Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

@andrianni Μωρέ είναι και οι συγκυρίες καμία φορά. Προφανώς και πριν λίγα χρόνια μπορεί να μην έδινα τόσο σημασία. Αλλά ότι συνέβησαν πολλές εγκυμοσύνες στο περιβάλλον μας -ειδικα τους πρώτους μηνες- είναι γεγονός! Τι να πω. Ανοίγω τηλεόραση πριν λίγο και βλέπω την Τσιτσμιλή να λέει ότι είναι έγκυος! Στο τρίτο! Φταίω εγώ μετά; Ερωτώ; Ε; :-D:cool::mad:

Τι την ανοιγεις κ εσυ; σημερα βρηκε κ αυτη να το ανακοινώσει; χαχαχα! Σκεψου ομως οτι είχε κ 2 αποβολές πριν! Κ τώρα 3 παιδάκια! Αρα όλα γινονται!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Nati85 Αυτό είναι το πιο καλό εδώ! Μαθαίνουμε πράγματα η μια από την άλλη που δε τα ξέραμε η που δε τα σκεφτήκαμε καν!! 

@Rosita  Μακάρι να χουμε όλες καλά αποτελέσματα! Μακάρι να έρθει ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος πολύ και αν ο άντρας μου δεν επέμενε να δοκιμάσουμε ξανά με σπερματγχυση θα πήγαινα σε εξωσωματική χθες που λένε...!

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Antila είπε:

Καλημέρα σε όλες! Να το πιστεύεις! Γιατι να μην το πιστευεις; :) Χρειαζεται θετικη σκεψη! Σ ευχαριστω για τις ευχες σου, τις εχω αναγκη γιατι ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου, η πρωτη ηταν παλινδρομη και το εχασα τον Ιουνιο, οποτε υπαρχει μια αγωνια να εξελιχθει ομαλα..! Κι εγω ομως σκεφτομαι θετικα. Δεν προσπαθουσαμε καιρο, αυτο ειναι το καλο.

@Ani ani μπραβο στη φιλη σου!! Αλλα πως γινεται 3 εβδομαδων; Τοσο εισαι οταν μετρας τρεις εβδομαδες απ την πρωτη μερα της περιοδου! Μηπως εννοεις 6, 7; Ειχε και μεγαλη χοριακη, 3 εβδομαδων δεν εχεις καν καθυστερηση ακομη!! Να πανε ολα τελεια στο κοριτσι! Με το καλο!

Νομιζω οτι θα εχετε τα αντιθετα αποτελεσματα αν τον πιεζεις :( .. Καλυτερα να χαθει μια ωορρηξια με ηρεμία στη σχέση σας, δε χαλασε ο κοσμος, παρα να σας απομακρυνει αυτη η ενταση και να πηγαινουν ουτως ή αλλως ακαρπες οι προσπάθειες αν τη χάνεις λόγω καυγά! Σκέψου ότι πάνω από όλα είναι καλό να είναι όμορφες οι συνθήκες μεταξύ σας για να κάνετε μωράκι. Συζητηστε ήρεμα, πες του ότι θα προσπαθείς να μην τον πιέζεις, αρκει κι αυτος να μην απομακρυνεται και να μην αποφευγει το σεξ, και γνώμη μου είναι να τον προσεγγίζεις για σεξ *και* όταν ξέρεις πως είναι οι γόνιμες χωρίς να του το ανακοινώνεις επίσημα και ζορίζεται. Απλώς κάντε συχνά σεξ (ανα 2 μερες), με πρωτοβουλια και των 2, και έτσι δε θα χάνονται οι γόνιμες ούτε θα τσακώνεστε :)

Να ρωτήσω κάτι τις εγκυούλες ή μαμάδες; Απο χτες άρχισα να πονάω περίπου όπως είναι οι πόνοι περιόδου, μέση και λίγο χαμηλά στην κοιλιά. Ειμαι 7+3, υποθετω γινονται αλλαγες και δε γινεται να μην νιωσεις και τιποτα! Συγκεκριμενα βεβαια χτες ελειπα πολλες ωρες δουλεια, πολλες μετακινησεις, και κουραστηκα. Περασε αισθητα μολις ξυπνησα το πρωι, αλλα οχι τελειως. Απλώς, αν και έχω διαβάσει ότι είναι νορμάλ οι πόνοι σαν περιόδου, ήθελα και καμιά γνώμη από εδώ αν το έχετε ζήσει ή ακούσει! Ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό ΚΑΙ για αυτό! Σας ευχαριστω.

Αντε! Παλι εγκυος η Τσιμτσιλη; Προσφατα διαβαζα οτι ειχε 2 απωλειες πριν τα παιδια της παντως. Το ενα μαλιστα γυρω στην αυχενικη. Ελεγε στη συνεντευξη οτι ειχε φοβηθει πως δε θα μπορεσει να κανει παιδια μετα τη δευτερη απωλεια. Το λεω για να θυμομαστε οτι καθε εγκυμοσυνη που ακουμε, εχει το παρελθον της! Αυτο ελεγα στον εαυτο μου και ηρεμουσα οταν εβλεπα παντου εγκυες ενω το ειχα χασει. Ελεγα, πού ξερεις αν δεν εχουν βιωσει πονο μεχρι να φτασουν εκει; Μακρια απο μας!

Ερχονται Χριστουγεννιατικα σπορακια κοριτσιαααα! Τραλαλαλααα

Το ιδιο ειπα κ εγω!!! Για τις αποβολές! Εγω κάπου το ειχα διαβασει οτι ειναι πάλι εγκυος γιατι δε βλέπω τβ. Κ μαλλον εχει αγορακι τωρα... αντε κ στα δικα μας οι μη εγκυες!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Αυτό σημαίνει λαπαροσκόπηση;θα της αφαιρέσουν τη σάλπιγγα;;;;

η σαλπιγγα ειναι μικρο σωληνακι οποτε αν εχει μεγαλωσει αρκετα το εμβρυο ειναι δυσκολο να καθαριστει χωρις να αφαιρεθει η σαλπιγγα. στις περισσοτερες περιπτωσεις αφαιρητε για αυτο το λογο κ η σαλπιγγα μαζι γιατι αν αφησει ο γιατρος υπολλειματα θα υπαρξει προβλημα κ μεγαλος κυνδινος κ για δευτερο εξωμητριο. απλα το να αφαιρεθει μια σαλπιγγα δεν σημαινει οτι θα δυσκολευτει η κοπελα να ξαναμεινει εγκυος τις περισσοτερες φορες αν δεν υπαρχει αλλο προβλημα μενει το ιδιο πανευκολα κ με μια σαλπιγγα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

12. t1t1n4k1  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Papaki@  8-10/11/2017!!!

2. Ασία  12/11/2017!!!

3. Ungry girl 17/11/2017!!!

4. Elma86  30/11/2017!!!

5. ElektraGr  1-2/12/2017!!!

6. Vila  2/12/2017!!!

7. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

8. ritaki13  4/12/2017!!!

9. vvrd  5/12/2017!!!

10. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

11. kido  10/12/2017!!!

12. KalStyl  12/12/2017!!!

13. andrianni  13/12/2017!!!

14. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

15. MelinaFo  15/12/2017!!!

16. ada32 16/12/2017!!!

17. noni90 18/12/2017!!!

18. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

19. Dimitr@17 20/12/2017!!!

20. Nati85 20/12/2017!!!

21. caramel_83  20-25/12/2017!!!

22. alina80 24/12/2017!!!

23. Μάντη  25/12/2017!!!

24. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

η σαλπιγγα ειναι μικρο σωληνακι οποτε αν εχει μεγαλωσει αρκετα το εμβρυο ειναι δυσκολο να καθαριστει χωρις να αφαιρεθει η σαλπιγγα. στις περισσοτερες περιπτωσεις αφαιρητε για αυτο το λογο κ η σαλπιγγα μαζι γιατι αν αφησει ο γιατρος υπολλειματα θα υπαρξει προβλημα κ μεγαλος κυνδινος κ για δευτερο εξωμητριο. απλα το να αφαιρεθει μια σαλπιγγα δεν σημαινει οτι θα δυσκολευτει η κοπελα να ξαναμεινει εγκυος τις περισσοτερες φορες αν δεν υπαρχει αλλο προβλημα μενει το ιδιο πανευκολα κ με μια σαλπιγγα. 

Αυτό που λέει η Λίνα. Έχω πολύ κοντινό μου παράδειγμα. Δεν ήξερε καν ότι είναι έγκυος. Μπήκε εσπευσμένα με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο. Λίγο να αργούσε θα μπορούσε να είναι και μοιραίο. Έγινε η επέμβαση και αφαίρεση σάλπιγγας. Κάνα δυο χρόνια μετά έμεινε πάλι έγκυος χωρίς καν να το επιδιώκει. Από μικρο-απεοσεξια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αυτό που λέει η Λίνα. Έχω πολύ κοντινό μου παράδειγμα. Δεν ήξερε καν ότι είναι έγκυος. Μπήκε εσπευσμένα με φρικτούς πόνους στο νοσοκομείο. Λίγο να αργούσε θα μπορούσε να είναι και μοιραίο. Έγινε η επέμβαση και αφαίρεση σάλπιγγας. Κάνα δυο χρόνια μετά έμεινε πάλι έγκυος χωρίς καν να το επιδιώκει. Από μικρο-απροσεξια!

Αυτή η μικροαπροσεξία δεν μπορεί να μας συμβεί κι εμάς!!! Είτε προσέχουμε είτε όχι το ίδιο και το αυτό!!! Τζάμπα προσέχαμε τόσο καιρό!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 19 λεπτά , kido είπε:

Αυτή η μικροαπροσεξία δεν μπορεί να μας συμβεί κι εμάς!!! Είτε προσέχουμε είτε όχι το ίδιο και το αυτό!!! Τζάμπα προσέχαμε τόσο καιρό!! 

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω μοιλις γυρισα απο την δουλεια κ σας διαβαζω...εγω αυτο που θελω να σας πω ειναι οτι στο σκουπισμα 2 μερς τωρα βλεπω ροζ ...ειχα επαφες μετα την περιοδο η πρωτη στις 26 του μηνα και αλλη μια 28 τιγινεται?

On 29/11/2017 at 8:56 ΜΜ, Antila είπε:

Κι εμεις κολπικο υπερηχο καναμε και ετσι θα συνεχισουμε ως την αυχενικη, αλλα ο γιατρος εννοει να μην το ξεχειλωσουμε κιολας καθε βδομαδα! Επειδη αγχωνομαι δηλαδη, μου ειπε αν θες ερχεσαι, αλλα δεν το συστηνω καθε λιγο και λιγακι γιατι ζοριζουμε την περιοχη ασκωντας πιεση χωρις λογο :-P. Oποτε το παιζω χαλαρη και περιμενω μια βδομαδουλα ακομα! Σ ευχαριστω Ελενακι για τη γνωμη σχετικα με το σακχαρο, ανησυχησα μηπως χρειαστει καποια θεραπεια αλλα οντως πρεπει να προσεχω απλως να μην ανεβει!

@Dimitr@17 οχι βρε κοριτσιιι! Κριμα! Βαλε τα δυνατα σου να κανεις μια δυο επαφουλες σημερα κι αυριο, να βγει αληθινος ο χρησμος της γιαγιουλας καλε! Κουραγιο και περαστικα!

@Nati85 πως πηγε το σερβις; Τι λεει το αυγο;;;

@linaa εσυ πως εισαι κοριτσακι μου, σε ποια φαση του κυκλου; Δε θυμαμαι να ειδα προσφατα νεα σου!

Προσπαθησα για πλακα να το πω στον συντροφο μου αν θελει να κανουμε τπτ χωρις να ξερει οτι ερχονται οι γονιμες...και μου ειπε οτι θα παει στο αλλο δωματιο μα κοινηθει μην κολλησει

Κοριτσια μου καλησπερα...μολις τελειωσα την δουλεια κ ειμαι πτωμα μετα τη χθεσινη ταλαιπωρια μου με τους εμετους...το αστειο ειναι οτι σε οσους το ειπα εκεο στην δουλεια με ρωτησαβ μηπως ειμαι παλι εγκυος... @melina92 νομιζω εκανες νωρις το τεστ περιμενε αλλες 4μερουλες κ ξανακανε

@ntemiiiiii Ξερω περίπτωση που πήρε το χαπι για εξωμητριο και ότι παρενέργεια είχε το χαπι το έπαθε της έπεσαν όλα τα μαλλιά εξανθήματα παντού πόνους στον λαιμό ούτε να καταπιεί δεν μπορούσε ούτε να φάει με το ζόρι νερό εμετούς και διαφορα αλλα. καλυτερα να είχε κάνει επέμβαση παρά αυτό το πράγμα που έπαθε.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?σας ευχομαι θετικα νεα σε ολες...!!!εχω ομως ενα θεματακι που με προβληματιζει γτ ενω αδιαθετησα κανονικα αυτον τον μηνα στις 20 χθες και σημερα ειδα ροζ στο σκουπισμα τι μπορει να ειναι?

15 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Μακαρι να ήξερα να βοηθήσω το μόνο που ξερω ειναι ότι αν μεγαλώσει πολύ  πρέπει να γίνει με επέμβαση και δεν γίνεται με χαπι.

Κορίτσια η εξωμήτριος κύηση είναι επικίνδυνη, δεν μπορεί να ρισκάρει ο γιατρός να αποβάλει με χάπια γιατί μπορεί να προκληθεί ρήξη και να σπάσει η σάλπιγγα σε εκείνο το σημείο. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τη μητέρα και μπορεί να χάσει τη σάλπιγγα αλλά και να κινδυνεύσει η ζωή της!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

κοριτσια καλησπεραα κρυοοο:shock: αλλα τι να κανουμε μπηκαμε και επισημα στο χειμωνα σημερα!

η περιοδος μου μαλλον φτανει στο τελος της πριν λιγο στο σκουπισμαειχα λιγο αλλα οχι καφε μπεζ με χρρυσαφι θα το ελεγα οπωτε μαλλον θα σταματησει! πανε και οι γονιμες γαμοτο!!!!

πρίν από 37 λεπτά , CME2205 είπε:

Κορίτσια η εξωμήτριος κύηση είναι επικίνδυνη, δεν μπορεί να ρισκάρει ο γιατρός να αποβάλει με χάπια γιατί μπορεί να προκληθεί ρήξη και να σπάσει η σάλπιγγα σε εκείνο το σημείο. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τη μητέρα και μπορεί να χάσει τη σάλπιγγα αλλά και να κινδυνεύσει η ζωή της!

Ναι ξερω περίπτωση που το χαπι της δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα έτρεχε η γυναίκα και όμως ο γιατρός της πρότεινε χαπι.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...