Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια νιώθω οτι σε λίγους μήνες θα γίνει το θαύμα μου.ελπιζω να βγω αληθινη.πηρα θάρρος με τα λόγια του γιατρού.μου είπε στις γόνιμες κάθε 36 ώρες επαφή ειναι ιδανική.

ΕΓΩ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ Κ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΕΠΑΦΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΒΑΛΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Κορίτσια νιώθω οτι σε λίγους μήνες θα γίνει το θαύμα μου.ελπιζω να βγω αληθινη.πηρα θάρρος με τα λόγια του γιατρού.μου είπε στις γόνιμες κάθε 36 ώρες επαφή ειναι ιδανική.

Μακάρι, σου το εύχομαι!έχεις υπολογίσει συνήθως πόσο μεγαλώνει το ωοθυλάκιο τη μέρα? Γιατί διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Αν ξέρεις πόσο μεγαλώνει συνήθως τη μέρα, μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς πότε θα σπάσει.

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

νατι τελεια!!! κακομοιρα μην τεμπελιασεις τωρα ξεκινα επαφες να το περικυκλωσεις το ωαριο κ μην αφησεις το σπερμα αλλη μερα γιατι ειπαμε στις 4 μερες χαλαει εεεεε!!! 

Ενταξει το κανονίσαμε αυτο και ας μην είχαμε επαφές ειναι οργανωμένο το έγκλημα! Όχι δεν θα τεμπελιάσω θα γίνει σωστή προσπάθεια.

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Μακάρι, σου το εύχομαι!έχεις υπολογίσει συνήθως πόσο μεγαλώνει το ωοθυλάκιο τη μέρα? Γιατί διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Αν ξέρεις πόσο μεγαλώνει συνήθως τη μέρα, μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς πότε θα σπάσει.

Όχι δεν το εχω υπολογίσει άλλη μια φορά έκανα υπέρηχο και είχαμε δει πάλι οτι την επόμενη θα έκανα ωορρηξία και ειχα πάει μετά απο λίγες μερες και είχαμε δει οτι εγινε.μου είπε να του πω ποτε θα δω θετικό ωορρηξίας τωρα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ενταξει το κανονίσαμε αυτο και ας μην είχαμε επαφές ειναι οργανωμένο το έγκλημα! Όχι δεν θα τεμπελιάσω θα γίνει σωστή προσπάθεια.

ετσι σε θελω ετοιμη ααααα Κ ΤΟ 36 ΩΡΕΣ δεν ειναι ακριβως μερα παρα μερα ειναι λιγο πιο συχνο δηλαδη αν η μια επαφη ειναι βραδυ μετα η επομενη θα πρεπει να ειναι το πρωι της μεθεπομενης οποτε πιο συχνες επαφες!!!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ετσι σε θελω ετοιμη ααααα Κ ΤΟ 36 ΩΡΕΣ δεν ειναι ακριβως μερα παρα μερα ειναι λιγο πιο συχνο δηλαδη αν η μια επαφη ειναι βραδυ μετα η επομενη θα πρεπει να ειναι το πρωι της μεθεπομενης οποτε πιο συχνες επαφες!!!

Καλα εμείς θα κανουμε κάθε μέρα μάλλον δεν βολεύει το 36 ώρες.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

@Nati85 αα κατάλαβα,έτσι κι αλλιώς θα επιβεβαιώσεις την ωορρηξία με το τεστ.Καλή προσπάθεια ώστε να είσαι κι εσύ στη φουρνιά των γιορτών!

@linaa μου γεια σου!ισχύει αυτό που είπες πιο πάνω πως από 4 μέρες και πάνω δεν έχει καλή ποιότητα?

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

ΤΕΛΕΙΑ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις τωρα!!!!! 

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

@Nati85 αα κατάλαβα,έτσι κι αλλιώς θα επιβεβαιώσεις την ωορρηξία με το τεστ.Καλή προσπάθεια ώστε να είσαι κι εσύ στη φουρνιά των γιορτών!

@linaa μου γεια σου!ισχύει αυτό που είπες πιο πάνω πως από 4 μέρες και πάνω δεν έχει καλή ποιότητα?

ναι ισχυει κοριτσι δεν ανανεωνετε κ μπορει να ειναι περισσοτερο μετα απο 4 μερες αλλα υπαρχει κ ψοφιο υλικο!!! θελει πριν τις γονιμες να υπαρχουν συχνες επαφες 

3 ώρες πρίν, Antila είπε:

Κι εμεις κολπικο υπερηχο καναμε και ετσι θα συνεχισουμε ως την αυχενικη, αλλα ο γιατρος εννοει να μην το ξεχειλωσουμε κιολας καθε βδομαδα! Επειδη αγχωνομαι δηλαδη, μου ειπε αν θες ερχεσαι, αλλα δεν το συστηνω καθε λιγο και λιγακι γιατι ζοριζουμε την περιοχη ασκωντας πιεση χωρις λογο :-P. Oποτε το παιζω χαλαρη και περιμενω μια βδομαδουλα ακομα! Σ ευχαριστω Ελενακι για τη γνωμη σχετικα με το σακχαρο, ανησυχησα μηπως χρειαστει καποια θεραπεια αλλα οντως πρεπει να προσεχω απλως να μην ανεβει!

@Dimitr@17 οχι βρε κοριτσιιι! Κριμα! Βαλε τα δυνατα σου να κανεις μια δυο επαφουλες σημερα κι αυριο, να βγει αληθινος ο χρησμος της γιαγιουλας καλε! Κουραγιο και περαστικα!

@Nati85 πως πηγε το σερβις; Τι λεει το αυγο;;;

@linaa εσυ πως εισαι κοριτσακι μου, σε ποια φαση του κυκλου; Δε θυμαμαι να ειδα προσφατα νεα σου!

εγω ειμαι 14 μερα ειχα επαφες ολη την εβδομαδα μονο που δεν προλαβα να κανω τεστακια αυτη την φορα σωστα κ δεν εχω ιδεα ποτε εγινε αν εγινε ωορηξια αλλα επαφες ειχα σχεδον καθε μερα οποτε περιμενω 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , Nati85 είπε:

να κανεις καθε μερα αφου ξερεις οτι δε 3-4 μερες θα γινει...κ εμενα μ ειπε ο γιατρος οτι θελουμε μπολικο σπερμα γτ δεν ξερουμε ποτε θα γινει η ωορρηξια οποτε συχνες επαφες για να εχεις σπερμα!ξερεις τι μ κανει εντυπωση με τον γιατρο μου?ενω τον ειχα ξαναρωτησει για τις επαφες δεν μ ειχε πει καθε μερα..οταν μ ειπε καθε μερα εμεινα κ εγκυος..βεβαια οχι καθε μερα απο την αρχη του κυκλου...τις 2 μερες πριν την ωορρηξια,την ημερα της ωορρηξιας κ την επομενη...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@linaa για να δούμε τι θα γίνει και αυτό τον μήνα!!περιμενω πολλές εγκυουλες τον Δεκέμβριο!

@Ασία ναι θα κάνω και τα τεστ και βλέπουμε.δεν ξαναπάω δεν μπορω και πολύ αυτή την διαδικασία με αγχώνει.

@elenakii22 θα κάνω κάθε μέρα να είμαι σίγουρη. Στον γιο μου παντως εκανα μέρα παρά μέρα θυμάμαι βεβαια μπορει να πετυχαμε την σωστή στιγμή.πιστευω είναι και τύχη το όλο θέμα.θυμάμαι τωρα που μας έλεγες για τα πολύ αχνα τεστ εγκυμοσύνης και κοιτα τωρα που ειδα και την κοιλιτσα σου!!ποσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!

e6OVp3.pngExilp3.png

19 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσι...νομιζω πως ολες εχουμε αυτη την απόρροια οχι φυσικα και μενουν απλα ειναι και καποιο που ειναι αχριστα!!! Και επειδή και εγω εχω το ίδιο θεμα τωρα μετα το τελος μενω ξαπλωμενη και βαζω πολυ χαρτι και ειναι σαν ταπα χαχαχαχα για.να μην πευτουν εννοώ και σηκώνομαι οσο μπορω πιο μετα καλα αν εχω δουλεια και στο 5 λεπτο σηκώνομαι αλλα βαζω χαρτι παντα!

Καλη σου μερα κουκλιτσα...λοιπον αυτο με το χαρτι δεν το ειχα σκεφτει χαχαχαχαχ!!. εγω βαζω το χερι μου, κλεινω τα ποδια, τα σηκωνω, ασε οτι να ναι!! Αυτο που με ανχγωνει ειναι να μενει και τιποτα μεσα.  πως εισαι εσυ ?? 

15 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς. Μερικές φορές νιώθω ότι από τη στιγμή που είπαμε με τον άντρα μου να επιδιώξουμε εγκυμοσύνη όλοι οι γύρω μου -απο στενό περιβάλλον μέχρι άτομα που απλώς έχω με κάποιο τρόπο επαφή- άρχισαν να αναπαράγονται. 

Από τον πρώτο μήνα κιόλας που ξεκινήσαμε, και που κανείς δεν το ήξερε, μας ανακοινώνονται τρεις εγκυμοσύνες στο στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον -τα μωρά έχουν γεννηθεί ηδη. Αυτό συνεχίζεται φυσικά σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Χτες πήγα στο γραφείο και με το που μπαίνω στο ασανσέρ τσουπ βλέπω μια συνάδελφο με την κοιλίτσα της. Και πριν λίγο μια άλλη, με την οποία συνεργαζόμαστε αρκετά με ενημέρωσε ότι είναι έγκυος, και να την υπολογίζω μέχρι και το Φεβρουάριο ότι θα είναι στη δουλειά. 

Δεν το λέω με ζήλεια καμία. Χαίρομαι για όλους! Αλλά θα το ομολογήσω. Κάθε φορά σκέφτομαι "εγώ πότε;". 

Έχω αρχίσει και χάνω την αισιοδοξία μου. Κοντεύει χρόνος, το πρόβλημα μου δεν βελτιώνεται, και μεγαλώνω φυσικά (που σημαίνει ότι οι πιθανότητες μου μειώνονται αντιστρόφως). 

Γεια σου @alina80. πριν παρετε αποφαση οτι θελετε παιδακι απλα δεν ηταν στο μυαλο σου, οσες φουσκωμενες κοιλιτσες κ να εβλεπες δεν θα σου περνουσε καν απο το μυαλο. τωρα ομως που το θελουμε,  εκει ειναι και τα ματια μας και το μυαλο μας. εγω τωρα εχω ξεκινησει και βλεπω τις μαμαδες στα παρκα με τα καροτσακια, βλεπω παιδικους σταθμους και ονειρευομαι πως θα ηταν να πηγαινα το παιδακι μου εκει, παρατηρω καθε γυναικα που περναει απο μπροστα μου και ειναι εγκυος με εναν θαυμασμο και τους χαμογελαω. ασε μου χει σαλεψει. και φυσικα σχεδον ολες μου οι ξαδερφες εχουν ηδη κανει παιδακι, και προσφατα και η κουνιαδα μου....ειμαι σιγουρη οτι σε ολες μας συμβαινει αυτο. να μην χανεις την αισιοδοξια σου, να ξερεις πως ειναι η σειρα σου και σενα να κανεις παιδακι ετσι να σκεφτεσαι , να λες οπως ολες οι υπολοιπες ετσι και εγω θα εχω φουσκωμενη κοιλιτσα πολυ συντομα!!!  και πραγματικα σου το ευχομαι αλλα μην ανγχωνεσαι καθολου. ολες μας μεγαλωνουμε, δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα να αρχιζουν να μειωνονται οι πιθανοτητες ή να το πω καλυτερα θα ειναι απλα καπως πιο δυσκολο μεχρι να τα κατεφερεις στην ηλικα μετα τα 48 πιστευω δεν ξερω....που τιποτα δεν απολυτο εχουμε τοσα και τοσα παραδειγματα που η ηλικια ειναι ενας πολυ μικρος παραγοντας. μην αγχωνεσαι σιγουρα η κοιλιτσα σου θα εχει μεσα το σπορακι σου συντομα. 

19 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Γενικά εμένα μου κρατανε κ τα υγρα κ τα πονάκια της ωορ. Υποθετω οτι δεν εχει γίνει ακόμα η ωορ. Σου. Μην αγχωνεσαι.εχεις πετυχει τις γόνιμες.ασε που μπορει να ηταν κ καλύτερα που δεν ειχατε εκεινη τη μέρα κ να δυνάμωσε το σπέρμα για την επόμενη! Κ ναι αυτη την ερώτηση νομίζω την είχε κάνει η @Ani aniκ τελικά εμεινε έγκυος!!!

Εγω εχω αλλη απορία.ασε που αυτη τη φορα δε βγαινει τιποτα εξω_πολύ περιεργο! Δε μου εχει ξανασυμβει ποτε! Η σταση παιζει ρόλο; αν ειναι η γυναίκα απο πάνω γίνεται δουλεια;;; αχαχαχα!

Ευχομαι λοιπον να ειναι μια γουρλιδικη ερωτηση και να εμεινα και εγω εγκυος. χαχαχαχαχα

οσο για την απορια σου δεν ξερω, οι περισοτερες κοπελες που ακουω λενε οτι η ιεραποστολικη σταση και η αλλη στα 4 ειναι καλες, δεν εχω ιδεα για την σταση απο πανω, δεν ειναι και η αγαπημενη μου ......χιχιχιχιχ !!! εννοεις οτι κανεις την σταση απο πανω και δεν χανεις τιποτα εξω? ή γενικα!!.  εγω εκανα αυτες τις μερες  αυτο που μοιαζει σαν κουταλακι, στο πλαι και οι δυο..(σορυ κοριτσια για την περιγραφη) και αυτη καλη νομιζω ειναι. χαχαχαχα  

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

13η μέρα σήμερα πάλι υγρά και πονακια;τι γίνεται; δύο ωορρηξίες;

εγω τωρα 3 μερες πονακια ωορρηξιας. απο την 14η μερα του κυκλου. ποτε ειναι πολυ χαλαρα ισα που τα νιωθω και αλλες λες και πεταγετε εξω το αυγο. δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω και δεν ξερω ποσο θα διαρκεσει ολο αυτο.  καθε τοσο λεω στον αντρα μου, σημερα, αυριο βγαινει το αυγουλακι μας (ξερεις για να εχουμε επαφες) και τωρα πια μου λεει να δουμε τι θα γινει με αυτα τα αυγουλακια καθε μερα χαχαχαχα

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Καλη σου μερα κουκλιτσα...λοιπον αυτο με το χαρτι δεν το ειχα σκεφτει χαχαχαχαχ!!. εγω βαζω το χερι μου, κλεινω τα ποδια, τα σηκωνω, ασε οτι να ναι!! Αυτο που με ανχγωνει ειναι να μενει και τιποτα μεσα.  πως εισαι εσυ ?? 

Γεια σου @alina80. πριν παρετε αποφαση οτι θελετε παιδακι απλα δεν ηταν στο μυαλο σου, οσες φουσκωμενες κοιλιτσες κ να εβλεπες δεν θα σου περνουσε καν απο το μυαλο. τωρα ομως που το θελουμε,  εκει ειναι και τα ματια μας και το μυαλο μας. εγω τωρα εχω ξεκινησει και βλεπω τις μαμαδες στα παρκα με τα καροτσακια, βλεπω παιδικους σταθμους και ονειρευομαι πως θα ηταν να πηγαινα το παιδακι μου εκει, παρατηρω καθε γυναικα που περναει απο μπροστα μου και ειναι εγκυος με εναν θαυμασμο και τους χαμογελαω. ασε μου χει σαλεψει. και φυσικα σχεδον ολες μου οι ξαδερφες εχουν ηδη κανει παιδακι, και προσφατα και η κουνιαδα μου....ειμαι σιγουρη οτι σε ολες μας συμβαινει αυτο. να μην χανεις την αισιοδοξια σου, να ξερεις πως ειναι η σειρα σου και σενα να κανεις παιδακι ετσι να σκεφτεσαι , να λες οπως ολες οι υπολοιπες ετσι και εγω θα εχω φουσκωμενη κοιλιτσα πολυ συντομα!!!  και πραγματικα σου το ευχομαι αλλα μην ανγχωνεσαι καθολου. ολες μας μεγαλωνουμε, δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα να αρχιζουν να μειωνονται οι πιθανοτητες ή να το πω καλυτερα θα ειναι απλα καπως πιο δυσκολο μεχρι να τα κατεφερεις στην ηλικα μετα τα 48 πιστευω δεν ξερω....που τιποτα δεν απολυτο εχουμε τοσα και τοσα παραδειγματα που η ηλικια ειναι ενας πολυ μικρος παραγοντας. μην αγχωνεσαι σιγουρα η κοιλιτσα σου θα εχει μεσα το σπορακι σου συντομα. 

Ευχομαι λοιπον να ειναι μια γουρλιδικη ερωτηση και να εμεινα και εγω εγκυος. χαχαχαχαχα

οσο για την απορια σου δεν ξερω, οι περισοτερες κοπελες που ακουω λενε οτι η ιεραποστολικη σταση και η αλλη στα 4 ειναι καλες, δεν εχω ιδεα για την σταση απο πανω, δεν ειναι και η αγαπημενη μου ......χιχιχιχιχ !!! εννοεις οτι κανεις την σταση απο πανω και δεν χανεις τιποτα εξω? ή γενικα!!.  εγω εκανα αυτες τις μερες  αυτο που μοιαζει σαν κουταλακι, στο πλαι και οι δυο..(σορυ κοριτσια για την περιγραφη) και αυτη καλη νομιζω ειναι. χαχαχαχα  

Καλημέρα φυσικά.κ μενουν σκεψου πως αυτα εχουν φιγει τρεχοντας αχχαχα! Καλα ειμαι εχασα αυτες τις μερες αλλα περιμενωε αγωνία το ραντεβού με το γιατρο!!!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Πολυ χάρηκα!!νομιζα θα κανω πιο νωρίς ωορρηξία αλλα δεν πειράζει και στις 20 μερες καλές ειναι.μου είπε να του πω ποτε θα βγει θετικό το τεστ ωορρηξίας σημερα ηταν έντονο αλλα όχι εντελώς.και εσυ ειδα έκανες πρόκληση και έκανες νωρίς ωορρηξία αντε να δούμε!!

@ntemiiiiii σε εμένα ελεγες για την ωορρηξία πριν δεν κατάα?κανεθς

Καλημέρα!Ναι γιατί δεν κατάλαβα θα κανεις αργότερα ωορρηξία;Το ξέρεις από υπέρηχο;

Εγώ σήμερα νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος τέτοια πονακια και πολλά υγρά!

EvgLp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! τι κανετε;; χρόνια μας πολλά @andrianni Σήμερα περιμενω τα νεα της φιλης μου απο το γιατρουλη της να δουμε οτι ειναι επιτυχημενη η εγκυμοσυνη της...παρα την 12.5000 χοριακη της! Απο εσας απο οτι βλεπω τα ιδια πανω κατω ε;

Καλημέρα παρεούλα! Τι κάνετε; 

24 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

Κοριτσάκια μου για τα υγρά μετά το σεξ μην ανησυχείτε. Δεν είναι καν σπέρμα όλο αυτό που βλέπουμε ή νιώθουμε. Ενα μεγάλο ποσοστό είναι δικά μας υγρά. Επίσης υγρά έχει και ο άντρας και δεν είναι μόνο σπερματοζωάρια (δείτε και στα σπερμοδιάγραμματα που μετράνε τα σπερματοζωάρια ανά ml υλικού). Οπότε αυτό μην σας αγχώνει καθόλου. Και άλλωστε η εκσπερμάτιση γίνεται αρκετά βαθιά στον κόλπο. 

Όσο για τις στάσεις, επίσης πιστεύω δεν έχει σημασία -πιο σημαντικό είναι να το χαιρόμαστε και να το απολαμβάνουμε. 

Χρόνια πολλά @Ani ani και @andrianni και σε όσα κοριτσάκια γιορτάζουν. Να χαίρεστε και όσους έχετε!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...