Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, giota@ είπε:

Πολλά περαστικά και γρήγορα σιδερένια η γυναίκα...... εύχομαι να πάνε όλα καλά....... υπομονή κοριτσάκι!!!!!!! Ο θεός είναι μεγάλος............. να βοηθήσει είναι περαστικά τουλάχιστον.........:oops:

@Μαρθα Κ κορίτσι τι γίνεται καλέ με εσένα;;;;;;;; Που είσαι εσύ;;;;;;;;:-(:-(

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ωωω ρε συ η γυναικα, ευχομαι ολα να πανε καλα βρε κοριτσι μου:-(

σας ευχαριστω για τις ευχές.....κουράγιο χρειάζομαι γιατί είμαι πτώμα....αφήστε κορίτσια Μεγάλη Πέμπτη το μάθαμε τέλειο Πάσχα περάσαμε....καλύτερα είναι ναι ίσως χρειαστεί χημοθεραπείες είμαι όλη μέρα στο νοσοκομείο και σαν να μην έφτανε αυτό η αδερφή μου που ήταν να γεννήσει 2 Ιουνίου στο ντόπλερ που έκανε της είπε ο γιατρός οτι ο μπέμπης βγαίνει δύο εβδομάδες μεγαλύτερος οπότε θα μπεί να γεννήσει αυτή την παρασκευή....απο το ένα νοσοκομείο στο άλλο θα πάω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@aggeliki_l με το καλό......... τουλάχιστον αυτό είναι ευχάριστο γεγονός.......... μακάρι πάντα τέτοια.........:rolleyes:

@Ani ani βρε κοριτσάκι μήπως είναι νωρίς;;;;;; Πότε έπρεπε να μην αδιαθετήσεις είπαμε;;;;;; Με πόση καθυστέρηση είσαι;;;;;

@Vila ελπίζω πως δεν θα εμφανιστεί και απλά ήταν νωρίς!!!!!!!!!!! εύχομαι σε λίγες μέρες ένα μεγάλο +++++++++++

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε,πως ειστε? Καλα εγω,τα ιδια...ο αιματοκριτης πεφτει αλλα την παλευω ακομα..σημερα τελειωσα ολες τις εξετασεις κ περιμενω την παρασκευη να βγω σε αδεια...

• Μου αρέσει 2

On 13/5/2017 at 1:19 ΠΜ, λουπιτα είπε:

εγω κοριτσια οταν σταματησα να δουλευω ηταν λες και μου εκοψες τα ποδια.ειμαι απο τις τυχερες που μου αρεσει πολυ η δουλεια μου αλλα οταν εμεινα εγκυος σταματησα.ειμαι δασκαλα latin και zumba instructor. μετα που γεννησα επεστρεψα .το καλο ειναι οτι ειναι ωριαια τα μαθηματα μου και ετσι δεν ελειπα πολυ απο τον μικρο.τωρα οπως ξερετε προσπαθουμε για δευτερο !μακαρι να ερθει λοιπον!!!!

εγω τον ξεζουμισα κοριτσι.οπως ειπες δεν παθαινουν τιποτα.αλλο που δεν θελουν και αυτοι .το περιεργο ειναι οτι αυτον τον μηνα κατα περιεργο λογο με βλεπω πιο ομορφη και πιο λαμπερη.εγω.....που ξυπναω με βλεπω και λεω....πως εισαι ετσι μαρηηηη!!!χαχαχα λες λες?????

μακαρι αγαπη μου και εγω περιμενω στις 20!αντε κανενα σπορακι μεσα στον μαη!!!!

να μην ερθει μωρε αντε πια!!!!χαχαχαχ θυμασαι που της μιλουσα πριν εναν μηνα και ηρθε?μην την αναφερεις!χαχαχα

απορω γιατιβδεν εχεις κανει ακομα ενα τεστακι.εδω εμεις τρεχουμε πριν την καθυστερηση χαχαχχα.εγω λεω να κανω ενα την δευτερα.6 μερες πριν ερθει!για να δουμε.αν και αυτον τον μηνα αισθανομαι αλλιως κοριτσια.δεν ξερω.....εχω προαισθηση να το πω οτι δεν πολυασχοληθηκα να το πω .θα δουμε .ευχομαι σε ολες μας θετικα τεστ!

@Angie trg συγχαρητηρια κοριτσι μου.να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.να ζεις την καθε μερα ξεχωριστα την εγκυμοσυνη σου και με το καλο το μωρακι σου!!!!στειλε θετικη αυρα και σε εμας εδω τις πολυξεζουμιστρες.μπας και ησυχασουν οι δολιοι αντρες μας!!!χαχαχ

Μακαριιιιιι.....σιγα σιγα να ανεβουνε στο πανω μερος στο πινακακι...

Ομορφιες μου,λιγο κθυστερημενα,χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και σε οσες προσπαθουν...του χρονου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γιορταζουμε οοοοολες εδω μεσα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , giota@ είπε:

@aggeliki_l με το καλό......... τουλάχιστον αυτό είναι ευχάριστο γεγονός.......... μακάρι πάντα τέτοια.........:rolleyes:

@Ani ani βρε κοριτσάκι μήπως είναι νωρίς;;;;;; Πότε έπρεπε να μην αδιαθετήσεις είπαμε;;;;;; Με πόση καθυστέρηση είσαι;;;;;

@Vila ελπίζω πως δεν θα εμφανιστεί και απλά ήταν νωρίς!!!!!!!!!!! εύχομαι σε λίγες μέρες ένα μεγάλο +++++++++++

ευχαριστώ πολύ μακάρι σύντομα να το ζήσουμε όλες μας.....

πρίν από 27 λεπτά , aggeliki_l είπε:

ευχαριστώ πολύ μακάρι σύντομα να το ζήσουμε όλες μας.....

Ναι κ εγω πιστευω τελικα οτι ισως ειναι νωρις...συνηθως μ ερχεται μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο και λογω ενοχλησεων την περιμενα απο χθες.Κανονικα σημερα θα επρεπε να εχει ερθει.

αχ βρε κορίτσια!πολλες σε αναμονή!!!μακάρι να ακούσουμε θετικά νέα!να δώσετε δύναμη σε εμάς που ξαναρχιζουμε!!!Δευτέρα θα είμαι 10η μερα κ θα πάω για υπέρυχο!τεστ λέω να μην κάνω ταυτόχρονα!από περιέργεια όμως θα κάνω την ημέρα που θα μου δείξει ωορρηξια!να δω θα γίνει σκούρο η μπα!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

αχ βρε κορίτσια!πολλες σε αναμονή!!!μακάρι να ακούσουμε θετικά νέα!να δώσετε δύναμη σε εμάς που ξαναρχιζουμε!!!Δευτέρα θα είμαι 10η μερα κ θα πάω για υπέρυχο!τεστ λέω να μην κάνω ταυτόχρονα!από περιέργεια όμως θα κάνω την ημέρα που θα μου δείξει ωορρηξια!να δω θα γίνει σκούρο η μπα!

Ε βεβαια σας δινουμε...λιγο πολυ ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε! Κουραγιο..ζουζουνιες κ οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος..(-το τελευταιο το λεω να το ακουω κ εγω):mad:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου μόλις  μπήκα σπίτι είπαμε ότι αν έκανα ουρηξιας την. Προηγούμενη Τρίτη που ποναγα θα αδιαφετισω την άλλη εβδομάδα άρα πάλι ο κύκλος μου θα πάει κοντά στις 50 μέρες….. Την τέταρτη θα πάω στον γιατρό να μηλισουμε κάπως να φτιάξουμε τον κύκλο μου να είναι πιο μικρός….. Αλήθεια αν όντος έκανα ουριξια τώρα την Τρίτη που πέρασε αύριο είναι 8 μέρα ποτέ μπορώ να κάνω τεστ να δούμε ?? Γιατί νομίζω ότι ο γιατρός την τέταρτη που θα πάω και. Να έχω πιάσει κάτι δεν θα μπορεί να το δει τόσο νωρίς… 

11 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

2. maria dimitris 23/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

4. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

5. stalitsa82 30/4/2017!!!

6. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

7. Vila 16/5/2017!!!

8. giota@ 17/5/2017!!!

9. λουπιτα 23/5/2017!!!

10. Kalfeli 25/5/2017!!!

11. aggeliki_l 29/5/2017!!!

12. caramel_83  1/6/2017!!!

13. KarMar84 10-11/6/2017!!!

14. elenaki22 11/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!!! εγω και χθες και σημερα εχω αυτα τα υγρα οποτε υποθετω ειμαι στις γονιμες , χθες δεν ηρθα σε επαφη, αποψε ομως πιστευω πως ναι, ειχαμε προχθες επαφη οποτε μια χαρα, ας δοκιμασουμε και βλεπουμε αν και μεχρι να παω ενδοκρινολογο δεν μου δινω πιθανοτητες αλλα ειπαμε ποτε δνε ξερεις, ο γυναικολογος μου την τελευταια φορα που πηγα αν θυμαστε μου ζητησε χοριακη για σιγουρια και μου ειχε πει οτι ποτε δεν ξερεις εδω η αλλη εμεινε εγκυος με σπιραλ, οποτε....ολα ειναι πιθανα κοριτσια μου, δε το βαζουμε κατω^_^

@Μαρθα Κ μακαρι κοπελα μου τι να πω... θα δειξει ;) εσυ τι κανεις? 8/5 περιμενες εχουμε κανενα θετικο??

@λουπιτα γιατι δεν περιμενεις να το κανεις την ημερα που την περιμενεις καλυτερα? εχει καποιο συμπτωματακι περιεργο?

@Ani ani τι εγινε τελικα κοριτσι μου? εκανες το τεστακι? πες μας ναι και οτι βγηκε θετικο :D 

@aggeliki_l κοπελα μου σε αλλαξα...γιατι ειστε νοσοκομειο??

@giota@ κανω την προσπαθεια και οτι γινει, εχω και σημερα ενοχλησουλες και με βαση της εφαρμογης στο κινητο μου μου δινει οτι ειμαι στις γονιμες μερες μου ;) εσυ αυτο με το καραβι σαν να ακουγεται ωραιο :D 

Στις 20 περιμένω αυτόν τον μήνα.Είναι ο μοναδικός μήνας κορίτσια που δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα.πέρα του οτι μου άνοιξε η όρεξή όπως γίνεται πάντα πριν ερθει η ακατανομαστη! Αυτό που με σόκαρε είναι ότι ενώ τρώγαμε το μεσημερι σήμερα μου λέει ο άντρας μου.Είσαι εγκυος . Του λέω ορίστε?μου λέει ναι.Δεν ξέρω πες το ένστικτο .Τους προηγούμενους μήνες είχε βέβαια αγωνία αλλα δεν μου πετούσε τέτοια.τι να πω μακάρι!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 40 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου μόλις  μπήκα σπίτι είπαμε ότι αν έκανα ουρηξιας την. Προηγούμενη Τρίτη που ποναγα θα αδιαφετισω την άλλη εβδομάδα άρα πάλι ο κύκλος μου θα πάει κοντά στις 50 μέρες….. Την τέταρτη θα πάω στον γιατρό να μηλισουμε κάπως να φτιάξουμε τον κύκλο μου να είναι πιο μικρός….. Αλήθεια αν όντος έκανα ουριξια τώρα την Τρίτη που πέρασε αύριο είναι 8 μέρα ποτέ μπορώ να κάνω τεστ να δούμε ?? Γιατί νομίζω ότι ο γιατρός την τέταρτη που θα πάω και. Να έχω πιάσει κάτι δεν θα μπορεί να το δει τόσο νωρίς… 

Άρα 21 περιμένεις ε?8 μερες είναι νωρίς.εμένα σήμερα είναι η 8.αρνητικό. Ο κύριος από την home test μου πρότεινε να ξεκινήσω από την δέκατη μέρα dpo. Σε τεστ με 25 ulm ευαισθησίας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...