Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημετα κοριτσια! Δεν προλαβαινω να σας διαβασω καλε!

@alina80 ηρθε τελικα; Δεν πειραζει παμε δυναμικα για το Χριστουγεννιατικο δωρο!

Κι εμενα με επισκεφτηκε χθες, με περισσοτερη ροη απο οτι αλλες φορες. Ολα καλα και συνεχιζουμε!

Τα φιλια μου σε ολες!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

@Antila μου, Κρητικοπουλα!!!  κοιτα συμπτωση....καταγωμαι και μεγαλωσα και εγώ στον Αγιο Νικόλαο κρητης !! εμενα εκει μεχρι και το ετος 2010 μετα μετακομισα για 2 χρονια Ηράκλειο. :-D:-D:-D

κοριτσια σημερα 27.11 ειχα εντονους πονους ωορρηξιας και πολλα υγρα. ειχα επαφη μεχρι και 26 του μηνα και μαλλον πως θα εχω και σημερα.  τωρα που ποναω αυτην την στιγμη βγαινει το αυγο ή θα κατεβει αυτες τις μερες?? τα χω παιξει!!!!!!!!

Α, ειμαστε τελειως συντοπιτισσες εμεις! Χαχα! :-D

Κανε επαφες, μη δινεις σημασια αν και ποτε θα κατεβει το αυγο, μπορει να πονας και να εχεις υγρα επειδη προκειται να κατεβει και αυριο ας πουμε! Εγω θα ελεγα οτι καλα εκανες και ειχες επαφες μεχρι και χτες αλλα συνεχισε και ολη την υπολοιπη εβδομαδα γιατι ποτε δεν ξερεις!

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Χαιρομαι που ειναι ολα καλα με το μωρακι! Καλως να ορισει ο γιος!! :)

Κι εγω το εχω αυτο ρε συ εδω και καμια εβδομαδα, σαν ξαφνικες ταχυπαλμιες με ακυρο ρυθμο, που μετα συνερχονται. Χωρις να κανω απαραιτητα καποια δραστηριοτητα. Σαν να "ξεφευγει" λιγο ο παλμος, και το αισθανομαι κι εγω σαν αρρυθμια αλλα δεν εχω ελεγξει τους παλμους ή την πιεση μου καθολου γιατι αγχωνομαι, χαχα. Εσενα σου το ελεγξε ο γιατρος τυχαία ή επειδη του το ανεφερες; Θα του το πω κι εγω οταν παω την αλλη Πεμπτη. Φανταζομαι οτι ειναι τυπικο συμπτωμα, αφου διαβασες οτι το εχουν κι αλλες!

Δεν του το ανέφερα, τυχαία το ανακάλυψε από τον υπέρηχο που έκανε στο μωρό  (μέσω της μηριαιας αρτηρίας λογικά που πέρνα από αυτό το σημείο)

Εδώ όμως και ένα μήνα το νιώθω έντονα. Στο παρελθόν δεν το έχω νιώσει  ποτέ.  Νιώθω ξαφνικά την καρδιά που να χτυπάει πολύ δυνατά. Τη νιώθω σα να χτυπά σε όλο μου το σώμα.. αυτό που περιγράφεις κι εσύ έκτακτες είναι. Ότι οι αρρυθμίες είναι σύμπτωμα είμαι σίγουρη γι'αυτό.  Απλά δεν είναι από τα τοπ συμπτώματα.  Στο ίντερνετ βρήκα πολλές περιπτώσεις τέτοιες.. εσυ πόσο είσαι τώρα;;; με το καλό και το δικό σου το μωράκι!!!

yplDp3.png

@Farmakotriftena Τελεια! Χαίρομαι που πέρασαν τα δύσκολα! Με το καλό τωρα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! Γιο κι εσυ! Μια χαρά! Πολλοί γιοί γενικά ακούω!!!! 

Πριν μια εβδομαδα που νοσηλευτηκα λόγω ίωσης και πολλών εμετων, μου βρήκαν κ μένα αρρυθμίες και γενικά ταχυπαλμία λόγω ταλαιπωρίας. Μήπως λόγω εμετων, ζαλαδων κλπ παρουσίασες αυτο με την καρδιά; Κ μένα μου είπαν να μην ανησυχώ αλλα να κανω κ ενα τριπλεξ όποτε μπορέσω.

πρίν από 53 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα σε όλες! Διαβάζω στα γρήγορα τα νέα σας!

Συνέχισε τις επαφές.θα σπάσει αυτες τις μέρες ή απο στιγμή σε στιγμή! Κ εγώ πονάω πολύ κ είδαμε στον υπέρηχο οτι κοντεύει! Βράδυ κ πρωι μου ειπε επαφές ο γιατρός χθες κ θα πάω πάλι σήμερα για υπέρηχο. Θα σου πω το βράδυ!

καλημερα!!κανουν δουλεια τα χαπια δλδ?!!αντε γρηγορα ευχαριστα αποτελεσματα!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα παρεουλα, τι κανετε? εγω ειχα πολυ τρεξιμο το διημερο και δεν προλαβα να μπω, παω να διαβασω τα νεακια σας ομως ;) αποφασισαμε με τον αντρα μου να παρουμε τεστ εγκυμοσυνης απο το ebay 100 τεστ καπου 12 ευρω νομιζω, αυτο τον μηνα που μας ερχεται θα το κανουμε παλι ελευθερα χωρις τεστ και ελπιζω τα Χριστουγεννα να εχουμε πολλα πολλα θετικα τεστ ;) 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 21 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@Farmakotriftena Τελεια! Χαίρομαι που πέρασαν τα δύσκολα! Με το καλό τωρα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! Γιο κι εσυ! Μια χαρά! Πολλοί γιοί γενικά ακούω!!!! 

Πριν μια εβδομαδα που νοσηλευτηκα λόγω ίωσης και πολλών εμετων, μου βρήκαν κ μένα αρρυθμίες και γενικά ταχυπαλμία λόγω ταλαιπωρίας. Μήπως λόγω εμετων, ζαλαδων κλπ παρουσίασες αυτο με την καρδιά; Κ μένα μου είπαν να μην ανησυχώ αλλα να κανω κ ενα τριπλεξ όποτε μπορέσω.

Είσαι κι εσύ εγκυουλα;;; με το καλό!!! Ποιες μείνατε τώρα τελευταία γιατί έχω χάσει την μπάλα!!

Κοίτα, αν εσενα σου βρήκαν αρρυθμίες μετά από πολλούς εμετούς είναι φυσιολογικό.  Μάλλον πήγαινες και αφυδάτωση... γι'αυτό λένε μετά από εμετούς χρειαζόμαστε ενυδάτωσης, γιατί η έλλειψη ηλεκτρολυτων συνήθως κάνουν μετά αρρυθμίες. 

Εγώ όμως τελευταίο εμετό έκανα Παρασκευή.  Οπότε δεν είναι από αυτό.. 

.....αχ @Nenitaki88 σε μπέρδεψα! Είσαι καιρο τώρα εγκυουλα!! Σωστα;;; sorry! Θυμάμαι που είχες απαλλαγεί από συμπτώματα.  Σου εμφανίστηκαν παλι;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

On 25/11/2017 at 6:30 ΜΜ, Garifalia1 είπε:

Koritsia m kalispera ? Pos iste exi apo tin oktomvrio na mpo. Fantazome nea pou tha exi edo. Pues exoume egkioules ? Exoume kai ksmia gena den thimame. Emis mia xara dixasi o threos. 2 mino giname mpikamese programa ftou ftou ine kali i mikri den exo parapono. 

ειδες βρε τι καλο παιδακι εχεις :wub:

@Antila κοριτσι μου τι εγινε τελικα με τα καφε??

• Χαχα 1

πρίν από 42 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν του το ανέφερα, τυχαία το ανακάλυψε από τον υπέρηχο που έκανε στο μωρό  (μέσω της μηριαιας αρτηρίας λογικά που πέρνα από αυτό το σημείο)

Εδώ όμως και ένα μήνα το νιώθω έντονα. Στο παρελθόν δεν το έχω νιώσει  ποτέ.  Νιώθω ξαφνικά την καρδιά που να χτυπάει πολύ δυνατά. Τη νιώθω σα να χτυπά σε όλο μου το σώμα.. αυτό που περιγράφεις κι εσύ έκτακτες είναι. Ότι οι αρρυθμίες είναι σύμπτωμα είμαι σίγουρη γι'αυτό.  Απλά δεν είναι από τα τοπ συμπτώματα.  Στο ίντερνετ βρήκα πολλές περιπτώσεις τέτοιες.. εσυ πόσο είσαι τώρα;;; με το καλό και το δικό σου το μωράκι!!!

Ειμαι 6+6 ακομη! Σ ευχαριστω παρα πολυ!! Ειναι νωρις ακομη αλλα ακουσαμε καλη καρδουλα στην 6+1, και βγηκε και λιγες μερες πιο μεγαλο υπερηχογραφικα το εμβρυακι (ημουν νομιζω 5+4 με βαση την περιοδο), οποτε ειμαι αισιοδοξη :) ! Θα σκασω μεχρι την αλλη Πεμπτη που θα παω για τον δευτερο υπερηχο. Θα του πω και αυτο με τις ταχυπαλμιες και τις αρρυθμιες που νιωθω, να δουμε τι θα προτεινει. Στα καλα καθουμενα φτερουγιζει η καρδια καπως βιαστικα και "ανωμαλα" και το απεδιδα σε αγχος, αλλα μπορει και να ειναι συμπτωμα. Εχω επισης πολλες αναγουλες με σαλιο κυριως αλλα και λιγους εμετους, κ δεν τρωω πολυ καλα λογω της ναυτιας οποτε το συνδυαζα και με την αδυναμια τη σωματικη.

Χαιρομαι που σου περασαν οι ναυτιες και θα δεις που δεν ειναι κατι αυτο με την καρδια, ειδικα αφου εχεις κανει τακτικους ελεγχους στο παρελθον!

@caramel_83 κοριτσακι μου σ ευχαριστω! Μολις πηρα τα utrogestan σταματησαν μαχαιρι, και ειπε ο γιατρος να τα διακοψω την τριτη μερα (χτες), και ευτυχως συνεχιζουν να μην υπαρχουν καθολου βλεννες ή καφε, οποτε ολα καλα λογικα. Ειπε να μην ανησυχω με τη δουλεια, το αμαξι και τις σκαλες, οτι αν ηταν κατι σημαντικο θα με εβαζε ξαπλα, αλλα δεν χρειαζεται και ηρεμησα :) .

Πολύ οικονομικα τα βρηκες τα τεστακια, μπραβο!! Επειδη δεν καταλαβα, εννοεις ωορρηξιας λογικα; Ευχομαι χριστουγεννιατικο σπορακιιι! Να ειναι γουρλιδικα και αχρειαστα τα τεστ! <3

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

On 27/11/2017 at 9:53 ΠΜ, Nati85 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! 

@Ungry girl μπορει να είναι και τυχαίο γεγονός. Αφού έχεις και το ραντεβού με τον γυναικολόγο θα το πεις και αυτό.

@caramel_83 τι κανεις?περιμενεις, αδιαθετησες η περιμενουμε ευχάριστα?

@alina80 μου την εκανες σήμερα με το τεστ αλλά δεν πειράζει αρκεί που δεν έρχεται η περιοδος!!16η μέρα!!

οχι αγαπη μου αδιαθετησα εχω βαλει αναμονη τωρα κοντα στα Χρι8στουγεννα και βλεπουμε ;) 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα!!κανουν δουλεια τα χαπια δλδ?!!αντε γρηγορα ευχαριστα αποτελεσματα!!!

Ναι @elenakii22 μου! Εγώ ωορ.στις 18 μέρες περίπου! Απίστευτο! Ένα μεγάλωσε κ θα δούμε! Σ ευχαριστώ! Κ εσύ πολύχρονη κ μόνο χαρές! 

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τα νέα μου τώρα!

Το μωρό ειμαι μια χαρά! Όλα φυσιολογικά! Εγώ δεν ξέρω αν είμαι .. 

Μου βρήκε πολλές έκτακτες συστολές  (κάτι σαν αρρυθμία) η αληθεια είναι ότι εδώ και ένα μήνα νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει πολύ έντονα.  Σαν να θέλει να βγει  από το στήθος μου... υπέθεσα ότι είναι από την εγκυμοσύνη.  Ξέρω ότι οι αρρυθμίες είναι σύμπτωμα! Απλά τρόμαξα γιατί ήμουν μια ώρα μέσα στην εξέταση και έκανα συνέχεια έκτακτες... πρόβλημα με την καρδιά μου δεν είχα. Και επειδή έχω κάνει πρωταθλητισμό, στίβο  (δρομέας) έκανα κάθε χρόνο υπέρηχο και τριπλεξ... μετά από το χθεσινό εννοείται πως συνέχεια νιώθω τις έκτακτες και είναι ενοχλητικό.  Μου έχει γίνει εμμονή  τώρα...

Αν ξέρει κάποια κάτι με αυτό ας μου πει! Λιγο που το έψαξα στο internet  πολλές υπέφεραν στην εγκυμοσύνη τους από αυτο.

Επίσης περιμένω αγοράκι!!!!!!! Και είμαι πολύ χαρούμενη! Μια κόρη και ένα γιό ευλογία!!!

ωωωω αντε με το καλο ο παιδαρος :D 

@Antila ναι ωορηξιας εννοω κοριτσι, μακαρι να μου ερθουν και να μην τα χρειαστω καν

Κοριτσια να ρωτησω κατι οσες κανετε τεστ ωορηξιας

ποτε ακριβως τα κανετε? γιατι καπου διαβασα πως της ωορηξιας δεν θελουν πρωινα ουρα?? μπορειτε να μου πειτε στο περιπου τι ωρες τα κανετε?? εγω οπως το σκεφτομαι με δυσκολευουν λιγο γιατι δουλευω απο 4:30 το απογευμα μεχρι 12:30 βραδυ, ποτε θα κανω 2 που πρεπει??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Antila είπε:

Ειμαι 6+6 ακομη! Σ ευχαριστω παρα πολυ!! Ειναι νωρις ακομη αλλα ακουσαμε καλη καρδουλα στην 6+1, και βγηκε και λιγες μερες πιο μεγαλο υπερηχογραφικα το εμβρυακι (ημουν νομιζω 5+4 με βαση την περιοδο), οποτε ειμαι αισιοδοξη :) ! Θα σκασω μεχρι την αλλη Πεμπτη που θα παω για τον δευτερο υπερηχο. Θα του πω και αυτο με τις ταχυπαλμιες και τις αρρυθμιες που νιωθω, να δουμε τι θα προτεινει. Στα καλα καθουμενα φτερουγιζει η καρδια καπως βιαστικα και "ανωμαλα" και το απεδιδα σε αγχος, αλλα μπορει και να ειναι συμπτωμα. Εχω επισης πολλες αναγουλες με σαλιο κυριως αλλα και λιγους εμετους, κ δεν τρωω πολυ καλα λογω της ναυτιας οποτε το συνδυαζα και με την αδυναμια τη σωματικη.

Χαιρομαι που σου περασαν οι ναυτιες και θα δεις που δεν ειναι κατι αυτο με την καρδια, ειδικα αφου εχεις κανει τακτικους ελεγχους στο παρελθον!

Έχεις ακριβώς τα ίδια με μένα καλέ!! Απίστευτο!!! Εύχομαι ολόψυχα βέβαια να μην έχεις και τα υπόλοιπα που είχα εγώ.. 

Χμ να σου πω... Ίσως... λέω ίσως.. . Έχεις κι εσύ αγοράκι!!! Και σε μένα είναι 2 μέρες μεγαλύτερος από την τερ. Συμβαίνει συχνά αυτό σε αρσενικά εμβρυακια! Ενώ η κόρη μου ήταν 5 μέρες μικρότερη υπερηχογραφικα. 

Αν μπορείς ρωτά τον και στείλε μου να μου πεις τι απάντηση σου έδωσε να μου φύγει το άγχος!!

πρίν από 25 λεπτά , caramel_83 είπε:

ωωωω αντε με το καλο ο παιδαρος :D 

Ευχαριστώ!! Αν μπορείς βάλε με στο πινακακι για  αγόρι!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχεις ακριβώς τα ίδια με μένα καλέ!! Απίστευτο!!! Εύχομαι ολόψυχα βέβαια να μην έχεις και τα υπόλοιπα που είχα εγώ.. 

Χμ να σου πω... Ίσως... λέω ίσως.. . Έχεις κι εσύ αγοράκι!!! Και σε μένα είναι 2 μέρες μεγαλύτερος από την τερ. Συμβαίνει συχνά αυτό σε αρσενικά εμβρυακια! Ενώ η κόρη μου ήταν 5 μέρες μικρότερη υπερηχογραφικα. 

Αν μπορείς ρωτά τον και στείλε μου να μου πεις τι απάντηση σου έδωσε να μου φύγει το άγχος!!

Κοιτα, ενας εμετος προχτες το βραδυ κατεληξε να φτυσω αιμα κοκκινο, ευχομαι πραγματικα να μην με παει τοσο τραγικα το πρωτο τριμηνο αλλα ας ειναι καλα το μπεμπακι, τι να κανουμε! Θα το αντεξω :-P. Βρε λες να ειναι αγορακι; Για να δουμε!! Φυσικα θα ρωτησω και τον γιατρο μου και θα σου πω τι μου ειπε, μην ανησυχεις μεχρι τοτε, εγω σκεφτομαι οτι η καρδια μας δουλευει παρα πολυ εντονα γιατι εχει πολλη δουλεια να κανει, και ειναι λογικο να ζοριζεται, αλλα δεν το θεωρω επικινδυνο. Οταν μου συμβαινει παιρνω βαθιες διαφραγματικες αναπνοες και συνερχομαι, δοκιμασε το!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 35 λεπτά , andrianni είπε:

Ναι @elenakii22 μου! Εγώ ωορ.στις 18 μέρες περίπου! Απίστευτο! Ένα μεγάλωσε κ θα δούμε! Σ ευχαριστώ! Κ εσύ πολύχρονη κ μόνο χαρές! 

σε ευχαριστω πολυ!!!τελεια!θα ρυθμισετε την ωορρηξια κ δεν θα αργησουν τα ευχαριστα...

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...