Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και απο μενα ,ειχα πολλες μερες να μπω  και εχετε γραψει απειρα .....συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα!!

@Antila  Συγχαρητηριαααααααααα κοριτσι μου ,αντε με το καλο η συνεχεια ,να πανε ολα καλα

Τι γινεται για ενημερωστε με ,ποια εχει σειρα τωρα?????

Εγω τελειωσα με τις προσπαθειες μου γι αυτο το μηνα ,ολα καλα πηγαν και τωρα ειμαι στην αναμονη  :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

On 30/11/2017 at 4:08 ΠΜ, KalStyl είπε:

Καλη σου μερα κουκλιτσα...λοιπον αυτο με το χαρτι δεν το ειχα σκεφτει χαχαχαχαχ!!. εγω βαζω το χερι μου, κλεινω τα ποδια, τα σηκωνω, ασε οτι να ναι!! Αυτο που με ανχγωνει ειναι να μενει και τιποτα μεσα.  πως εισαι εσυ ?? 

Γεια σου @alina80. πριν παρετε αποφαση οτι θελετε παιδακι απλα δεν ηταν στο μυαλο σου, οσες φουσκωμενες κοιλιτσες κ να εβλεπες δεν θα σου περνουσε καν απο το μυαλο. τωρα ομως που το θελουμε,  εκει ειναι και τα ματια μας και το μυαλο μας. εγω τωρα εχω ξεκινησει και βλεπω τις μαμαδες στα παρκα με τα καροτσακια, βλεπω παιδικους σταθμους και ονειρευομαι πως θα ηταν να πηγαινα το παιδακι μου εκει, παρατηρω καθε γυναικα που περναει απο μπροστα μου και ειναι εγκυος με εναν θαυμασμο και τους χαμογελαω. ασε μου χει σαλεψει. και φυσικα σχεδον ολες μου οι ξαδερφες εχουν ηδη κανει παιδακι, και προσφατα και η κουνιαδα μου....ειμαι σιγουρη οτι σε ολες μας συμβαινει αυτο. να μην χανεις την αισιοδοξια σου, να ξερεις πως ειναι η σειρα σου και σενα να κανεις παιδακι ετσι να σκεφτεσαι , να λες οπως ολες οι υπολοιπες ετσι και εγω θα εχω φουσκωμενη κοιλιτσα πολυ συντομα!!!  και πραγματικα σου το ευχομαι αλλα μην ανγχωνεσαι καθολου. ολες μας μεγαλωνουμε, δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα να αρχιζουν να μειωνονται οι πιθανοτητες ή να το πω καλυτερα θα ειναι απλα καπως πιο δυσκολο μεχρι να τα κατεφερεις στην ηλικα μετα τα 48 πιστευω δεν ξερω....που τιποτα δεν απολυτο εχουμε τοσα και τοσα παραδειγματα που η ηλικια ειναι ενας πολυ μικρος παραγοντας. μην αγχωνεσαι σιγουρα η κοιλιτσα σου θα εχει μεσα το σπορακι σου συντομα. 

Ευχομαι λοιπον να ειναι μια γουρλιδικη ερωτηση και να εμεινα και εγω εγκυος. χαχαχαχαχα

οσο για την απορια σου δεν ξερω, οι περισοτερες κοπελες που ακουω λενε οτι η ιεραποστολικη σταση και η αλλη στα 4 ειναι καλες, δεν εχω ιδεα για την σταση απο πανω, δεν ειναι και η αγαπημενη μου ......χιχιχιχιχ !!! εννοεις οτι κανεις την σταση απο πανω και δεν χανεις τιποτα εξω? ή γενικα!!.  εγω εκανα αυτες τις μερες  αυτο που μοιαζει σαν κουταλακι, στο πλαι και οι δυο..(σορυ κοριτσια για την περιγραφη) και αυτη καλη νομιζω ειναι. χαχαχαχα  

Αυτή τη φορά γενικά δεν παρατήρησα διαρροή ανεξαρτήτως στάσης.Αν δεν το πετύχαμε θα καταργήσω αυτή τη στάση για να είμαι σίγουρη! Τι να κανουμε τελικά μας προσθέτει αγχος παντού.δεν είναι τόσο ευκολο να μη τα σκέφτεσαι...

@alina80 κ εγώ αυτά σου έλεγα οτι μάλλον επειδή το σκέφτεσαι συμβαινει αυτό με τις εγκυμοσύνες αλλά σκέφτηκα οτι ίσως ισχύει κ αυτό που έλεγες! Είναι ανάλογα με τις μέρες! Τα έχω περάσει σε μέγιστο βαθμό κ τώρα προσπαθώ να μη δίνω σημασία.

On 30/11/2017 at 8:15 ΠΜ, Ani ani είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! τι κανετε;; χρόνια μας πολλά @andrianni Σήμερα περιμενω τα νεα της φιλης μου απο το γιατρουλη της να δουμε οτι ειναι επιτυχημενη η εγκυμοσυνη της...παρα την 12.5000 χοριακη της! Απο εσας απο οτι βλεπω τα ιδια πανω κατω ε;

Χρόνια μας πολλά! Έτρεχα χθες κ δεν μπήκα! Με το καλό ο υπερήρωάς σου! Κ σε όλες ένα σούπερ μωρό λίαν συντόμως!

Ευχαριστώ για τις ευχές @alina80 @elenakii22 @caramel_83 κ υπόλοιπες κ συνεχίζω απο εκει που εχω μεινει!

• Μου αρέσει 3

@andrianni Μωρέ είναι και οι συγκυρίες καμία φορά. Προφανώς και πριν λίγα χρόνια μπορεί να μην έδινα τόσο σημασία. Αλλά ότι συνέβησαν πολλές εγκυμοσύνες στο περιβάλλον μας -ειδικα τους πρώτους μηνες- είναι γεγονός! Τι να πω. Ανοίγω τηλεόραση πριν λίγο και βλέπω την Τσιτσμιλή να λέει ότι είναι έγκυος! Στο τρίτο! Φταίω εγώ μετά; Ερωτώ; Ε; :-D:cool::mad:

• Χαχα 2

12 ώρες πρίν, Rosita είπε:

Καλώς σας βρήκαμε! Για μένα είναι η πρώτη σπερματεγχυση ναι. Θα σας ενημερώσω όπως και να χει. Μακάρι να είναι θετική αλλά δεν το πιστεύω. Εσύ προσπαθούσες καιρό πριν μείνεις. Με το καλό να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!

Καλημέρα σε όλες! Να το πιστεύεις! Γιατι να μην το πιστευεις; :) Χρειαζεται θετικη σκεψη! Σ ευχαριστω για τις ευχες σου, τις εχω αναγκη γιατι ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου, η πρωτη ηταν παλινδρομη και το εχασα τον Ιουνιο, οποτε υπαρχει μια αγωνια να εξελιχθει ομαλα..! Κι εγω ομως σκεφτομαι θετικα. Δεν προσπαθουσαμε καιρο, αυτο ειναι το καλο.

@Ani ani μπραβο στη φιλη σου!! Αλλα πως γινεται 3 εβδομαδων; Τοσο εισαι οταν μετρας τρεις εβδομαδες απ την πρωτη μερα της περιοδου! Μηπως εννοεις 6, 7; Ειχε και μεγαλη χοριακη, 3 εβδομαδων δεν εχεις καν καθυστερηση ακομη!! Να πανε ολα τελεια στο κοριτσι! Με το καλο!

11 ώρες πρίν, ellilaw είπε:

κοπελες μου σας χαιρετω ! χαθηκα λογες μερες...ειμαι στην 15η μερα του κυκλου..εκανα τεστ ωορηξιας σημερα και βγηκε αχνο.. πρεπει να ειναι εντονο για ωορηξια..και εγω νομιζα οτι εχασα την ωορηξια .. ειχαμε τσακωθει με τον συζυγο..νιωθει πιεση και αγχωνεται και δεν γινεται συχνα και ειμαι πολυ στεναχωρημενη:-(

δεν εχουμε συχνα επαφες και δεν θελω να χασω την ωορηξια..τι να κανω;βοηθειασαα

Νομιζω οτι θα εχετε τα αντιθετα αποτελεσματα αν τον πιεζεις :( .. Καλυτερα να χαθει μια ωορρηξια με ηρεμία στη σχέση σας, δε χαλασε ο κοσμος, παρα να σας απομακρυνει αυτη η ενταση και να πηγαινουν ουτως ή αλλως ακαρπες οι προσπάθειες αν τη χάνεις λόγω καυγά! Σκέψου ότι πάνω από όλα είναι καλό να είναι όμορφες οι συνθήκες μεταξύ σας για να κάνετε μωράκι. Συζητηστε ήρεμα, πες του ότι θα προσπαθείς να μην τον πιέζεις, αρκει κι αυτος να μην απομακρυνεται και να μην αποφευγει το σεξ, και γνώμη μου είναι να τον προσεγγίζεις για σεξ *και* όταν ξέρεις πως είναι οι γόνιμες χωρίς να του το ανακοινώνεις επίσημα και ζορίζεται. Απλώς κάντε συχνά σεξ (ανα 2 μερες), με πρωτοβουλια και των 2, και έτσι δε θα χάνονται οι γόνιμες ούτε θα τσακώνεστε :)

Να ρωτήσω κάτι τις εγκυούλες ή μαμάδες; Απο χτες άρχισα να πονάω περίπου όπως είναι οι πόνοι περιόδου, μέση και λίγο χαμηλά στην κοιλιά. Ειμαι 7+3, υποθετω γινονται αλλαγες και δε γινεται να μην νιωσεις και τιποτα! Συγκεκριμενα βεβαια χτες ελειπα πολλες ωρες δουλεια, πολλες μετακινησεις, και κουραστηκα. Περασε αισθητα μολις ξυπνησα το πρωι, αλλα οχι τελειως. Απλώς, αν και έχω διαβάσει ότι είναι νορμάλ οι πόνοι σαν περιόδου, ήθελα και καμιά γνώμη από εδώ αν το έχετε ζήσει ή ακούσει! Ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό ΚΑΙ για αυτό! Σας ευχαριστω.

πρίν από 40 λεπτά , alina80 είπε:

@andrianni Μωρέ είναι και οι συγκυρίες καμία φορά. Προφανώς και πριν λίγα χρόνια μπορεί να μην έδινα τόσο σημασία. Αλλά ότι συνέβησαν πολλές εγκυμοσύνες στο περιβάλλον μας -ειδικα τους πρώτους μηνες- είναι γεγονός! Τι να πω. Ανοίγω τηλεόραση πριν λίγο και βλέπω την Τσιτσμιλή να λέει ότι είναι έγκυος! Στο τρίτο! Φταίω εγώ μετά; Ερωτώ; Ε; :-D:cool::mad:

Αντε! Παλι εγκυος η Τσιμτσιλη; Προσφατα διαβαζα οτι ειχε 2 απωλειες πριν τα παιδια της παντως. Το ενα μαλιστα γυρω στην αυχενικη. Ελεγε στη συνεντευξη οτι ειχε φοβηθει πως δε θα μπορεσει να κανει παιδια μετα τη δευτερη απωλεια. Το λεω για να θυμομαστε οτι καθε εγκυμοσυνη που ακουμε, εχει το παρελθον της! Αυτο ελεγα στον εαυτο μου και ηρεμουσα οταν εβλεπα παντου εγκυες ενω το ειχα χασει. Ελεγα, πού ξερεις αν δεν εχουν βιωσει πονο μεχρι να φτασουν εκει; Μακρια απο μας!

Ερχονται Χριστουγεννιατικα σπορακια κοριτσιαααα! Τραλαλαλααα

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Αυτή τη φορά γενικά δεν παρατήρησα διαρροή ανεξαρτήτως στάσης.Αν δεν το πετύχαμε θα καταργήσω αυτή τη στάση για να είμαι σίγουρη! Τι να κανουμε τελικά μας προσθέτει αγχος παντού.δεν είναι τόσο ευκολο να μη τα σκέφτεσαι...

@alina80 κ εγώ αυτά σου έλεγα οτι μάλλον επειδή το σκέφτεσαι συμβαινει αυτό με τις εγκυμοσύνες αλλά σκέφτηκα οτι ίσως ισχύει κ αυτό που έλεγες! Είναι ανάλογα με τις μέρες! Τα έχω περάσει σε μέγιστο βαθμό κ τώρα προσπαθώ να μη δίνω σημασία.

Χρόνια μας πολλά! Έτρεχα χθες κ δεν μπήκα! Με το καλό ο υπερήρωάς σου! Κ σε όλες ένα σούπερ μωρό λίαν συντόμως!

Ευχαριστώ για τις ευχές @alina80 @elenakii22 @caramel_83 κ υπόλοιπες κ συνεχίζω απο εκει που εχω μεινει!

Σε ευχαριστω πολύ κοριτσι μου να εισαι καλα!!! ετσι σε ολες συντομα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Antila είπε:

Καλημέρα σε όλες! Να το πιστεύεις! Γιατι να μην το πιστευεις; :) Χρειαζεται θετικη σκεψη! Σ ευχαριστω για τις ευχες σου, τις εχω αναγκη γιατι ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου, η πρωτη ηταν παλινδρομη και το εχασα τον Ιουνιο, οποτε υπαρχει μια αγωνια να εξελιχθει ομαλα..! Κι εγω ομως σκεφτομαι θετικα. Δεν προσπαθουσαμε καιρο, αυτο ειναι το καλο.

@Ani ani μπραβο στη φιλη σου!! Αλλα πως γινεται 3 εβδομαδων; Τοσο εισαι οταν μετρας τρεις εβδομαδες απ την πρωτη μερα της περιοδου! Μηπως εννοεις 6, 7; Ειχε και μεγαλη χοριακη, 3 εβδομαδων δεν εχεις καν καθυστερηση ακομη!! Να πανε ολα τελεια στο κοριτσι! Με το καλο!

Νομιζω οτι θα εχετε τα αντιθετα αποτελεσματα αν τον πιεζεις :( .. Καλυτερα να χαθει μια ωορρηξια με ηρεμία στη σχέση σας, δε χαλασε ο κοσμος, παρα να σας απομακρυνει αυτη η ενταση και να πηγαινουν ουτως ή αλλως ακαρπες οι προσπάθειες αν τη χάνεις λόγω καυγά! Σκέψου ότι πάνω από όλα είναι καλό να είναι όμορφες οι συνθήκες μεταξύ σας για να κάνετε μωράκι. Συζητηστε ήρεμα, πες του ότι θα προσπαθείς να μην τον πιέζεις, αρκει κι αυτος να μην απομακρυνεται και να μην αποφευγει το σεξ, και γνώμη μου είναι να τον προσεγγίζεις για σεξ *και* όταν ξέρεις πως είναι οι γόνιμες χωρίς να του το ανακοινώνεις επίσημα και ζορίζεται. Απλώς κάντε συχνά σεξ (ανα 2 μερες), με πρωτοβουλια και των 2, και έτσι δε θα χάνονται οι γόνιμες ούτε θα τσακώνεστε :)

Να ρωτήσω κάτι τις εγκυούλες ή μαμάδες; Απο χτες άρχισα να πονάω περίπου όπως είναι οι πόνοι περιόδου, μέση και λίγο χαμηλά στην κοιλιά. Ειμαι 7+3, υποθετω γινονται αλλαγες και δε γινεται να μην νιωσεις και τιποτα! Συγκεκριμενα βεβαια χτες ελειπα πολλες ωρες δουλεια, πολλες μετακινησεις, και κουραστηκα. Περασε αισθητα μολις ξυπνησα το πρωι, αλλα οχι τελειως. Απλώς, αν και έχω διαβάσει ότι είναι νορμάλ οι πόνοι σαν περιόδου, ήθελα και καμιά γνώμη από εδώ αν το έχετε ζήσει ή ακούσει! Ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό ΚΑΙ για αυτό! Σας ευχαριστω.

Αντε! Παλι εγκυος η Τσιμτσιλη; Προσφατα διαβαζα οτι ειχε 2 απωλειες πριν τα παιδια της παντως. Το ενα μαλιστα γυρω στην αυχενικη. Ελεγε στη συνεντευξη οτι ειχε φοβηθει πως δε θα μπορεσει να κανει παιδια μετα τη δευτερη απωλεια. Το λεω για να θυμομαστε οτι καθε εγκυμοσυνη που ακουμε, εχει το παρελθον της! Αυτο ελεγα στον εαυτο μου και ηρεμουσα οταν εβλεπα παντου εγκυες ενω το ειχα χασει. Ελεγα, πού ξερεις αν δεν εχουν βιωσει πονο μεχρι να φτασουν εκει; Μακρια απο μας!

Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις.  Αλλά! !!! Όταν θα νιώθεις ότι κουράζεσαι θα πρέπει να σταματάς και να χαλαρώνεις.  Μην πιέζεις τον εαυτό σου.  Άκου το σώμα σου.  Επίσης οι δουλειές του σπιτιού με μέτρο και προσοχή στα βάρη και την ηλεκτρική σκούπα.  

Όσο για το γιατρό σου αυτή είναι η δουλειά του και μόνο εκείνος γνωρίζει ακριβώς την περίπτωση σου.  Καλύτερα να τον ρωτάς παρά να γεμίζειςάγχος εσύ και το μωράκι σου.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Antila είπε:

κοριτσι μου και εμεις ειχαμς την απορια..δεν μπορω να καταλαβω..και με τετοια χοριακη μεγαλη..την επομενη βδομαδα θα σας ξαναστειλω που θα παει..μηπως και η ιδια δεν καταλαβε καλα απο το αγχος της

• Μου αρέσει 1

Και εγω το είδα πριν λίγες μέρες ότι ήταν εγκυος η Τσιμτσιλή αλλά εκανα σα να μην το είδα δεν το σκέφτηκα καθόλου και μετά έρχεται ο άντρας μου από την δουλειά και μου λέει το ξερεις ότι είναι εγκυος η Τσιμτσιλή? Και μετά μου λέει και του ξαδέρφου μου η γυναίκα εγκυος στο δευτερο ντοοοοοιιιινγκ!!! Δεν μπορω ν αγιάσω εντωμεταξύ όλα τα ξαδέρφια του αυτό τον χρόνο θα κάνουν παιδιά τι να πω υπάρχουν κι άλλες χρονιές όλοι τωρα ελεοοοοοοςςς!!κατι περίεργο συμβαίνει....:huh: τρελάθηκα τωραααααααα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Όλα που εκανες δείχνουν αχνη γραμμή?

Ναι πριμ την περιοδο και εχθες που εκανα το απογευμα παλυ αχνη βγηκε και μεχρι  το πρωι που εφυγα ειχε μεινει δεν ειχε εεξαφανιστεί!!!!???'?'''???

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Ναι πριμ την περιοδο και εχθες που εκανα το απογευμα παλυ αχνη βγηκε και μεχρι  το πρωι που εφυγα ειχε μεινει δεν ειχε εεξαφανιστεί!!!!???'?'''???

Πάρε την hometest να δούμε τι θα σου πει.ξερουν αρκετά πράγματα και είναι πολύ εξυπηρετικοί.

e6OVp3.pngExilp3.png

11 ώρες πρίν, Eleana85 είπε:

Μόνο η βιταμίνη D και αυτή λίγο κάτω απ το όριο!Ναι έχω κάνει σαλπιγγογραφια ορμονικές το σπέρμα είναι μια χαρά! Έχουμε κάνει για ΣΜΝ όλα καλα και εκει ακόμα και έλεγχό στο αίμα περιόδου κανα Με μήπως υπάρχει κάποιο μικρόβιο.. Και όμως 4 χρόνια τίποτα..

Τι να πω όλα μια χαρά και να μην έρχεται?? Θα έρθει που θα πάει νομίζω είστε κοντά. Εύχομαι την Δευτέρα να μας πεις τα ευχάριστα!!

πρίν από 21 λεπτά , Nati85 είπε:

Πάρε την hometest να δούμε τι θα σου πει.ξερουν αρκετά πράγματα και είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω αλλα θα περιμενω τη δευτερα να παω στο γιατρο..μαλλον ειναι ελαττωματικά δεν υπαρχει κατι αλλο

11 ώρες πρίν, linaa είπε:

λυπαμαι για την φιλη σου δυστηχως στο εξωμητριο δεν υπαρχει αλλος δρομος γιατι ειναι πολυ επικυνδινο για την ζωη της κοπελας αν ξεκολλησει απο την σαλπιγγα μονο του κ γινει ρηξη σαλπιγγας τοτε η κοπελα κινδυνευει να πεθανει γιαυτο κ μολις δουν εξωμητριο το αφαιρουν μαζι με την σαλπιγγα δεν μπορει να το ρισκαρει ο γιατρος. επισης αν ειναι πολυ χαμηλη η χοριακη καποιες φορες δινουν ενα φαρμακο για να αποβληθει  μονο του αλλα το φαρμακο αυτο ειναι παρα πολυ ισχυρο λενε οτι ειναι σαν να κανεις χημειοθεραπεια οποτε οι γιατροι δεν το προτιμουν γιατι κανει κ καταστροφες στις ωοθηκες. η καλητερη λυση λοιπον ειναι το χειρουργειο . 

nati δεν κοιμασαι ακομα??? ξεκουρασου παιδι μου κ πρεπει να εισαι φρεσκια αυτες τις μερες!! :-D

Αυτό σημαίνει λαπαροσκόπηση;θα της αφαιρέσουν τη σάλπιγγα;;;;

EvgLp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αυτό σημαίνει λαπαροσκόπηση;θα της αφαιρέσουν τη σάλπιγγα;;;;

Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί η σάλπιγγα.  Εξαρτάται από το μέγεθος του εμβρύου και κατά πόσο έχει προκαλέσει βλάβη. 

• Ευχαριστώ 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...