Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Nati85 είπε:

Πολύ πιθανό να το έπιασες το σποράκι!!για τεστ όμως θα πρότεινα να το κανεις όταν θα περίμενες περίοδο η την επόμενη για να είσαι σίγουρη μην δεις αρνητικο και μετά λες το εκανα νωρίς..την έχουμε πατήσει πολλές φορές!!

Ναι θα έχω οπωσδήποτε σήμερα και τις επόμενες μέρες.υπολογιζα ωορρηξια την άλλη βδομαδα και γι αυτό έκλεισα ραντεβού αυτή για να μην χάσω επαφές που θα κάνω το τεστ παπ αλλά είχα πολλά υγρά και πονηρευτηκα και άρχισα νωρίς τα τεστακια.θα σας πω το βράδυ τι μου είπε.

Νωρίτερα δλδ η ωορρηξία;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

13η μέρα σήμερα πάλι υγρά και πονακια;τι γίνεται; δύο ωορρηξίες;

μμμ ποτε ειχες παλι πονακια??? μπορει να γινετε σημερα η ωορηξια κ να ειχε γινει οι διπλες ωορηξιες γινονται σχεδον ταυτοχρονα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

Πολύ πιθανό να το έπιασες το σποράκι!!για τεστ όμως θα πρότεινα να το κανεις όταν θα περίμενες περίοδο η την επόμενη για να είσαι σίγουρη μην δεις αρνητικο και μετά λες το εκανα νωρίς..την έχουμε πατήσει πολλές φορές!!

Ναι θα έχω οπωσδήποτε σήμερα και τις επόμενες μέρες.υπολογιζα ωορρηξια την άλλη βδομαδα και γι αυτό έκλεισα ραντεβού αυτή για να μην χάσω επαφές που θα κάνω το τεστ παπ αλλά είχα πολλά υγρά και πονηρευτηκα και άρχισα νωρίς τα τεστακια.θα σας πω το βράδυ τι μου είπε.

Νωρίτερα δλδ ωορρηξία;

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Παρατήρησα και φλέβες Εμφανής στο στήθος που Αλλες φορές δεν είχα παρατηρήσει... Και οι ρογες πιο μεγάλες.... τωρα τι να πω?....μακαρι το ευχομαι! Θα σας στειλω αυριο μόλις κάνω υο τεστ!

Ναι στειλε μας!!!ευχομαι θετικό αποτέλεσμα!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

μμμ ποτε ειχες παλι πονακια??? μπορει να γινετε σημερα η ωορηξια κ να ειχε γινει οι διπλες ωορηξιες γινονται σχεδον ταυτοχρονα. 

9η και 10η

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ την κόβω φέτες την υπόλοιπη (με τη φλούδα) και την ψήνω για κάνα δυο ώρες στο φούρνο (η φλούδα ακουμπάει στο ταψί και βάζω και λίγο νερό). Μετά αφαιρώ την ψυχα με ένα κουτάλι και τη φυλάω στην κατάψυξη (τη χωρίζω πχ σε 200 200 γρ). Κρατάει σίγουρα ένα τρίμηνο έτσι και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε πίτες, κέικ, σούπες βελουτε. Όπου θέλεις. 

Δεν την χρησιμοποιώ την κολοκύθα αλλά βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια θα ξεκινήσω κολοκύθα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Δεν την χρησιμοποιώ την κολοκύθα αλλά βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια θα ξεκινήσω κολοκύθα!!

Επειδή αγαπώ τρέλα τα μακαρόνια, θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με συνταγές -πως να μαγειρέψετε οτιδήποτε με ζυμαρικά! Ειδικά αυτές που ετοιμάζεται η "σάλτσα" στο χρόνο που χρειάζονται τα ζυμαρικά να βράσουν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

9η και 10η

μπορει να κανεις τωρα ωορηξια δεν βγαζεις ακρη ρε γαμωτο με τα υγρα εχεις σταθερους κυκλους? κανονικα πρεπει να συνεχισεις επαφες αν δεν εχεις τεστακια...

@Nati85 αυτος ο μηνας ειναι δικος σου περιμενουμε νεα απτο γιατρο το οτι εχασες κ κιλα ειναι ενα ακομα συν στην προσπαθεια σου το μονο που μενει ειναι λιγο τυχη!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

καλησπέρα στα ομορφα κορίτσια! τι μου κάνετε? Μπαίνω σας διαβάζω στα γρήγορα αλλά δεν έχω νέα να σας πω....  @Nati85 πας διαιτιολόγο ή μονη σου τα κατάφερες με τα κιλα? Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω διαιτολόγο μηπως και χάσω τίποτα.. @alina80 εμένα μου συμβαίνει αυτο που αναφέρεις αλλά και το αντιθετο... Δηλαδή μαθαίνω και για άλλα ζευγάρια που προσπαθούν και δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα και σκέφτομαι οτι ειναι κ αλλοι σαν κ εμας δεν ειμαστε εμείς οι "καταραμένοι". Φιλάκια σε όλες κορίτσια!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , noni90 είπε:

καλησπέρα στα ομορφα κορίτσια! τι μου κάνετε? Μπαίνω σας διαβάζω στα γρήγορα αλλά δεν έχω νέα να σας πω....  @Nati85 πας διαιτιολόγο ή μονη σου τα κατάφερες με τα κιλα? Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω διαιτολόγο μηπως και χάσω τίποτα.. @alina80 εμένα μου συμβαίνει αυτο που αναφέρεις αλλά και το αντιθετο... Δηλαδή μαθαίνω και για άλλα ζευγάρια που προσπαθούν και δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα και σκέφτομαι οτι ειναι κ αλλοι σαν κ εμας δεν ειμαστε εμείς οι "καταραμένοι". Φιλάκια σε όλες κορίτσια!

Γεια σου κοριτσάκι!Δεν πάω διαιτολόγο τρώω τα πάντα αλλά λιγότερη ποσότητα και πηγαίνω γυμναστηριο.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

κοριτσια γιαυτο που λετε για τα μωρα νομιζω επειδη υποσυνείδητα δινουμε περισσότερη σημασια απο οτι συνηθως κ γιαυτο βλεπουμε παντου εγκυουλες...κατι αντιστοιχο συμβαινει κ οταν χωρίζεις!βλεπεις παντου ζευγαρια χαχα!

@noni90 ελα βρε κοριτσι...πολλες προσπαθουσαμε καιρο δε παει να πει οτι υπαρχει προβλημα!αργα η γρηγορα ολες θα τα καταφερετε!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κορίτσια καλησπεραααα!!

Επαφες και εγω τις ξεχναω αυτο το μηνα αφου ακομα εχω περιοδο!!( αν ειναι δυνατόν)

@alina80 αστο αυτο το πραγμα δεν υπάρχειευπάρχει τις γκαστρενες χαχαχα! Ειναι παντου!! Αλλα που θα παει θα γινουμε και εμεις!

@Nati85 πω πωωωω φακες!! Δεν θελω χαχαχα εγω ειχα σπανακοριζο σημερα και πεεισεψε και θα φαμε και αυριο αλλα θελω να κανω και κατι για εξτρα και δεν ξερω τι!!!

@Dimitr@17 δεν θελω να ακουω τη λεξη γαστρεντερίτιδα όχι αλλο 3 φορες πέρσυ μεσα στις γιορτές!

Περαστικά βρε κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Ναι ναι!! Κι εσυ αγορακι το ειδα! Ειναι τελεια να εχεις ενα με ενα!

Καλημέρα Ασια! Δικό μου είναι το φροντιστήριο οπότε δεν έχω θέμα με εργοδότες. Το έμαθα μέσα Σεπτεμβριου ότι είμαι έγκυος. Θα κάνω μαθήματα μεχρι να γεννησω και μόλις γεννησω θα παω πίσω. Δεν θα σταματήσω και το Πάσχα καθόλου.

Α ωραία, οπότε δεν θα έχεις κανένα  πρόβλημα με τη δουλειά, ίσα ίσα θα κανονίζεις και τα μαθήματα όπως σε βολεύουν με θηλασμούς κτλ αργότερα...είσαι από τις τυχερές. εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις!με το καλό..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...