Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 40 λεπτά , noni90 είπε:

Σε καποια φαση πριν κανενα μηνα ετσι ενιωθα οτι ειμαστε οι καταραμενοι, το 1% που δε πιανει στο πρωτο τριμηνο... χαχαχα ηταν το σοκ νομιζω... Τωρα το συνηθισα λεω δεν πειραζει θα ερθει καποια στιγμη., παραλληλα όμως όταν γνωρίζω ζευγάρια που προσπαθουν κ αυτα σαν κ εμας λεω να δεν ειμαστε μονοι... Και ειναι πολυ σημαντικο για μενα να μη νιωθω λες κ περναω λουκι μονο εγω. Αυτο το μηνα εχω χαλαρώσει τόσο πολύ που θα ήθελα να μη χρησιμοποιήσω καν τεστ ωορρηξίας, απλά να έχουμε επαφές χαλαρα μερα παρα μέρα όπως τον παλιο καλο καιρο που προσέχαμε! 

Εν τω μεταξυ αυτες τις 2 βδομαδες με εχουν ρωτησει 3 κοπελες αν ειμαι εγκυος.. Μαλλον εχω παχυνει πολυ αλλα δεν ειμαι σαν τη @Nati85 που παει γυμναστηριο, εγω βαριεμαι υπερβολικα την ασκηση.. Μου αρεσει το περπατημα και περπαταω 3 χλμ τη μερα καθημερινα... Και δεν τρωω και ιδιαιτερα. Σημερα στη δουλεια 1 καφε με 1 κουτ. μαυρη ζαχαρη κ μια μπανανα. Γυρισα στο σπιτι εφαγα 1 τοστ γαλοπουλα κ τυρι και λιγο αργοτερα εφαγα μισο πιατο κοτοσουπα και 1 ποτηρι γαλα. Τωρα πριν λιγο ηπια κ ενα τσαι σκετο χωρις ζαχαρη κτλ. αργοτερα θα φαω 3 καστανα. Δηλαδη ειναι πολυ αυτο? Τι αλλο να κανω? Να τρωω μονο σαλατες?

@Ungry girl τοσες μερες βρε κοριτσι? Μηπως να κανεις ενα τεστακι? 11 μερες ειναι πολλες...

Αχχαχα ρε συ δεν τρως τιποτααα!!!!

Πω πω!!!

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να κανω νομιζω πως αν έπαιζε εγκυμοσύνη θα το καταλάβαινα!!!

Η εχει γινει κατι με την κύστη μηπως έσπασε η δεν ξερω τι να πω πολλες μέρες όντως πανε και γονιμες πανε κ ολα χαχαχα

Just now, Ungry girl είπε:

Αχχαχα ρε συ δεν τρως τιποτααα!!!!

Πω πω!!!

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να κανω νομιζω πως αν έπαιζε εγκυμοσύνη θα το καταλάβαινα!!!

Η εχει γινει κατι με την κύστη μηπως έσπασε η δεν ξερω τι να πω πολλες μέρες όντως πανε και γονιμες πανε κ ολα χαχαχα

δε τρωω τιποτα αλλα ειμαι 164 70 κιλα παρακαλω! Ευτυχως ειμαι παντου γεματη και δε φαινεται πολυ.. η ετσι μλυ φαινεται εμενα.... εχεις πολλα καφε η μονο στο σκουπισμα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , noni90 είπε:

δε τρωω τιποτα αλλα ειμαι 164 70 κιλα παρακαλω! Ευτυχως ειμαι παντου γεματη και δε φαινεται πολυ.. η ετσι μλυ φαινεται εμενα.... εχεις πολλα καφε η μονο στο σκουπισμα?

Μια χαρα εισαι τι σημενει αυτο χαχαχα εγω ειμαι παρα πανω σταματα μη λες τετοια!! Κυριος στο σκουπισμα ελάχιστα στη σερβιετα..

1 hour ago, Antila είπε:

Κι εμεις κολπικο υπερηχο καναμε και ετσι θα συνεχισουμε ως την αυχενικη, αλλα ο γιατρος εννοει να μην το ξεχειλωσουμε κιολας καθε βδομαδα! Επειδη αγχωνομαι δηλαδη, μου ειπε αν θες ερχεσαι, αλλα δεν το συστηνω καθε λιγο και λιγακι γιατι ζοριζουμε την περιοχη ασκωντας πιεση χωρις λογο :-P. Oποτε το παιζω χαλαρη και περιμενω μια βδομαδουλα ακομα! Σ ευχαριστω Ελενακι για τη γνωμη σχετικα με το σακχαρο, ανησυχησα μηπως χρειαστει καποια θεραπεια αλλα οντως πρεπει να προσεχω απλως να μην ανεβει!

ε κ συ μην πηγαινεις καθε μερα!χαχα!!!οχι μωρε απλα στο λεει απο τωρα να προσεξεις για να μην τρεχεις αργοτερα..ακομα καλα εισαι αλλα καλα κανει κ σου λεει απο τωρα να προσεχεις για να μην εχεις προβλημα μετα!

πρίν από 55 λεπτά , andrianni είπε:

Όχι ακριβώς.βασικά κανω μετα τις 30 μέρες ωορ.απλά τώρα πήρα χάπια κ με παρακολουθει γιατρος υπερηχογραφικά.οπότε 18η μέρα ίσως θεωρειται νωρίτερα!

εσπασε στην ωρα του!ειχατε καλες επαφες?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@noni90 και εγω βαριέμαι στο γυμναστηριο αλλά όταν τελειώνω νιώθω πολύ καλά! Ασε που έχω χαμηλή την καλή χοληστερίνη και πρέπει να την ανεβάσω και φυσικά να χάσω κιλά για τις πολυκιστικες κανει καλό.Αλλά εσυ περπατάς οποτε μια χαρά!δεν τρως πολύ παντως6 κιλάκια αν χάσεις θα είσαι τέλεια!

κοριτσια πήγα γυναικολόγο είναι 16χιλιοστα το ωοθυλακιο και μου είπε έχω άλλες 3με 4 μέρες και ότι οι ωοθήκες μου είναι φανταστικές η δεξιά εντελώς φυσιολογική η αριστερή έχει υφή πολυκυστικών αλλά είναι μέσα στα φυσιολογικά καμμια σχέση με τον προηγούμενο υπέρηχο αρχές του χρόνου που ήταν χάλια.Τα υγρά είναι μια χαρά για την μέρα που είμαι το ενδομήτριο πολύ καλό αν έχει τον θεό του μου λέει είναι αφράτο τι άλλο θα ακούσω η γυναίκα!ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

ε κ συ μην πηγαινεις καθε μερα!χαχα!!!οχι μωρε απλα στο λεει απο τωρα να προσεξεις για να μην τρεχεις αργοτερα..ακομα καλα εισαι αλλα καλα κανει κ σου λεει απο τωρα να προσεχεις για να μην εχεις προβλημα μετα!

εσπασε στην ωρα του!ειχατε καλες επαφες?

Ναι! Μια χαρά!!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@noni90 και εγω βαριέμαι στο γυμναστηριο αλλά όταν τελειώνω νιώθω πολύ καλά! Ασε που έχω χαμηλή την καλή χοληστερίνη και πρέπει να την ανεβάσω και φυσικά να χάσω κιλά για τις πολυκιστικες κανει καλό.Αλλά εσυ περπατάς οποτε μια χαρά!δεν τρως πολύ παντως6 κιλάκια αν χάσεις θα είσαι τέλεια!

κοριτσια πήγα γυναικολόγο είναι 16χιλιοστα το ωοθυλακιο και μου είπε έχω άλλες 3με 4 μέρες και ότι οι ωοθήκες μου είναι φανταστικές η δεξιά εντελώς φυσιολογική η αριστερή έχει υφή πολυκυστικών αλλά είναι μέσα στα φυσιολογικά καμμια σχέση με τον προηγούμενο υπέρηχο αρχές του χρόνου που ήταν χάλια.Τα υγρά είναι μια χαρά για την μέρα που είμαι το ενδομήτριο πολύ καλό αν έχει τον θεό του μου λέει είναι αφράτο τι άλλο θα ακούσω η γυναίκα!ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Τέλεια!

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπραβοοοο! Ετοιμη για συλληψη!!! Πρωτη φορα ακουω "αφρατο" ενδομήτριο, πεθανα, χαχαχαχα :-P Τι σκεφτονται κι οι γιατροι!

• Χαχα 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Ναι! Μια χαρά!!!

Τέλεια!

Πολυ χάρηκα!!νομιζα θα κανω πιο νωρίς ωορρηξία αλλα δεν πειράζει και στις 20 μερες καλές ειναι.μου είπε να του πω ποτε θα βγει θετικό το τεστ ωορρηξίας σημερα ηταν έντονο αλλα όχι εντελώς.και εσυ ειδα έκανες πρόκληση και έκανες νωρίς ωορρηξία αντε να δούμε!!

@ntemiiiiii σε εμένα ελεγες για την ωορρηξία πριν δεν κατάλαβα?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Πολυ χάρηκα!!νομιζα θα κανω πιο νωρίς ωορρηξία αλλα δεν πειράζει και στις 20 μερες καλές ειναι.μου είπε να του πω ποτε θα βγει θετικό το τεστ ωορρηξίας σημερα ηταν έντονο αλλα όχι εντελώς.και εσυ ειδα έκανες πρόκληση και έκανες νωρίς ωορρηξία αντε να δούμε!!

Ναι! Μακάρι να έχουμε όλες θετικά!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

@ntemiiiiii σε εμένα ελεγες για την ωορρηξία πριν δεν κατάλαβα?

νατι τελεια!!! κακομοιρα μην τεμπελιασεις τωρα ξεκινα επαφες να το περικυκλωσεις το ωαριο κ μην αφησεις το σπερμα αλλη μερα γιατι ειπαμε στις 4 μερες χαλαει εεεεε!!! 

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Το είπα νωρίτερα αλλά δεν θα το είδες. Έσπασε ευτυχώς! Έτσι μου είπε να έχουμε κ σήμερα επαφή κ βλέπουμε σε λίγες μέρες τι έγινε.μου είπε οτι ή αυτόν ή τον άλλο μήνα θα μείνω!.αν δεν το παρακολούθησες δεν ξέρεις!συνέχισε τις επαφές!

Αχ μπράβο κορίτσι μου, αυτά είναι ευχάριστα!σε λίγες μέρες θα ξέρουμε λοιπόν.. Εμείς αυτό το μήνα λόγω δουλειάς δεν έχουμε την ευκαιρία για συχνές επαφές, οπότε μάλλον χαμένος θα πάει, αλλά δεν πειράζει...θα δοκιμάσω τα τεστ από τον επόμενο μήνα και αν δω ότι έχω θέμα με την ωορρηξία μου(που πολύ φοβάμαι) ίσως καταλήξω κι εγώ σε πρόκληση.. θα δείξει..

Κορίτσια νιώθω οτι σε λίγους μήνες θα γίνει το θαύμα μου.ελπιζω να βγω αληθινη.πηρα θάρρος με τα λόγια του γιατρού.μου είπε στις γόνιμες κάθε 36 ώρες επαφή ειναι ιδανική.

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...