Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Σε ευχαριστω που μου απαντησες. αλλα ειμαι τοσο στεναχωρημενη ειχα επαφες μεχρι και 27 του μηνα δηλ ειχα πονους ωορρηξιας αλλα σημερα 28 δεν ειχα επαφη λογω δουλειας. Αυριο παλι πρωι πρωι σιγουρα.   αλλα εχασα αυτην την μερα. :mad: !!!

περιμενω νεα σου. 

Ναι αυτο θα κανω θα συνεχισω ολη την εβδομαδα αν και εχασα μια μερα πολυ σημαντικη αλλα συνεχιζω πρωι πρωι.!!  εσυ πως εισαι? απο οτι διαβαζω εισαι μια χαρουλα και ολα προχωρανε κατ' ευχην!! :) <3 

ποσες μερες μπορει να διαρκεσει ο πονος και η ολη διαδικασια να βγει το αυγο? ή δεν ειναι στανταρ?  εγω συνεχιζω να εχω πολυ ελαφρια πονακια ακομα και πιο λιγα υγρα απο χθες. το νιωθω ελαχιστα πλεον. Αντε να βγει το αυγουλακι σου..περιμενουμε νεα σου....

Κοριτσια μου, θα σας ρωτησω κατι..σιγουρα αυτη η ερωτηση εχει ξαναγινει και σιγουρα θα εχει ξανασυζητηθει.....αλλα βρε κοριτσια, νομιζω μετα τις επαφες μου, ναι μεν ειμαι ξαπλα για 10, 15 λεπτα ή και μονο 5 καμια φορα....αλλα χανω πολλα υγρα (σπερμα), φευγει ολο εξω....που να ξερω αν εχει μεινει εστω και λιγο μεσα?  εννοω υπαρχει περιπτωση να μην μενει τιποτα μεσα στον κολπο?? εχει τυχει??

Καλημερα κοριτσι...νομιζω πως ολες εχουμε αυτη την απόρροια οχι φυσικα και μενουν απλα ειναι και καποιο που ειναι αχριστα!!! Και επειδή και εγω εχω το ίδιο θεμα τωρα μετα το τελος μενω ξαπλωμενη και βαζω πολυ χαρτι και ειναι σαν ταπα χαχαχαχα για.να μην πευτουν εννοώ και σηκώνομαι οσο μπορω πιο μετα καλα αν εχω δουλεια και στο 5 λεπτο σηκώνομαι αλλα βαζω χαρτι παντα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Όταν γέννησα την κόρη μου πάντως,  στο Ρέα, σε όλο τον όροφο υπήρχαν μόνο δύο αγοράκια.  Όλα τα άλλα μωρά,  κοριτσάκια.  Τώρα μάλλον είναι η χρόνια των αγοριών πάλι!

Εκανα εξετάσεις όταν έμεινα έγκυος  και δεν έδειξε κάτι! Μακάρι Λινακι  μου!!

Ειναι η χρονια του μπλε οπως φαινεται!!

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσια ομορφααα πως παμε!!!!??

Απουσιες διακρίνω αυτες τις μερες πολλες!

Ρε παιδια εχει τυχει σε καμια να εχει για.μερες περιοδο!?

Εχθες 10η μερα και εκει που ειπα τελος τωρα το πρωι παω να σκουπιστω και ειχα παλυ καφε 11η μερα ειναι δυνατον αρχιζω και τρομαζω!

• Μπερδεμένη/-ος 1

8 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Εγω εχω 2 μηνες ακομα ακριβως, αν και κοντευω να σκασω!! Αυτος ο μπεμπης ειναι θηριο!!! Επισης εκτακτες συστολες μπορει να κανεις και απο χαμηλη πιεση ή αφυδατωση, λογω των εμετων. Ομως το αγχος σιγουρα τις επιδεινωνει!! Αντε ολα καλα θα πανε!!

Χαμηλή πίεση εχω. Το στάνταρ είναι 9 με 5 αλλά έχω φτάσει και 8 με 4. Κυρίως τέτοια πίεση είχα στα πολύ χάλια μου όμως! 

Υπομονή οι δύο τελευταίοι μήνες είναι δύσκολοι.  Όμως έφαγες τον γάιδαρο.  Εγώ όσο σκέφτομαι ότι ακόμα 6μηνες... βουνό μου φαίνεται!!

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Εχθες 10η μερα και εκει που ειπα τελος τωρα το πρωι παω να σκουπιστω και ειχα παλυ καφε 11η μερα ειναι δυνατον αρχιζω και τρομαζω!

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο αλλα καποτε ειχα αδιαθετησει 2 φορε σε ενα μηνα..και ηταν απο το αγχος...γιατι εδινα καποιες εξετασεις.. Μηπως σου συμβαινει κατι αντιστοιχο;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Σε μένα δεν έχει τύχει γιατί κρατουσε 3 μέρες την 4η ειχα καθαρίσει. Όμως είχε τύχει μια δύο φορές,  να μου κρατήσει 5-6μέρες, που για μενα ήταν πολλές.   11 μερες ομως ειναι πολλές.  Ποσο σου κρατάει συνήθως;

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο αλλα καποτε ειχα αδιαθετησει 2 φορε σε ενα μηνα..και ηταν απο το αγχος...γιατι εδινα καποιες εξετασεις.. Μηπως σου συμβαινει κατι αντιστοιχο;

Δεν ξερω δεν.θα ελεγα πως εχω τρελο αγχως! Τι να πω!!!

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Χαμηλή πίεση εχω. Το στάνταρ είναι 9 με 5 αλλά έχω φτάσει και 8 με 4. Κυρίως τέτοια πίεση είχα στα πολύ χάλια μου όμως! 

Υπομονή οι δύο τελευταίοι μήνες είναι δύσκολοι.  Όμως έφαγες τον γάιδαρο.  Εγώ όσο σκέφτομαι ότι ακόμα 6μηνες... βουνό μου φαίνεται!!

5/6 μέρες παντα! Δεν μου εχει ξανα τυχει τοσο πολυ!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν ξερω δεν.θα ελεγα πως εχω τρελο αγχως! Τι να πω!!!

εμ τοτε δεν ξερω! κατσε να ξυπνησουν και οι υπολοιπες να σου πουν αν τους εχει τυχει.. :)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σήμερα δλδ 11η και ακόμα είσαι με αίμα ή καφέ; μπορεί να φταίει μωρέ και ο καιρός.  Μπορεί να κρύωσες!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Σήμερα δλδ 11η και ακόμα είσαι με αίμα ή καφέ; μπορεί να φταίει μωρέ και ο καιρός.  Μπορεί να κρύωσες!

Μακαρι τι.να.πω καφε οχι αιμα! Αλλα βγαζω στο σκουπισμα! 

πρίν από 17 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μακαρι τι.να.πω καφε οχι αιμα! Αλλα βγαζω στο σκουπισμα! 

Κορίτσι εμένα μου έχει τύχει. Δεν θυμάμαι για 11 μέρες, αλλά ενώ συνήθως 4η μέρα έχω καθαρίσει, μου έχει τύχει και να κρατήσει περισσότερο και να έχω για πολλές μέρες καφέ. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι. Επίσης μου εχουν τύχει κύκλοι με μεγαλύτερη ροή και με μικρότερη. Ρώτα το γιατρό όταν θα πας, αλλά πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

πρίν από 35 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Και να φανταστείς ότι μέχρι τον 5ο μήνα δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα! Είχα πάρει μόνο 2 κιλά και ξεχνούσα ότι είμαι έγκυος! Τώρα βέβαια έχω ζοριστεί πολύ, το μωρό είναι πολύ μεγάλο για την ηλικία του και νομίζω ότι δεν χωράει πια!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 4 λεπτά , CME2205 είπε:

Και να φανταστείς ότι μέχρι τον 5ο μήνα δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα! Είχα πάρει μόνο 2 κιλά και ξεχνούσα ότι είμαι έγκυος! Τώρα βέβαια έχω ζοριστεί πολύ, το μωρό είναι πολύ μεγάλο για την ηλικία του και νομίζω ότι δεν χωράει πια!!!

Αχαχαχ αγόρια παιδί μου! Υπομονή! Δύο  μήνες έμειναν θα περάσουν πολύ γρήγορα!! 

yplDp3.png

8 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι, με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου την κορούλα σου!να σε ρωτήσω, Εσύ αν δεν κάνω λάθος έμεινες  έγκυος τον Αύγουστο, άρα τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησε η σχολική χρονιά ήσουν ήδη έγκυος και το γνώριζες.. είπες ότι δουλεύεις σε φροντιστήρια.ενημέρωσες κατευθείαν στην δουλειά για την εγκυμοσύνη εφόσον ήταν στην αρχή της χρονιάς η το είπες αργότερα? Ρωτάω επειδή κι εγώ σε φροντιστήρια δουλεύω και σκέφτομαι τι θα κάνω με τη δουλειά σε περίπτωση που μείνω έγκυος...αν πχ  μείνω καλοκαίρι σκέφτομαι πως ίσως δεν με πάρουν από τον Σεπτέμβρη να δουλέψω την επόμενη χρονιά γιατί  θα πρέπει αναγκαστικά να σταματήσω τα μαθήματα στην μέση της χρονιάς και να με αντικαταστήσει άλλος συνάδελφος ο οποίος ήδη θα έχει τα δικά του τμήματα και θα είναι μπέρδεμα..Εσύ τι θα κάνεις τον Μάιο που  θα γεννήσεις με το καλό? Το έχεις συζητήσει στην δουλειά?

Κορίτσια χθες είχα κάτι υγρά που υποπτεύομαι πως είναι ωορρηξίας. Ήταν άσπρα σαν ζελέ. Έτσι είναι τα υγρά ωορρηξίας?μπορείτε να μου τα περιγράψετε?και συνήθως πότε  τα έχουμε? Ανήμερα?παραμονές η μετά την ωορρηξία?

Γεια σου Ανδριανή!εύχομαι να γίνει σύντομα η ωορρηξία και να το πιάσεις το μωράκι ανήμερα της γιορτής σου...θα κάνεις πρόκληση αυτό το μήνα ε?σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι? Ποσό έχει μεγαλώσει το ωοθυλάκιο?στέλνω την θετική μου ενέργεια, να είστε αισιόδοξοι!!

Καλημέρα! Τα υγρα είναι οπως τα περιγραφεις.εγω αυτα τα ειδα πριν 2-3 μέρες κ ακομα δεν εχει γίνει η ωορ.! Σε μένα τουλάχιστον εμφανίζονται πριν.το σιγουρο ειναι οτι εισαι στις πολύ γόνιμες! Κ έχεις ακόμα! Καναμε προκληση, δηλ. Πήρα χαπι που βοηθαει στην ωορ.ειμαι 19η μέρα κ υποθετω οτι κοντευει...δεν ρωτησα πόσο ειναι.γυρω στα 20 υπολογίζω γιατι ήταν τεραστιο...θα δω κ σημερα κ θα σου πω.Μακάρι κ εγω το ευχομαι να ειμαι τυχερή! Σ ευχαριστώ κ επίσης!!! Λες να μεινουμε μαζί; σε ποια μέρα εισαι;

6 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

Σε ευχαριστω που μου απαντησες. αλλα ειμαι τοσο στεναχωρημενη ειχα επαφες μεχρι και 27 του μηνα δηλ ειχα πονους ωορρηξιας αλλα σημερα 28 δεν ειχα επαφη λογω δουλειας. Αυριο παλι πρωι πρωι σιγουρα.   αλλα εχασα αυτην την μερα. :mad: !!!

περιμενω νεα σου. 

Ναι αυτο θα κανω θα συνεχισω ολη την εβδομαδα αν και εχασα μια μερα πολυ σημαντικη αλλα συνεχιζω πρωι πρωι.!!  εσυ πως εισαι? απο οτι διαβαζω εισαι μια χαρουλα και ολα προχωρανε κατ' ευχην!! :) <3 

ποσες μερες μπορει να διαρκεσει ο πονος και η ολη διαδικασια να βγει το αυγο? ή δεν ειναι στανταρ?  εγω συνεχιζω να εχω πολυ ελαφρια πονακια ακομα και πιο λιγα υγρα απο χθες. το νιωθω ελαχιστα πλεον. Αντε να βγει το αυγουλακι σου..περιμενουμε νεα σου....

Κοριτσια μου, θα σας ρωτησω κατι..σιγουρα αυτη η ερωτηση εχει ξαναγινει και σιγουρα θα εχει ξανασυζητηθει.....αλλα βρε κοριτσια, νομιζω μετα τις επαφες μου, ναι μεν ειμαι ξαπλα για 10, 15 λεπτα ή και μονο 5 καμια φορα....αλλα χανω πολλα υγρα (σπερμα), φευγει ολο εξω....που να ξερω αν εχει μεινει εστω και λιγο μεσα?  εννοω υπαρχει περιπτωση να μην μενει τιποτα μεσα στον κολπο?? εχει τυχει??

Γενικά εμένα μου κρατανε κ τα υγρα κ τα πονάκια της ωορ. Υποθετω οτι δεν εχει γίνει ακόμα η ωορ. Σου. Μην αγχωνεσαι.εχεις πετυχει τις γόνιμες.ασε που μπορει να ηταν κ καλύτερα που δεν ειχατε εκεινη τη μέρα κ να δυνάμωσε το σπέρμα για την επόμενη! Κ ναι αυτη την ερώτηση νομίζω την είχε κάνει η @Ani aniκ τελικά εμεινε έγκυος!!!

Εγω εχω αλλη απορία.ασε που αυτη τη φορα δε βγαινει τιποτα εξω_πολύ περιεργο! Δε μου εχει ξανασυμβει ποτε! Η σταση παιζει ρόλο; αν ειναι η γυναίκα απο πάνω γίνεται δουλεια;;; αχαχαχα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...