπαθείς καιρό? Έχεις δικιο πάντως είναι λίγες οι ώρες πως να υπολογίσεις ακριβώς. 

1 hour ago, Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! σας εχασα λιγο αυτες της μερες αλλα.θα μπω παλι στο κλιμα..Δεν ειναι περιμενουμε καμια για τεστακι σωστα;;

@t1t1n4k1 συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!! Ολα να σου πανε υπεροχα χωρις εντονα συμπτωμα ευχομαι!!

@elenakii22 εσυ τι κανεις;; τα υπολοιπα κοριτσια;

λοιπον και για να δωσω ελπιδες σε ολες εντελει η φιλη μ ειναι οντως 6 εβδομαδων εγκυος με μια μονο επαφη και πιθανον εκτος γονιμων ημερων!! απιστευτο;

καλα ειμαι κ εγω!ησυχα σπιτι!εσυ?με το καλο να πεις στη φιλη σου!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε?? εγω σημερα ημουν καθαρη χθες τελευταια μερα οποτε απο σημερα αυριο ξεκιναμε δουλεια :wub: ελπιζω να μην μας επηρρεασει τιποτα και να κανουμε σωστη προσπαθεια ;) 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

12. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Papaki@  8-10/11/2017!!!

2. Ασία  12/11/2017!!!

3. Ungry girl 17/11/2017!!!

4. Elma86  30/11/2017!!!

5. Vila  2/12/2017!!!

6. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

7. ritaki13  4/12/2017!!!

8. vvrd  5/12/2017!!!

9. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

10. kido  10/12/2017!!!

11. KalStyl  12/12/2017!!!

12. andrianni  13/12/2017!!!

13. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

14. MelinaFo  15/12/2017!!!

15. ada32 16/12/2017!!!

16. noni90 18/12/2017!!!

17. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

18. Dimitr@17 20/12/2017!!!

19. Nati85 20/12/2017!!!

20. caramel_83  20-25/12/2017!!!

21. alina80 24/12/2017!!!

22. Μάντη  25/12/2017!!!

23. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

24. ElektraGr  28-29/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

κοριτσια μογ καλημερα.. απ οτι καταλαβα δεν εχασα την ωορηξια..εδω και 2 μερες κανω τεστ ωορηξιας χθες και προχθες ηταν πολυ αχνη η γραμμουλα ..σημερα εκανα 2 στο πρωτο η γραμμουλα ηταν εντονη στο δευτερο δεν βγηκε γραμμη..τι να κανω; θερμοκρασια μου 35-35,7 τις τελευτειες μερες! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...