Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

καλημερα ομορφες!!!! τι κανετε?? διαβασα γρηγορα γρηγορα τα νεακια σας και σας βρισκω μια χαρα!  

@caramel_83 βαλε με σε παρακαλω για 26-28/12 και αν πεσω εξω σε ενημερωνω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, CME2205 είπε:

Και να φανταστείς ότι μέχρι τον 5ο μήνα δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα! Είχα πάρει μόνο 2 κιλά και ξεχνούσα ότι είμαι έγκυος! Τώρα βέβαια έχω ζοριστεί πολύ, το μωρό είναι πολύ μεγάλο για την ηλικία του και νομίζω ότι δεν χωράει πια!!!

δεν μπορειε να μας στειλεις φωτο την κοιλουμπα σου να σε καμαρωσουμε;;

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Ειναι η χρονια του μπλε οπως φαινεται!!

μαλλον εχεισ δικιο!!! και μια φιλη μου  αγορακι περιμενει!!!!! αχ αντε τωρα που γυριζει θα ηθελα και εγω ενα!! χαχαχαχαχαχ

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Οντως πολλαααααα αγοράκια! Τι εχει συμβεί; Αχαχαχα!!!

@Farmakotriftena καλε μη σου φαίνεται βουνό. Τωρα που δε θα έχεις συμπτώματα θα το ευχαριστηθείς, θα πας βόλτες, ψώνια, θα χαρείς και τη μικρή σου! Οτι καλύτερο!!!!

@Ani ani πλησιάζει η περίοδος των διακοπών Ε;;;; Τελειο!!!!! Ωρα να ξεκουραστείς! Κι εγω ανυπομονώ!

Βλέπω και την @alina80 που μετράει τις μέρες για τα Χριστούγεννα και υπολογίζω κι εγω εργάσιμες Χεχεχε!!! Άντε Αλινα, προλαβαίνεις ακομη τη γιορτινή έκπληξη! Μακαριιιιιιιιι!!!!

@CME2205 καλε τι 2 κιλά στους 5 μηνες; εγω τωρα ειμαι στην 20η βδομάδα και εχω πάρει 5-6 μονο στην κοιλιά Χαχαχα! Φαίνομαι λες και γεννάω σε λιγο!!!! Αραγε αν εσυ έχεις μεγάλη κοιλιά, εγω τι θα απογίνω!;;;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσια ομορφααα πως παμε!!!!??

Απουσιες διακρίνω αυτες τις μερες πολλες!

Ρε παιδια εχει τυχει σε καμια να εχει για.μερες περιοδο!?

Εχθες 10η μερα και εκει που ειπα τελος τωρα το πρωι παω να σκουπιστω και ειχα παλυ καφε 11η μερα ειναι δυνατον αρχιζω και τρομαζω!

Καλημερα και απο εμενα! Εκανες κανενα τετσακι τελευταία ;;;; 

jgJqp3.png

2 ώρες πρίν, Nenitaki88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Οντως πολλαααααα αγοράκια! Τι εχει συμβεί; Αχαχαχα!!!

@Farmakotriftena καλε μη σου φαίνεται βουνό. Τωρα που δε θα έχεις συμπτώματα θα το ευχαριστηθείς, θα πας βόλτες, ψώνια, θα χαρείς και τη μικρή σου! Οτι καλύτερο!!!!

@Ani ani πλησιάζει η περίοδος των διακοπών Ε;;;; Τελειο!!!!! Ωρα να ξεκουραστείς! Κι εγω ανυπομονώ!

Βλέπω και την @alina80 που μετράει τις μέρες για τα Χριστούγεννα και υπολογίζω κι εγω εργάσιμες Χεχεχε!!! Άντε Αλινα, προλαβαίνεις ακομη τη γιορτινή έκπληξη! Μακαριιιιιιιιι!!!!

@CME2205 καλε τι 2 κιλά στους 5 μηνες; εγω τωρα ειμαι στην 20η βδομάδα και εχω πάρει 5-6 μονο στην κοιλιά Χαχαχα! Φαίνομαι λες και γεννάω σε λιγο!!!! Αραγε αν εσυ έχεις μεγάλη κοιλιά, εγω τι θα απογίνω!;;;

Ναι κοριτσι μου διπλη γιορτη αυριο για μενα και ονομαστική και αδειας! Σαν ονειρο φανταζει!!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσι εμένα μου έχει τύχει. Δεν θυμάμαι για 11 μέρες, αλλά ενώ συνήθως 4η μέρα έχω καθαρίσει, μου έχει τύχει και να κρατήσει περισσότερο και να έχω για πολλές μέρες καφέ. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι. Επίσης μου εχουν τύχει κύκλοι με μεγαλύτερη ροή και με μικρότερη. Ρώτα το γιατρό όταν θα πας, αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

ευχαριστω ρε κοριτσι μου ναι θα τον ρωτησω αλλα τωρα δεν ξερω ουτε για ωορριξια ουτε τιποτα αν και αυτο το μηνα δεν θα εχω ρεπαφες ελευθερες! απο τον επομενο!

1 hour ago, Μάντη είπε:

Καλημερα και απο εμενα! Εκανες κανενα τετσακι τελευταία ;;;; 

καλημερααα οχι δεν εκανα!

καλημερα κοριτσια!πηγαμε στο γιατρο για υπερηχο..ολα καλα τα ειδε...πηρε κ δειγμα για καλλιεργεια...απλα τωρα που πηγα τουαλετα ειδα λιγο αιματακι..λεω να μην ανησυχησω ακομα,σκεφτηκα μηπως με εγδαρε λιγο κ γιαυτο..τωρα αν δω κ πιο μετα θα ξαναπάω νοσοκομειο το απογευμα..

• Λυπημένη/-ος 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

17 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καραμελιτσα, εγώ από την αρχή ένα την ημέρα έκανα, απλώς τα αρχιζα από νωρις. Μόνο την πρώτη φορά που είδα θετικό έκανα και δεύτερο για να βεβαιωθω, γιατί δεν ήμουν σίγουρη. Πιστεύω και με ένα καλά θα είσαι. 

Βάλε με στο πινακάκι για 24 Δεκεμβρίου και αν δείξουν άλλο τα τεστ θα σου πω. 

τι ωρα το εκανες?? εγω σκεφτομαι κατα τις 1 να τα κανω αλλα θα εχω πιει καφε  απο το πρωι, δεν πειραζει ε??

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς. Μερικές φορές νιώθω ότι από τη στιγμή που είπαμε με τον άντρα μου να επιδιώξουμε εγκυμοσύνη όλοι οι γύρω μου -απο στενό περιβάλλον μέχρι άτομα που απλώς έχω με κάποιο τρόπο επαφή- άρχισαν να αναπαράγονται. 

Από τον πρώτο μήνα κιόλας που ξεκινήσαμε, και που κανείς δεν το ήξερε, μας ανακοινώνονται τρεις εγκυμοσύνες στο στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον -τα μωρά έχουν γεννηθεί ηδη. Αυτό συνεχίζεται φυσικά σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Χτες πήγα στο γραφείο και με το που μπαίνω στο ασανσέρ τσουπ βλέπω μια συνάδελφο με την κοιλίτσα της. Και πριν λίγο μια άλλη, με την οποία συνεργαζόμαστε αρκετά με ενημέρωσε ότι είναι έγκυος, και να την υπολογίζω μέχρι και το Φεβρουάριο ότι θα είναι στη δουλειά. 

Δεν το λέω με ζήλεια καμία. Χαίρομαι για όλους! Αλλά θα το ομολογήσω. Κάθε φορά σκέφτομαι "εγώ πότε;". 

Έχω αρχίσει και χάνω την αισιοδοξία μου. Κοντεύει χρόνος, το πρόβλημα μου δεν βελτιώνεται, και μεγαλώνω φυσικά (που σημαίνει ότι οι πιθανότητες μου μειώνονται αντιστρόφως). 

• Λυπημένη/-ος 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

12. t1t1n4k1  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Papaki@  8-10/11/2017!!!

2. Ασία  12/11/2017!!!

3. Ungry girl 17/11/2017!!!

4. Elma86  30/11/2017!!!

5. ElektraGr  1-2/12/2017!!!

6. Vila  2/12/2017!!!

7. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

8. ritaki13  4/12/2017!!!

9. vvrd  5/12/2017!!!

10. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

11. kido  10/12/2017!!!

12. KalStyl  12/12/2017!!!

13. andrianni  14/12/2017!!!

14. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

15. MelinaFo  15/12/2017!!!

16. ada32 16/12/2017!!!

17. noni90 18/12/2017!!!

18. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

19. Dimitr@17 20/12/2017!!!

20. Nati85 20/12/2017!!!

21. caramel_83  20-25/12/2017!!!

22. alina80 24/12/2017!!!

23. Δήμητρα1988 26-28/12/2017!!!

24. Μάντη  28/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

τι ωρα το εκανες?? εγω σκεφτομαι κατα τις 1 να τα κανω αλλα θα εχω πιει καφε  απο το πρωι, δεν πειραζει ε??

Εφόσον δεν έχεις πιει τίποτα κάνα δυωρο μια χαρά θα είσαι. Εγώ συνήθως τα έκανα γύρω στις τρεις (γιατί κατά τις δέκα με έντεκα έπινα συνήθως καφέ.). Αλλά αν έλειπα από το σπίτι το έκανα όταν γύριζα. Έχει τύχει να το κάνω και 7.30 το απόγευμα.

Δηλαδή και να μην μου έβγαινε την ίδια ώρα, δεν τρελαίνομουν. 

Αν τον πίνεις τον καφέ σου μέχρι τις 11, νομίζω εντάξει θα είσαι. Τα ξεκινάς και βλέπεις ποτέ σε βολεύει. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε εσάς. Μερικές φορές νιώθω ότι από τη στιγμή που είπαμε με τον άντρα μου να επιδιώξουμε εγκυμοσύνη όλοι οι γύρω μου -απο στενό περιβάλλον μέχρι άτομα που απλώς έχω με κάποιο τρόπο επαφή- άρχισαν να αναπαράγονται. 

Από τον πρώτο μήνα κιόλας που ξεκινήσαμε, και που κανείς δεν το ήξερε, μας ανακοινώνονται τρεις εγκυμοσύνες στο στενό συγγενικό και φιλικό περιβάλλον -τα μωρά έχουν γεννηθεί ηδη. Αυτό συνεχίζεται φυσικά σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Χτες πήγα στο γραφείο και με το που μπαίνω στο ασανσέρ τσουπ βλέπω μια συνάδελφο με την κοιλίτσα της. Και πριν λίγο μια άλλη, με την οποία συνεργαζόμαστε αρκετά με ενημέρωσε ότι είναι έγκυος, και να την υπολογίζω μέχρι και το Φεβρουάριο ότι θα είναι στη δουλειά. 

Δεν το λέω με ζήλεια καμία. Χαίρομαι για όλους! Αλλά θα το ομολογήσω. Κάθε φορά σκέφτομαι "εγώ πότε;". 

Έχω αρχίσει και χάνω την αισιοδοξία μου. Κοντεύει χρόνος, το πρόβλημα μου δεν βελτιώνεται, και μεγαλώνω φυσικά (που σημαίνει ότι οι πιθανότητες μου μειώνονται αντιστρόφως). 

Συμβαίνει σε όλες! Τουλάχιστον σε μένα! Απλά ετσι ήταν κ πριν αλλά δεν μας ενδιέφερε κ δεν το βλέπαμε.Ας εστιάσουμε όμως σε εμάς! Πώς θα τα καταφέρουμε πιο σύντομα!Θα την ξαναβρεις την αισιοδοξία σου! Εξάλλου εχεις κάνει κ ενα χρονοδιάγραμμα! Αν δεν ειναι χριστουγεννιάτικο το μωρό βλέπεις μετά.το σίγουρο ειναι οτι θα τα καταφέρεις!!!

@caramel83 σε ευχαριστώ για το πινακάκι! Σε έχω ζαλίσει με τον κύκλο μου.Αντε να με βάλεις πάνω για να ηρεμήσεις! Τελικά έγινε σημερα η ωορ.! Οπότε 13 δεν περιμένω! Αλλά τεστακι θα κάνω 12/12! Έτσι γιατι εχω πολύ καιρό! Ενημερωτικά ο πόνος χθες ήταν στο κέντρο κ σημερα υποχώρησε που είναι κ η μέρα της ωορηξίας!!!

Τα τεστάκια μια χαρα ειναι να τα κάνεις 3 με 4. Αλλα να μην εχεις πιει πολύ νερό.δεν είναι τίποτα.θα δεις.μόνο να μην αγχωσεις τον αντρουλη σου.καλύτερα να μην του το λες!

πρίν από 19 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!πηγαμε στο γιατρο για υπερηχο..ολα καλα τα ειδε...πηρε κ δειγμα για καλλιεργεια...απλα τωρα που πηγα τουαλετα ειδα λιγο αιματακι..λεω να μην ανησυχησω ακομα,σκεφτηκα μηπως με εγδαρε λιγο κ γιαυτο..τωρα αν δω κ πιο μετα θα ξαναπάω νοσοκομειο το απογευμα..

Μάλλον απο αυτο θα ειναι.αλλα όπως το λες.αν ξαναδεις πήγαινε!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , alina80 είπε:

ΑΛΙΝΑ δεν θα το πιστεψεις αλλα απο οταν ξεκινησαμε μειναν εγκυος κ κοπελες που δεν ειχαν ξεκινησει καν προσπαθειες τρια ζευγαρια που ξερω κ δεν προσπαθουσαν καν κ μαλιστα οι δυο λεγαν οτι δε θελουν ακομα παιδι κ το αλλο ζευγαρι η κοπελα ειναι 42 κ ηταν μαζι 15 χρονια με τον αντρα της κ ο αντρας της δεν ηθελε παιδι για διαφορους λογους γιαυτο κ δεν ειχαν δοκιμασει τοσα χρονια. αυτα βλεπω κ λεω αμα εισαι ατυχος σε αυτο το θεμα εισαι ατυχος παει κ τελειωσε!

πρίν από 43 λεπτά , elenakii22 είπε:

απτην καλλιεργεια θα  ειναι σιγουρα μην ανυσηχεις!!!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...