Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Άρα 21 περιμένεις ε?8 μερες είναι νωρίς.εμένα σήμερα είναι η 8.αρνητικό. Ο κύριος από την home test μου πρότεινε να ξεκινήσω από την δέκατη μέρα dpo. Σε τεστ με 25 ulm ευαισθησίας!

Αα οκ. Κοριτσάκι μου ευχαριστώ πολύ άντε καλά αποτελέσματα να έχουμε !!"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε??Κανενα νεο? Προστεθηκε καποια εγκυουλα στην παρεα ? Εριξα μια ματια και παει σχεδον 1 μηνας απ' οταν μπηκα τελευταια φορα, αλλα μια το ενα μια το αλλο  καταφερνει να πεσει η διαθεση μου. Πριν 3 εβδομαδες πηγα στο γιατρο και τη στιγμη που μου μετρησε το μηκος του τραχηλου, μ'επιασαν τα κλαματα. Μεσα σε 2 εβδομαδες, απο 4,2 πηγε 1,6. Ο γιατρος μου ειπε ''μονο το ραμμα της περιδεσης κραταει''. Απο τοτε, ειμαι ολη μερα ξαπλα για να αποφυγω τη διαστολη. Ελεγα οτι δε θα καταφερνα να καθυστερησω τη γεννα ουτε λιγες μερες, να ομως που περασαν ακριβως 3 εβδομαδες και παιρνουν βαρος τα μικρουλια μου!! Χαρη στην περιδεση δεν τα εχασα, μιας και απο πολυ νωρις (13η εβδομαδα) ο τραχηλος ειχε αρχισει να μετραει αντιστροφα. Τωρα βεβαια ειναι παρα πολυ το βαρος και επηρεαζει και η θεση του ενος που εχει το κεφαλακι του πανω απο τον τραχηλο και πιεζει. Οι συσπασεις που εχω ειναι απειρες  και ποναω παρα πολυ. Μουδιαζει η μεση μου απ'τον πονο των συσπασεων. Αυτο που θελουμε τωρα ειναι αυριο να παω για μια γενικη αιματος, γενικη ουρων και CRP και εχω το τελευταιο ραντεβου με το γιατρο τη Δευτερα 22 του μηνος,οπου θα κανονισουμε την ημερομηνια της καισαρικης. Ξεκουραση ως τοτε να μην ερθει νωριτερα και θα εχουμε πετυχει το στοχο! 48 ωρες (νομιζω) πριν την καισαρικη θα πρεπει να κανω την τελευταια ενεση κορτιζονης για να βοηθησω τα πρωορουλια μου. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!

• Μου αρέσει 6

mfN3p2.png

1 ώρα πρίν, Antonia_GR είπε:

Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε??Κανενα νεο? Προστεθηκε καποια εγκυουλα στην παρεα ? Εριξα μια ματια και παει σχεδον 1 μηνας απ' οταν μπηκα τελευταια φορα, αλλα μια το ενα μια το αλλο  καταφερνει να πεσει η διαθεση μου. Πριν 3 εβδομαδες πηγα στο γιατρο και τη στιγμη που μου μετρησε το μηκος του τραχηλου, μ'επιασαν τα κλαματα. Μεσα σε 2 εβδομαδες, απο 4,2 πηγε 1,6. Ο γιατρος μου ειπε ''μονο το ραμμα της περιδεσης κραταει''. Απο τοτε, ειμαι ολη μερα ξαπλα για να αποφυγω τη διαστολη. Ελεγα οτι δε θα καταφερνα να καθυστερησω τη γεννα ουτε λιγες μερες, να ομως που περασαν ακριβως 3 εβδομαδες και παιρνουν βαρος τα μικρουλια μου!! Χαρη στην περιδεση δεν τα εχασα, μιας και απο πολυ νωρις (13η εβδομαδα) ο τραχηλος ειχε αρχισει να μετραει αντιστροφα. Τωρα βεβαια ειναι παρα πολυ το βαρος και επηρεαζει και η θεση του ενος που εχει το κεφαλακι του πανω απο τον τραχηλο και πιεζει. Οι συσπασεις που εχω ειναι απειρες  και ποναω παρα πολυ. Μουδιαζει η μεση μου απ'τον πονο των συσπασεων. Αυτο που θελουμε τωρα ειναι αυριο να παω για μια γενικη αιματος, γενικη ουρων και CRP και εχω το τελευταιο ραντεβου με το γιατρο τη Δευτερα 22 του μηνος,οπου θα κανονισουμε την ημερομηνια της καισαρικης. Ξεκουραση ως τοτε να μην ερθει νωριτερα και θα εχουμε πετυχει το στοχο! 48 ωρες (νομιζω) πριν την καισαρικη θα πρεπει να κανω την τελευταια ενεση κορτιζονης για να βοηθησω τα πρωορουλια μου. Ελπιζω να πανε ολα καλα!!

καλημέρα κούκλα μου όλα καλά θα πάνε και θα έχεις τα μωράκια σου αγκαλιά και θα τα ξεχάσεις όλα και πόνους και άγχος και όλα...

2 ώρες πρίν, Antonia_GR είπε:

Καλη σου μέρα! Η κολλητή μου περιμένει το δευτερο παιδακι της και εχει κανει κ αυτη περιδεση..μ ειπε λοιπον οτι θελει πολυ προσοχη να μην σκυβει και να μην κουραζεται πολυ και το καταλαβε κ μονη της αφου της εχει ερθει 2 φορες αιμοραγια..Οποτε οπως λεω κ σε αυτη θα πω κ σε εσενα ξεκουραση και μην σε νοιαζει το σπιτι σου που θα ειναι χαλια και με ασιδερωτα..προταιρεοτητα εσυ και η εγκυμοσυνη σου! 

Καλημερααααα !!!

καλε ποσα γραψατε?? πως ειστε? εγω απο διαθεση λιγο περιεργα εχω ενα βαρος, τεσπα θα μου περασει ;) χθες ειχαμε και επαφουλα, την 3 γι αυτον τον κυκλο, το παμε μερα παρα μερα μεχρι στιγμης, δεν ξερω πως θα συνεχιστει γιατι ειναι και αναλογα το κουραγιο απο τις δουλειες μας :) 

@Ani ani κοριτσακι μου μην απογοητευεσαι, κατσε 2 μερουλες ακομα και αν δεν εχει ερθει κανε μια χοριακη ή ενα ακομα τεστ ;) 

@aggeliki_l με το καλο το ανιψακι και γρηγορα και στα δικα μας :P 

@Angie trg ο γιατρος τι σου ειπε για τον αιματοκριτη σου? ολες τελειες να βγουν οι εξετασεις σου σου ευχομαι και να εχεις ευκολη εγκυμοσυνη :wub:

@elenakii22  αν σου πω οτι κι εγω το σκεφτηκα αυτο να στο πω οτι οταν δει ο γιατρος ωορηξια να κανεις ενα τεστ να δουμε τι θα δειξει

@Μαρθα Κ ειναι πολυ νωρις ακομα για τεστ κοριτσακι μου κανε λιγο υπομονη καλυτερα ;) να μας πεις την Τεταρτη τι σου ειπε ο γιατρος 

@λουπιτα μακαρι να βγει το προαισθημα του αντρα σου :wub:

@Antonia_GR λιγο εμεινε ακομα κοριτσι μου, δυσκολο μεν αλλα λιγο, σε λιγο καιρο θα τα κρατας αγκαλια τα μωρακια σου αυτο σκεψου ;) 

@Vila τι εγινε κοπελα μου?πες μας οτι εισαι εγκυουλα, αντε γιατι πολυγεμισαμε στον πινακα της αναμονης ;) 

18 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

@caramel_83 ναι ξεκίνησα δουλεια αλλα το πρωινά ησυχασμο δεν έχει ο πωπουδακος μου.... Αν σου πω τι εκανα σημερα θα με σκυλοβρισεις.... Αλλα αξιζε για θα ξεκινήσω να περνώ ρουχα για ρούχα για το μωρο και πρεπει να πλένω και να τακτοποιώ..... Μετακινησα ντουλάπα μονοφυλη γεμάτη εργαλεία του συζύγου στο δωματιο των παιδιων ώστε εκει να ειναι μονο του γιωργακη τα ρουχαλακια.... Μεχρι να τα τακτοποιήσω ολα δεν πρόλαβα να καθαρισω αρα αυριο φουλ καθάρισμα και με ντετολ!!!! 

Σας διαβαζω ολες σας να το ξερετε!!! Απλως περιμενω τα επόμενα χαρμόσυνα νεα για να πετάξω και εγω απο τη χαρα μου.....

Οσο για τα κιλα της εγκυμοσύνης σε μια βδομαδα μπαινω στο 5ο και ειμαι +2κιλα....  Αφου να φανταστείτε στη δουλεια δεν τους το είπα γιατι δε φαινεται ακομη! 

καλημερα :D  κοντα στο σπιτι μου κανουν οικοδομη αν μπορεις ελα γιατι θελουν ατομο να κουβαλαει τσιμεντα :P ρε τρελοκομειο οταν γεννηθει το παιδι θα λεει "ρε μανα σε ησυχια δεν με αφηνες στην κοιλια σου " :P

οσο για το φαγητο μην στεναχωριεσαι παιρνουμε εμεις τα κιλα σου χωρις να ειμαστε εγκυες χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερααααα !!!

καλε ποσα γραψατε?? πως ειστε? εγω απο διαθεση λιγο περιεργα εχω ενα βαρος, τεσπα θα μου περασει ;) χθες ειχαμε και επαφουλα, την 3 γι αυτον τον κυκλο, το παμε μερα παρα μερα μεχρι στιγμης, δεν ξερω πως θα συνεχιστει γιατι ειναι και αναλογα το κουραγιο απο τις δουλειες μας :) 

@Ani ani κοριτσακι μου μην απογοητευεσαι, κατσε 2 μερουλες ακομα και αν δεν εχει ερθει κανε μια χοριακη ή ενα ακομα τεστ ;) 

@aggeliki_l με το καλο το ανιψακι και γρηγορα και στα δικα μας :P 

@Angie trg ο γιατρος τι σου ειπε για τον αιματοκριτη σου? ολες τελειες να βγουν οι εξετασεις σου σου ευχομαι και να εχεις ευκολη εγκυμοσυνη :wub:

@elenakii22  αν σου πω οτι κι εγω το σκεφτηκα αυτο να στο πω οτι οταν δει ο γιατρος ωορηξια να κανεις ενα τεστ να δουμε τι θα δειξει

@Μαρθα Κ ειναι πολυ νωρις ακομα για τεστ κοριτσακι μου κανε λιγο υπομονη καλυτερα ;) να μας πεις την Τεταρτη τι σου ειπε ο γιατρος 

@λουπιτα μακαρι να βγει το προαισθημα του αντρα σου :wub:

@Antonia_GR λιγο εμεινε ακομα κοριτσι μου, δυσκολο μεν αλλα λιγο, σε λιγο καιρο θα τα κρατας αγκαλια τα μωρακια σου αυτο σκεψου ;) 

καλημερα :D  κοντα στο σπιτι μου κανουν οικοδομη αν μπορεις ελα γιατι θελουν ατομο να κουβαλαει τσιμεντα :P ρε τρελοκομειο οταν γεννηθει το παιδι θα λεει "ρε μανα σε ησυχια δεν με αφηνες στην κοιλια σου " :P

οσο για το φαγητο μην στεναχωριεσαι παιρνουμε εμεις τα κιλα σου χωρις να ειμαστε εγκυες χαχαχαχαχα

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια! Ειμαι κ επισημα στην πρωτη μερα καθυστερησης! Για ξυπνηστε κ εσεις σιγα σιγα να μαθουμε νεα σας! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια! Ειμαι κ επισημα στην πρωτη μερα καθυστερησης! Για ξυπνηστε κ εσεις σιγα σιγα να μαθουμε νεα σας! 

μακαρι να μη σου ερθει η ατιμη και να εισαι εγκυουλα, εχεις καποιο συμπτωμα?

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

μακαρι να μη σου ερθει η ατιμη και να εισαι εγκυουλα, εχεις καποιο συμπτωμα?

Αχ ναι εχωωω ειναι η πρωτη φορα που δεν εχει πρηστει το στηθος μ ξεπεταγονται σπυρακια στο προσωπο και αυτο που με ταλαιπωρει ειναι οι πονοι περιοδου μεχρι τα ποδια εδω και 5 μερες που ερχονται κ αλλωτε ειναι πιο εντονοι αλλωτε οχι τοσο..λιγο η μεση ποναει κ κανα ταιμπηματακι δεξια κ αριστερα χαμηλα! Εχω ελπιδες ε???

Just now, Ani ani είπε:

Αχ ναι εχωωω ειναι η πρωτη φορα που δεν εχει πρηστει το στηθος μ ξεπεταγονται σπυρακια στο προσωπο και αυτο που με ταλαιπωρει ειναι οι πονοι περιοδου μεχρι τα ποδια εδω και 5 μερες που ερχονται κ αλλωτε ειναι πιο εντονοι αλλωτε οχι τοσο..λιγο η μεση ποναει κ κανα ταιμπηματακι δεξια κ αριστερα χαμηλα! Δεν εχω ελπιδες???

φυσικα και εχεις, ειναι ιδια τα συμπτωματα με της περιοδου οποτε....οσο δεν βλεπεις αιμα να χαιρεσαι :D 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

φυσικα και εχεις, ειναι ιδια τα συμπτωματα με της περιοδου οποτε....οσο δεν βλεπεις αιμα να χαιρεσαι :D 

Αντε περιμενω.....:):) Παλι καλα που εχω κ εσας αχχχχχχ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ani ani είπε:

Αντε περιμενω.....:):) Παλι καλα που εχω κ εσας αχχχχχχ...

ειναι ωραια γιατι εχουμε μαζευτει κοπελες που εχουμε τον ιδιο στοχο, λεμε τους προβληματισμους μας και παιρνουμε δυναμη η μια απο την αλλη ^_^

πρίν από 16 λεπτά , caramel_83 είπε:

ειναι ωραια γιατι εχουμε μαζευτει κοπελες που εχουμε τον ιδιο στοχο, λεμε τους προβληματισμους μας και παιρνουμε δυναμη η μια απο την αλλη ^_^

Οπως τα λες γιατι που αλλου να τα λεω στον αντρα? Που δεν καταλαβαινει τι εννοουμε "εχω πονους χαμηλα?" Ή στις φιλες μ που θα τους το κανω εκπληξη οταν γινει με το καλο χιχι! 

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Οπως τα λες γιατι που αλλου να τα λεω στον αντρα? Που δεν καταλαβαινει τι εννοουμε "εχω πονους χαμηλα?" Ή στις φιλες μ που θα τους το κανω εκπληξη οταν γινει με το καλο χιχι! 

εκτος οτι δεν μπορουν να καταλαβουν ακριβως τον πονο χαμηλα ειναι οτι αγχωνονται και αυτοι μαζι μας ;)

19 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!

@Ani ani περιμενουμε με αγωνια! ευχομαι ενα μεγαλο +

@Alekagala θα μας τρελανεις καλε! ολοκληρη ντουλαπα??χαχχαχα

@caramel_83 παμε δυναμικά! μακαρι να ειναι αυτες οι τυχερές σου μερες!

@Ζαχαρωτο με το καλο το μωρακι σου!

@Μαρθα Κ τι γινεται με σενα αγαπη?? ποτε θα κανεις τεστακι???

@λουπιτα μου περιμενουμε με αγωνια νεα και απο σενα!!

@dimitroula30 με το καλο κοπελα μου! περιμενουμε νεα απο το γιατρο!

@aggeliki_l ευχομαι περαστικα!

@Angie trg εσυ πως εισαι κοριτσι?

@elenakii22 ξεκίνησες υπερηχους? θα κανεις συγχρόνως και  τεστακια η οχι?

Μεγαλωσε πολυ το παρεακι και δε σας προλαβαινω!!! Συγνωμη αν ξεχναω καποια κοριτσια!

Εγω φιλες μου περιμενω να ΜΗΝ αδιαθετησω αυριο η μεθαυριο..  Δεν κρατήθηκα δυστυχώς και εκανα ενα τεστ το σαββατο αλλα ηταν αρνητικο. Τωρα λεω να κρατηθω και αν δεν αδιαθετησω να κανω παλι την πεμπτη που θα μετραω μια 1-2 μερες καθηστερηση.. αχ στειλτε λιγη θετικη ενεργεια γιατι 43 μερα του κυκλου σημερα και εχω κουραστει παρα πολυ με αυτους τους τεράστιους κυκλους! 

Περιμενε να κανουμε μαζι το επομενο @Vila :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...