Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

On 29/11/2017 at 12:58 ΜΜ, Ungry girl είπε:

ευχαριστω ρε κοριτσι μου ναι θα τον ρωτησω αλλα τωρα δεν ξερω ουτε για ωορριξια ουτε τιποτα αν και αυτο το μηνα δεν θα εχω ρεπαφες ελευθερες! απο τον επομενο!

καλημερααα οχι δεν εκανα!

Καλημερααα κανε τεστακι δεν θελω να σε ξεσήκωσω αλλα η θεια μου ειχε ακριβως αυτο και ηταν εγκυος...

• Χαχα 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

16 ώρες πρίν, Antila είπε:

Κι εμεις κολπικο υπερηχο καναμε και ετσι θα συνεχισουμε ως την αυχενικη, αλλα ο γιατρος εννοει να μην το ξεχειλωσουμε κιολας καθε βδομαδα! Επειδη αγχωνομαι δηλαδη, μου ειπε αν θες ερχεσαι, αλλα δεν το συστηνω καθε λιγο και λιγακι γιατι ζοριζουμε την περιοχη ασκωντας πιεση χωρις λογο :-P. Oποτε το παιζω χαλαρη και περιμενω μια βδομαδουλα ακομα! Σ ευχαριστω Ελενακι για τη γνωμη σχετικα με το σακχαρο, ανησυχησα μηπως χρειαστει καποια θεραπεια αλλα οντως πρεπει να προσεχω απλως να μην ανεβει!

@Dimitr@17 οχι βρε κοριτσιιι! Κριμα! Βαλε τα δυνατα σου να κανεις μια δυο επαφουλες σημερα κι αυριο, να βγει αληθινος ο χρησμος της γιαγιουλας καλε! Κουραγιο και περαστικα!

@Nati85 πως πηγε το σερβις; Τι λεει το αυγο;;;

@linaa εσυ πως εισαι κοριτσακι μου, σε ποια φαση του κυκλου; Δε θυμαμαι να ειδα προσφατα νεα σου!

Προσπαθησα για πλακα να το πω στον συντροφο μου αν θελει να κανουμε τπτ χωρις να ξερει οτι ερχονται οι γονιμες...και μου ειπε οτι θα παει στο αλλο δωματιο μα κοινηθει μην κολλησει

Κοριτσια μου καλησπερα...μολις τελειωσα την δουλεια κ ειμαι πτωμα μετα τη χθεσινη ταλαιπωρια μου με τους εμετους...το αστειο ειναι οτι σε οσους το ειπα εκεο στην δουλεια με ρωτησαβ μηπως ειμαι παλι εγκυος... @melina92 νομιζω εκανες νωρις το τεστ περιμενε αλλες 4μερουλες κ ξανακανε

πρίν από 49 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι ετσι λεω!

Έχω ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες φολικό οξύ 400mg.. λένε οτι κι αυτο κανει καλο να το παιρνεις πριν καν μεινεις εγκυος...λες να παρω και τα δύο???

πρίν από 13 λεπτά , melina92 είπε:

Έχω ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες φολικό οξύ 400mg.. λένε οτι κι αυτο κανει καλο να το παιρνεις πριν καν μεινεις εγκυος...λες να παρω και τα δύο???

βρε τα ινοφερτ εχουν μεσα φολικο οξυ οχι μην τα παρεις κ τα δυο θα παθεις καμια τοξικη αντιδραση δεν κανει. περνεις υπερδιπλασια ποσοτητα αν περνεις κ τα ινοφερτ κ φολικο. αν θες μπορεις να ξεκινησεις βιταμινη ε eviol που κανει πολυ καλο στο ενδομητριο. 

μαζι με τα ινοφερτ.

πρίν από 15 λεπτά , melina92 είπε:

το ινοφερτ εχει φυλλικο οξυ μεσα...δεν χρειαζεται να παίρνεις εξτρα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eleana85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια είμαι κα εγώ στην αναμονή μετά από σπερματεγχυση! Περιμένω να μάθω αν πέτυχε στης 4 Δεκεμβρίου!

Καλημέρα!!

Κι εγώ είμαι στην αναμονή μετά από σπερματεγχυση. Το Σάββατο θα πάω για χοριακη. Έχεις καθόλου συμπτώματα? Εγώ τίποτα νομίζω θα απογοητευτω..

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Καλημερααα κανε τεστακι δεν θελω να σε ξεσήκωσω αλλα η θεια μου ειχε ακριβως αυτο και ηταν εγκυος...

Μπα βρε δεν νομίΖω δεν εχω τιποτα που να προμηνύει εγκυμοσύνη θα κανω ομως ενα για πιο μετα!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μπα βρε δεν νομίΖω δεν εχω τιποτα που να προμηνύει εγκυμοσύνη θα κανω ομως ενα για πιο μετα!

Χαχαχα κανε ενα για σιγουρια... είδαμε και οταν ειχαμε ολα τα συμπτώματα!!!!

jgJqp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Χρονια πολλα στα κοριτσια οτι επιθυμητε!!!

Κοριτσια μίλησα με τον 1ο γιατρο που ειχα παει και μου ειπαι πως κατα πασα πιθανότητα το αιμα που εξακολουθω να εχω μάλλον προέρχεται απο καποια μόλυνση θα παω τη Δευτέρα να με δει!

Οσο για το σπερμοδιαγραμμα του ειπα για το λαθος του μικροβιολογου και τρελάθηκε φώναζε χαχαχα!!!

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Χαχαχα κανε ενα για σιγουρια... είδαμε και οταν ειχαμε ολα τα συμπτώματα!!!!

Αχαχχα καλα ναι αυτο ξανα πεστο απλα πρθν μου έρθει ποναγε το στηθος μου και τωρα τίποτα σταματησε! Και γενικα δεν νιωθω κάτι μονο που σημερα ειχα και καποιους ελάχιστους πονους περιοδου! Παντος το αιμα φενεται παλιο ειναι καφε αλλα δεν φενετε φρεσκαδουρα χαχαχα σορυ για την περιγραφή!!

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Χρονια πολλα στα κοριτσια οτι επιθυμητε!!!

Κοριτσια μίλησα με τον 1ο γιατρο που ειχα παει και μου ειπαι πως κατα πασα πιθανότητα το αιμα που εξακολουθω να εχω μάλλον προέρχεται απο καποια μόλυνση θα παω τη Δευτέρα να με δει!

Οσο για το σπερμοδιαγραμμα του ειπα για το λαθος του μικροβιολογου και τρελάθηκε φώναζε χαχαχα!!!

Αχαχχα καλα ναι αυτο ξανα πεστο απλα πρθν μου έρθει ποναγε το στηθος μου και τωρα τίποτα σταματησε! Και γενικα δεν νιωθω κάτι μονο που σημερα ειχα και καποιους ελάχιστους πονους περιοδου! Παντος το αιμα φενεται παλιο ειναι καφε αλλα δεν φενετε φρεσκαδουρα χαχαχα σορυ για την περιγραφή!!

Αντε κανε ενα τεστακι εδω τα καναμε το ενα πανω απ τα αλλο να μας φύγει η ιδέα! Το γιατρο σ τον πηρες τηλ;

@caramel_83 καραμελιτσα εκανα λαθος με τον υπολογισμο.. περιμενω 25 Δεκεμβρίου

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Αντε κανε ενα τεστακι εδω τα καναμε το ενα πανω απ τα αλλο να μας φύγει η ιδέα! Το γιατρο σ τον πηρες τηλ;

@caramel_83 καραμελιτσα εκανα λαθος με τον υπολογισμο.. περιμενω 25 Δεκεμβρίου

Ναι δεν εχω δικο μου γιατρό πηρα τελος παντον εναν απο αυτους και.μου ειπαι οτι ειναι απο μόλυνση μαλλον θα παω τη Δευτέρα! Εχω απόρροια να δω τι θα μ πει!

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι δεν εχω δικο μου γιατρό πηρα τελος παντον εναν απο αυτους και.μου ειπαι οτι ειναι απο μόλυνση μαλλον θα παω τη Δευτέρα! Εχω απόρροια να δω τι θα μ πει!

Μόλυνση απο τι;;; δεν το εχω ξανακούσει... 

Εγω έκλεισα ραντεβου για το σπερμοδιαγραμμα τη Τετάρτη

jgJqp3.png

Just now, Μάντη είπε:

Μόλυνση απο τι;;; δεν το εχω ξανακούσει... 

Εγω έκλεισα ραντεβου για το σπερμοδιαγραμμα τη Τετάρτη

Τι να σου πω δεν εχω ιδέα τι μόλυνση???

Και απο μολυνση μπορει να κρατήσει η περιοδος τοσες μέρες ιδεα δεν εχω πραγματικά!!!

Αντε τι καλαααααα σου εύχομαι τα καλύτερα δυνατα αποτελέσματα!!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

βρε τα ινοφερτ εχουν μεσα φολικο οξυ οχι μην τα παρεις κ τα δυο θα παθεις καμια τοξικη αντιδραση δεν κανει. περνεις υπερδιπλασια ποσοτητα αν περνεις κ τα ινοφερτ κ φολικο. αν θες μπορεις να ξεκινησεις βιταμινη ε eviol που κανει πολυ καλο στο ενδομητριο. 

μαζι με τα ινοφερτ.

Αυτή τη στιγμή παίρνω βιταμίνη Ε και φολικό οξύ!! Λέω να παραμείνω σε αυτά!

Κορίτσια με έχει πιάσει αναγούλα..... μυρίζω αυγό κ τρεχω... εφτιαξα το μεσημερι αυγα και κοντεψα να τα βγαλω..τι μου συμβαίνει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...