Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

αν κανω 1 την ημερα κατα τις 4 δεν λετε να πετυχει?

Καραμελιτσα, εγώ από την αρχή ένα την ημέρα έκανα, απλώς τα αρχιζα από νωρις. Μόνο την πρώτη φορά που είδα θετικό έκανα και δεύτερο για να βεβαιωθω, γιατί δεν ήμουν σίγουρη. Πιστεύω και με ένα καλά θα είσαι. 

Βάλε με στο πινακάκι για 24 Δεκεμβρίου και αν δείξουν άλλο τα τεστ θα σου πω. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τα νέα μου τώρα!

Το μωρό ειμαι μια χαρά! Όλα φυσιολογικά! Εγώ δεν ξέρω αν είμαι .. 

Μου βρήκε πολλές έκτακτες συστολές  (κάτι σαν αρρυθμία) η αληθεια είναι ότι εδώ και ένα μήνα νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει πολύ έντονα.  Σαν να θέλει να βγει  από το στήθος μου... υπέθεσα ότι είναι από την εγκυμοσύνη.  Ξέρω ότι οι αρρυθμίες είναι σύμπτωμα! Απλά τρόμαξα γιατί ήμουν μια ώρα μέσα στην εξέταση και έκανα συνέχεια έκτακτες... πρόβλημα με την καρδιά μου δεν είχα. Και επειδή έχω κάνει πρωταθλητισμό, στίβο  (δρομέας) έκανα κάθε χρόνο υπέρηχο και τριπλεξ... μετά από το χθεσινό εννοείται πως συνέχεια νιώθω τις έκτακτες και είναι ενοχλητικό.  Μου έχει γίνει εμμονή  τώρα...

Αν ξέρει κάποια κάτι με αυτό ας μου πει! Λιγο που το έψαξα στο internet  πολλές υπέφεραν στην εγκυμοσύνη τους από αυτο.

Επίσης περιμένω αγοράκι!!!!!!! Και είμαι πολύ χαρούμενη! Μια κόρη και ένα γιό ευλογία!!!

Στο ελεγα εγω οτι ειναι αγορι!!!!με το καλο!!! Για τις αρρυθμιες οντως ειναι συνηθισμενο στην εγκυμοσυνη, μπορει ομως να ειναι και απο ολη αυτη την ταλαιπωρια που περασες. Αν πινεις καφε να τον κοψεις τελειως και θα ελεγα να δεις κι εναν καρδιολογο, ετσι προληπτικα!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@Dimitr@17 έπαθα πλακα με τη γιαγιούλα σου! Είναι εγγύηση ό,τι λέει, αφού βγήκαν τόσα ως τώρα... Πίστεψέ το λοιπόν και θα γίνει! Θα ανέβεις στο πάνω πινακάκι τον άλλο μήνα!

Και φυσικά αν είναι έτσι, η γιαγιά να γραφτεί στο φόρουμ άμεσα όπως ειπε η Άνι, χαχαχα :-D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Grpbp2.png

7 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

12. t1t1n4k1  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. Papaki@  8-10/11/2017!!!

3. Ασία  12/11/2017!!!

4. Ungry girl 17/11/2017!!!

5. Dimitr@17 20/11/2017!!!

6. alina80 24-26/11/2017!!!

7. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

8. Elma86  30/11/2017!!!

9. ElektraGr  1-2/12/2017!!!

10. Vila  2/12/2017!!!

11. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

12. ritaki13  4/12/2017!!!

13. vvrd  5/12/2017!!!

14. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

15. kido  10/12/2017!!!

16. KalStyl  12/12/2017!!!

17. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

18. MelinaFo  15/12/2017!!!

19. ada32 16/12/2017!!!

20. noni90 18/12/2017!!!

21. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

22. Nati85 20/12/2017!!!

23. caramel_83  20-25/12/2017!!!

24. Μάντη  28/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Vana87 κοριτσακι;;;; με το Καλό!!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Antila είπε:

@Dimitr@17 έπαθα πλακα με τη γιαγιούλα σου! Είναι εγγύηση ό,τι λέει, αφού βγήκαν τόσα ως τώρα... Πίστεψέ το λοιπόν και θα γίνει! Θα ανέβεις στο πάνω πινακάκι τον άλλο μήνα!

Και φυσικά αν είναι έτσι, η γιαγιά να γραφτεί στο φόρουμ άμεσα όπως ειπε η Άνι, χαχαχα :-D

Χαχα θα δουμε τι θα γινει...εγω 20/12 περιμενω να αδιαθετησω...

1 hour ago, CME2205 είπε:

Στο ελεγα εγω οτι ειναι αγορι!!!!με το καλο!!! Για τις αρρυθμιες οντως ειναι συνηθισμενο στην εγκυμοσυνη, μπορει ομως να ειναι και απο ολη αυτη την ταλαιπωρια που περασες. Αν πινεις καφε να τον κοψεις τελειως και θα ελεγα να δεις κι εναν καρδιολογο, ετσι προληπτικα!

Αχ περίμενα μήνυμα από εσένα!! Να είσαι καλά που μου απάντησες!!!  Δεβ πινω καφε καθόλου από την ημέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη.  Ούτε σοκολάτες τρώω και κόκα κολες(πινω).. Θα παω σίγουρα σε καρδιολόγο δεν το αφήνω έτσι.  Απλά τώρα ξέρεις το έχω πάθει.. . Νιώθω συνέχεια αρρυθμίες και είναι και ψυχολογικό.  Αγοράκι κι εγώ!! Ήμουν σίγουρη... κοντευεις εσυ; ποτέ γεννας;

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Αχ περίμενα μήνυμα από εσένα!! Να είσαι καλά που μου απάντησες!!!  Δεβ πινω καφε καθόλου από την ημέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη.  Ούτε σοκολάτες τρώω και κόκα κολες(πινω).. Θα παω σίγουρα σε καρδιολόγο δεν το αφήνω έτσι.  Απλά τώρα ξέρεις το έχω πάθει.. . Νιώθω συνέχεια αρρυθμίες και είναι και ψυχολογικό.  Αγοράκι κι εγώ!! Ήμουν σίγουρη... κοντευεις εσυ; ποτέ γεννας;

καλε πολλοι μπεμπηδες μαζευτηκαν!!!♡♡♡♡

• Μου αρέσει 2

Γειά σας, γειά σας! @caramel_83 βάλε με 14/12. Ακόμα δεν έχει γίνει η ωορ.αλλά κοντεύει.αυριο πάω πάλι για υπέρηχο.ο πόνος πάντως έφυγε από την ωοθήκη κ ειναι σαν μπουκωμα στο κέντρο.θα σας πω κ αυριο τι θα δω στον υπέρηχο.....

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

κοριτσι το θυροειδη τον ξανατσεκαρατε? φερνει κ αυτος αρρυθμιες παρα πολλες καρδια μην ανησυχεις το θεωρω απιθανο να υπαρχει προβλημα αφου κανεις τριπλεξ συχνα εισαι κ μικρη κοπελα.  

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγω εχω 2 μηνες ακομα ακριβως, αν και κοντευω να σκασω!! Αυτος ο μπεμπης ειναι θηριο!!! Επισης εκτακτες συστολες μπορει να κανεις και απο χαμηλη πιεση ή αφυδατωση, λογω των εμετων. Ομως το αγχος σιγουρα τις επιδεινωνει!! Αντε ολα καλα θα πανε!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

8 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Θα δουλευω μεχρι την τελευταια μερα πριν γεννησω. Και ηδη δεν αντεχω!

Όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι, με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου την κορούλα σου!να σε ρωτήσω, Εσύ αν δεν κάνω λάθος έμεινες  έγκυος τον Αύγουστο, άρα τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησε η σχολική χρονιά ήσουν ήδη έγκυος και το γνώριζες.. είπες ότι δουλεύεις σε φροντιστήρια.ενημέρωσες κατευθείαν στην δουλειά για την εγκυμοσύνη εφόσον ήταν στην αρχή της χρονιάς η το είπες αργότερα? Ρωτάω επειδή κι εγώ σε φροντιστήρια δουλεύω και σκέφτομαι τι θα κάνω με τη δουλειά σε περίπτωση που μείνω έγκυος...αν πχ  μείνω καλοκαίρι σκέφτομαι πως ίσως δεν με πάρουν από τον Σεπτέμβρη να δουλέψω την επόμενη χρονιά γιατί  θα πρέπει αναγκαστικά να σταματήσω τα μαθήματα στην μέση της χρονιάς και να με αντικαταστήσει άλλος συνάδελφος ο οποίος ήδη θα έχει τα δικά του τμήματα και θα είναι μπέρδεμα..Εσύ τι θα κάνεις τον Μάιο που  θα γεννήσεις με το καλό? Το έχεις συζητήσει στην δουλειά?

Κορίτσια χθες είχα κάτι υγρά που υποπτεύομαι πως είναι ωορρηξίας. Ήταν άσπρα σαν ζελέ. Έτσι είναι τα υγρά ωορρηξίας?μπορείτε να μου τα περιγράψετε?και συνήθως πότε  τα έχουμε? Ανήμερα?παραμονές η μετά την ωορρηξία?

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Γειά σας, γειά σας! @caramel_83 βάλε με 14/12. Ακόμα δεν έχει γίνει η ωορ.αλλά κοντεύει.αυριο πάω πάλι για υπέρηχο.ο πόνος πάντως έφυγε από την ωοθήκη κ ειναι σαν μπουκωμα στο κέντρο.θα σας πω κ αυριο τι θα δω στον υπέρηχο.....

Γεια σου Ανδριανή!εύχομαι να γίνει σύντομα η ωορρηξία και να το πιάσεις το μωράκι ανήμερα της γιορτής σου...θα κάνεις πρόκληση αυτό το μήνα ε?σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι? Ποσό έχει μεγαλώσει το ωοθυλάκιο?στέλνω την θετική μου ενέργεια, να είστε αισιόδοξοι!!

15 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Συνέχισε τις επαφές.θα σπάσει αυτες τις μέρες ή απο στιγμή σε στιγμή! Κ εγώ πονάω πολύ κ είδαμε στον υπέρηχο οτι κοντεύει! Βράδυ κ πρωι μου ειπε επαφές ο γιατρός χθες κ θα πάω πάλι σήμερα για υπέρηχο. Θα σου πω το βράδυ!

Σε ευχαριστω που μου απαντησες. αλλα ειμαι τοσο στεναχωρημενη ειχα επαφες μεχρι και 27 του μηνα δηλ ειχα πονους ωορρηξιας αλλα σημερα 28 δεν ειχα επαφη λογω δουλειας. Αυριο παλι πρωι πρωι σιγουρα.   αλλα εχασα αυτην την μερα. :mad: !!!

περιμενω νεα σου. 

15 ώρες πρίν, Antila είπε:

Α, ειμαστε τελειως συντοπιτισσες εμεις! Χαχα! :-D

Κανε επαφες, μη δινεις σημασια αν και ποτε θα κατεβει το αυγο, μπορει να πονας και να εχεις υγρα επειδη προκειται να κατεβει και αυριο ας πουμε! Εγω θα ελεγα οτι καλα εκανες και ειχες επαφες μεχρι και χτες αλλα συνεχισε και ολη την υπολοιπη εβδομαδα γιατι ποτε δεν ξερεις!

Ναι αυτο θα κανω θα συνεχισω ολη την εβδομαδα αν και εχασα μια μερα πολυ σημαντικη αλλα συνεχιζω πρωι πρωι.!!  εσυ πως εισαι? απο οτι διαβαζω εισαι μια χαρουλα και ολα προχωρανε κατ' ευχην!! :) <3 

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Ακόμα δεν έχει γίνει η ωορ.αλλά κοντεύει.αυριο πάω πάλι για υπέρηχο.ο πόνος πάντως έφυγε από την ωοθήκη κ ειναι σαν μπουκωμα στο κέντρο.θα σας πω κ αυριο τι θα δω στον υπέρηχο.....

ποσες μερες μπορει να διαρκεσει ο πονος και η ολη διαδικασια να βγει το αυγο? ή δεν ειναι στανταρ?  εγω συνεχιζω να εχω πολυ ελαφρια πονακια ακομα και πιο λιγα υγρα απο χθες. το νιωθω ελαχιστα πλεον. Αντε να βγει το αυγουλακι σου..περιμενουμε νεα σου....

Κοριτσια μου, θα σας ρωτησω κατι..σιγουρα αυτη η ερωτηση εχει ξαναγινει και σιγουρα θα εχει ξανασυζητηθει.....αλλα βρε κοριτσια, νομιζω μετα τις επαφες μου, ναι μεν ειμαι ξαπλα για 10, 15 λεπτα ή και μονο 5 καμια φορα....αλλα χανω πολλα υγρα (σπερμα), φευγει ολο εξω....που να ξερω αν εχει μεινει εστω και λιγο μεσα?  εννοω υπαρχει περιπτωση να μην μενει τιποτα μεσα στον κολπο?? εχει τυχει??

11 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Vana87 κοριτσακι;;;; με το Καλό!!!

Ναι ναι!! Κι εσυ αγορακι το ειδα! Ειναι τελεια να εχεις ενα με ενα!

6 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι, με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου την κορούλα σου!να σε ρωτήσω, Εσύ αν δεν κάνω λάθος έμεινες  έγκυος τον Αύγουστο, άρα τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησε η σχολική χρονιά ήσουν ήδη έγκυος και το γνώριζες.. είπες ότι δουλεύεις σε φροντιστήρια.ενημέρωσες κατευθείαν στην δουλειά για την εγκυμοσύνη εφόσον ήταν στην αρχή της χρονιάς η το είπες αργότερα? Ρωτάω επειδή κι εγώ σε φροντιστήρια δουλεύω και σκέφτομαι τι θα κάνω με τη δουλειά σε περίπτωση που μείνω έγκυος...αν πχ  μείνω καλοκαίρι σκέφτομαι πως ίσως δεν με πάρουν από τον Σεπτέμβρη να δουλέψω την επόμενη χρονιά γιατί  θα πρέπει αναγκαστικά να σταματήσω τα μαθήματα στην μέση της χρονιάς και να με αντικαταστήσει άλλος συνάδελφος ο οποίος ήδη θα έχει τα δικά του τμήματα και θα είναι μπέρδεμα..Εσύ τι θα κάνεις τον Μάιο που  θα γεννήσεις με το καλό? Το έχεις συζητήσει στην δουλειά?

Κορίτσια χθες είχα κάτι υγρά που υποπτεύομαι πως είναι ωορρηξίας. Ήταν άσπρα σαν ζελέ. Έτσι είναι τα υγρά ωορρηξίας?μπορείτε να μου τα περιγράψετε?και συνήθως πότε  τα έχουμε? Ανήμερα?παραμονές η μετά την ωορρηξία?

Γεια σου Ανδριανή!εύχομαι να γίνει σύντομα η ωορρηξία και να το πιάσεις το μωράκι ανήμερα της γιορτής σου...θα κάνεις πρόκληση αυτό το μήνα ε?σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι? Ποσό έχει μεγαλώσει το ωοθυλάκιο?στέλνω την θετική μου ενέργεια, να είστε αισιόδοξοι!!

Καλημέρα Ασια! Δικό μου είναι το φροντιστήριο οπότε δεν έχω θέμα με εργοδότες. Το έμαθα μέσα Σεπτεμβριου ότι είμαι έγκυος. Θα κάνω μαθήματα μεχρι να γεννησω και μόλις γεννησω θα παω πίσω. Δεν θα σταματήσω και το Πάσχα καθόλου.

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

καλε πολλοι μπεμπηδες μαζευτηκαν!!!♡♡♡♡

Όταν γέννησα την κόρη μου πάντως,  στο Ρέα, σε όλο τον όροφο υπήρχαν μόνο δύο αγοράκια.  Όλα τα άλλα μωρά,  κοριτσάκια.  Τώρα μάλλον είναι η χρόνια των αγοριών πάλι!

8 ώρες πρίν, linaa είπε:

κοριτσι το θυροειδη τον ξανατσεκαρατε? φερνει κ αυτος αρρυθμιες παρα πολλες καρδια μην ανησυχεις το θεωρω απιθανο να υπαρχει προβλημα αφου κανεις τριπλεξ συχνα εισαι κ μικρη κοπελα.  

Εκανα εξετάσεις όταν έμεινα έγκυος  και δεν έδειξε κάτι! Μακάρι Λινακι  μου!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...