Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι θα εχωωωωωω και μετά θα γίνω κατά φαντασία εγκυμονούσα με διαφορα συμπτώματα θα με ανεχτειτε και αυτόν τον μήνα.

ελα βρε ολες το εχουμε περασει..κ το αστειο ειναι που πλέον ειμαστε δεν είμαστε συμπτωματα εχουμε!να δεις που αυτον τον μηνα δε θα εχεις κανενα κ θα εισαι!ετσι ημουν κ εγω!3 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο εκανα καθισματα στο γυμναστηριο με τα περισσοτερα κιλα που εχω κανει απο οταν ηρθαμε στο νησι...ειχα ομως κ το αρνητικο τεστ κ ειχα αποφασισει οτι δε θα ρυθμιζω το προγραμμα μου βασισμενη στο 'μηπως ειμαι'...στον 1.5 χρονο το εκανα πολλες φορες κ αποτελεσμα δεν ειδα!

1 hour ago, Eleana85 είπε:

Την Δευτέρα θα πρέπει να κάνω τεστ αν έχω αρνητικό αποτέλεσμα σταματάω προγεστερόνη αν έχω θετικό τηβ συνεχίζω!

καλα αποτελεσματα!!!ειδα οτι προσπαθειτε 4 χρονια..αν επιτρέπεται εχετε βρει καποιο θεματακι που εχει καποιος απο τους δυο σας?

πρίν από 54 λεπτά , Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω πολύ να εισαι καλα!!! εγω παντως στις προσπαθειες καθομουν στο κρεβατι μετα την επαφη για λιγη ωριτσα..Δεν ξερω βεβαια αν επαιξε ρολο αυτο

Σε ευχαριστω πολυ Ελενακι μου να σαι καλα!! η φιλη μου τελικα ειναι 3 εβδομαδων εγκυος και ειδαν σπορακι και σακο..σε μια βδομαδα θα πανε να ακουσουν και καρδουλα..

αντε τελεια!!!θα ειναι συμμαθητες τα παιδια σας!!!πες της η θα ειναι το κολληταρι του η το κοριτσι του!χαχα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, Eleana85 είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι απλα έχω παρενέργειες απ την προγεστερόνη.. υπνηλία,τσιμπιες στη κοιλιά,ατονία κάποιες στιγμές, λαχανιαζω εύκολα στις σκάλες από εχθές πολλά υγρά..  αλλαγές διάθεσης. Αλλά πιστεύω είναι απ την προγεστερόνη όλα αυτά.. σε φυσικό κύκλο την έκανες;

Και σε σένα καλή επιτυχία! Εύχομαι να είσαι εγκυος και να μην είναι της προγεστερονης τα συμπτώματα.. είχα κι εγώ δέκατα μέχρι χτες και ατονία όπως και κάποια πονακια τα οποία τα αποδίδω κι εγώ στην προγεστερονη. Πρώτη φορά κάνω σπερματεγχυση Όχι σε φυσικό κύκλο. Έκανα κάποιες ενέσεις και από την μέρα της σπερματεγχυσης παίρνω προγεστερόνη κολπικα 1 κάθε βράδυ. Εσείς έχετε ξανακάνει? Προσπαθείτε καιρό? Εμείς γύρω στον 1,5 χρόνο και τίποτα..

Κορίτσια μόλις έμαθα από τη φίλη μου που έμαθε πρόσφατα ότι είναι έγκυος ότι είναι εξωμήτριο και Πρέπει την Κυριακή να κάνει εισαγωγή για επέμβαση και λαπαροσκόπηση στην σάλπιγγα

Και αναρωτιέμαι μήπως βιάζεται ο γιατρός της!Δεν μπορεί να αποβληθεί μόνο του από τον οργανισμό;

Τελευταία περίοδο είχε 20/10

• Λυπημένη/-ος 1

EvgLp2.png

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

@Eleana85 και @Rosita καλώς ήρθατε, κορίτσια, και καλά αποτελέσματα εύχομαι! Είναι η πρώτη σπερματέγχυση που κάνετε; Να μας ενημερώσετε!! Μακάρι να έχετε θετικές χοριακές!

@Nati85 ωραιος κυκλος μου μυριζει, βουρ!!! Η φωτο με τον ανανα θα προαχθει σε ανανα με πιπιλα!

Να προσθέσω ένα προωρο "συμπτωμα", τωρα που μου ηρθε.. Δεν θυμαμαι αν το ειχα αναφερει παλιοτερα! Μια ακριβως εβδομαδα μετα τη συλληψη, ειχαμε παει για περπατημα στο βουνο και λαχανιασα, κουραστηκα πιο πολυ απο το συνηθισμενο, και χρειαστηκα αρκετα διαλειμματα. Συνηθως αντεχω και με το παραπανω 2 ωρες περπατημα σε βατο μονοπατι, και εκεινη τη φορα ζοριστηκα σε λιγοτερο απο μια ωρα. Τοτε περασε απο το μυαλο μου "βρε λες;" αλλα δεν το πιστευα καθολου, οποτε το εδιωξα. Μετα τα συνδυασα! Επισης η πρωτη μου ταση για εμετο ηταν 1 μερα πριν την αναμενομενη περιοδο. Δεν ειχε σχεση με φαγητο, απλως μου ηρθε να κανω αναγουλα και ηταν μονο σαλιο.

Ομως εχω ακουσει τοσες πολλες, ειδικα οταν δεν εχουν σταθερο κυκλο, που δεν ειχαν τιποτα και το καταλαβαν και 8η εβδομαδα ακομη, που μου κανει μεγαλη εντυπωση! Καποιες μπορει να ειμαστε πιο αλαφροϊσκιωτες και μυγιαγγιχτες απο αλλες :-P.

@Τονι@ καλως ήρθες κι εσύ! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!! Η παρέα μας είναι πολυγραφότατη, δε θα προλαβαίνεις να διαβάζεις! :-D Κι εγώ είμαι μόλις ένα μήνα στην παρέα!

Καλώς σας βρήκαμε! Για μένα είναι η πρώτη σπερματεγχυση ναι. Θα σας ενημερώσω όπως και να χει. Μακάρι να είναι θετική αλλά δεν το πιστεύω. Εσύ προσπαθούσες καιρό πριν μείνεις. Με το καλό να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια μόλις έμαθα από τη φίλη μου που έμαθε πρόσφατα ότι είναι έγκυος ότι είναι εξωμήτριο και Πρέπει την Κυριακή να κάνει εισαγωγή για επέμβαση και λαπαροσκόπηση στην σάλπιγγα

Και αναρωτιέμαι μήπως βιάζεται ο γιατρός της!Δεν μπορεί να αποβληθεί μόνο του από τον οργανισμό;

Τελευταία περίοδο είχε 20/10

κριμα!!! δεν ξερω να σου πω εγω εχω μια φιλη που ειχε 2 φορες εξωμητριο και τις 2 φορες πηγε εσπευσμενα στο νοσοκομειο απο τους αφορητους πονους!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@elenakii22  Μέχρι στιγμής όλες οι εξετάσεις μας είναι καλές κανένα θέμα ίσως λίγο χαμηλή βιταμινηD!

@Rosita Μακάρι να έχουμε θετικά αποτελέσματα όλες οι κοπέλες που προσπαθούμε! Εμείς προσπαθούμε 4 χρόνια εγώ 32 ο σύζυγός 37 κανένα πρόβλημα δε βρήκαμε έχουμε κάνει σας φυσικό κύκλο 2 σπερματεχυσεις και τώρα είμαστε στη 4 αλλά αυτή τη φορά με κλομιφαινη και προγραμμαισμενη ωορρηξία και προγεστερόνη κολπικα κάθε βράδυ! 

πρίν από 5 λεπτά , Eleana85 είπε:

@elenakii22  Μέχρι στιγμής όλες οι εξετάσεις μας είναι καλές κανένα θέμα ίσως λίγο χαμηλή βιταμινηD!

@Rosita Μακάρι να έχουμε θετικά αποτελέσματα όλες οι κοπέλες που προσπαθούμε! Εμείς προσπαθούμε 4 χρόνια εγώ 32 ο σύζυγός 37 κανένα πρόβλημα δε βρήκαμε έχουμε κάνει σας φυσικό κύκλο 2 σπερματεχυσεις και τώρα είμαστε στη 4 αλλά αυτή τη φορά με κλομιφαινη και προγραμμαισμενη ωορρηξία και προγεστερόνη κολπικα κάθε βράδυ! 

Αλήθεια ε??  Χωρίς κάποιο πρόβλημα και 4 χρόνια?Τι να πω ελπίζω να ειναι και η τυχερή σας αυτή η φορά και να μη σας παιδεψει αλλο. Εμείς εχουμε κάποια θεματάκια και με το σπερμα και με κάποιες ορμονολογικες εξετάσεις που έκανα. Και είμαστε 35 και 38. Σαλπιγγογραφια φαντάζομαι έχεις κάνει. 

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ελα βρε ολες το εχουμε περασει..κ το αστειο ειναι που πλέον ειμαστε δεν είμαστε συμπτωματα εχουμε!να δεις που αυτον τον μηνα δε θα εχεις κανενα κ θα εισαι!ετσι ημουν κ εγω!3 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο εκανα καθισματα στο γυμναστηριο με τα περισσοτερα κιλα που εχω κανει απο οταν ηρθαμε στο νησι...ειχα ομως κ το αρνητικο τεστ κ ειχα αποφασισει οτι δε θα ρυθμιζω το προγραμμα μου βασισμενη στο 'μηπως ειμαι'...στον 1.5 χρονο το εκανα πολλες φορες κ αποτελεσμα δεν ειδα!

καλα αποτελεσματα!!!ειδα οτι προσπαθειτε 4 χρονια..αν επιτρέπεται εχετε βρει καποιο θεματακι που εχει καποιος απο τους δυο σας?

αντε τελεια!!!θα ειναι συμμαθητες τα παιδια σας!!!πες της η θα ειναι το κολληταρι του η το κοριτσι του!χαχα!!!

οπως τα λες το αστειο της υποθεσης ειναι οτι απο τις 5 φιλες μου η μια γεννησε το 2ο παιδι της τωρα και μετα ειμαι εγω στον 6ο η επομενη στον 4ο μηνα και η τωρινη στην 3η εβδομαδα..επομενως μονο μια μας  εμεινε χωρις μωρο εντος ή εκτος κοιλιας!! απιστευτος συγχρονισμος!!

κοπελες μου σας χαιρετω ! χαθηκα λογες μερες...ειμαι στην 15η μερα του κυκλου..εκανα τεστ ωορηξιας σημερα και βγηκε αχνο.. πρεπει να ειναι εντονο για ωορηξια..και εγω νομιζα οτι εχασα την ωορηξια .. ειχαμε τσακωθει με τον συζυγο..νιωθει πιεση και αγχωνεται και δεν γινεται συχνα και ειμαι πολυ στεναχωρημενη:-(

4 minutes ago, ellilaw said:

κοπελες μου σας χαιρετω ! χαθηκα λογες μερες...ειμαι στην 15η μερα του κυκλου..εκανα τεστ ωορηξιας σημερα και βγηκε αχνο.. πρεπει να ειναι εντονο για ωορηξια..και εγω νομιζα οτι εχασα την ωορηξια .. ειχαμε τσακωθει με τον συζυγο..νιωθει πιεση και αγχωνεται και δεν γινεται συχνα και ειμαι πολυ στεναχωρημενη:-(

δεν εχουμε συχνα επαφες και δεν θελω να χασω την ωορηξια..τι να κανω;βοηθειασαα

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ρε κορίτσια οποια εχει hometest ας κάνει ενα να δουμε!!!

Κοριτσάκι εκανα εγω τίποτα άσπρο είναι.το άφησα ακριβώς 10 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω όπως μου είχαν πει από την hometest και τίποτα κατασπρο

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Γεια σου ρε @Nati85 με το αφρατο ενδομητριο και τα καραμπινατα τεστ! ΣΟυ ευχομαι αυτός να είναι ο μήνας σου! Εγω δεν εχω δει ποτε ξεκαθαρα θετικο τεστ, μαλλον δεν κανω ωορρηξια η κανω κ ειναι μαπα.... Χαρηκα παρα πολυ που εχεις καλο μηνα! ΕΙδες το γυμναστηριο? :P

Με κούφανε παιδί μου ο γιατρός είναι λίγο τρελιαρης γενικα. Τι ακούω η γυναίκα έλεος!!!ισως επειδή είμαι αφράτη στα κιλά του ρθε να πει αυτό.Αυτό που λες δεν ισχύει κανεις ωορρηξια σε κάποιες κοπέλες δεν βγαίνει τόσο έντονο και έχουμε παραδείγματα και η elenaki και η ungry girl  δεν είχαν τόσο έντονα τεστακια και όμως κάνουν κανονικά. Εμενα  ίσως περνάει η ορμόνη στα ουρά πολύ και φαίνεται στα τεστ κάπου το είχα διαβάσει.

πρίν από 17 λεπτά , ellilaw είπε:

δεν εχουμε συχνα επαφες και δεν θελω να χασω την ωορηξια..τι να κανω;βοηθειασαα

Κανονικά λένε οι οδηγίες να είναι το ίδιο έντονο με την γραμμή ελέγχου η και πιο έντονο για να είναι θετικό.συνεχισε να κανεις κάθε μέρα.δεν νομίζω ότι την έχασες. Μην του λες ότι έχεις ωορρηξια και ότι πρέπει να γίνει η επαφή γιατί μπλοκάρει...

@elenakii22 ναι έχεις δίκιο και εγω δεν αλλάζω το προγράμμα μου αν είναι να γίνει θα γίνει ότι και να κάνω.ισα ισα προγραμματίζω με τον καινούργιο χρόνο να κάνω ένα σεμινάριο που θέλω.τον προηγούμενο μήνα με μπέρδεψε εκείνο το ωορρηξιας που βγήκε έντονο και αχνη στο τεστ αλλά τελικά εξαφανίστηκε αλλιώς δεν θα είχα ασχοληθεί τωρα θα προσπαθήσω ν είμαι ήρεμη...

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

27 minutes ago, Nati85 said:

Κοριτσάκι εκανα εγω τίποτα άσπρο είναι.το άφησα ακριβώς 10 δευτερόλεπτα όχι παραπάνω όπως μου είχαν πει από την hometest και τίποτα κατασπρο

Με κούφανε παιδί μου ο γιατρός είναι λίγο τρελιαρης γενικα. Τι ακούω η γυναίκα έλεος!!!ισως επειδή είμαι αφράτη στα κιλά του ρθε να πει αυτό.Αυτό που λες δεν ισχύει κανεις ωορρηξια σε κάποιες κοπέλες δεν βγαίνει τόσο έντονο και έχουμε παραδείγματα και η elenaki και η ungry girl  δεν είχαν τόσο έντονα τεστακια και όμως κάνουν κανονικά. Εμενα  ίσως περνάει η ορμόνη στα ουρά πολύ και φαίνεται στα τεστ κάπου το είχα διαβάσει.

Κανονικά λένε οι οδηγίες να είναι το ίδιο έντονο με την γραμμή ελέγχου η και πιο έντονο για να είναι θετικό.συνεχισε να κανεις κάθε μέρα.δεν νομίζω ότι την έχασες. Μην του λες ότι έχεις ωορρηξια και ότι πρέπει να γίνει η επαφή γιατί μπλοκάρει...

@elenakii22 ναι έχεις δίκιο και εγω δεν αλλάζω το προγράμμα μου αν είναι να γίνει θα γίνει ότι και να κάνω.ισα ισα προγραμματίζω με τον καινούργιο χρόνο να κάνω ένα σεμινάριο που θέλω.τον προηγούμενο μήνα με μπέρδεψε εκείνο το ωορρηξιας που βγήκε έντονο και αχνη στο τεστ αλλά τελικά εξαφανίστηκε αλλιώς δεν θα είχα ασχοληθεί τωρα θα προσπαθήσω ν είμαι ήρεμη...

ναι μπλοκαρει και χανουμε τις μερες..εσεις τους λετε; πως το χειριζεστε;

2 ώρες πρίν, Eleana85 είπε:

4 χρονια χωρις προβλημα ε?τοτε καλα κανετε κ ξεκινατε με σπερματεγχυση...μας ειχε πει κ εμας π γιατρος πως πρεπει να εχει καλο σπερμα για να κανεις,στην ουσια τετοιες περιπτωσεις οπως η δικη σας..ευχομαι να ειναι η τυχερη σας αυτη!!εχεις κανει κ σαλπιγγογραφια?φανταζομαι για να κανετε σπερματεγχυση θα εχεις κανει...

πρίν από 44 λεπτά , Ani ani είπε:

οπως τα λες το αστειο της υποθεσης ειναι οτι απο τις 5 φιλες μου η μια γεννησε το 2ο παιδι της τωρα και μετα ειμαι εγω στον 6ο η επομενη στον 4ο μηνα και η τωρινη στην 3η εβδομαδα..επομενως μονο μια μας  εμεινε χωρις μωρο εντος ή εκτος κοιλιας!! απιστευτος συγχρονισμος!!

ααα τελεια!!!εμενα οι φιλες μου απο το νησι ειναι στα 25-26 ανυπαντρες οποτε καταλαβαινεις δεν!τωρα κανουμε παρεα με δυο ζευγαρια το ενα με ενα παιδακι 5 χρονων κ οι αλλοι με ενα που τα κλεισει 1 χρονου τον φεβρουαριο..θα ειναι κοντα με αυτο...2 φιλες μου που η μια γέννησε τωρα τον οκτωμβρη μενει λαρισσα κ η αλλη μου γενναει ιανουαριο καλαματα οποτε δεν εχω καμια απο τις φιλες μου!οποια καινουργια γνωριζω μονο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ellilaw είπε:

ναι μπλοκαρει και χανουμε τις μερες..εσεις τους λετε; πως το χειριζεστε;

Εγω του λέω και ενταξει δεν αγχώνεται τωρα.έχει στο νου του περίπου ποτέ θα είναι οι γόνιμες και με ρωτάει από μόνος του.στον γιο μου περνούσε μια φάση περίεργη και είχε μπλοκάρει και θυμάμαι του είπα έλα έχω γόνιμες να ξεκινήσουμε σοβαρή προσπάθεια αν θέλεις τόσο πολύ ένα παιδί αλλιώς κατσε να κλαις την μοίρα σου και τελικά έπιασε αυτό και εκείνο τον μήνα που ειχαμε σωστές προσπάθειες έμεινα εγκυος το έπαιζα ωραία και μοιραία φυσικά να ανεβεί η διάθεση του και να μην έχει άγχος αλλά του τα είχα πει ένα χεράκι στην αρχή.καθε άνθρωπος όμως είναι διαφορετικός 

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Rosita είπε:

Αλήθεια ε??  Χωρίς κάποιο πρόβλημα και 4 χρόνια?Τι να πω ελπίζω να ειναι και η τυχερή σας αυτή η φορά και να μη σας παιδεψει αλλο. Εμείς εχουμε κάποια θεματάκια και με το σπερμα και με κάποιες ορμονολογικες εξετάσεις που έκανα. Και είμαστε 35 και 38. Σαλπιγγογραφια φαντάζομαι έχεις κάνει. 

Μόνο η βιταμίνη D και αυτή λίγο κάτω απ το όριο!Ναι έχω κάνει σαλπιγγογραφια ορμονικές το σπέρμα είναι μια χαρά! Έχουμε κάνει για ΣΜΝ όλα καλα και εκει ακόμα και έλεγχό στο αίμα περιόδου κανα Με μήπως υπάρχει κάποιο μικρόβιο.. Και όμως 4 χρόνια τίποτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...