Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Ναι εγω ειμαι...ε δεν νομιζω να ειμαι ειχα κιγες ςπαφες

Αφου βρε ακομη πλησιαζεις την ωορρηξια σου! Οι επαφες τωρα πρεπει να ενταθουν, δεν πειραζει για πριν! Εγω τωρα εμεινα εγκυος με επαφη το πολυ μια μερα πριν, ή αντε τη μερα της ωορρηξιας, χωρις καμια αλλη επαφη τις προηγουμενες μερες (γιατι φιλοξενουσαμε τη μαμα μου και εφυγε αφου μου τελειωσε η περιοδος και εφτασα στις γονιμες. Αφου πιστευα οτι εχασα τον μηνα!). Ολα ειναι πιθανα! Μην το βαλεις κατω τωρα που ερχονται οι γονιμες!

Ουτε εγω ξερω να σου απαντησω @Μαρθα Κ, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τεστ ωορρηξιας, παντως τα υγρα ειναι καλο σημαδι και λογικα πρεπει να εχεις επαφες ανεξαρτητως τεστ.

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

12. t1t1n4k1  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Papaki@  8-10/11/2017!!!

2. Ασία  12/11/2017!!!

3. Ungry girl 17/11/2017!!!

4. Elma86  30/11/2017!!!

5. ElektraGr  1-2/12/2017!!!

6. Vila  2/12/2017!!!

7. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

8. ritaki13  4/12/2017!!!

9. vvrd  5/12/2017!!!

10. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

11. kido  10/12/2017!!!

12. KalStyl  12/12/2017!!!

13. andrianni  13/12/2017!!!

14. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

15. MelinaFo  15/12/2017!!!

16. ada32 16/12/2017!!!

17. noni90 18/12/2017!!!

18. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

19. Dimitr@17 20/12/2017!!!

20. Nati85 20/12/2017!!!

21. caramel_83  20-25/12/2017!!!

22. alina80 24/12/2017!!!

23. Μάντη  25/12/2017!!!

24. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Αδιαθέτησα στην ώρα μου κ πάλι ..επομενη 28/29-12

• Λυπημένη/-ος 1

ukSwp3.png

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ναι εγω ειμαι...ε δεν νομιζω να ειμαι ειχα κιγες ςπαφες

Μπορεί να μην έμεινες αυτό το μήνα που είχες και λίγες επαφές αλλά θα μείνεις τον επόμενο. Η γιαγιά για τον επόμενο σου είπε, όχι γι αυτόν...

Βέβαια τώρα διάβασα πως τώρα  ξεκινάνε οι γόνιμες μέρες σου, οπότε ξεκινάει και η προσπάθεια γι αυτό το μήνα...άρα μπορεί να μείνεις τώρα και η γιαγιά να εννοούσε πως θα το μάθεις τον επόμενο μήνα

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Τωρα είδα λίγο το πινακακακι και περιμένουν @Elektra_Gr Και @Vila τι κάνετε κορίτσια κανένα σύμπτωμα?

Κορίτσια εγώ κανένα απολύτως σύμπτωμα.. τώρα τι να πω.. είχα πρίν μία εβδομάδα καφέ υγρά και ελάχιστο αίμα(τη μια μέρα) για 5 μέρες κράτησε αυτό..τόση είναι και η διάρκεια της περιόδου μου. Να ήταν περίοδος και να ήρθε μία βδομάδα νωρίτερα?? Δεν έχω ιδέα γιατί αυτό το μήνα δεν έκανα ούτε τεστακια ωορρηξίας αλλά σύμφωνα με τον κύκλο μου κάτι δεν κολλάει..

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

1 hour ago, Antila είπε:

Αφου βρε ακομη πλησιαζεις την ωορρηξια σου! Οι επαφες τωρα πρεπει να ενταθουν, δεν πειραζει για πριν! Εγω τωρα εμεινα εγκυος με επαφη το πολυ μια μερα πριν, ή αντε τη μερα της ωορρηξιας, χωρις καμια αλλη επαφη τις προηγουμενες μερες (γιατι φιλοξενουσαμε τη μαμα μου και εφυγε αφου μου τελειωσε η περιοδος και εφτασα στις γονιμες. Αφου πιστευα οτι εχασα τον μηνα!). Ολα ειναι πιθανα! Μην το βαλεις κατω τωρα που ερχονται οι γονιμες!

Ουτε εγω ξερω να σου απαντησω @Μαρθα Κ, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τεστ ωορρηξιας, παντως τα υγρα ειναι καλο σημαδι και λογικα πρεπει να εχεις επαφες ανεξαρτητως τεστ.

@Antila έτσι την έπαθα εγώ αυτό το μήνα. Θα έλειπα 3 μέρες πριν την ωορρηξία και κάναμε όλο πριν...για να δούμε σε μια βδομάδα τι πιάσαμε! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@ntemiiiiii Ξερω περίπτωση που πήρε το χαπι για εξωμητριο και ότι παρενέργεια είχε το χαπι το έπαθε της έπεσαν όλα τα μαλλιά εξανθήματα παντού πόνους στον λαιμό ούτε να καταπιεί δεν μπορούσε ούτε να φάει με το ζόρι νερό εμετούς και διαφορα αλλα. καλυτερα να είχε κάνει επέμβαση παρά αυτό το πράγμα που έπαθε.

Δύσκολο δλδ να το αποβάλλει ο οργανισμός από μόνος του;Εγώ πάντως της είπα να πάρει και δεύτερη γνώμη!

Τα δικά μου νέα...έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει η ωορρηξία τώρα εχω μόνο αριστερά κάτι πονακια.Ειναι σιγουρο ότι η περίοδος έρχεται 14 μέρες μετά την ωορρηξία ή είναι θέμα κύκλου;

EvgLp2.png

3 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια εμένα πάντως όλες με προσπεράστε χωρίς καμία να μου πει κάτι σε αυτό που ρώτησα.... :?:?:?

Εξαλλη έξαλλη!!!εχεις δίκιο!!!ειναι λίγο περίεργο το θέμα με τα τεστ. Πιστευω γίνεται ωορρηξια αφού γίνεται αρκετά έντονο και σε άλλες κοπέλες δεν ήταν πολύ έντονο και όμως έκαναν ωορρηξια.μπορει απλώς σε εσένα να εμφανίζεται έτσι.τον προηγούμενο μήνα και εμενα δεν ήταν παρά πολύ έντονο ένιωθα πονάκια είχα και υγρά και πιστευω έγινε η ωορρηξια .

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Ασία είπε:

Μπορεί να μην έμεινες αυτό το μήνα που είχες και λίγες επαφές αλλά θα μείνεις τον επόμενο. Η γιαγιά για τον επόμενο σου είπε, όχι γι αυτόν...

Βέβαια τώρα διάβασα πως τώρα  ξεκινάνε οι γόνιμες μέρες σου, οπότε ξεκινάει και η προσπάθεια γι αυτό το μήνα...άρα μπορεί να μείνεις τώρα και η γιαγιά να εννοούσε πως θα το μάθεις τον επόμενο μήνα

Η γιαγια εννοουσε τον δεκεμβριο...γτ οταν μου το ειπε ηταν νοεμβριος...δεν.ξερω θα δειξει..ειχα στις 26 28 και 1 προς το παρον...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Δύσκολο δλδ να το αποβάλλει ο οργανισμός από μόνος του;Εγώ πάντως της είπα να πάρει και δεύτερη γνώμη!

Τα δικά μου νέα...έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει η ωορρηξία τώρα εχω μόνο αριστερά κάτι πονακια.Ειναι σιγουρο ότι η περίοδος έρχεται 14 μέρες μετά την ωορρηξία ή είναι θέμα κύκλου;

Καλά σίγουρα να πάρει δεύτερη γνώμη αλλά μην το αφήσει είναι επικυνδυνο.

12 με 16 μέρες μετά την ωορρηξια έρχεται δεν είναι απόλυτο το 14 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Δεν ειναι θεμα πιθανοτητων αλλα επικινδυνοτητας!! Δηλαδη, αν για παραδειγμα παθεις ενα μικρο εμφραγμα, υπαρχει πιθανοτητα να επαναιματωθει η καρδια σου απο μονη της χωρις φαρμακα. Το ρισκαρεις;;;;; μιλαμε οτι σε μια εξωμητριο που δεν θα αποβληθει απο μονη της μπορει να κινδυνεψει ακομα και η ζωη της!!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Vila είπε:

Κορίτσια εγώ κανένα απολύτως σύμπτωμα.. τώρα τι να πω.. είχα πρίν μία εβδομάδα καφέ υγρά και ελάχιστο αίμα(τη μια μέρα) για 5 μέρες κράτησε αυτό..τόση είναι και η διάρκεια της περιόδου μου. Να ήταν περίοδος και να ήρθε μία βδομάδα νωρίτερα?? Δεν έχω ιδέα γιατί αυτό το μήνα δεν έκανα ούτε τεστακια ωορρηξίας αλλά σύμφωνα με τον κύκλο μου κάτι δεν κολλάει..

Μπέρδεμα όντως δεν κανεις τεστ εγκυμοσύνης να δεις τι γίνεται?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 38 λεπτά , kido είπε:

@Antila έτσι την έπαθα εγώ αυτό το μήνα. Θα έλειπα 3 μέρες πριν την ωορρηξία και κάναμε όλο πριν...για να δούμε σε μια βδομάδα τι πιάσαμε! 

Πόσο πριν δλδ;ποιες μέρες;

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

ntemi στο εξωμητριο δεν χωρανε δευτερες γνωμες κινδυνευει η ζωη της κοπελας ανα πασα δευτερολεπτο ενα εξωμητριο μπορει να πεσει κ να δημιουργηθει εσωτερικη αιμοραγια δεν το ρισκαρει κανενας γιατρος. με μια σαλπιγγα επαναλαμβανω μενεις εγκυος πολυ ευκολα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπέρδεμα όντως δεν κανεις τεστ εγκυμοσύνης να δεις τι γίνεται?

Ναι έχω ένα ξεχασμένο στο ντουλάπι μου και σκεφτομουν να περιμένω 2-3 μέρες και να το κάνω. Το περίεργο είναι πως και περίοδος να ήταν δεν είχα ούτε πόνο ούτε τίποτα και τώρα επίσης τίποτα δεν νιώθω..τι να πω ίσως να ήταν και κύκλος χωρίς ωορρηξία για αυτό να έγινε έτσι..θα δείξει! 

@Μαρθα Κ και το Ελενάκι αν δεν κάνω λάθος δεν είχε ποτέ τελείως έντονη γραμμουλα στο τεστ αλλά γινόταν κανονικά η ωορρηξία. Δοκίμασε να κάνεις ένα τέστ στίς 12 το μεσημέρι και ένα στις 5 το απόγευμα. Εγώ έτσι το πετύχαινα το θετικό κρατούσε λίγες ώρες.

XDXPp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Σύμφωνα με την εφαρμογή στο κινητό μου θα έκανα ωορρηξία στις 25 Νοέμβρη και είχαμε 2 καλές επαφές στις 22 και 23 το πρωί γιατί μετά έφυγα. Εγώ βέβαια πονάκια είχα την Κυριακή... θα δείξει!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...