Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κορίτσια μου θέλω τα φώτα σας  please!!!!έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών..τελευταία περίοδο 5/11..ελεύθερες επαφές 9-11-13-15-17-19 και26/11! Σε 4 μερες είναι να αδιαθετίσω, και εδώ και 2 μέρες το στήθος μου με ποναει πολύ, εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχω κράμπες στη μήτρα... λέτε να το έπιασα το σποράκι? 

Εντομεταξύ έχω πάρει τεστ εγκυμοσυνης κ σκεφτομαι να το κανω αυριο δλδ θα ειμαι 3 μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο...εσεις τι λέτε κορίτσια μου?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

αααα σημερα θα το δει κ ο γιατρος βρε ποτε θα εχεις ωορηξια ρωτα τον μην το ξεχασεις θα σου πει αναλογα με το μεγεθος του ωαριου μετραει γιατι μεγαλωνουν συγκεκριμενα αυτα καθε μερα μην το ξεχασεις κ ξεκινα επαφες μετα αλλα οχι τεμπελιες καθε μερα αντε χαλαρωσες νατι!!! τι ωρα εχεις ραντεβου??? 

Σιγά μην το ξεχάσω αυτό έχω στο μυαλό μου συνέχεια!!ναι κάθε μέρα θα κάνω όχι τεμπελιες θα βάζω ξυπνητήρι με παίρνει ο ύπνος στο κρεββάτι του μικρού και μετά καλά κρασιά!! Λες να είναι που ηρέμησα και χαλάρωσα?μηπως είναι και το χαπι του θυροειδη και ότι χτυπιεμαι στο γυμναστηριο έχω χάσει και κιλά.αχ τι ωραία θα δω σήμερα τι θα μου πει γιατί έχω πολύ καιρό να κάνω υπέρηχο να δω τις γίνεται με τις πολυκιστικες.8μιση έχω ραντεβού

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 έτσι συμβαίνει και σε εμενα γείτονες ξαδέρφια γνωστοι μας όλοι περιμένουν μωράκια η κάποιες τα έχουν γεννήσει κιόλας τα πρώτα τους τα δευτερα η και τα τρίτα ακόμα .τι να πω μήπως δεν δίναμε σημασία πριν και τωρα που το σκεφτόμαστε έντονα χτυπάει καμπανάκι? Ντιν ντον ντιν ντον!!Θα μου πεις τι μιλάς και εσυ έχεις παιδάκι αλλά το έχω ξαναπεί λαχταραω και εγω παρά πολύ ενα δεύτερο δεν περίμενα ότι θα το ηθελα τόσο πολύ.λογικο να νιώθεις έτσι και ξερω ότι δεν ζηλεύεις απλώς θέλεις και εσυ το μωράκι σου.θα το πετύχεις όμως σίγουρα γιατί το έχεις βάλει στόχο!μπορει να περνάνε τα χρόνια αλλά είσαι μια νέα γυναίκα  ωριμη που ξέρει τι θέλει και μπορει να κάνει παιδιά έχεις περίοδο σταθερή οι ορμόνες σου είναι μια χαρά και θα δεις που μέσα στο 18 θα μείνεις εγκυος σίγουρα με οποιονδήποτε τρόπο.ασε που έχεις κι άλλη μια ευκαιρία για το 17! 

εγω κορίτσια σήμερα έχω τεστ παπ θα κάνω και υπέρηχο όλο το σερβις χαχα!Μόλις εκανα τεστ ωορρηξιας και είναι πολύ έντονο αν δεν είναι θετικό σίγουρα θα είναι αύριο.καλα επαφές δεν είχα 3 μέρες τωρα. Σήμερα αν έχω είμαι οκ τι λέτε? Να δούμε τι θα δει και ο γιατρός.ειμαι 16 μέρα και ειλικρινά νιώθω πολύ χαρούμενη που μαλλον θα έχω τόσο νωρίς ωορρηξια και σε 3 μέρες να είναι μια χαρά!!!

Να έχεις οπωσδήποτε σήμερα μετά το Παπ, και αύριο και μεθαύριο. Πες στο γιατρό να σου κάνει και υπέρηχο. Θα επιβεβαιώσεις και το τεστακι έτσι και θα ξέρεις και πιο σίγουρα. 

Κόρες τι τρώτε σήμερα; Εγώ μαγειρεύω χυλοπιτες με κολοκυθα!

πρίν από 2 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια μου θέλω τα φώτα σας  please!!!!έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών..τελευταία περίοδο 5/11..ελεύθερες επαφές 9-11-13-15-17-19 και26/11! Σε 4 μερες είναι να αδιαθετίσω, και εδώ και 2 μέρες το στήθος μου με ποναει πολύ, εδώ και μία εβδομάδα περίπου έχω κράμπες στη μήτρα... λέτε να το έπιασα το σποράκι? 

Εντομεταξύ έχω πάρει τεστ εγκυμοσυνης κ σκεφτομαι να το κανω αυριο δλδ θα ειμαι 3 μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο...εσεις τι λέτε κορίτσια μου?????

Πολύ πιθανό να το έπιασες το σποράκι!!για τεστ όμως θα πρότεινα να το κανεις όταν θα περίμενες περίοδο η την επόμενη για να είσαι σίγουρη μην δεις αρνητικο και μετά λες το εκανα νωρίς..την έχουμε πατήσει πολλές φορές!!

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Να έχεις οπωσδήποτε σήμερα μετά το Παπ, και αύριο και μεθαύριο. Πες στο γιατρό να σου κάνει και υπέρηχο. Θα επιβεβαιώσεις και το τεστακι έτσι και θα ξέρεις και πιο σίγουρα. 

Ναι θα έχω οπωσδήποτε σήμερα και τις επόμενες μέρες.υπολογιζα ωορρηξια την άλλη βδομαδα και γι αυτό έκλεισα ραντεβού αυτή για να μην χάσω επαφές που θα κάνω το τεστ παπ αλλά είχα πολλά υγρά και πονηρευτηκα και άρχισα νωρίς τα τεστακια.θα σας πω το βράδυ τι μου είπε.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Πολύ πιθανό να το έπιασες το σποράκι!!για τεστ όμως θα πρότεινα να το κανεις όταν θα περίμενες περίοδο η την επόμενη για να είσαι σίγουρη μην δεις αρνητικο και μετά λες το εκανα νωρίς..την έχουμε πατήσει πολλές φορές!!

Ναι θα έχω οπωσδήποτε σήμερα και τις επόμενες μέρες.υπολογιζα ωορρηξια την άλλη βδομαδα και γι αυτό έκλεισα ραντεβού αυτή για να μην χάσω επαφές που θα κάνω το τεστ παπ αλλά είχα πολλά υγρά και πονηρευτηκα και άρχισα νωρίς τα τεστακια.θα σας πω το βράδυ τι μου είπε.

Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν μπορείς να φανταστεις τι ανυπόμονη είμαι! Είναι ο πρώτος μήνας που εχουμε ελευθερες επαφες σε ολες τις γόνιμες!!! Κι ευχομαι να το πιασαμε! Θ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, melina92 είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν μπορείς να φανταστεις τι ανυπόμονη είμαι! Είναι ο πρώτος μήνας που εχουμε ελευθερες επαφες σε ολες τις γόνιμες!!! Κι ευχομαι να το πιασαμε! Θ

Το στήθος και οι κράμπες είναι πολύ καλό σημάδι παντως! Ποιο τεστ έχεις πάρει?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Το στήθος και οι κράμπες είναι πολύ καλό σημάδι παντως! Ποιο τεστ έχεις πάρει?

Το clear blue το διπλό πήρα κι έλεγα να το κάνω αυριο πρωί με τα πρωινά ούρα! Οι κραμπες στη μήτρα μία με πιανουν,μία με αφήνουν....

πρίν από 18 λεπτά , alina80 είπε:

Κόρες τι τρώτε σήμερα; Εγώ μαγειρεύω χυλοπιτες με κολοκυθα!

Πως το κανεις αυτό αλινα? Εγω σαν μακαρονου που είμαι εκανα πολύχρωμα μακαρόνια με κιμά.εχθες έφτιαξα κρέπες και φάγαμε!!αυριο θα έχει φακές!!

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Πως το κανεις αυτό αλινα? Εγω σαν μακαρονου που είμαι εκανα πολύχρωμα μακαρόνια με κιμά.εχθες έφτιαξα κρέπες και φάγαμε!!αυριο θα έχει φακές!!

Κόβω την κολοκύθα σε κυβακια. Σωταρω αν έχω λίγο μπέικον και κρεμμύδι (αλλιώς σκέτο κρεμμύδι) και μετά την κολοκύθα. Προσθέτω και νερό και αφήνω για κάνα εικοσαλεπτο να μαλακώσει (και να εξατμιστεί το νερό). Τα μακαρόνια τα βράζω χωριστά και μετά τα ανακατεύω όλα μαζί. Από τυρί του πάει και η γραβιέρα και η φέτα (θέλει κάτι αλμυρό γιατί η κολοκύθα είναι γλυκιά). 

Just now, melina92 είπε:

Το clear blue το διπλό πήρα κι έλεγα να το κάνω αυριο πρωί με τα πρωινά ούρα! Οι κραμπες στη μήτρα μία με πιανουν,μία με αφήνουν....

Έχεις ενδείξεις ότι μπορει να είσαι εγκυουλα το ευχομαι!!αν μπορείς κανε λίγο υπομονή ακόμα αν όχι κανε ένα αύριο και κράτησε το άλλο λίγες μέρες μετά!!

Just now, alina80 είπε:

Κόβω την κολοκύθα σε κυβακια. Σωταρω αν έχω λίγο μπέικον και κρεμμύδι (αλλιώς σκέτο κρεμμύδι) και μετά την κολοκύθα. Προσθέτω και νερό και αφήνω για κάνα εικοσαλεπτο να μαλακώσει (και να εξατμιστεί το νερό). Τα μακαρόνια τα βράζω χωριστά και μετά τα ανακατεύω όλα μαζί. Από τυρί του πάει και η γραβιέρα και η φέτα (θέλει κάτι αλμυρό γιατί η κολοκύθα είναι γλυκιά). 

Α πολύ εύκολο και νόστιμο!!Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο η κολοκύθα κρατάει στο ψυγείο αν δεν την χρησιμοποιήσω όλη?θυμαμαι παλιά η μαμά μου έφτιαχνε κολοκυθόπιτα αλλά ειχαμε τις μεγάλες κολοκύθες λογικα έχει και πιο μικρές?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , melina92 είπε:

Αν αντέχεις περίμενε μέχρι την ημέρα που περιμένεις. Άντε την προηγούμενη. Τρεις μέρες πριν μπορεί και να μην δείξει. 

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Έχεις ενδείξεις ότι μπορει να είσαι εγκυουλα το ευχομαι!!αν μπορείς κανε λίγο υπομονή ακόμα αν όχι κανε ένα αύριο και κράτησε το άλλο λίγες μέρες μετά!!

Παρατήρησα και φλέβες Εμφανής στο στήθος που Αλλες φορές δεν είχα παρατηρήσει... Και οι ρογες πιο μεγάλες.... τωρα τι να πω?....μακαρι το ευχομαι! Θα σας στειλω αυριο μόλις κάνω υο τεστ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Α πολύ εύκολο και νόστιμο!!Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο η κολοκύθα κρατάει στο ψυγείο αν δεν την χρησιμοποιήσω όλη?θυμαμαι παλιά η μαμά μου έφτιαχνε κολοκυθόπιτα αλλά ειχαμε τις μεγάλες κολοκύθες λογικα έχει και πιο μικρές?

Εγώ την κόβω φέτες την υπόλοιπη (με τη φλούδα) και την ψήνω για κάνα δυο ώρες στο φούρνο (η φλούδα ακουμπάει στο ταψί και βάζω και λίγο νερό). Μετά αφαιρώ την ψυχα με ένα κουτάλι και τη φυλάω στην κατάψυξη (τη χωρίζω πχ σε 200 200 γρ). Κρατάει σίγουρα ένα τρίμηνο έτσι και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε πίτες, κέικ, σούπες βελουτε. Όπου θέλεις. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , melina92 είπε:

Παρατήρησα και φλέβες Εμφανής στο στήθος που Αλλες φορές δεν είχα παρατηρήσει... Και οι ρογες πιο μεγάλες.... τωρα τι να πω?....μακαρι το ευχομαι! Θα σας στειλω αυριο μόλις κάνω υο τεστ!

καταλαβαινω την ανυπομονησια σου αφου δεν κρατιεσαι καντο κ περιμενουμε αυριο νεα!!! βεβαια οπως ειπαν τα κοριτσια μπορει κ να μη δειξει αλλα καταλαβαινω οτι αν δεν το κανεις θα σκασεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...