Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Πριν από λίγο ανέβασα μία σημοσίευση από το facebook για να δείτε όμως αργεί να φανεί γιατί χρειάζεται έγκριση (μπορεί και να μου την κόψουν). Πρόκειται για μία τρίδυμη κύηση μετά από εξωσωματική που το ένα έμβρυο εμφυτεύτηκε στην είσοδο της σάλπιγγας, σαν εξωμήτριο. Τελικά η μητέρα χειρουργήθηκε λαπαροσκοπηκά, αφαιρέθηκε αυτό το έμβρυο και γέννησε κανονικά τα άλλα 2! Είναι πολύ ωραίο και αισιόδοξο μήνυμα, ότι όλα είναι πιθανά τελικά!! Μάλιστα είναι λέει το πρώτο περιστατικό παγκοσμίως που περιγράφεται με αίσια έκβαση!!

• Μου αρέσει 3

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Λοιπόν κορίτσια μου θέλω γνώμη.... Λοιπόν ακούστε τον προηγούμενό μήνα έκανα τεστ ωορρηξιας και ενώ ήταν θετικό η γραμμη δεν ήταν τόσο έντονη η δεύτερη αλλα η περίοδος ήρθε μετά από 14 μέρες... Λοιπόν εχθές κάνω τεστ πάλι τα ίδια έλα όμως που όταν σκουπίστηκα έβγαλα στο χαρτί ένα ολόκληρο κομμάτι υγρό σαν ασπράδι αυγού  και ήμουν πολύ υγρή κοιτάω στο ημερολόγιο που έχω στο κινητό μου έδειχνε ότι χθες ειχα ωορρηξια αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το τεστ μου βγαίνει η γραμμη θολή και όχι έντονη αφού είναι θετικό??? 

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?σας ευχομαι θετικα νεα σε ολες...!!!εχω ομως ενα θεματακι που με προβληματιζει γτ ενω αδιαθετησα κανονικα αυτον τον μηνα στις 20 χθες και σημερα ειδα ροζ στο σκουπισμα τι μπορει να ειναι?

Μηπως είναι από την ωορρηξια σου?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λες?,γτ ομως ειναι ροζ?

Έχω διαβάσει ότι κατά την ωορρηξια μπορει να δεις πολύ λίγες κηλίδες αίματος αλλά και πάλι μην σε μπερδεύω μπορει και να μην είναι μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό γιατί για εμφύτευση νομίζω είναι πολύ νωρίς.εσεις παρολαυτα να έχετε επαφές!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχω διαβάσει ότι κατά την ωορρηξια μπορει να δεις πολύ λίγες κηλίδες αίματος αλλά και πάλι μην σε μπερδεύω μπορει και να μην είναι μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό γιατί για εμφύτευση νομίζω είναι πολύ νωρίς.εσεις παρολαυτα να έχετε επαφές!!

Καναμε ενα μικρο διαλειματακι λογω της μικρης αρρωστιας που περασα δυο μερουλες τωρα αλλα απο σημερα θα ξανα εχουμε πιστευω...νομιζω οτι οωρηξια θα εχω στις 3-4 του μηνα

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?σας ευχομαι θετικα νεα σε ολες...!!!εχω ομως ενα θεματακι που με προβληματιζει γτ ενω αδιαθετησα κανονικα αυτον τον μηνα στις 20 χθες και σημερα ειδα ροζ στο σκουπισμα τι μπορει να ειναι?

εμενα η φιλη μου που ειναι εγκυος τον μηνα που εμεινε ειχε 2-3 μερες στην ωορρηξια αιμα...τωρα ποιες δεν ξερω μια απο ολες ηταν της ωορρηξιας παντως..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καναμε ενα μικρο διαλειματακι λογω της μικρης αρρωστιας που περασα δυο μερουλες τωρα αλλα απο σημερα θα ξανα εχουμε πιστευω...νομιζω οτι οωρηξια θα εχω στις 3-4 του μηνα

δημητρουλα επειδη ξεκινησες σαλοσπιρ ισως κ η παραμικρη γρατσουνιτσα να τρεχει λιγο παραπανω αιμα. να ξερεις οτι το σαλοσπιρ αραιωνει το αιμα κ το κανει να κυκλοφορει πιο γρηγορα κ ισως ακομα κ μια μικρη εκδορα απο τις επαφες να φαινετε. 

Καλησπέρα κοριτσάρες! 

Εμεις αυτό το μήνα δεν θα χρησιμοποιήσουμε τεστ ωορρηξιας, δεν ειμαι καθόλου σε φάση να ειμαι σπίτι συγκεκριμένη ώρα και να κάνω τεστ, με τις ετοιμασιες παντα μετα τη δουλεια εχω φουλ προγραμμα για αυτο δε προλαβαινω κ να σας διαβαζω πολυ αναλυτικα! Οποτε ακολουθούμε την τακτικη μερα παρα μέρα απ το τέλος της περιόδου.. Ωορρηξία λογικά θα έχω τρίτη η τετάρτη.. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν στις γονιμες θα ηταν καλυτερο να έχουμε κάθε μέρα επαφές. 

Περιμένω θετικά τεστάκια από όλες σας! Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

Καλησπέρα κοριτσάρες! 

Εμεις αυτό το μήνα δεν θα χρησιμοποιήσουμε τεστ ωορρηξιας, δεν ειμαι καθόλου σε φάση να ειμαι σπίτι συγκεκριμένη ώρα και να κάνω τεστ, με τις ετοιμασιες παντα μετα τη δουλεια εχω φουλ προγραμμα για αυτο δε προλαβαινω κ να σας διαβαζω πολυ αναλυτικα! Οποτε ακολουθούμε την τακτικη μερα παρα μέρα απ το τέλος της περιόδου.. Ωορρηξία λογικά θα έχω τρίτη η τετάρτη.. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν στις γονιμες θα ηταν καλυτερο να έχουμε κάθε μέρα επαφές. 

Περιμένω θετικά τεστάκια από όλες σας! Σας φιλώ!

noni μου αν ξερεις περιπου ποτε θα κανεις ωορηξια λογικα αν εκανες τεστακια κ εβγαιναν συγκεκριμενη μερα πανω κατω εκει θα ειναι. να ξερεις οτι το καθε μερα ειναι καλητερο εκεινες τις συγκεκριμενες μερες δηλαδη μια μερα πριν την ωορηξια σου την μερα της ωορηξιας σου κ την επομενη της ωορηξιας. δηλαδη μην κανεις επι 5 μερες καθε μερα απλα πανω στην ωορηξια. αν παρατηρησες κ κοπελες που παρακολουθουν υπερηχογραφικα την ωορηξια τους ο γιατρος μολις δει ωορηξια τους βαζει καθε μερα επαφες για δυο τρεις μερες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

noni μου αν ξερεις περιπου ποτε θα κανεις ωορηξια λογικα αν εκανες τεστακια κ εβγαιναν συγκεκριμενη μερα πανω κατω εκει θα ειναι. να ξερεις οτι το καθε μερα ειναι καλητερο εκεινες τις συγκεκριμενες μερες δηλαδη μια μερα πριν την ωορηξια σου την μερα της ωορηξιας σου κ την επομενη της ωορηξιας. δηλαδη μην κανεις επι 5 μερες καθε μερα απλα πανω στην ωορηξια. αν παρατηρησες κ κοπελες που παρακολουθουν υπερηχογραφικα την ωορηξια τους ο γιατρος μολις δει ωορηξια τους βαζει καθε μερα επαφες για δυο τρεις μερες. 

εμεις τους προηγουμενους μηνες καναμε 5 6 μέρες κάθε μέρα... Συμφωνα με τους προηγουμενους κυκλους εχω θετικο τεστ ωορρηξιας την 16η μερα κ λεω 16η 17η και 18η να εχουμε επαφες καθε μερα.. Και ο θεος βοηθος χιχιχιχιχι! Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμενα η φιλη μου που ειναι εγκυος τον μηνα που εμεινε ειχε 2-3 μερες στην ωορρηξια αιμα...τωρα ποιες δεν ξερω μια απο ολες ηταν της ωορρηξιας παντως..

Μπα εγω δεν σκεφτομαι οτι μπορει να ειμαι εγκυος γτ δε ειχαμε πολλες επαφες μετα την περιοδο..αν και σημερα ηρθε ενας πελατης κ μου λεει εισαι εγκυος?του λεω οχι και μου λεει εισαι αφου φαινεσαι στο προσωπο

πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

δημητρουλα επειδη ξεκινησες σαλοσπιρ ισως κ η παραμικρη γρατσουνιτσα να τρεχει λιγο παραπανω αιμα. να ξερεις οτι το σαλοσπιρ αραιωνει το αιμα κ το κανει να κυκλοφορει πιο γρηγορα κ ισως ακομα κ μια μικρη εκδορα απο τις επαφες να φαινετε. 

Αααα λες λινα μου??3μερες το εχω ξεκινησει...δεν το ηξερα καθολουωαυτο που λες...σε ευχαριστω πολυ..!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

εμεις τους προηγουμενους μηνες καναμε 5 6 μέρες κάθε μέρα... Συμφωνα με τους προηγουμενους κυκλους εχω θετικο τεστ ωορρηξιας την 16η μερα κ λεω 16η 17η και 18η να εχουμε επαφες καθε μερα.. Και ο θεος βοηθος χιχιχιχιχι! Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου!

νονι 5 6 μερες ειναι πολλες για καθε μερα. αν ειχες 16 μερα τοτε ξεκινα απο 15 ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ζωηρο. 

αν εχεις προσεξει οι γονιμες  μερες ειναι πριν την ωορηξια μετα την ωορηξια ειναι μονο μια μερα γονιμη. 

Just now, linaa είπε:

νονι 5 6 μερες ειναι πολλες για καθε μερα. αν ειχες 16 μερα τοτε ξεκινα απο 15 ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ζωηρο. 

5 6 μέρες πριν κ κατα τη διαρκεια της ωορρηξιας εννοουσα.... θα κανω καθε μερα 15 16 17 18 και βλεπουμε ελπιζω μην κανω ωορρηξια 2 μερες μετα το θετικο τεστ ωορρηξιας και ειναι dead το σπερμα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...