Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Κοριτσιαααα θα τον βαλω να τι παρει στο αυτοκίνητο ! Χαχααχαχ πλακα κανω! Δεν ξερω τι να κανωωω....

Οσες φορες εχω παει για να κανω εξετάσεις δεν εχω δει καποιο χωρο στον οποιο γίνετε η ληψη... 

Ελα ρε απο το σπιτι απλα πρεπει να φυγεις σφαίρα αμα εισαι 45 λεπτα αποσταση για να εισαι εκει σε λιγότερο απο 1 ωρα!

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Κι εμάς πάντως σε 20 λεπτά το πολύ μας είχαν πει. Και επειδή θα ήμασταν οριακά να προλάβουμε, η λήψη του δείγματος έγινε εκεί. 

Δεν ξερω εμενα αποτι φάνηκε μια χαρα ηταν το δείγμα δεν αλλοιώθηκε λογο ωρας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ελα ρε απο το σπιτι απλα πρεπει να φυγεις σφαίρα αμα εισαι 45 λεπτα αποσταση για να εισαι εκει σε λιγότερο απο 1 ωρα!

Θα ρωτησω ξανα στο μικροβιολογικο αν μπορει να το κανει εκει.. Και βλεπουμε!

jgJqp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κορίτσι μου χωρίς παρεξήγηση. Αυτός ο μικροβιολόγος δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι πολύ. Είδες τι πέρασες εξαιτίας του με το λάθος που σου είπε ότι έκανε; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Μάντη είπε:

Θα ρωτησω ξανα στο μικροβιολογικο αν μπορει να το κανει εκει.. Και βλεπουμε!

Καλα ναι αλλα εκτος απο αυτο ρώτησε τον για να λυσουμε και την απόρροια σε ποση ωρα πρεπει να πας εκει το δείγμα

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι μου χωρίς παρεξήγηση. Αυτός ο μικροβιολόγος δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι πολύ. Είδες τι πέρασες εξαιτίας του με το λάθος που σου είπε ότι έκανε; 

Ναι λαθος εκανε αλλα θελεις να πεις πως επειδή το πηγα στη 1 Ώρα εβγαλε λαθος αποτελέσματα στην κινητικότητα και στον αριθμό!???

Δηλαδη αν οντως θα αλλιονωταν το αποτελεσμα εμενα θα έβγαινε χαλια πραγμα το οποιο δεν έγινε! 

@Μάντη κ εμεις που εχουμε κανει 4 σε 20λεπτα μας ειπαν

@alina80 δε πειραζει βρε κοριτσι..ευχομαι να ειναι χριστουγεννιατικο δωρο!

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κοριτσάρες και καλή εβδομάδα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα! Σε ένα πέρασμα μόνο γγρήγορο, έπεσα πάνω σε μια γλυκούλα κοιλίτσα για "ζουμπηγμα" και ήταν της @elenakii22. Φτου φτου κοριτσι μου!! Ποσο εισαι τωρα;; @Ani ani  @Vana87@anemoni1989 μου γλυκιά και οι υπόλοιπες γκαστρουλες τι κανετε;;

Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει κοιλιά είνα πλάκα, ας το απολαύσω λιιιγο ακόμα, πριν γίνω, μπαλόνι. Αχαχα!  το στήθος μου δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Είναι μεν πρησμένο αλλά όχι τούμπανο όπως στην 1η. Πονάει όμως συνέχεια. 

Σήμερα ειμαι 12+5 και θα πάω για αυχενικη.  Έχω πάρα πολύ αγωνία να είναι όλα καλα..

Όσο για τα συμπτώματα από το Σάββατο έχω καλυτερεύσει αισθητά. Παρασκευή έφτασα στην κορύφωση των συμπτωμάτων με 20 εμετούς  λιποθυμία και κλάμα  και από το Σάββατο είμαι καλύτερα.  Πήγαμε μέχρι και τζάμπο για να αγοράσουμε νέα στοδιλια για το δέντρο μας. Αυτά τα δικά μου!! 

Έχουμε καμία εγκυο;;;;;

έφτασα 23+4!!!εγω μεχρι 16η ημουν πλακα...καλα ακου γελιο με το στηθος...εγω φοραω 75b κ εχω φτασει σε σημειο να πηγαινω να παρω σουτιεν κ ενα σχεδιο που μου αρεσε να μου λενε δεν βγαινει σε μεγαλυτερο νουμερο!!!οτι θα το ακουγα κ αυτο δε το περιμενα...δεν ειχα εικονα του ποσο εχει μεγαλωσει το στηθος μου,το καταλαβα οταν πηγα να παρω σουτιεν κ χρειαστηκα 2 νουμερα μεγαλυτερο...!απο αναγουλες πως πας?

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλα ναι αλλα εκτος απο αυτο ρώτησε τον για να λυσουμε και την απόρροια σε ποση ωρα πρεπει να πας εκει το δείγμα

Ναι λαθος εκανε αλλα θελεις να πεις πως επειδή το πηγα στη 1 Ώρα εβγαλε λαθος αποτελέσματα στην κινητικότητα και στον αριθμό!???

Δηλαδη αν οντως θα αλλιονωταν το αποτελεσμα εμενα θα έβγαινε χαλια πραγμα το οποιο δεν έγινε! 

Ρώτησα και μου ειπαν το πολυ σε μια ωρα αλλα οτι οσο ποιο γρηγορα το παω τοσο ποιο καλα... Αρα εχει σημασια... 

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@Μάντη κ εμεις που εχουμε κανει 4 σε 20λεπτα μας ειπαν

@alina80 δε πειραζει βρε κοριτσι..ευχομαι να ειναι χριστουγεννιατικο δωρο!

έφτασα 23+4!!!εγω μεχρι 16η ημουν πλακα...καλα ακου γελιο με το στηθος...εγω φοραω 75b κ εχω φτασει σε σημειο να πηγαινω να παρω σουτιεν κ ενα σχεδιο που μου αρεσε να μου λενε δεν βγαινει σε μεγαλυτερο νουμερο!!!οτι θα το ακουγα κ αυτο δε το περιμενα...δεν ειχα εικονα του ποσο εχει μεγαλωσει το στηθος μου,το καταλαβα οταν πηγα να παρω σουτιεν κ χρειαστηκα 2 νουμερα μεγαλυτερο...!απο αναγουλες πως πας?

4;;;; γτ αν επιτρέπετε τοσα;;;

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Ρώτησα και μου ειπαν το πολυ σε μια ωρα αλλα οτι οσο ποιο γρηγορα το παω τοσο ποιο καλα... Αρα εχει σημασια... 

Ε τότε οτι σου ειπε ο μικροβιολόγος!!

Ε ένταξη σιγουρα οσο ποιο γρηγορα τοσο το καλύτερο αλλα αν εχεις 45 λεπτα τι να κανεις να πας με ελικόπτερο???

Τεσπα οτι νομιζεις!!!

Και εγω πηγα και πιο νορις απο μια ωρα αλλα περιμενα στη σειρα μου κ περασε η ωρα! Τι να κανω να παω πρωτη να πλακωθω με τον κοσμο για να το δωσω χαχαχαχα!

Για εμενα μην αγχώνεσαι τοσο χειροτερα θα βγουν τα αποτελεσματα αν αγχωθεί παρα αν αργήσεις ενα 20 λεπτο για εμενα ποιο πιθανο ειναι να επηρεαστεί το αποτέλεσμα απο το να αγχωθει ο σύζυγος!

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ε ένταξη σιγουρα οσο ποιο γρηγορα τοσο το καλύτερο αλλα αν εχεις 45 λεπτα τι να κανεις να πας με ελικόπτερο???

Τεσπα οτι νομιζεις!!!

Χαχαχα καλη ιδεα να παρω ενα ελικοπτερο! Μαλλον θα κανονισω να παμε να μείνουμε σε ξενοδοχείο!

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Χαχαχα καλη ιδεα να παρω ενα ελικοπτερο! Μαλλον θα κανονισω να παμε να μείνουμε σε ξενοδοχείο!

Αχαχαχαα τι να σου πω καλο σαν εκδρομουλα δες το χαχαχα! Παντος οπου εψαξα στο ίντερνετ λεει οχι περισσοτερο απο 1 ωρα! Η αποφαση δικη σου και να μην αγχωθεί γιατι εκει θα επηρεαστεί το αποτέλεσμα!!!

Ποτε λετε να το κάνετε!?

πρίν από 28 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εννοώ ότι η πληροφορία που σου έδωσε ότι μπορείς να το πας σε μια ώρα δεν είναι αξιόπιστη γιατί ο ίδιος δεν είναι αξιόπιστος. 

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τεσπα οτι νομιζεις!!!

Και εγω πηγα και πιο νορις απο μια ωρα αλλα περιμενα στη σειρα μου κ περασε η ωρα! Τι να κανω να παω πρωτη να πλακωθω με τον κοσμο για να το δωσω χαχαχαχα!

Για εμενα μην αγχώνεσαι τοσο χειροτερα θα βγουν τα αποτελεσματα αν αγχωθεί παρα αν αργήσεις ενα 20 λεπτο για εμενα ποιο πιθανο ειναι να επηρεαστεί το αποτέλεσμα απο το να αγχωθει ο σύζυγος!

Κορίτσι όμως πρέπει όντως να πας πρώτη. Εμένα μου είχαν πει ότι αν το πάμε θα πρέπει αμέσως να πούμε ότι πρόκειται για ευαίσθητο υλικό, όχι να περιμένουμε στη σειρά. Είναι προφανές ότι και το λεπτό μετράει. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Εννοώ ότι η πληροφορία που σου έδωσε ότι μπορείς να το πας σε μια ώρα δεν είναι αξιόπιστη γιατί ο ίδιος δεν είναι αξιόπιστος. 

Ναι ετσι οπως το θετεις φυσικα και μπορει.. αλλα ξανα λεω αν ηταν ετσι και εγω που πηγα  2 φορες στη μια ωρα θα έπρεπε να ειναι χαλια το αποτελεσμα οπως λεει κ η Λίνα θα ειχε αλλοιωθεί στη μια ωρα και οπως φένεται το αποτέλεσμα ηταν καλο οπως κ η κινητικότητα! Αυτη ειναι η γνωμη η δικη μου ε προς Θεου! Κ τις μαντης το ιδιο της ειπε κ ο δικος της μικροβιολόγος! 

πρίν από 18 λεπτά , Μάντη είπε:

γτ εκανε θεραπεια κ βλεπαμε πως πηγαινε!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχαχαχαα τι να σου πω καλο σαν εκδρομουλα δες το χαχαχα! Παντος οπου εψαξα στο ίντερνετ λεει οχι περισσοτερο απο 1 ωρα! Η αποφαση δικη σου και να μην αγχωθεί γιατι εκει θα επηρεαστεί το αποτέλεσμα!!!

Ποτε λετε να το κάνετε!?

Την αλλη εβδομάδα που εχει αδεια ο αντρουλης μου! Τετάρτη!

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

γτ εκανε θεραπεια κ βλεπαμε πως πηγαινε!

Συγγνωμη για την ερώτηση αλλα τι ειχε;;; 

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Την αλλη εβδομάδα που εχει αδεια ο αντρουλης μου! Τετάρτη!

Συγγνωμη για την ερώτηση αλλα τι ειχε;;; 

Αντε καλα αποτελέσματα να έχετε!!! Όποτε απο βδομαδα και τα αποτελέσματα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...