Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Ασία είπε:

Α ωραία, οπότε δεν θα έχεις κανένα  πρόβλημα με τη δουλειά, ίσα ίσα θα κανονίζεις και τα μαθήματα όπως σε βολεύουν με θηλασμούς κτλ αργότερα...είσαι από τις τυχερές. εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις!με το καλό..

Σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι και σε σενα τα καλυτερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσια μια φιλη μου ειναι εγκυος στην 6η εβδομαδα περιπου με 12.5000 χοριακη. Λογικα δεν θα ακουσει καρδουλα αυριο στο πρωτο ραντεβου με τον γιατρουλη της;; εχει πολυ αγχος να δει οτι ολα πανε καλα!!!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

στο λεει για το σακχαρο για να προσεξεις να μην αυξηθει...κ σε μια φιλη μου το ειπαν κ ολα καλα δεν εχει θεμα απλα προσεχει λιγο..καλο που σε πηρε,οι περισσότεροι δεν ειναι ετσι...οσο γιαυτο που σου λεει δικιο εχει!καθε φορα θα εχεις το αγχος αν χτυπαει,εγω τουλαχιστον το ειχα..τωρα εχω ησυχασει απο αυτο γτ κλωτσαει οποτε ξερω οτι καρδια θα ακουσω σιγουρα!βεβαια αν μια μερα την νιωσω λιγοτερο αγχωνομαι...εγω κολπικους υπέρηχους εκανα για να φαινεται καλα..ειναι πολυ μικρο στην αρχη κ δεν εχεις καλη εικονα...απο την αυχενικη κ μετα ξεκινησαμε κοιλιακο...

Κι εμεις κολπικο υπερηχο καναμε και ετσι θα συνεχισουμε ως την αυχενικη, αλλα ο γιατρος εννοει να μην το ξεχειλωσουμε κιολας καθε βδομαδα! Επειδη αγχωνομαι δηλαδη, μου ειπε αν θες ερχεσαι, αλλα δεν το συστηνω καθε λιγο και λιγακι γιατι ζοριζουμε την περιοχη ασκωντας πιεση χωρις λογο :-P. Oποτε το παιζω χαλαρη και περιμενω μια βδομαδουλα ακομα! Σ ευχαριστω Ελενακι για τη γνωμη σχετικα με το σακχαρο, ανησυχησα μηπως χρειαστει καποια θεραπεια αλλα οντως πρεπει να προσεχω απλως να μην ανεβει!

@Dimitr@17 οχι βρε κοριτσιιι! Κριμα! Βαλε τα δυνατα σου να κανεις μια δυο επαφουλες σημερα κι αυριο, να βγει αληθινος ο χρησμος της γιαγιουλας καλε! Κουραγιο και περαστικα!

@Nati85 πως πηγε το σερβις; Τι λεει το αυγο;;;

@linaa εσυ πως εισαι κοριτσακι μου, σε ποια φαση του κυκλου; Δε θυμαμαι να ειδα προσφατα νεα σου!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

μπορει να κανεις τωρα ωορηξια δεν βγαζεις ακρη ρε γαμωτο με τα υγρα εχεις σταθερους κυκλους? κανονικα πρεπει να συνεχισεις επαφες αν δεν εχεις τεστακια...

@Nati85 αυτος ο μηνας ειναι δικος σου περιμενουμε νεα απτο γιατρο το οτι εχασες κ κιλα ειναι ενα ακομα συν στην προσπαθεια σου το μονο που μενει ειναι λιγο τυχη!!!!

Όχι έχω από 29 μέχρι και 35 οπότε υποτίθεται από σήμερα μέχρι και 20η έχω γόνιμες! Εννοείται συνεχίζουμε! Βέβαια μέχρι και προχτές είχα τις ορέξεις! Τώρα όχι και τόσο!χαχαχα

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

@melina92 καλα αποτελεσματα με το τεστακι σου, ανυπομονουμε να μαθουμε νεα!!

@Ani ani σιιιγουρα θα ακουσει καρδουλα καλε! 12.500 χοριακη τεραστια μου ακουγεται! <3 Κι εγω ακουσα καρδουλα στην 6+1! Αλλα δεν ξερω με τι χοριακη πηγα. Παντως 10 μερες πριν το ραντεβου μου η χοριακη μου ηταν 2311. Στανταρ θα ακουσει, να πανε ολα καλα!

• Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κορίτσια καλησπεραααα!!

Επαφες και εγω τις ξεχναω αυτο το μηνα αφου ακομα εχω περιοδο!!( αν ειναι δυνατόν)

@alina80 αστο αυτο το πραγμα δεν υπάρχειευπάρχει τις γκαστρενες χαχαχα! Ειναι παντου!! Αλλα που θα παει θα γινουμε και εμεις!

@Nati85 πω πωωωω φακες!! Δεν θελω χαχαχα εγω ειχα σπανακοριζο σημερα και πεεισεψε και θα φαμε και αυριο αλλα θελω να κανω και κατι για εξτρα και δεν ξερω τι!!!

@Dimitr@17 δεν θελω να ακουω τη λεξη γαστρεντερίτιδα όχι αλλο 3 φορες πέρσυ μεσα στις γιορτές!

Περαστικά βρε κοριτσι μου!

Βρε μήπως είσαι έγκυος;;;;;;;;

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 55 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κορίτσια καλησπεραααα!!

Επαφες και εγω τις ξεχναω αυτο το μηνα αφου ακομα εχω περιοδο!!( αν ειναι δυνατόν)

@alina80 αστο αυτο το πραγμα δεν υπάρχειευπάρχει τις γκαστρενες χαχαχα! Ειναι παντου!! Αλλα που θα παει θα γινουμε και εμεις!

@Nati85 πω πωωωω φακες!! Δεν θελω χαχαχα εγω ειχα σπανακοριζο σημερα και πεεισεψε και θα φαμε και αυριο αλλα θελω να κανω και κατι για εξτρα και δεν ξερω τι!!!

@Dimitr@17 δεν θελω να ακουω τη λεξη γαστρεντερίτιδα όχι αλλο 3 φορες πέρσυ μεσα στις γιορτές!

Περαστικά βρε κοριτσι μου!

Και εγω περσυ τετοια εποχη την ειχα ξαναπερασει στην πιο βαρια μορφη...αυτη τη φορα εχω μονο εμετους(συγνωμη κιολας) και σκεφτομαι αν ειναι κ ετσι οταν εισαι εγκυος την εκατσα...

πρίν από 4 λεπτά , Antila είπε:

@melina92 καλα αποτελεσματα με το τεστακι σου, ανυπομονουμε να μαθουμε νεα!!

@Ani ani σιιιγουρα θα ακουσει καρδουλα καλε! 12.500 χοριακη τεραστια μου ακουγεται! <3 Κι εγω ακουσα καρδουλα στην 6+1! Αλλα δεν ξερω με τι χοριακη πηγα. Παντως 10 μερες πριν το ραντεβου μου η χοριακη μου ηταν 2311. Στανταρ θα ακουσει, να πανε ολα καλα!

αχ ωραια!!! ευχαριστω!! και εγω αυτο της ειπα!

πρίν από 6 λεπτά , Antila είπε:

Κι εμεις κολπικο υπερηχο καναμε και ετσι θα συνεχισουμε ως την αυχενικη, αλλα ο γιατρος εννοει να μην το ξεχειλωσουμε κιολας καθε βδομαδα! Επειδη αγχωνομαι δηλαδη, μου ειπε αν θες ερχεσαι, αλλα δεν το συστηνω καθε λιγο και λιγακι γιατι ζοριζουμε την περιοχη ασκωντας πιεση χωρις λογο :-P. Oποτε το παιζω χαλαρη και περιμενω μια βδομαδουλα ακομα! Σ ευχαριστω Ελενακι για τη γνωμη σχετικα με το σακχαρο, ανησυχησα μηπως χρειαστει καποια θεραπεια αλλα οντως πρεπει να προσεχω απλως να μην ανεβει!

@Dimitr@17 οχι βρε κοριτσιιι! Κριμα! Βαλε τα δυνατα σου να κανεις μια δυο επαφουλες σημερα κι αυριο, να βγει αληθινος ο χρησμος της γιαγιουλας καλε! Κουραγιο και περαστικα!

@Nati85 πως πηγε το σερβις; Τι λεει το αυγο;;;

@linaa εσυ πως εισαι κοριτσακι μου, σε ποια φαση του κυκλου; Δε θυμαμαι να ειδα προσφατα νεα σου!

Προσπαθησα για πλακα να το πω στον συντροφο μου αν θελει να κανουμε τπτ χωρις να ξερει οτι ερχονται οι γονιμες...και μου ειπε οτι θα παει στο αλλο δωματιο μα κοινηθει μην κολλησει

• Χαχα 3

11 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα! Τα υγρα είναι οπως τα περιγραφεις.εγω αυτα τα ειδα πριν 2-3 μέρες κ ακομα δεν εχει γίνει η ωορ.! Σε μένα τουλάχιστον εμφανίζονται πριν.το σιγουρο ειναι οτι εισαι στις πολύ γόνιμες! Κ έχεις ακόμα! Καναμε προκληση, δηλ. Πήρα χαπι που βοηθαει στην ωορ.ειμαι 19η μέρα κ υποθετω οτι κοντευει...δεν ρωτησα πόσο ειναι.γυρω στα 20 υπολογίζω γιατι ήταν τεραστιο...θα δω κ σημερα κ θα σου πω.Μακάρι κ εγω το ευχομαι να ειμαι τυχερή! Σ ευχαριστώ κ επίσης!!! Λες να μεινουμε μαζί; σε ποια μέρα εισαι;

Τι έδειξε σήμερα ο υπέρηχος?μακάρι να μείνουμε μαζί αυτό το μήνα,για σένα είμαι αισιόδοξη πάντως. Εγώ είμαι στην 20η μέρα του κύκλου και δεν ξέρω αν έχω κάνει ωορρηξία, το άφησα έτσι αυτό το μήνα και δεν χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας να ξέρω τι μου γίνεται.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ασία είπε:

Τι έδειξε σήμερα ο υπέρηχος?μακάρι να μείνουμε μαζί αυτό το μήνα,για σένα είμαι αισιόδοξη πάντως. Εγώ είμαι στην 20η μέρα του κύκλου και δεν ξέρω αν έχω κάνει ωορρηξία, το άφησα έτσι αυτό το μήνα και δεν χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας να ξέρω τι μου γίνεται.

Το είπα νωρίτερα αλλά δεν θα το είδες. Έσπασε ευτυχώς! Έτσι μου είπε να έχουμε κ σήμερα επαφή κ βλέπουμε σε λίγες μέρες τι έγινε.μου είπε οτι ή αυτόν ή τον άλλο μήνα θα μείνω!.αν δεν το παρακολούθησες δεν ξέρεις!συνέχισε τις επαφές!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 28 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Βρε μήπως είσαι έγκυος;;;;;;;;

Χαχαχαα αυτο μ ελεγε κ η κολλητή μου τωρα δεν νομίζω το στήθος μ πονουσε πριν έρθει κ τωρα δςν ποναει που σημενει ειναι περιοδος κανονική!

πρίν από 29 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγω περσυ τετοια εποχη την ειχα ξαναπερασει στην πιο βαρια μορφη...αυτη τη φορα εχω μονο εμετους(συγνωμη κιολας) και σκεφτομαι αν ειναι κ ετσι οταν εισαι εγκυος την εκατσα...

Χαχααχχα ωχ οντος και εγω τον εμετο δεν τον μπορωε τίποτα κρατιέμαι να.μην κάνω δεν ξέρω πως θα τα καταφερω χαχαχα! Αλλα τοτε θα ειναι για καλο σκοπό

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοριτσια γιαυτο που λετε για τα μωρα νομιζω επειδη υποσυνείδητα δινουμε περισσότερη σημασια απο οτι συνηθως κ γιαυτο βλεπουμε παντου εγκυουλες...κατι αντιστοιχο συμβαινει κ οταν χωρίζεις!βλεπεις παντου ζευγαρια χαχα!

@noni90 ελα βρε κοριτσι...πολλες προσπαθουσαμε καιρο δε παει να πει οτι υπαρχει προβλημα!αργα η γρηγορα ολες θα τα καταφερετε!

Σε καποια φαση πριν κανενα μηνα ετσι ενιωθα οτι ειμαστε οι καταραμενοι, το 1% που δε πιανει στο πρωτο τριμηνο... χαχαχα ηταν το σοκ νομιζω... Τωρα το συνηθισα λεω δεν πειραζει θα ερθει καποια στιγμη., παραλληλα όμως όταν γνωρίζω ζευγάρια που προσπαθουν κ αυτα σαν κ εμας λεω να δεν ειμαστε μονοι... Και ειναι πολυ σημαντικο για μενα να μη νιωθω λες κ περναω λουκι μονο εγω. Αυτο το μηνα εχω χαλαρώσει τόσο πολύ που θα ήθελα να μη χρησιμοποιήσω καν τεστ ωορρηξίας, απλά να έχουμε επαφές χαλαρα μερα παρα μέρα όπως τον παλιο καλο καιρο που προσέχαμε! 

Εν τω μεταξυ αυτες τις 2 βδομαδες με εχουν ρωτησει 3 κοπελες αν ειμαι εγκυος.. Μαλλον εχω παχυνει πολυ αλλα δεν ειμαι σαν τη @Nati85 που παει γυμναστηριο, εγω βαριεμαι υπερβολικα την ασκηση.. Μου αρεσει το περπατημα και περπαταω 3 χλμ τη μερα καθημερινα... Και δεν τρωω και ιδιαιτερα. Σημερα στη δουλεια 1 καφε με 1 κουτ. μαυρη ζαχαρη κ μια μπανανα. Γυρισα στο σπιτι εφαγα 1 τοστ γαλοπουλα κ τυρι και λιγο αργοτερα εφαγα μισο πιατο κοτοσουπα και 1 ποτηρι γαλα. Τωρα πριν λιγο ηπια κ ενα τσαι σκετο χωρις ζαχαρη κτλ. αργοτερα θα φαω 3 καστανα. Δηλαδη ειναι πολυ αυτο? Τι αλλο να κανω? Να τρωω μονο σαλατες?

@Ungry girl τοσες μερες βρε κοριτσι? Μηπως να κανεις ενα τεστακι? 11 μερες ειναι πολλες...

πρίν από 26 λεπτά , andrianni είπε:

Το είπα νωρίτερα αλλά δεν θα το είδες. Έσπασε ευτυχώς! Έτσι μου είπε να έχουμε κ σήμερα επαφή κ βλέπουμε σε λίγες μέρες τι έγινε.μου είπε οτι ή αυτόν ή τον άλλο μήνα θα μείνω!.αν δεν το παρακολούθησες δεν ξέρεις!συνέχισε τις επαφές!

Είχες ωορρηξία νωρίτερα;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...