Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Ευχαριστω! Σε ποσες μερες βγαινουν συνήθως ; 

Σε 2 με 3 μερες ανάλογος το μικροβιολογικο! Εγω σκεψου το εκανα Παρασκευή το τελευταιο και έτοιμο ηταν Δευτέρα πρωι!!! Εχει λιγο αγωνία χαχαχαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

καλησπερα κοριτσια!!!! πως ειστε σημερα???? 

@alina80 σου ηρθε ε?? νατε δε πειραζει παμε μαζι τον επομενο γιατι και μενα μου ηρθε σημερα.....

εγω δεν κανω τεστακια και αυτος ηταν ο πρωτος μηνας που παρατηρησα τον σωμα μου και ευτυχως εβγαλα ακρη και με τα υγρα μου και επειδη ειχα 34 μερες κυκλου τους προηγουμενουνσ μηνες τωρα με τα ινοφερτ εγινε 30ρης οποτε νομιζω βρισκομαι σε καλο δρομο ωστε να τα καταφερω τουε επομενους!   

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

@Μάντη επαιρνε κατι βλακειες λογω γυμναστικης κ πείραξαν τις ορμονες του...εκανε ορμονολογικες κ σπερμοδιαγραμμα κ ηταν χαλια κ τα δυο...ε κ ακολούθησε θεραπεια κ εφτιαξαν..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κοριτσάρες και καλή εβδομάδα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα! Σε ένα πέρασμα μόνο γγρήγορο, έπεσα πάνω σε μια γλυκούλα κοιλίτσα για "ζουμπηγμα" και ήταν της @elenakii22. Φτου φτου κοριτσι μου!! Ποσο εισαι τωρα;; @Ani ani  @Vana87@anemoni1989 μου γλυκιά και οι υπόλοιπες γκαστρουλες τι κανετε;;

Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει κοιλιά είνα πλάκα, ας το απολαύσω λιιιγο ακόμα, πριν γίνω, μπαλόνι. Αχαχα!  το στήθος μου δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Είναι μεν πρησμένο αλλά όχι τούμπανο όπως στην 1η. Πονάει όμως συνέχεια. 

Σήμερα ειμαι 12+5 και θα πάω για αυχενικη.  Έχω πάρα πολύ αγωνία να είναι όλα καλα..

Όσο για τα συμπτώματα από το Σάββατο έχω καλυτερεύσει αισθητά. Παρασκευή έφτασα στην κορύφωση των συμπτωμάτων με 20 εμετούς  λιποθυμία και κλάμα  και από το Σάββατο είμαι καλύτερα.  Πήγαμε μέχρι και τζάμπο για να αγοράσουμε νέα στοδιλια για το δέντρο μας. Αυτά τα δικά μου!! 

Έχουμε καμία εγκυο;;;;;

Γεια σου κοριτσι μου!! προσωπικα ειμαι πολυ καλα! καναμε τα πρωτα ψωνια του Μπεμπη..πηραμε κουνια και σεντονακια και τα πρωτα φορμακια..επωφεληθηκαμε απο την black friday τελικα..

20 εμετους ομως;;;πως αντεχεις; ποσο κουραγιο πρεπει να εχεις βρε κοριτσι μου!! ομως αισθητη αλλαγη για να πας στα jumbo φανταζομαι.Ποσο εισαι τωρα;

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κοριτσάρες και καλή εβδομάδα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα! Σε ένα πέρασμα μόνο γγρήγορο, έπεσα πάνω σε μια γλυκούλα κοιλίτσα για "ζουμπηγμα" και ήταν της @elenakii22. Φτου φτου κοριτσι μου!! Ποσο εισαι τωρα;; @Ani ani  @Vana87@anemoni1989 μου γλυκιά και οι υπόλοιπες γκαστρουλες τι κανετε;;

Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει κοιλιά είνα πλάκα, ας το απολαύσω λιιιγο ακόμα, πριν γίνω, μπαλόνι. Αχαχα!  το στήθος μου δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Είναι μεν πρησμένο αλλά όχι τούμπανο όπως στην 1η. Πονάει όμως συνέχεια. 

Σήμερα ειμαι 12+5 και θα πάω για αυχενικη.  Έχω πάρα πολύ αγωνία να είναι όλα καλα..

Όσο για τα συμπτώματα από το Σάββατο έχω καλυτερεύσει αισθητά. Παρασκευή έφτασα στην κορύφωση των συμπτωμάτων με 20 εμετούς  λιποθυμία και κλάμα  και από το Σάββατο είμαι καλύτερα.  Πήγαμε μέχρι και τζάμπο για να αγοράσουμε νέα στοδιλια για το δέντρο μας. Αυτά τα δικά μου!! 

Έχουμε καμία εγκυο;;;;;

Καλησπέρα!! Εγώ μπαλόνι έγινα. 14+2 σήμερα! Κατ ταλλα μια χαρα. Δεν νιωθω τίποτα. Ξεκίνησα και γυμναστηριο την προηγούμενη εβδομαδα, δουλειά κανονικά, μεταπτυχιακό και η ζωή συνεχίζεται! Πες τι έγινε στην αυχενικη!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

On 26/11/2017 at 5:08 ΠΜ, Antila είπε:

Ναιιιι! Χαχαχα! Μόνο ιδιαίτερα κάνω, κυρίως σε παιδιά με μαθησιακές! Απλώς έχω αρκετά χρόνια τον κύκλο μου (μετά από πολύ κόπο!) και προτίμησα να μην φύγω ως αναπληρώτρια γιατί άντε μετά να ξαναχτίσεις πελατεία.. Μια συνάδελφος έφυγε για 2 χρονιές εκτός Αττικής, και τώρα επέστρεψε γιατί παντρεύτηκε, οπότε δυσκολεύεται να ξαναβρεί δουλειά εδώ. Εγώ βασικά γεννήθηκα και μεγάλωσα στον 'Αγ. Νικόλαο Κρήτης, αλλά ζω Αθήνα από το 2005 που ήρθα για σπουδές!

Χαίρομαι για σένα που αν και πηγαίνεις σε άλλη πόλη, δε χρειάστηκε να μετακομίσεις κιόλας! Είναι δύσκολη η μετακίνηση κάθε μέρα, αλλά ευτυχώς κάθε βράδυ γυρνάς στην οικογένειά σου! Εύχομαι να βρεθείς την επόμενη χρονιά στην πόλη σου <3 :-D και να έχεις και μωράκι, που θα βολεύει ακόμη πιο πολύ να είσαι κοντά, χεχεχεχε, μην ξεχνιόμαστε.

@Antila μου, Κρητικοπουλα!!!  κοιτα συμπτωση....καταγωμαι και μεγαλωσα και εγώ στον Αγιο Νικόλαο κρητης !! εμενα εκει μεχρι και το ετος 2010 μετα μετακομισα για 2 χρονια Ηράκλειο. :-D:-D:-D

κοριτσια σημερα 27.11 ειχα εντονους πονους ωορρηξιας και πολλα υγρα. ειχα επαφη μεχρι και 26 του μηνα και μαλλον πως θα εχω και σημερα.  τωρα που ποναω αυτην την στιγμη βγαινει το αυγο ή θα κατεβει αυτες τις μερες?? τα χω παιξει!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Καλησπέρα!! Εγώ μπαλόνι έγινα. 14+2 σήμερα! Κατ ταλλα μια χαρα. Δεν νιωθω τίποτα. Ξεκίνησα και γυμναστηριο την προηγούμενη εβδομαδα, δουλειά κανονικά, μεταπτυχιακό και η ζωή συνεχίζεται! Πες τι έγινε στην αυχενικη!

Καλημερα!! Καλα κανεις και συνεχιζεις τις δραστηριοτητες σου!

πρίν από 33 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα!! Καλα κανεις και συνεχιζεις τις δραστηριοτητες σου!

Ναι αφου μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω!! Ειχα παθει καταθληψη 3 μηνες που δεν εκανα τιποτα. Για το μεταπτυχιακο εντομεταξυ ζητησα αναστολη σπουδων. Δεν μπορω πιεζομαι παρα πολυ και δουλευω και πολλες ωρες!

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

έφτασα 23+4!!!εγω μεχρι 16η ημουν πλακα...καλα ακου γελιο με το στηθος...εγω φοραω 75b κ εχω φτασει σε σημειο να πηγαινω να παρω σουτιεν κ ενα σχεδιο που μου αρεσε να μου λενε δεν βγαινει σε μεγαλυτερο νουμερο!!!οτι θα το ακουγα κ αυτο δε το περιμενα...δεν ειχα εικονα του ποσο εχει μεγαλωσει το στηθος μου,το καταλαβα οταν πηγα να παρω σουτιεν κ χρειαστηκα 2 νουμερα μεγαλυτερο...!απο αναγουλες πως πας?

Χαχα έτσι ήμουν στο 1ο παιδί. Κι εγώ 75b είμαι και είχα γίνει αγελάδα.  Ανέβηκα 3 νούμερα και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν μπορούσα να το βλέπω.. Τωρα έχει πρηστεί λιγο. Έχει γεμίσει κιόλας στρογγυλό στρογγυλό και το χαίρομαι αχαχα

Από συμπτώματα  @linaa  έχω πολύ λίγα.  Από το Σάββατο συνέβη το θαύμα!! Λίγες αναγούλες από το απόγευμα και μετά!

14 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Γεια σου κοριτσι μου!! προσωπικα ειμαι πολυ καλα! καναμε τα πρωτα ψωνια του Μπεμπη..πηραμε κουνια και σεντονακια και τα πρωτα φορμακια..επωφεληθηκαμε απο την black friday τελικα..

20 εμετους ομως;;;πως αντεχεις; ποσο κουραγιο πρεπει να εχεις βρε κοριτσι μου!! ομως αισθητη αλλαγη για να πας στα jumbo φανταζομαι.Ποσο εισαι τωρα;

20 εμετούς έκανα μόνο την Παρασκευή! Μια μέρα μετά έγινα άλλος άνθρωπος.  Σαν να έφτασε στο peak την Παρασκευή και να τελείωσε.  Τωρα μόνο λίγες αναγούλες από το απόγευμα!! 

Με γειά  τα πραγματάκια του μπέμπη!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, KalStyl είπε:

@Antila μου, Κρητικοπουλα!!!  κοιτα συμπτωση....καταγωμαι και μεγαλωσα και εγώ στον Αγιο Νικόλαο κρητης !! εμενα εκει μεχρι και το ετος 2010 μετα μετακομισα για 2 χρονια Ηράκλειο. :-D:-D:-D

κοριτσια σημερα 27.11 ειχα εντονους πονους ωορρηξιας και πολλα υγρα. ειχα επαφη μεχρι και 26 του μηνα και μαλλον πως θα εχω και σημερα.  τωρα που ποναω αυτην την στιγμη βγαινει το αυγο ή θα κατεβει αυτες τις μερες?? τα χω παιξει!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες! Διαβάζω στα γρήγορα τα νέα σας!

Συνέχισε τις επαφές.θα σπάσει αυτες τις μέρες ή απο στιγμή σε στιγμή! Κ εγώ πονάω πολύ κ είδαμε στον υπέρηχο οτι κοντεύει! Βράδυ κ πρωι μου ειπε επαφές ο γιατρός χθες κ θα πάω πάλι σήμερα για υπέρηχο. Θα σου πω το βράδυ!

• Μου αρέσει 4

Τα νέα μου τώρα!

Το μωρό ειμαι μια χαρά! Όλα φυσιολογικά! Εγώ δεν ξέρω αν είμαι .. 

Μου βρήκε πολλές έκτακτες συστολές  (κάτι σαν αρρυθμία) η αληθεια είναι ότι εδώ και ένα μήνα νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει πολύ έντονα.  Σαν να θέλει να βγει  από το στήθος μου... υπέθεσα ότι είναι από την εγκυμοσύνη.  Ξέρω ότι οι αρρυθμίες είναι σύμπτωμα! Απλά τρόμαξα γιατί ήμουν μια ώρα μέσα στην εξέταση και έκανα συνέχεια έκτακτες... πρόβλημα με την καρδιά μου δεν είχα. Και επειδή έχω κάνει πρωταθλητισμό, στίβο  (δρομέας) έκανα κάθε χρόνο υπέρηχο και τριπλεξ... μετά από το χθεσινό εννοείται πως συνέχεια νιώθω τις έκτακτες και είναι ενοχλητικό.  Μου έχει γίνει εμμονή  τώρα...

Αν ξέρει κάποια κάτι με αυτό ας μου πει! Λιγο που το έψαξα στο internet  πολλές υπέφεραν στην εγκυμοσύνη τους από αυτο.

Επίσης περιμένω αγοράκι!!!!!!! Και είμαι πολύ χαρούμενη! Μια κόρη και ένα γιό ευλογία!!!

• Μου αρέσει 7

yplDp3.png

Just now, andrianni είπε:

Καλημέρα σε όλες! Διαβάζω στα γρήγορα τα νέα σας!

Συνέχισε τις επαφές.θα σπάσει αυτες τις μέρες ή απο στιγμή σε στιγμή! Κ εγώ πονάω πολύ κ είδαμε στον υπέρηχο οτι κοντεύει! Βράδυ κ πρωι μου ειπε επαφές ο γιατρός χθες κ θα πάω πάλι σήμερα για υπέρηχο. Θα σου πω το βράδυ!

Καλημέρα!Εγώ κορίτσια νομίζω πως έκανα ωορρηξία! Νωρίτερα!Θα δείξει! Είχα και πολύ όρεξη για σεξ!Και πονακια και υγρά! Τώρα έχω ένα φούσκωμα μόνο!Θα συνεχίσουμε βέβαια επαφουλες!Δεν είχα όμως αυτά τα υγρά αυγού που λένε!

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τα νέα μου τώρα!

Μου βρήκε πολλές έκτακτες συστολές  (κάτι σαν αρρυθμία) η αληθεια είναι ότι εδώ και ένα μήνα νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει πολύ έντονα.  Σαν να θέλει να βγει  από το στήθος μου... υπέθεσα ότι είναι από την εγκυμοσύνη.  Ξέρω ότι οι αρρυθμίες είναι σύμπτωμα! Απλά τρόμαξα γιατί ήμουν μια ώρα μέσα στην εξέταση και έκανα συνέχεια έκτακτες... πρόβλημα με την καρδιά μου δεν είχα. Και επειδή έχω κάνει πρωταθλητισμό, στίβο  (δρομέας) έκανα κάθε χρόνο υπέρηχο και τριπλεξ... μετά από το χθεσινό εννοείται πως συνέχεια νιώθω τις έκτακτες και είναι ενοχλητικό.  Μου έχει γίνει εμμονή  τώρα...

Αν ξέρει κάποια κάτι με αυτό ας μου πει! Λιγο που το έψαξα στο internet  πολλές υπέφεραν στην εγκυμοσύνη τους από αυτο.

Επίσης περιμένω αγοράκι!!!!!!! Και είμαι πολύ χαρούμενη! Μια κόρη και ένα γιό ευλογία!!!

Τι τελεια νέα!!!! Γιός άρα σύλληψη τη μέρα της ωορρηξίας;

Τι σου είπε να κάνεις για την καρδιά;δεν είναι από την εγκυμοσύνη;

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τι τελεια νέα!!!! Γιός άρα σύλληψη τη μέρα της ωορρηξίας;

Τι σου είπε να κάνεις για την καρδιά;δεν είναι από την εγκυμοσύνη;

Μου είπε να μην αγχώνομαι δε νομίζει να είναι κάτι.  Συμβαίνει στην εγκυμοσύνη απλά να το παρσκολουθω. Έχω θείο καρδιολογο και θα πάω για εξετάσεις...

Στον υπέρηχο βγαίνει 2 μέρες μεγαλύτερος από την ημερομηνία με βάσει την τερ.  Άρα ναι οι γιοί είναι την ημέρα της ωορρηξίας  (δεν είναι για πολλά πολλά το αρσενικό  σπερματοζωάριο!!!)

• Χαχα 1

yplDp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τα νέα μου τώρα!

Χαιρομαι που ειναι ολα καλα με το μωρακι! Καλως να ορισει ο γιος!! :)

Κι εγω το εχω αυτο ρε συ εδω και καμια εβδομαδα, σαν ξαφνικες ταχυπαλμιες με ακυρο ρυθμο, που μετα συνερχονται. Χωρις να κανω απαραιτητα καποια δραστηριοτητα. Σαν να "ξεφευγει" λιγο ο παλμος, και το αισθανομαι κι εγω σαν αρρυθμια αλλα δεν εχω ελεγξει τους παλμους ή την πιεση μου καθολου γιατι αγχωνομαι, χαχα. Εσενα σου το ελεγξε ο γιατρος τυχαία ή επειδη του το ανεφερες; Θα του το πω κι εγω οταν παω την αλλη Πεμπτη. Φανταζομαι οτι ειναι τυπικο συμπτωμα, αφου διαβασες οτι το εχουν κι αλλες!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...