Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι και εχθες ειχα είπαμε όχι τεμπελιες! Ενα καλο ωάριο θελω και ειμαι κομπλέ χαχαχαχα

θελει κ σμρ κ αυριο κ μεθαυριο σιγουρα επαφες!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Τις καλύτερες δεν θα έχω αλλά από αρχές του χρόνου εχω μεγάλη βελτίωση έπιαςε τόπο ο κόπος μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!Ωραία αφού συμβαδίζουν καλά είμαστε.το τεστ ήταν πιο πολύ πιο έντονο από την γραμμή ελέγχου η lh έφτασε πολύ ψηλά μαλλον.ειναι πολύ καλός μήνας δεν θα τεμπελιασω καθόλου είμαι καλά και ψυχολογικά.Και εσυ περιμενεις σε λίγες μερουλες σωστά?

Ωραία όπως είπες συμβαδίζουμε!!αντε να δούμε τι θα γίνει μας ευχομαι θετικά τεστ!και αν δεν είναι αυτόν τον μήνα θα είναι μέσα στο 18 δεν πειράζει

Όχι βέβαια!!! Είμαστε αισιόδοξες!!!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

3 ώρες πρίν, Rosita είπε:

Καλημέρα!!

Κι εγώ είμαι στην αναμονή μετά από σπερματεγχυση. Το Σάββατο θα πάω για χοριακη. Έχεις καθόλου συμπτώματα? Εγώ τίποτα νομίζω θα απογοητευτω..

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι απλα έχω παρενέργειες απ την προγεστερόνη.. υπνηλία,τσιμπιες στη κοιλιά,ατονία κάποιες στιγμές, λαχανιαζω εύκολα στις σκάλες από εχθές πολλά υγρά..  αλλαγές διάθεσης. Αλλά πιστεύω είναι απ την προγεστερόνη όλα αυτά.. σε φυσικό κύκλο την έκανες;

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

θελει κ σμρ κ αυριο κ μεθαυριο σιγουρα επαφες!!!

Ναι θα εχωωωωωω και μετά θα γίνω κατά φαντασία εγκυμονούσα με διαφορα συμπτώματα θα με ανεχτειτε και αυτόν τον μήνα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι θα εχωωωωωω και μετά θα γίνω κατά φαντασία εγκυμονούσα με διαφορα συμπτώματα θα με ανεχτειτε και αυτόν τον μήνα.

νατι οχι αυτη την φορα θα ειναι πραγματικα τα συμπτωματα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια!  Έρχομαι από το διπλανο θέμα (είμαι έγκυος ή όχι..) σας διαβάζω τις τελευταίες μέρες και μου αρέσει η παρέα σας. Έχω ένα κοριτσάκι που κοντεύει 4 μηνών.  Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να έρθει το σπορακι τους γρήγορα και με το καλό όσα είναιστο δρόμο.  

1 hour ago, Eleana85 είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι απλα έχω παρενέργειες απ την προγεστερόνη.. υπνηλία,τσιμπιες στη κοιλιά,ατονία κάποιες στιγμές, λαχανιαζω εύκολα στις σκάλες από εχθές πολλά υγρά..  αλλαγές διάθεσης. Αλλά πιστεύω είναι απ την προγεστερόνη όλα αυτά.. σε φυσικό κύκλο την έκανες;

Κορίτσι μου δε θέλω να σε ξεσηκωσω αλλά εγώ με αυτά τα συμπτώματα ήμουν πολύ έγκυος!  Βέβαια δεν έπαιρνα προγεστερονη οπότε κρατάω μια επιφύλαξη αλλά πραγματικα εύχομαι να μην κάνω λάθος! ! Μακάρι να είσαι! 

• Μου αρέσει 4

DBTcp3.png7Kksp3.png

@Eleana85 και @Rosita καλώς ήρθατε, κορίτσια, και καλά αποτελέσματα εύχομαι! Είναι η πρώτη σπερματέγχυση που κάνετε; Να μας ενημερώσετε!! Μακάρι να έχετε θετικές χοριακές!

@Nati85 ωραιος κυκλος μου μυριζει, βουρ!!! Η φωτο με τον ανανα θα προαχθει σε ανανα με πιπιλα!

Να προσθέσω ένα προωρο "συμπτωμα", τωρα που μου ηρθε.. Δεν θυμαμαι αν το ειχα αναφερει παλιοτερα! Μια ακριβως εβδομαδα μετα τη συλληψη, ειχαμε παει για περπατημα στο βουνο και λαχανιασα, κουραστηκα πιο πολυ απο το συνηθισμενο, και χρειαστηκα αρκετα διαλειμματα. Συνηθως αντεχω και με το παραπανω 2 ωρες περπατημα σε βατο μονοπατι, και εκεινη τη φορα ζοριστηκα σε λιγοτερο απο μια ωρα. Τοτε περασε απο το μυαλο μου "βρε λες;" αλλα δεν το πιστευα καθολου, οποτε το εδιωξα. Μετα τα συνδυασα! Επισης η πρωτη μου ταση για εμετο ηταν 1 μερα πριν την αναμενομενη περιοδο. Δεν ειχε σχεση με φαγητο, απλως μου ηρθε να κανω αναγουλα και ηταν μονο σαλιο.

Ομως εχω ακουσει τοσες πολλες, ειδικα οταν δεν εχουν σταθερο κυκλο, που δεν ειχαν τιποτα και το καταλαβαν και 8η εβδομαδα ακομη, που μου κανει μεγαλη εντυπωση! Καποιες μπορει να ειμαστε πιο αλαφροϊσκιωτες και μυγιαγγιχτες απο αλλες :-P.

@Τονι@ καλως ήρθες κι εσύ! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!! Η παρέα μας είναι πολυγραφότατη, δε θα προλαβαίνεις να διαβάζεις! :-D Κι εγώ είμαι μόλις ένα μήνα στην παρέα!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Antila είπε:

@Eleana85 και @Rosita καλώς ήρθατε, κορίτσια, και καλά αποτελέσματα εύχομαι! Είναι η πρώτη σπερματέγχυση που κάνετε; Να μας ενημερώσετε!! Μακάρι να έχετε θετικές χοριακές!

@Nati85 ωραιος κυκλος μου μυριζει, βουρ!!! Η φωτο με τον ανανα θα προαχθει σε ανανα με πιπιλα!

Να προσθέσω ένα προωρο "συμπτωμα", τωρα που μου ηρθε.. Δεν θυμαμαι αν το ειχα αναφερει παλιοτερα! Μια ακριβως εβδομαδα μετα τη συλληψη, ειχαμε παει για περπατημα στο βουνο και λαχανιασα, κουραστηκα πιο πολυ απο το συνηθισμενο, και χρειαστηκα αρκετα διαλειμματα. Συνηθως αντεχω και με το παραπανω 2 ωρες περπατημα σε βατο μονοπατι, και εκεινη τη φορα ζοριστηκα σε λιγοτερο απο μια ωρα. Τοτε περασε απο το μυαλο μου "βρε λες;" αλλα δεν το πιστευα καθολου, οποτε το εδιωξα. Μετα τα συνδυασα! Επισης η πρωτη μου ταση για εμετο ηταν 1 μερα πριν την αναμενομενη περιοδο. Δεν ειχε σχεση με φαγητο, απλως μου ηρθε να κανω αναγουλα και ηταν μονο σαλιο.

Ομως εχω ακουσει τοσες πολλες, ειδικα οταν δεν εχουν σταθερο κυκλο, που δεν ειχαν τιποτα και το καταλαβαν και 8η εβδομαδα ακομη, που μου κανει μεγαλη εντυπωση! Καποιες μπορει να ειμαστε πιο αλαφροϊσκιωτες και μυγιαγγιχτες απο αλλες :-P.

@Τονι@ καλως ήρθες κι εσύ! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!! Η παρέα μας είναι πολυγραφότατη, δε θα προλαβαίνεις να διαβάζεις! :-D Κι εγώ είμαι μόλις ένα μήνα στην παρέα!

Έτσι ήταν και η παρέα από την οποία προέρχομαι μέχρι πριν μερικούς μήνες. .μετά γνωριστηκαμε τόσο πολύ που τα περισσότερα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε στο viber οπότε σταμάτησαν να γράφουν στο φόρουμ συχνά. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

@Τονι@ Να χαίρεσαι το μωράκι σου!!! Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να τα Ρίχνω στη προγεστερόνη και αν είναι θετικό να χαρώ πιο πολύ!

@Antila Έχω κάνει ξανά σπερματεχυσεις αλλά σε φυσικό κύκλο χωρίς κανένα αποτέλεσμα! Και αυτή τη φορά είναι η πρώτη με ορμόνες!!

πρίν από 2 λεπτά , Eleana85 είπε:

@Τονι@ Να χαίρεσαι το μωράκι σου!!! Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να τα Ρίχνω στη προγεστερόνη και αν είναι θετικό να χαρώ πιο πολύ!

@Antila Έχω κάνει ξανά σπερματεχυσεις αλλά σε φυσικό κύκλο χωρίς κανένα αποτέλεσμα! Και αυτή τη φορά είναι η πρώτη με ορμόνες!!

Σε ευχαριστώ πολύ.  Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό που λες.  Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν.  Και δεν είχα πει σε κανένα τίποτα.  Πότε δεν περιμένεις? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τονι@ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.  Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό που λες.  Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν.  Και δεν είχα πει σε κανένα τίποτα.  Πότε δεν περιμένεις? 

Την Δευτέρα θα πρέπει να κάνω τεστ αν έχω αρνητικό αποτέλεσμα σταματάω προγεστερόνη αν έχω θετικό τηβ συνεχίζω!

πρίν από 3 λεπτά , Eleana85 είπε:

Την Δευτέρα θα πρέπει να κάνω τεστ αν έχω αρνητικό αποτέλεσμα σταματάω προγεστερόνη αν έχω θετικό τηβ συνεχίζω!

Κι εγώ πέρσι τέτοιες μέρες έκανα το τεστ.  Σου εύχομαι να βγει θετικοτατο! !! 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Κι εγώ πέρσι τέτοιες μέρες έκανα το τεστ.  Σου εύχομαι να βγει θετικοτατο! !! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Το περιμένω αυτό το θετικό αποτέλεσμα 4 χρόνια!!!

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα παρεούλα! Τι κάνετε; 

24 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

Κοριτσάκια μου για τα υγρά μετά το σεξ μην ανησυχείτε. Δεν είναι καν σπέρμα όλο αυτό που βλέπουμε ή νιώθουμε. Ενα μεγάλο ποσοστό είναι δικά μας υγρά. Επίσης υγρά έχει και ο άντρας και δεν είναι μόνο σπερματοζωάρια (δείτε και στα σπερμοδιάγραμματα που μετράνε τα σπερματοζωάρια ανά ml υλικού). Οπότε αυτό μην σας αγχώνει καθόλου. Και άλλωστε η εκσπερμάτιση γίνεται αρκετά βαθιά στον κόλπο. 

Όσο για τις στάσεις, επίσης πιστεύω δεν έχει σημασία -πιο σημαντικό είναι να το χαιρόμαστε και να το απολαμβάνουμε. 

Χρόνια πολλά @Ani ani και @andrianni και σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν. Να χαίρεστε και όσους έχετε!

Σε ευχαριστω πολύ να εισαι καλα!!! εγω παντως στις προσπαθειες καθομουν στο κρεβατι μετα την επαφη για λιγη ωριτσα..Δεν ξερω βεβαια αν επαιξε ρολο αυτο

11 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!

@alina80 κοντευουμε!!!περασαν οι μερες κιολας!!!!θα παω να παρω κ ενα απο εκεινα τα κουτια με τα σοκολατακια με τις ημερομηνιες απλα φοβαμαι μη τα φαω ολα πριν την ωρα τους χαχα!

ειδες ποσο γρηγορα περναει?!!!ξερεις ακομα προσπαθω μα μην το σκεφτομαι για να μην αγχωθω(οσα χειρουργεία εχω κανει τα εχω αποφασισει αντε μια βδομαδα πριν οχι παραπανω)!!ευχομαι συντομα να εχουμε ευχαριστα νεα απο ολα τα κοριτσια!

@Ani ani χρονια πολλα!!!!!να σαι καλα κ του χρονου να τα γιορταζεις με τον σουπερμαν!!!!οταν εχεις νεα κ για την φιλη σου στειλε μας!!

@andrianni Χρόνια πολλα!!!!να σαι παντα καλα κ να εχεις συντομα ευχαριστα αποτελεσματα,αν κ πιστευω τωρα που ρυθμισατε την ωορρηξια ειμαι θεμα χρονου!!

Σε ευχαριστω πολυ Ελενακι μου να σαι καλα!! η φιλη μου τελικα ειναι 3 εβδομαδων εγκυος και ειδαν σπορακι και σακο..σε μια βδομαδα θα πανε να ακουσουν και καρδουλα..

• Μου αρέσει 1

Γεια σου ρε @Nati85 με το αφρατο ενδομητριο και τα καραμπινατα τεστ! ΣΟυ ευχομαι αυτός να είναι ο μήνας σου! Εγω δεν εχω δει ποτε ξεκαθαρα θετικο τεστ, μαλλον δεν κανω ωορρηξια η κανω κ ειναι μαπα.... Χαρηκα παρα πολυ που εχεις καλο μηνα! ΕΙδες το γυμναστηριο? :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...