Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια μόλις έμαθα από τη φίλη μου που έμαθε πρόσφατα ότι είναι έγκυος ότι είναι εξωμήτριο και Πρέπει την Κυριακή να κάνει εισαγωγή για επέμβαση και λαπαροσκόπηση στην σάλπιγγα

Και αναρωτιέμαι μήπως βιάζεται ο γιατρός της!Δεν μπορεί να αποβληθεί μόνο του από τον οργανισμό;

Τελευταία περίοδο είχε 20/10

Μακαρι να ήξερα να βοηθήσω το μόνο που ξερω ειναι ότι αν μεγαλώσει πολύ  πρέπει να γίνει με επέμβαση και δεν γίνεται με χαπι.

• Λυπημένη/-ος 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

βρε παιδι μου εμενα στην αρχη εκεινος ηθελε να του λεω  και ο ιδιος μου ελεγε να γιενται καθε μερα μεχρι να πετυχουμε .. τους 2 τελευταιους κυκλους δεν μπορει να ακουει για ωορηξια και αγχωνεται και μπλοκαρει...και εγω εχω αγχωθει τοσο σε σημειο που κατι γινεται και χανουνε τις γονιμες ..ως συνηθως καβγας..δεν ξερω πως να το χειριστω

πρίν από 2 λεπτά , Eleana85 είπε:

Μόνο η βιταμίνη D και αυτή λίγο κάτω απ το όριο!Ναι έχω κάνει σαλπιγγογραφια ορμονικές το σπέρμα είναι μια χαρά! Έχουμε κάνει για ΣΜΝ όλα καλα και εκει ακόμα και έλεγχό στο αίμα περιόδου κανα Με μήπως υπάρχει κάποιο μικρόβιο.. Και όμως 4 χρόνια τίποτα..

Έχεις κάνει και για τον θυρεοειδή εξετάσεις?λογικα θα έχεις κάνει αλλά λέω καμμία φορά μας ξεφεύγουν απλά πράγματα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Έχεις κάνει και για τον θυρεοειδή εξετάσεις?λογικα θα έχεις κάνει αλλά λέω καμμία φορά μας ξεφεύγουν απλά πράγματα.

Έχω κάνει και για θυρεοειδή και εκει όλα Καλά! Εννοείται μας ξεφεύγουν πράγματα μέσα στο άγχος και το τρέξιμο!!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , ellilaw είπε:

βρε παιδι μου εμενα στην αρχη εκεινος ηθελε να του λεω  και ο ιδιος μου ελεγε να γιενται καθε μερα μεχρι να πετυχουμε .. τους 2 τελευταιους κυκλους δεν μπορει να ακουει για ωορηξια και αγχωνεται και μπλοκαρει...και εγω εχω αγχωθει τοσο σε σημειο που κατι γινεται και χανουνε τις γονιμες ..ως συνηθως καβγας..δεν ξερω πως να το χειριστω

Ναι περνάτε φάση τωρα.προσπαθησε να έχεις καλή διάθεση όσο πιο πολύ μπορείς και κανε κάτι να ξεχνιέσαι μην το έχεις στο μυαλό σου και τσιτωνεις πιστευω σε λίγο καιρό θα το ξεπεράσετε θέλουν υπομονή αυτά τα θέματα και εμενα έτσι με πιάνουν διαφορά κατά διαστήματα και μετά σιγά σιγά τα ξεπερνάω δεν βρίσκω άμεσα λύση.

πρίν από 4 λεπτά , Eleana85 είπε:

Έχω κάνει και για θυρεοειδή και εκει όλα Καλά! Εννοείται μας ξεφεύγουν πράγματα μέσα στο άγχος και το τρέξιμο!!

Και εγω εδώ στο φόρουμ έμαθα για την Tsh ότι πρέπει να είναι κάτω από 2.5 για εύκολη σύλληψη δεν το ήξερα και ο ενδοκρινολόγος δεν το παραδεχόταν και πάλι δεν είναι απόλυτο αλλά μπορει και να βοηθάει.ευχομαι να βρεις άμεσα μια λύση!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια μόλις έμαθα από τη φίλη μου που έμαθε πρόσφατα ότι είναι έγκυος ότι είναι εξωμήτριο και Πρέπει την Κυριακή να κάνει εισαγωγή για επέμβαση και λαπαροσκόπηση στην σάλπιγγα

Και αναρωτιέμαι μήπως βιάζεται ο γιατρός της!Δεν μπορεί να αποβληθεί μόνο του από τον οργανισμό;

Τελευταία περίοδο είχε 20/10

λυπαμαι για την φιλη σου δυστηχως στο εξωμητριο δεν υπαρχει αλλος δρομος γιατι ειναι πολυ επικυνδινο για την ζωη της κοπελας αν ξεκολλησει απο την σαλπιγγα μονο του κ γινει ρηξη σαλπιγγας τοτε η κοπελα κινδυνευει να πεθανει γιαυτο κ μολις δουν εξωμητριο το αφαιρουν μαζι με την σαλπιγγα δεν μπορει να το ρισκαρει ο γιατρος. επισης αν ειναι πολυ χαμηλη η χοριακη καποιες φορες δινουν ενα φαρμακο για να αποβληθει  μονο του αλλα το φαρμακο αυτο ειναι παρα πολυ ισχυρο λενε οτι ειναι σαν να κανεις χημειοθεραπεια οποτε οι γιατροι δεν το προτιμουν γιατι κανει κ καταστροφες στις ωοθηκες. η καλητερη λυση λοιπον ειναι το χειρουργειο . 

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι περνάτε φάση τωρα.προσπαθησε να έχεις καλή διάθεση όσο πιο πολύ μπορείς και κανε κάτι να ξεχνιέσαι μην το έχεις στο μυαλό σου και τσιτωνεις πιστευω σε λίγο καιρό θα το ξεπεράσετε θέλουν υπομονή αυτά τα θέματα και εμενα έτσι με πιάνουν διαφορά κατά διαστήματα και μετά σιγά σιγά τα ξεπερνάω δεν βρίσκω άμεσα λύση.

Και εγω εδώ στο φόρουμ έμαθα για την Tsh ότι πρέπει να είναι κάτω από 2.5 για εύκολη σύλληψη δεν το ήξερα και ο ενδοκρινολόγος δεν το παραδεχόταν και πάλι δεν είναι απόλυτο αλλά μπορει και να βοηθάει.ευχομαι να βρεις άμεσα μια λύση!

nati δεν κοιμασαι ακομα??? ξεκουρασου παιδι μου κ πρεπει να εισαι φρεσκια αυτες τις μερες!! :-D

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

nati δεν κοιμασαι ακομα??? ξεκουρασου παιδι μου κ πρεπει να εισαι φρεσκια αυτες τις μερες!! :-D

Χαχαχαχαχα δεν νυστάζω!είδα και τις άλλες φορες που κοιμόμουν τα αποτελέσματα!! Αποστολή εξετελεσθη παντως με απόλυτη επιτυχία και για σήμερα δεν τεμπελιαζω καθόλου.εσυ τι κανεις τέτοια ώρα ξυπνια??

e6OVp3.pngExilp3.png

Χαχαχαχαχα δεν νυστάζω!είδα και τις άλλες φορες που κοιμόμουν τα αποτελέσματα!! Αποστολή εξετελεσθη παντως με απόλυτη επιτυχία και για σήμερα δεν τεμπελιαζω καθόλου.εσυ τι κανεις τέτοια ώρα ξυπνια??

χα χα γυρισα πριν λιγο ειχαμε παει μια βολτα κ τωρα βλεπουμε ταινια!! εχει κ εναν αερα κ ολα κοπανανε ασε που να κοιμηθεις!!!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

χα χα γυρισα πριν λιγο ειχαμε παει μια βολτα κ τωρα βλεπουμε ταινια!! εχει κ εναν αερα κ ολα κοπανανε ασε που να κοιμηθεις!!!

Α πολύ ωραία χαλαρά ταινιουλα. Ναι αν έχει πολύ αέρα δεν μπορείς να κοιμηθείς είναι δύσκολο και εμάς έχει εδώ αλλά όχι παρά πολύ τωρα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Α πολύ ωραία χαλαρά ταινιουλα. Ναι αν έχει πολύ αέρα δεν μπορείς να κοιμηθείς είναι δύσκολο και εμάς έχει εδώ αλλά όχι παρά πολύ τωρα.

εδω στα πελαγη εχει αρχισει να δυναμωνει πολυ!! αυριο προβλεπετε να μας περνει οπως παει!!! καληνυχτα κοριτσακι καλη ξεκουραση!!!!

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

εδω στα πελαγη εχει αρχισει να δυναμωνει πολυ!! αυριο προβλεπετε να μας περνει οπως παει!!! καληνυχτα κοριτσακι καλη ξεκουραση!!!!

Καληνυχτααα καλή ξεκουραση!!

e6OVp3.pngExilp3.png

7 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Κοριτσάκι εκανα εγω τίποτα άσπρο είναι.το άφησα ακριβώς 10 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω όπως μου είχαν πει από την hometest και τίποτα κατασπρο

Με κούφανε παιδί μου ο γιατρός είναι λίγο τρελιαρης γενικα. Τι ακούω η γυναίκα έλεος!!!ισως επειδή είμαι αφράτη στα κιλά του ρθε να πει αυτό.Αυτό που λες δεν ισχύει κανεις ωορρηξια σε κάποιες κοπέλες δεν βγαίνει τόσο έντονο και έχουμε παραδείγματα και η elenaki και η ungry girl  δεν είχαν τόσο έντονα τεστακια και όμως κάνουν κανονικά. Εμενα  ίσως περνάει η ορμόνη στα ουρά πολύ και φαίνεται στα τεστ κάπου το είχα διαβάσει.

Κανονικά λένε οι οδηγίες να είναι το ίδιο έντονο με την γραμμή ελέγχου η και πιο έντονο για να είναι θετικό.συνεχισε να κανεις κάθε μέρα.δεν νομίζω ότι την έχασες. Μην του λες ότι έχεις ωορρηξια και ότι πρέπει να γίνει η επαφή γιατί μπλοκάρει...

@elenakii22 ναι έχεις δίκιο και εγω δεν αλλάζω το προγράμμα μου αν είναι να γίνει θα γίνει ότι και να κάνω.ισα ισα προγραμματίζω με τον καινούργιο χρόνο να κάνω ένα σεμινάριο που θέλω.τον προηγούμενο μήνα με μπέρδεψε εκείνο το ωορρηξιας που βγήκε έντονο και αχνη στο τεστ αλλά τελικά εξαφανίστηκε αλλιώς δεν θα είχα ασχοληθεί τωρα θα προσπαθήσω ν είμαι ήρεμη...

Τα δικα μου ειναι χαλασμένα χαχα αν ειναι δυνατών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...