Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Nenitaki88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Οντως πολλαααααα αγοράκια! Τι εχει συμβεί; Αχαχαχα!!!

@Farmakotriftena καλε μη σου φαίνεται βουνό. Τωρα που δε θα έχεις συμπτώματα θα το ευχαριστηθείς, θα πας βόλτες, ψώνια, θα χαρείς και τη μικρή σου! Οτι καλύτερο!!!!

@Ani ani πλησιάζει η περίοδος των διακοπών Ε;;;; Τελειο!!!!! Ωρα να ξεκουραστείς! Κι εγω ανυπομονώ!

Βλέπω και την @alina80 που μετράει τις μέρες για τα Χριστούγεννα και υπολογίζω κι εγω εργάσιμες Χεχεχε!!! Άντε Αλινα, προλαβαίνεις ακομη τη γιορτινή έκπληξη! Μακαριιιιιιιιι!!!!

@CME2205 καλε τι 2 κιλά στους 5 μηνες; εγω τωρα ειμαι στην 20η βδομάδα και εχω πάρει 5-6 μονο στην κοιλιά Χαχαχα! Φαίνομαι λες και γεννάω σε λιγο!!!! Αραγε αν εσυ έχεις μεγάλη κοιλιά, εγω τι θα απογίνω!;;;

Τώρα είμαι 31 εβδομάδων και είμαι +8,5 κιλά, όμως ξεκίνησα την εγκυμοσύνη +15 από το φυσιολογικό μου γιατί δεν είχα χάσει τα κιλά της προηγούμενης εγκυμοσύνης! Άρα το σύνολο είναι διογκωμένο!!! Βλέπω άλλες κοιλίτσες όπως της @elenakii22 και της @Ani ani και τις καμαρώνω!!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , CME2205 είπε:

Τώρα είμαι 31 εβδομάδων και είμαι +8,5 κιλά, όμως ξεκίνησα την εγκυμοσύνη +15 από το φυσιολογικό μου γιατί δεν είχα χάσει τα κιλά της προηγούμενης εγκυμοσύνης! Άρα το σύνολο είναι διογκωμένο!!! Βλέπω άλλες κοιλίτσες όπως της @elenakii22 και της @Ani ani και τις καμαρώνω!!!

Δεν πειραζει καλή μου! Απο οτι βλέπω απο το τικερακι, έχεις πολυ μικρο το πρώτο μωράκι! Θα τα χάσεις ολα μαζι! Κι εγω κοιλιά σαν της @Ani ani εχω και ειμαι και ενα μηνα λιγότερο Χαχα!!!! Παντως το 8,5 κιλά πάνω σε 7 μηνών ειναι άψογο! Νομίζω θα τα εχω πάρει πολυ νωρίτερα εγω !

@Ani ani αντεεεεε Τελεια! Καλή ξεκούραση λοιπόν!!!!

@elenakii22 γεια σου κορίτσι μου! Το πιθανότερο σενάριο ειναι απο την καλλιέργεια. Βεβαια, για 101% και οχι 100%, εγω θα τον επαιρνα και ενα τηλεφωνακι! Παρότι δεν ειναι κατι σιγουρα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Agusta είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Να σας ρωτήσω, για εξέταση χοριακης πρέπει να πάω πρώτα στον γυναικολόγο ή απευθείας κλείνω ραντεβού σε μικροβιολογικο;

Αν δεν θέλεις να τη γράψεις πας κατευθείαν στο μικροβιολογικό. Τα περισσότερα δε για αιμοληψια νομίζω δεν θέλουν καν ραντεβού. 

1 hour ago, linaa είπε:

ΑΛΙΝΑ δεν θα το πιστεψεις αλλα απο οταν ξεκινησαμε μειναν εγκυος κ κοπελες που δεν ειχαν ξεκινησει καν προσπαθειες τρια ζευγαρια που ξερω κ δεν προσπαθουσαν καν κ μαλιστα οι δυο λεγαν οτι δε θελουν ακομα παιδι κ το αλλο ζευγαρι η κοπελα ειναι 42 κ ηταν μαζι 15 χρονια με τον αντρα της κ ο αντρας της δεν ηθελε παιδι για διαφορους λογους γιαυτο κ δεν ειχαν δοκιμασει τοσα χρονια. αυτα βλεπω κ λεω αμα εισαι ατυχος σε αυτο το θεμα εισαι ατυχος παει κ τελειωσε!

Ακριβώς έτσι. Σου λέω εμείς μάθαμε τρεις μόνο τον πρώτο μήνα! Το ένα δε ζευγάρι επειδή ζουν αυτό το διάστημα σε διαφορετικές χώρες έγινε η σύλληψη τα Χριστούγεννα και είχαν να συναντηθούν από τον προηγούμενο Αύγουστο! Λίγη τύχη εμείς δεν μπορούμε να έχουμε; Δεν ζητάμε και το τζόκερ πια! 

Άσε, όταν σκέφτομαι ότι τα τρία αυτά μωρά είναι ήδη περίπου τριών μηνών και εμείς ακόμα στην προσπάθεια, με πιάνει απελπισία!

τελικα κοριτσια κατεληξα οτι ηταν απο την καλλιεργεια το αιμα..εβγαλα μονο μια φορα στο χαρτι...στο εσωρουχο τπτ κ οσο εβγαλα μονο την πρωτη φορα που πηγα τουαλετα μετα την καλλιεργεια..το παρακολουθώ βεβαια αλλα εκανα κ υπερηχο κ αν ηταν κατι θα το ειχαν δει...

πρίν από 58 λεπτά , CME2205 είπε:

καλα εχουμε κ καποιους μηνες διαφορα!κατσε να φτασουμε εκει που εισαι κ βλεπουμε!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

εμ τοτε δεν ξερω! κατσε να ξυπνησουν και οι υπολοιπες να σου πουν αν τους εχει τυχει.. :)

K μενα αυτη την φορα που αδιαθετησα ρνω μου κραταει 4 μερες ειχα τουλαχιστον 8μερες κ ειχα κ πολυ καφε ....αλλα εμενα ειναι η πτωτη περιοδος μετα απο την παλινδρομη που ειχα..

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Αν δεν θέλεις να τη γράψεις πας κατευθείαν στο μικροβιολογικό. Τα περισσότερα δε για αιμοληψια νομίζω δεν θέλουν καν ραντεβού. 

Ακριβώς έτσι. Σου λέω εμείς μάθαμε τρεις μόνο τον πρώτο μήνα! Το ένα δε ζευγάρι επειδή ζουν αυτό το διάστημα σε διαφορετικές χώρες έγινε η σύλληψη τα Χριστούγεννα και είχαν να συναντηθούν από τον προηγούμενο Αύγουστο! Λίγη τύχη εμείς δεν μπορούμε να έχουμε; Δεν ζητάμε και το τζόκερ πια! 

Άσε, όταν σκέφτομαι ότι τα τρία αυτά μωρά είναι ήδη περίπου τριών μηνών και εμείς ακόμα στην προσπάθεια, με πιάνει απελπισία!

χα χα το τζοκερ μου φανταζει πιο πιθανο θα ελεγα αυτη την στιγμη! κ εγω κ με την μια κοπελα το ειχαμε συζητησει κιολας οταν ξεκιναγα τις προσπαθειες κ μου ελεγε οτι ο αντρας της θα ταξιδευει κ θα αναβαλουν κ τον γαμο τους για πιο μετα δηλαδη ουτε καν προλαβαιναν κ τελικα τωρα γενναει φοβερο????? αχ κ το οτι εμεινα κ ουτε καν το χαρηκα που το πας δηλαδη πια ποση ατυχια ματιασμενη μαλλον! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

τελικα κοριτσια κατεληξα οτι ηταν απο την καλλιεργεια το αιμα..εβγαλα μονο μια φορα στο χαρτι...στο εσωρουχο τπτ κ οσο εβγαλα μονο την πρωτη φορα που πηγα τουαλετα μετα την καλλιεργεια..το παρακολουθώ βεβαια αλλα εκανα κ υπερηχο κ αν ηταν κατι θα το ειχαν δει...

καλα εχουμε κ καποιους μηνες διαφορα!κατσε να φτασουμε εκει που εισαι κ βλεπουμε!

Νομιζω θα το ειχαν δει στον υπερηχο αν ηταν απο μεσα το αιματακι! Αφου ειδες και μονο μια φορα, και μονο στο χαρτι (αρα οχι ροη) ισως σε "ενοχλησε" λιγο παραπανω στην εξεταση! Αν νιωθεις ανασφαλεια παρε τον τηλ να του το πεις, αλλιως αν δεν ξαναδεις αιματακι πιστευω κι εγω πως δεν ειναι τιποτα σοβαρο :)

@alina80 ισχυει αυτο που λες, λες και το κανουν επιτηδες οι γυρω μας οταν ειμαστε σε αντιθετη φαση. Το ενιωσα στην παλινδρομη. Ειχα 4 γνωστες που ηταν εγκυες εκεινη τη στιγμη, και οι μισες γεννησαν ηδη ενω θρηνουσα, οι αλλες γεννανε τωρα. Μια (αδερφη πολυ καλης μου φιλης) εμεινε αμεσως μολις εγω το εχασα. Ακουγα γυρω γυρω συνεχως για νεες εγκυμοσυνες και νεογεννητα, χωρις να το επιδιωκω! Απλως μετα καταλαβα οτι τοτε εδινα εγω σημασια σ αυτα, γιατι παντα γνωστες γεννουσαν αλλα δε με ενοιαζε πριν μαλλον! Χαιρομουν εννοειται για εκεινες, αλλα σκεφτομουν οτι το συμπαν συνομωτει για να ειμαι εγω ακομη πιο χαλια :-P. Επισης μεσα στα πολλα καλα εμαθα και πολλα δυσαρεστα, που δε θα τυχαινε να μαθω αν δεν βρισκομουν κι εγω σ αυτη τη δυσαρεστη θεση.. Απλως τα ασχημα δεν τα μοιραζεται ο κοσμος και ειναι λογικο να ακουμε μονο τις καλες εξελιξεις!

Κανε λιγη υπομονη να δεις αν θα επιτευχθει ο χριστουγεννιατικος στοχος, και ασε τις σκεψεις για μετα! Τωρα μονο θετικες σκεψεις, σιγουρια και προσηλωση στον στοχο!

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

K μενα αυτη την φορα που αδιαθετησα ρνω μου κραταει 4 μερες ειχα τουλαχιστον 8μερες κ ειχα κ πολυ καφε ....αλλα εμενα ειναι η πτωτη περιοδος μετα απο την παλινδρομη που ειχα..

Καθαριζεις ακομη, λογικο μου ακουγεται!

Grpbp2.png

Κοριτσια γεια σας τι κανετε?εγω μολις τελειωσα απο την δουλεια και ειμαι πτωμα..αλλα αυτο που με βασανιζει περισσοτερο ειναι οτι μετα την επαφη που ειχα χθες εχω κατι σουβλιες κατψ δεξια που δεν αντεχονται...και ημουν κ στην δουλεια ορθια κιολας κ ημουν μην σας πω πως...τι λετε επαθα?μηπως ειναι που πλησιαζει η ωορηξια μου?τετοιο πονο ειχα νιωσει μονο οταν ειχα μεινει εγκυος..

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Antila μιλησα κ με τον γιατρο αλλα δεν έδειξε να ανησυχει...ποτε πας εσυ στο γιατρο?

Παω την αλλη Πεμπτη, θα ειμαι 8 εβδ περιπου! Σημερα με πηρε ο γλυκουλης ο γιατρος τηλ να δει πως ειμαι και αν ειχα ξανα καφε! Ευτυχως δεν ειχα, του ειπα τις εξετασεις μου, πρεπει να ριξω λιγο το σακχαρο (βγηκε 0.98, το θελουμε κατω απο 0.92, αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο που τις τελευταιες μερες ετρωγα μονο πατατα και μακαρονι λογω ναυτιας! Γλυκα καθολου).

Μου εκανε φοβερη εντυπωση που με αναζητησε ο ιδιος, να ειναι καλα. Του ειπα οτι εχω αγωνια αν χτυπαει ακομη η καρδουλα, μου ειπε οτι οταν την ακουσαμε ηταν πολυ καλη, κι αλλωστε αυτη η αγωνια δε φευγει ποτε λεει! Κι αν θελω μπορω να παω κι αυριο, αλλα αυτος δεν το συστηνει γιατι ενοχλει ο κολπικος υπερηχος το εμβρυακι και δεν βρισκει να συντρεχει λογος, οποτε με καθησυχασε :) . Βαθια ανασα και υπομονη λοιπον!

• Μου αρέσει 3

Grpbp2.png

1 hour ago, Nenitaki88 είπε:

Δεν πειραζει καλή μου! Απο οτι βλέπω απο το τικερακι, έχεις πολυ μικρο το πρώτο μωράκι! Θα τα χάσεις ολα μαζι! Κι εγω κοιλιά σαν της @Ani ani εχω και ειμαι και ενα μηνα λιγότερο Χαχα!!!! Παντως το 8,5 κιλά πάνω σε 7 μηνών ειναι άψογο! Νομίζω θα τα εχω πάρει πολυ νωρίτερα εγω !

@Ani ani αντεεεεε Τελεια! Καλή ξεκούραση λοιπόν!!!!

@elenakii22 γεια σου κορίτσι μου! Το πιθανότερο σενάριο ειναι απο την καλλιέργεια. Βεβαια, για 101% και οχι 100%, εγω θα τον επαιρνα και ενα τηλεφωνακι! Παρότι δεν ειναι κατι σιγουρα! 

αχ σε ευχαριστω! ανυπομονωωωωω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Antila είπε:

Παω την αλλη Πεμπτη, θα ειμαι 8 εβδ περιπου! Σημερα με πηρε ο γλυκουλης ο γιατρος τηλ να δει πως ειμαι και αν ειχα ξανα καφε! Ευτυχως δεν ειχα, του ειπα τις εξετασεις μου, πρεπει να ριξω λιγο το σακχαρο (βγηκε 0.98, το θελουμε κατω απο 0.92, αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο που τις τελευταιες μερες ετρωγα μονο πατατα και μακαρονι λογω ναυτιας! Γλυκα καθολου).

Μου εκανε φοβερη εντυπωση που με αναζητησε ο ιδιος, να ειναι καλα. Του ειπα οτι εχω αγωνια αν χτυπαει ακομη η καρδουλα, μου ειπε οτι οταν την ακουσαμε ηταν πολυ καλη, κι αλλωστε αυτη η αγωνια δε φευγει ποτε λεει! Κι αν θελω μπορω να παω κι αυριο, αλλα αυτος δεν το συστηνει γιατι ενοχλει ο κολπικος υπερηχος το εμβρυακι και δεν βρισκει να συντρεχει λογος, οποτε με καθησυχασε :) . Βαθια ανασα και υπομονη λοιπον!

στο λεει για το σακχαρο για να προσεξεις να μην αυξηθει...κ σε μια φιλη μου το ειπαν κ ολα καλα δεν εχει θεμα απλα προσεχει λιγο..καλο που σε πηρε,οι περισσότεροι δεν ειναι ετσι...οσο γιαυτο που σου λεει δικιο εχει!καθε φορα θα εχεις το αγχος αν χτυπαει,εγω τουλαχιστον το ειχα..τωρα εχω ησυχασει απο αυτο γτ κλωτσαει οποτε ξερω οτι καρδια θα ακουσω σιγουρα!βεβαια αν μια μερα την νιωσω λιγοτερο αγχωνομαι...εγω κολπικους υπέρηχους εκανα για να φαινεται καλα..ειναι πολυ μικρο στην αρχη κ δεν εχεις καλη εικονα...απο την αυχενικη κ μετα ξεκινησαμε κοιλιακο...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@alina80 έτσι συμβαίνει και σε εμενα γείτονες ξαδέρφια γνωστοι μας όλοι περιμένουν μωράκια η κάποιες τα έχουν γεννήσει κιόλας τα πρώτα τους τα δευτερα η και τα τρίτα ακόμα .τι να πω μήπως δεν δίναμε σημασία πριν και τωρα που το σκεφτόμαστε έντονα χτυπάει καμπανάκι? Ντιν ντον ντιν ντον!!Θα μου πεις τι μιλάς και εσυ έχεις παιδάκι αλλά το έχω ξαναπεί λαχταραω και εγω παρά πολύ ενα δεύτερο δεν περίμενα ότι θα το ηθελα τόσο πολύ.λογικο να νιώθεις έτσι και ξερω ότι δεν ζηλεύεις απλώς θέλεις και εσυ το μωράκι σου.θα το πετύχεις όμως σίγουρα γιατί το έχεις βάλει στόχο!μπορει να περνάνε τα χρόνια αλλά είσαι μια νέα γυναίκα  ωριμη που ξέρει τι θέλει και μπορει να κάνει παιδιά έχεις περίοδο σταθερή οι ορμόνες σου είναι μια χαρά και θα δεις που μέσα στο 18 θα μείνεις εγκυος σίγουρα με οποιονδήποτε τρόπο.ασε που έχεις κι άλλη μια ευκαιρία για το 17! 

εγω κορίτσια σήμερα έχω τεστ παπ θα κάνω και υπέρηχο όλο το σερβις χαχα!Μόλις εκανα τεστ ωορρηξιας και είναι πολύ έντονο αν δεν είναι θετικό σίγουρα θα είναι αύριο.καλα επαφές δεν είχα 3 μέρες τωρα. Σήμερα αν έχω είμαι οκ τι λέτε? Να δούμε τι θα δει και ο γιατρός.ειμαι 16 μέρα και ειλικρινά νιώθω πολύ χαρούμενη που μαλλον θα έχω τόσο νωρίς ωορρηξια και σε 3 μέρες να είναι μια χαρά!!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 έτσι συμβαίνει και σε εμενα γείτονες ξαδέρφια γνωστοι μας όλοι περιμένουν μωράκια η κάποιες τα έχουν γεννήσει κιόλας τα πρώτα τους τα δευτερα η και τα τρίτα ακόμα .τι να πω μήπως δεν δίναμε σημασία πριν και τωρα που το σκεφτόμαστε έντονα χτυπάει καμπανάκι? Ντιν ντον ντιν ντον!!Θα μου πεις τι μιλάς και εσυ έχεις παιδάκι αλλά το έχω ξαναπεί λαχταραω και εγω παρά πολύ ενα δεύτερο δεν περίμενα ότι θα το ηθελα τόσο πολύ.λογικο να νιώθεις έτσι και ξερω ότι δεν ζηλεύεις απλώς θέλεις και εσυ το μωράκι σου.θα το πετύχεις όμως σίγουρα γιατί το έχεις βάλει στόχο!μπορει να περνάνε τα χρόνια αλλά είσαι μια νέα γυναίκα  ωριμη που ξέρει τι θέλει και μπορει να κάνει παιδιά έχεις περίοδο σταθερή οι ορμόνες σου είναι μια χαρά και θα δεις που μέσα στο 18 θα μείνεις εγκυος σίγουρα με οποιονδήποτε τρόπο.ασε που έχεις κι άλλη μια ευκαιρία για το 17! 

εγω κορίτσια σήμερα έχω τεστ παπ θα κάνω και υπέρηχο όλο το σερβις χαχα!Μόλις εκανα τεστ ωορρηξιας και είναι πολύ έντονο αν δεν είναι θετικό σίγουρα θα είναι αύριο.καλα επαφές δεν είχα 3 μέρες τωρα. Σήμερα αν έχω είμαι οκ τι λέτε? Να δούμε τι θα δει και ο γιατρός.ειμαι 16 μέρα και ειλικρινά νιώθω πολύ χαρούμενη που μαλλον θα έχω τόσο νωρίς ωορρηξια και σε 3 μέρες να είναι μια χαρά!!!

αααα σημερα θα το δει κ ο γιατρος βρε ποτε θα εχεις ωορηξια ρωτα τον μην το ξεχασεις θα σου πει αναλογα με το μεγεθος του ωαριου μετραει γιατι μεγαλωνουν συγκεκριμενα αυτα καθε μερα μην το ξεχασεις κ ξεκινα επαφες μετα αλλα οχι τεμπελιες καθε μερα αντε χαλαρωσες νατι!!! τι ωρα εχεις ραντεβου??? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...