Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Antila είπε:

Κοιτα, ενας εμετος προχτες το βραδυ κατεληξε να φτυσω αιμα κοκκινο, ευχομαι πραγματικα να μην με παει τοσο τραγικα το πρωτο τριμηνο αλλα ας ειναι καλα το μπεμπακι, τι να κανουμε! Θα το αντεξω :-P. Βρε λες να ειναι αγορακι; Για να δουμε!! Φυσικα θα ρωτησω και τον γιατρο μου και θα σου πω τι μου ειπε, μην ανησυχεις μεχρι τοτε, εγω σκεφτομαι οτι η καρδια μας δουλευει παρα πολυ εντονα γιατι εχει πολλη δουλεια να κανει, και ειναι λογικο να ζοριζεται, αλλα δεν το θεωρω επικινδυνο. Οταν μου συμβαινει παιρνω βαθιες διαφραγματικες αναπνοες και συνερχομαι, δοκιμασε το!

Κι εγώ έτσι νομίζω ότι επειδή αυξάνεται πολύ ο όγκος του αίματος (αρα η καρδια χτυπαει πιο γρήγορα) γι'αυτό συμβαίνουν και αυτές οι έκτακτες.  Στην ουσία δεν χάνεται ένας σφυγμος (έτσι νιώθουμε εμείς κατά την ψηλαφηση) αλλά μπαίνει έκτακτη μια πιο δυνατή. 

Εύχομαι να ηρεμήσουν τα συμπτώματά  σου και να μείνουν τόσα όσο, για να νιώθεις εσύ καλά και εγκυουλα! Χααχαχ

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

12. t1t1n4k1  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. Papaki@  8-10/11/2017!!!

3. Ασία  12/11/2017!!!

4. Ungry girl 17/11/2017!!!

5. Dimitr@17 20/11/2017!!!

6. alina80 24-26/11/2017!!!

7. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

8. Elma86  30/11/2017!!!

9. ElektraGr  1-2/12/2017!!!

10. Vila  2/12/2017!!!

11. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

12. ritaki13  4/12/2017!!!

13. vvrd  5/12/2017!!!

14. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

15. kido  10/12/2017!!!

16. KalStyl  12/12/2017!!!

17. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

18. MelinaFo  15/12/2017!!!

19. ada32 16/12/2017!!!

20. noni90 18/12/2017!!!

21. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

22. Nati85 20/12/2017!!!

23. caramel_83  20-25/12/2017!!!

24. Μάντη  28/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα παρεουλα, τι κανετε? εγω ειχα πολυ τρεξιμο το διημερο και δεν προλαβα να μπω, παω να διαβασω τα νεακια σας ομως ;) αποφασισαμε με τον αντρα μου να παρουμε τεστ εγκυμοσυνης απο το ebay 100 τεστ καπου 12 ευρω νομιζω, αυτο τον μηνα που μας ερχεται θα το κανουμε παλι ελευθερα χωρις τεστ και ελπιζω τα Χριστουγεννα να εχουμε πολλα πολλα θετικα τεστ ;) 

caramelaki γεια!! οχι τα ωορηξιας τα κανεις μετα τις 12:30 το μεσημερι μεχρι της 8 το βραδυ περιπου. οχι πρωινα δηλαδη κ οχι βραδινα ουρα. κ την πρωτη φορα που θα τα ξεκινησεις να τα ξεκινησεις νωρις στον κυκλο σου κ να κανεις δυο φορες την μερα μεχρι να τα μαθεις μολις μαθεις τα τεστ κ τον οργανισμο σου θα χρησιμοποιεις ενα την μερα εκει κοντα στις γονιμες. 

αααα κ μην ανησυχεις θα περνεις μαζι στην δουλεια ενα πλαστικο ποτηρακι μιας χρησης κ το τεστ κ οταν πας τουαλετα θα το κανεις μπαμ μπαμ. 

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

caramelaki γεια!! οχι τα ωορηξιας τα κανεις μετα τις 12:30 το μεσημερι μεχρι της 8 το βραδυ περιπου. οχι πρωινα δηλαδη κ οχι βραδινα ουρα. κ την πρωτη φορα που θα τα ξεκινησεις να τα ξεκινησεις νωρις στον κυκλο σου κ να κανεις δυο φορες την μερα μεχρι να τα μαθεις μολις μαθεις τα τεστ κ τον οργανισμο σου θα χρησιμοποιεις ενα την μερα εκει κοντα στις γονιμες. 

αααα κ μην ανησυχεις θα περνεις μαζι στην δουλεια ενα πλαστικο ποτηρακι μιας χρησης κ το τεστ κ οταν πας τουαλετα θα το κανεις μπαμ μπαμ. 

αν κανω 1 την ημερα κατα τις 4 δεν λετε να πετυχει?

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

αν κανω 1 την ημερα κατα τις 4 δεν λετε να πετυχει?

εννοειτε οτι μπορει να πετυχει! απλα οι περισσοτερες στην αρχη μπερδευομαστε με τα τεστακια κ το χρωμα σε αλλες βγαινει πολυ σκουρο με την μια σε αλλες ειναι πιο αχνο κ δε εισαι σιγουρη οτι το εκανες καλα κ οτι πετυχες την ορμονη. τον πρωτο μηνα καλο ειναι να κανεις δυο φορες να δεισ λιγο τον οργανισμο σου πως παει μη χαλας αδικα τα τεστακια κ χανεις την ορμονη τελικα κ μετα οταν τα μαθεις τα ελλατωνεις κ σε μερες κ σε τεστακια.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

εννοειτε οτι μπορει να πετυχει! απλα οι περισσοτερες στην αρχη μπερδευομαστε με τα τεστακια κ το χρωμα σε αλλες βγαινει πολυ σκουρο με την μια σε αλλες ειναι πιο αχνο κ δε εισαι σιγουρη οτι το εκανες καλα κ οτι πετυχες την ορμονη. τον πρωτο μηνα καλο ειναι να κανεις δυο φορες να δεισ λιγο τον οργανισμο σου πως παει μη χαλας αδικα τα τεστακια κ χανεις την ορμονη τελικα κ μετα οταν τα μαθεις τα ελλατωνεις κ σε μερες κ σε τεστακια.

θα δω πως θα παει γιατι ειναι ελαχιστος ο χρονος μου και στην δουλεια ειμαι σε εστιατοριο, ειναι δυσκολο να πηγαινω για κατουρημα ;) 

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

θα δω πως θα παει γιατι ειναι ελαχιστος ο χρονος μου και στην δουλεια ειμαι σε εστιατοριο, ειναι δυσκολο να πηγαινω για κατουρημα ;) 

αν χρειαστουν τελικα μολις τα παρεις θα βρεις πως σε βολευει. θελουν λιγο υπομονη μεχρι να τα μαθεις μετα πανω κατω θα ξερεις.

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Είσαι κι εσύ εγκυουλα;;; με το καλό!!! Ποιες μείνατε τώρα τελευταία γιατί έχω χάσει την μπάλα!!

Κοίτα, αν εσενα σου βρήκαν αρρυθμίες μετά από πολλούς εμετούς είναι φυσιολογικό.  Μάλλον πήγαινες και αφυδάτωση... γι'αυτό λένε μετά από εμετούς χρειαζόμαστε ενυδάτωσης, γιατί η έλλειψη ηλεκτρολυτων συνήθως κάνουν μετά αρρυθμίες. 

Εγώ όμως τελευταίο εμετό έκανα Παρασκευή.  Οπότε δεν είναι από αυτό.. 

.....αχ @Nenitaki88 σε μπέρδεψα! Είσαι καιρο τώρα εγκυουλα!! Σωστα;;; sorry! Θυμάμαι που είχες απαλλαγεί από συμπτώματα.  Σου εμφανίστηκαν παλι;

Δεν πειραζει καλε! Ειμαστε και πολλες! Απαλλάχθηκα ευτυχώς αλλα στην ίωση εγινε ένας χαμός! Τωρα ευτυχώς ολα καλα :)

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Χαχα έτσι ήμουν στο 1ο παιδί. Κι εγώ 75b είμαι και είχα γίνει αγελάδα.  Ανέβηκα 3 νούμερα και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν μπορούσα να το βλέπω.. Τωρα έχει πρηστεί λιγο. Έχει γεμίσει κιόλας στρογγυλό στρογγυλό και το χαίρομαι αχαχα

Από συμπτώματα  @linaa  έχω πολύ λίγα.  Από το Σάββατο συνέβη το θαύμα!! Λίγες αναγούλες από το απόγευμα και μετά!

20 εμετούς έκανα μόνο την Παρασκευή! Μια μέρα μετά έγινα άλλος άνθρωπος.  Σαν να έφτασε στο peak την Παρασκευή και να τελείωσε.  Τωρα μόνο λίγες αναγούλες από το απόγευμα!! 

Με γειά  τα πραγματάκια του μπέμπη!!

Σε ευχαριστω!! να φυγουν και να μην ξαναρθουν οι παλιοεμετοι σου κοριτσι μου!!

5 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Ναι αφου μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω!! Ειχα παθει καταθληψη 3 μηνες που δεν εκανα τιποτα. Για το μεταπτυχιακο εντομεταξυ ζητησα αναστολη σπουδων. Δεν μπορω πιεζομαι παρα πολυ και δουλευω και πολλες ωρες!

Μια χαρα σε βρισκω!! και εγω τωρα που θα σταματησω απο τη δουλεια θα σταματησω γυμναστικη για εγκυους! Να προσεχεις στη δουλεια με το πολυωρο ωραριο σου!

πρίν από 35 λεπτά , caramel_83 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?μπορει να μην εχω νεα να σας πω εγω αλλα διαβαζω τα δικα σας... @caramel_83 ποσο σε καταλαβαινω που λες οτι στην δουλεια σ δεν προλαβαινεις να πας ουτε τουαλετα...εγω δεν παω σχεδον ποτε...λοιπον αυτο π θελω να σας πω ειναι οτι στην δουλεια μου π ειναι σε φουρνο κ οικογενειακη επιχειρηση το πρωι ειμαι με την γιαγια της οικογενειας...αυτη εχει ενα χαρισμα να το πω κ βλεπει τι θα γινει...εμενα ας πουμε μου ειχε πει ποτε θα γνωρισω τον αντρα που θα μου πει πολυ συντομα οτι θελει να με παντρευτει κ τι καλοκαιρι μου ειχε πει οτι θα μεινω εγκυος τον αυγουστο οπως κ εγινε κ οτι θα χασω κ ενα μωρο οπως δυστυχως εγινε πριν ενα μηνα...λοιπον σημερα μου ειπε οτι τον αλλον μηνα θα μεινω παλι εγκυος και με ξεσηκωσε..εν τω μεταξυ κ εγω. Νιωθω οτι θα γινει γρηγορα...

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?μπορει να μην εχω νεα να σας πω εγω αλλα διαβαζω τα δικα σας... @caramel_83 ποσο σε καταλαβαινω που λες οτι στην δουλεια σ δεν προλαβαινεις να πας ουτε τουαλετα...εγω δεν παω σχεδον ποτε...λοιπον αυτο π θελω να σας πω ειναι οτι στην δουλεια μου π ειναι σε φουρνο κ οικογενειακη επιχειρηση το πρωι ειμαι με την γιαγια της οικογενειας...αυτη εχει ενα χαρισμα να το πω κ βλεπει τι θα γινει...εμενα ας πουμε μου ειχε πει ποτε θα γνωρισω τον αντρα που θα μου πει πολυ συντομα οτι θελει να με παντρευτει κ τι καλοκαιρι μου ειχε πει οτι θα μεινω εγκυος τον αυγουστο οπως κ εγινε κ οτι θα χασω κ ενα μωρο οπως δυστυχως εγινε πριν ενα μηνα...λοιπον σημερα μου ειπε οτι τον αλλον μηνα θα μεινω παλι εγκυος και με ξεσηκωσε..εν τω μεταξυ κ εγω. Νιωθω οτι θα γινει γρηγορα...

Νιωθω πως αυτη η γιαγια πρεπει να γραφτει στο φορουμ μας και γρηγορα μαλιστα!!! χαχαχααχ μακαρι κοριτσι μου! :-P

• Χαχα 6

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Νιωθω πως αυτη η γιαγια πρεπει να γραφτει στο φορουμ μας και γρηγορα μαλιστα!!! χαχαχααχ μακαρι κοριτσι μου! :-P

Xaxa ναι πραγματικα μου εχει πει ενα σωρο πραγματα κ.εχουν βγει...να φανταστειτε οτι οταν ειχα την προηγ σχεση μ μου ελεγε οτι δεν εκανε αυτος για μενα κ οτι θα γνωρισω καποιον που θα μου φερεται τελεια...κ της ελεγα συνεχεια απο που ερχεται απο την χονολουλου?μου λεει μετα το πασχα κ μετα μου λεεθ θα τον γνωρισεις πανω σε  9 και σε 1,5 χρονο θα τον παντρευτεις..κ εγω γελουσα της ελεγα ακομα.δεν θα με εχει γνωρισει θα θελει να με παντρευτει?και τελικα με τον συντροφο μου καναμε σχεση 1/9 και μετα απο 1,5 χρονο θα πντρευτουμε πολιτικα πρωτα τωρα τον φεβρουαριο...τι να πω καποια πραγματα ειναι ανεξηγητα

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω!! να φυγουν και να μην ξαναρθουν οι παλιοεμετοι σου κοριτσι μου!!

Μια χαρα σε βρισκω!! και εγω τωρα που θα σταματησω απο τη δουλεια θα σταματησω γυμναστικη για εγκυους! Να προσεχεις στη δουλεια με το πολυωρο ωραριο σου!

Θα δουλευω μεχρι την τελευταια μερα πριν γεννησω. Και ηδη δεν αντεχω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...