Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

5 6 μέρες πριν κ κατα τη διαρκεια της ωορρηξιας εννοουσα.... θα κανω καθε μερα 15 16 17 18 και βλεπουμε ελπιζω μην κανω ωορρηξια 2 μερες μετα το θετικο τεστ ωορρηξιας και ειναι dead το σπερμα!

αααα οκ μπερδευτηκα οχι 15 16 17 18 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΑΑΑ ΤΙΠ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΦΤΙΑΧΝΕ ΣΟΥΠΕΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ Κ ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΣΟΡΡΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπα εγω δεν σκεφτομαι οτι μπορει να ειμαι εγκυος γτ δε ειχαμε πολλες επαφες μετα την περιοδο..αν και σημερα ηρθε ενας πελατης κ μου λεει εισαι εγκυος?του λεω οχι και μου λεει εισαι αφου φαινεσαι στο προσωπο

Αααα λες λινα μου??3μερες το εχω ξεκινησει...δεν το ηξερα καθολουωαυτο που λες...σε ευχαριστω πολυ..!!!

Καλησπέρα Δήμητρα, εσύ δεν είσαι που δουλεύεις στο φούρνο και σου είπε η γιαγιά πως θα μείνεις τον άλλο μήνα έγκυος? Πως νιώθεις μετά από αυτή την πρόβλεψη? Εγώ πάντως περιμένω να συμβεί

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , noni90 είπε:

εμεις τους προηγουμενους μηνες καναμε 5 6 μέρες κάθε μέρα... Συμφωνα με τους προηγουμενους κυκλους εχω θετικο τεστ ωορρηξιας την 16η μερα κ λεω 16η 17η και 18η να εχουμε επαφες καθε μερα.. Και ο θεος βοηθος χιχιχιχιχι! Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου!

Εγω λέω να κανεις μέχρι την 20 η μέρα για να είσαι μέσα αν γίνει 18η μέρα η ωορρηξια.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου θέλω γνώμη.... Λοιπόν ακούστε τον προηγούμενό μήνα έκανα τεστ ωορρηξιας και ενώ ήταν θετικό η γραμμη δεν ήταν τόσο έντονη η δεύτερη αλλα η περίοδος ήρθε μετά από 14 μέρες... Λοιπόν εχθές κάνω τεστ πάλι τα ίδια έλα όμως που όταν σκουπίστηκα έβγαλα στο χαρτί ένα ολόκληρο κομμάτι υγρό σαν ασπράδι αυγού  και ήμουν πολύ υγρή κοιτάω στο ημερολόγιο που έχω στο κινητό μου έδειχνε ότι χθες ειχα ωορρηξια αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το τεστ μου βγαίνει η γραμμη θολή και όχι έντονη αφού είναι θετικό??? 

Εγω Μαρθουλα δε ξερω γτ συμβαινει αυτο....

@linaa πρωινη ωρα δυσκολο με το ζορι σηκωνομαστε να παμε στη δουλεια το πρωι χαχαχα! και νερα δε πινει ο καλος μου αλλα πινει γενικως υγρα, γαλα ειδικα... Θα τον βαλω να πινει νερα απο αυριο

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω λέω να κανεις μέχρι την 20 η μέρα για να είσαι μέσα αν γίνει 18η μέρα η ωορρηξια.

Γενικα θα κανω κ μετα απ την ωορρηξια.... Κανονικοτατα... για το πριν δεν ημουν σιγουρη πως πρεπει... Μετα θα πινω και χυμο ανανα γτ τον κανονικο ανανα δεν τον αντεχω χαχαχαχα

@Dimitr@17 περιμενω τα αποτελεσματα της γιαγιας!!! Κι εμενα μου ειπαν 2 3 ατομα οτι ειμαι εγκυος αλλα δεν ειμαι...! Ελπιζω σε σενα να πιασει!

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια εμένα πάντως όλες με προσπεράστε χωρίς καμία να μου πει κάτι σε αυτό που ρώτησα.... :?:?:?

δεν ξερω κ εγω βρε κοριτσι να σου πω...μηπως αν ειχες κανει 2 πρωι απογευμα να ειχες το ενα θετικο?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 43 λεπτά , linaa είπε:

αααα οκ μπερδευτηκα οχι 15 16 17 18 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΑΑΑΑ ΤΙΠ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΦΤΙΑΧΝΕ ΣΟΥΠΕΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ Κ ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΣΟΡΡΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Τι πληροφορία είναι αυτή @linaa ! Αυτό δεν το ξέραμε! Σούπες κ νερό για τον άντρα κυρίως;

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Τι πληροφορία είναι αυτή @linaa ! Αυτό δεν το ξέραμε! Σούπες κ νερό για τον άντρα κυρίως;

sorry βρε κοριτσι δεν απαντησα κ στην απορια σου!!! το τεστ συνηθως σου βγαινει εντονο οτανειναι θετικο??? αν βγαινει συνηθως εντονο τοτε τα υγρα ειναι απλα των γονιμων κ δεν εχεις ακομα ωορηξια τα υγρα ισως ηταν απλα των γονιμων!!! 

κ για την γυναικα κανουν καλο τα υγρα. να ξερεις οτι ενας οργανισμος που δεν εχει πολυ νερο δεν θα βγαλει θα αποδωσει το ιδιο ενας ενυδατωμενος καλα οργανισμος θα βγαλει γενικα περισσοτερη ποσοτητα.  γενικα επειδη ολοι μας τωρα το χειμωνα δεν τα παμε κ πολυ καλα με το νερο οι σουπες βοηθανε παρα πολυ ωστε να ειμαστε ενυδατωμενοι κ ειναι κ πολυ θρεπτικες!!!

Thanks για την πληροφορία. Η απορία είναι της Μαρθας Κ

@Μαρθα Κ εγώ δεν καταλαβα την ερώτηση. Πειράζει που δεν ειναι έντονο το τεστ; ισως απλά δε γίνεται πιο εντονο σε σένα ίσως δεν κανεις ακόμα ωορ. Συνέχισε για 2_3 μέρες τα τεστ κ θα δείξει. Το ασπράδι βγαίνει 2 μερες περίπου πριν την ωορ.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

Καλησπέρα Δήμητρα, εσύ δεν είσαι που δουλεύεις στο φούρνο και σου είπε η γιαγιά πως θα μείνεις τον άλλο μήνα έγκυος? Πως νιώθεις μετά από αυτή την πρόβλεψη? Εγώ πάντως περιμένω να συμβεί

Ναι εγω ειμαι...ε δεν νομιζω να ειμαι ειχα κιγες ςπαφες

ΑΑΑ ΣΟΡΡΥ κοριτσια σας μπερδεψα αλλα κανω κ δουλεια ταυτοχρονα κ κανουν πουλακια τα ματια μου!!! @Μαρθα Κ σορρυ δες την απαντηση πιο πανω με τα υγρα δεν βγαζεις κ συμπερασμα ακριβως. 

Καλησπέρα και απο εμένα και καλό μήνα να έχουμε!!Έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω καθημερινώς !!!Αισίως ειμαι 13w+4d και όλα πάνε καλά!Για κάποιους κύκλους  παρακολουθούσα την ωορηξία μου και εγώ με τεστ συγκεκριμένα το ψηφιακό της clearblue.Είναι πολύ ακριβότερο απο τα άλλα , μου τα συνέστησε φίλος γιατρός ως τα καλύτερα και με το που έβγαινε θετικό (εμφανίζεται ενα χαμογελάκι στην οθόνη) ήξερα οτι έκανα ωορηξία χωρίς να χρειάζεται να σκεφτώ οτι η γραμμη η μια ειναι πιο αχνή απο την άλλη κτλ...Ετσι ηξερα  σε συνδυασμό με συμπτώματα (υγρά ,πονάκια) οτι 13η μέρα έκανα ωορηξία ...Όσες μπορείτε αξίζει πιστεύω να διαθέσετε το ποσό να αγοράσετε τη συσκευασία και να την χρησιμοποιήσετε για μερικούς κύκλους...Και από τότε που ξεκίνησα ελεύθερες επαφές εμφάνισα και εγω καποιες φορές την 13η μέρα(ημέρα ωορηξιας) κηλίδες αίματος που την πρώτη φορά με τρομάξανε αλλα μετά κατάλαβα οτι είχαν να κάνουν με την ωορηξία !!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Κι εγώ ποντάρω στη γιαγιά της Δήμητρας!!! :-D Αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ Δήμητρα!

Λες @Antila μου...τωρα πλησιαζω στην ωορηξια μου...αν εχουμε συχνες επαφουλες κατι μπορει γινει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , aspa80 είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα και καλό μήνα να έχουμε!!Έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω καθημερινώς !!!Αισίως ειμαι 13w+4d και όλα πάνε καλά!Για κάποιους κύκλους  παρακολουθούσα την ωορηξία μου και εγώ με τεστ συγκεκριμένα το ψηφιακό της clearblue.Είναι πολύ ακριβότερο απο τα άλλα , μου τα συνέστησε φίλος γιατρός ως τα καλύτερα και με το που έβγαινε θετικό (εμφανίζεται ενα χαμογελάκι στην οθόνη) ήξερα οτι έκανα ωορηξία χωρίς να χρειάζεται να σκεφτώ οτι η γραμμη η μια ειναι πιο αχνή απο την άλλη κτλ...Ετσι ηξερα  σε συνδυασμό με συμπτώματα (υγρά ,πονάκια) οτι 13η μέρα έκανα ωορηξία ...Όσες μπορείτε αξίζει πιστεύω να διαθέσετε το ποσό να αγοράσετε τη συσκευασία και να την χρησιμοποιήσετε για μερικούς κύκλους...Και από τότε που ξεκίνησα ελεύθερες επαφές εμφάνισα και εγω καποιες φορές την 13η μέρα(ημέρα ωορηξιας) κηλίδες αίματος που την πρώτη φορά με τρομάξανε αλλα μετά κατάλαβα οτι είχαν να κάνουν με την ωορηξία !!!

Πόσο κοστίζει? Με το καλό το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...