Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

2. maria dimitris 23/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

4. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

5. stalitsa82 30/4/2017!!!

6. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

7. Vila 16/5/2017!!!

8. giota@ 17/5/2017!!!

9. λουπιτα 23/5/2017!!!

10. Kalfeli 25/5/2017!!!

11. aggeliki_l 29/5/2017!!!

12. caramel_83  1/6/2017!!!

13. KarMar84 10-11/6/2017!!!

14. elenaki22 11/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!!! εγω και χθες και σημερα εχω αυτα τα υγρα οποτε υποθετω ειμαι στις γονιμες , χθες δεν ηρθα σε επαφη, αποψε ομως πιστευω πως ναι, ειχαμε προχθες επαφη οποτε μια χαρα, ας δοκιμασουμε και βλεπουμε αν και μεχρι να παω ενδοκρινολογο δεν μου δινω πιθανοτητες αλλα ειπαμε ποτε δνε ξερεις, ο γυναικολογος μου την τελευταια φορα που πηγα αν θυμαστε μου ζητησε χοριακη για σιγουρια και μου ειχε πει οτι ποτε δεν ξερεις εδω η αλλη εμεινε εγκυος με σπιραλ, οποτε....ολα ειναι πιθανα κοριτσια μου, δε το βαζουμε κατω^_^

@Μαρθα Κ μακαρι κοπελα μου τι να πω... θα δειξει ;) εσυ τι κανεις? 8/5 περιμενες εχουμε κανενα θετικο??

@λουπιτα γιατι δεν περιμενεις να το κανεις την ημερα που την περιμενεις καλυτερα? εχει καποιο συμπτωματακι περιεργο?

@Ani ani τι εγινε τελικα κοριτσι μου? εκανες το τεστακι? πες μας ναι και οτι βγηκε θετικο :D 

@aggeliki_l κοπελα μου σε αλλαξα...γιατι ειστε νοσοκομειο??

@giota@ κανω την προσπαθεια και οτι γινει, εχω και σημερα ενοχλησουλες και με βαση της εφαρμογης στο κινητο μου μου δινει οτι ειμαι στις γονιμες μερες μου ;) εσυ αυτο με το καραβι σαν να ακουγεται ωραιο :D 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

6. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

7. Vila 16/5/2017!!!

8. giota@ 17/5/2017!!!

9. λουπιτα 23/5/2017!!!

10. Kalfeli 25/5/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!!! εγω και χθες και σημερα εχω αυτα τα υγρα οποτε υποθετω ειμαι στις γονιμες , χθες δεν ηρθα σε επαφη, αποψε ομως πιστευω πως ναι, ειχαμε προχθες επαφη οποτε μια χαρα, ας δοκιμασουμε και βλεπουμε αν και μεχρι να παω ενδοκρινολογο δεν μου δινω πιθανοτητες αλλα ειπαμε ποτε δνε ξερεις, ο γυναικολογος μου την τελευταια φορα που πηγα αν θυμαστε μου ζητησε χοριακη για σιγουρια και μου ειχε πει οτι ποτε δεν ξερεις εδω η αλλη εμεινε εγκυος με σπιραλ, οποτε....ολα ειναι πιθανα κοριτσια μου, δε το βαζουμε κατω^_^

@Μαρθα Κ μακαρι κοπελα μου τι να πω... θα δειξει ;) εσυ τι κανεις?

@λουπιτα γιατι δεν περιμενεις να το κανεις την ημερα που την περιμενεις καλυτερα? εχει καποιο συμπτωματακι περιεργο?

@Ani ani τι εγινε τελικα κοριτσι μου? εκανες το τεστακι? πες μας ναι και οτι βγηκε θετικο :D 

@giota@ κανω την προσπαθεια και οτι γινει, εχω και σημερα ενοχλησουλες και με βαση της εφαρμογης στο κινητο μου μου δινει οτι ειμαι στις γονιμες μερες μου ;) εσυ αυτο με το καραβι σαν να ακουγεται ωραιο :D 

Έκανε εγχείρηση η πεθερά μου...καρκίνος στο στομάχι...άσε μεγάλη πίκρα φάγαμε και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει....

Just now, aggeliki_l είπε:

Έκανε εγχείρηση η πεθερά μου...καρκίνος στο στομάχι...άσε μεγάλη πίκρα φάγαμε και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει....

ωωω ρε συ η γυναικα, ευχομαι ολα να πανε καλα βρε κοριτσι μου:-(

πρίν από 5 λεπτά , aggeliki_l είπε:

Πολλά περαστικά και γρήγορα σιδερένια η γυναίκα...... εύχομαι να πάνε όλα καλά....... υπομονή κοριτσάκι!!!!!!! Ο θεός είναι μεγάλος............. να βοηθήσει είναι περαστικά τουλάχιστον.........:oops:

@Μαρθα Κ κορίτσι τι γίνεται καλέ με εσένα;;;;;;;; Που είσαι εσύ;;;;;;;;:-(:-(

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

6. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

7. Vila 16/5/2017!!!

8. giota@ 17/5/2017!!!

9. λουπιτα 23/5/2017!!!

10. Kalfeli 25/5/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

@Μαρθα Κ μακαρι κοπελα μου τι να πω... θα δειξει ;) εσυ τι κανεις? 8/5 περιμενες εχουμε κανενα θετικο??

Καλημερα κοριτσια μου..σημερα θα το κανω μολις σχολασω απο τη δουλεια...Φοβαμαι κ μην βγει αρνητικο..ομως δε πειραζει θα το ρισκαρω και θα σας πω αμεσως στις 17:00 θα εχετε απαντηση @caramel_83 Τωρα που βρηκα λιγο χρονο θα διαβασω και τα δικα σας νέα αναλυτικα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσια μου..σημερα θα το κανω μολις σχολασω απο τη δουλεια...Φοβαμαι κ μην βγει αρνητικο..ομως δε πειραζει θα το ρισκαρω και θα σας πω αμεσως στις 17:00 θα εχετε απαντηση @caramel_83 Τωρα που βρηκα λιγο χρονο θα διαβασω και τα δικα σας νέα αναλυτικα.

γλυκια μου πρωτον σκεφτομαστε θετικα και δευτερον και αρνητικο να βγει δεν το βαζουμε κατω, το βλεπουμε σαν μια νεα αρχη πιο δυνατη χωρις αγχος και θα ερθει το μωρακι σε ολες μας ;)

@Alekagala που χαθηκες τρελιαρικο κοριτσι εσυ?πες μας πως πας?ξεκινησες δουλεια?

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Τι υπέροχα νέα!!! Με το καλό :-):-):-)

Ενταξει αυτα και αν ειναι υπεροχα νέα! Εμεινα με το στομα ανοιχτο μολις το διαβασα! Μακαρι Χ2

2 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Τι υπέροχα νέα!!! Με το καλό :-):-):-)

@caramel_83 ναι ξεκίνησα δουλεια αλλα το πρωινά ησυχασμο δεν έχει ο πωπουδακος μου.... Αν σου πω τι εκανα σημερα θα με σκυλοβρισεις.... Αλλα αξιζε για θα ξεκινήσω να περνώ ρουχα για ρούχα για το μωρο και πρεπει να πλένω και να τακτοποιώ..... Μετακινησα ντουλάπα μονοφυλη γεμάτη εργαλεία του συζύγου στο δωματιο των παιδιων ώστε εκει να ειναι μονο του γιωργακη τα ρουχαλακια.... Μεχρι να τα τακτοποιήσω ολα δεν πρόλαβα να καθαρισω αρα αυριο φουλ καθάρισμα και με ντετολ!!!! 

Σας διαβαζω ολες σας να το ξερετε!!! Απλως περιμενω τα επόμενα χαρμόσυνα νεα για να πετάξω και εγω απο τη χαρα μου.....

Οσο για τα κιλα της εγκυμοσύνης σε μια βδομαδα μπαινω στο 5ο και ειμαι +2κιλα....  Αφου να φανταστείτε στη δουλεια δεν τους το είπα γιατι δε φαινεται ακομη! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

γλυκια μου πρωτον σκεφτομαστε θετικα και δευτερον και αρνητικο να βγει δεν το βαζουμε κατω, το βλεπουμε σαν μια νεα αρχη πιο δυνατη χωρις αγχος και θα ερθει το μωρακι σε ολες μας ;)

@Alekagala που χαθηκες τρελιαρικο κοριτσι εσυ?πες μας πως πας?ξεκινησες δουλεια?

:mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

@Ani ani περιμενουμε με αγωνια! ευχομαι ενα μεγαλο +

@Alekagala θα μας τρελανεις καλε! ολοκληρη ντουλαπα??χαχχαχα

@caramel_83 παμε δυναμικά! μακαρι να ειναι αυτες οι τυχερές σου μερες!

@Ζαχαρωτο με το καλο το μωρακι σου!

@Μαρθα Κ τι γινεται με σενα αγαπη?? ποτε θα κανεις τεστακι???

@λουπιτα μου περιμενουμε με αγωνια νεα και απο σενα!!

@dimitroula30 με το καλο κοπελα μου! περιμενουμε νεα απο το γιατρο!

@aggeliki_l ευχομαι περαστικα!

@Angie trg εσυ πως εισαι κοριτσι?

@elenakii22 ξεκίνησες υπερηχους? θα κανεις συγχρόνως και  τεστακια η οχι?

Μεγαλωσε πολυ το παρεακι και δε σας προλαβαινω!!! Συγνωμη αν ξεχναω καποια κοριτσια!

Εγω φιλες μου περιμενω να ΜΗΝ αδιαθετησω αυριο η μεθαυριο..  Δεν κρατήθηκα δυστυχώς και εκανα ενα τεστ το σαββατο αλλα ηταν αρνητικο. Τωρα λεω να κρατηθω και αν δεν αδιαθετησω να κανω παλι την πεμπτη που θα μετραω μια 1-2 μερες καθηστερηση.. αχ στειλτε λιγη θετικη ενεργεια γιατι 43 μερα του κυκλου σημερα και εχω κουραστει παρα πολυ με αυτους τους τεράστιους κυκλους! 

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

@Vila μακάρι να μην εμφανιστεί!!!!! Ίσως ήταν νωρίς για τεστ.. Καλή επιτυχία :-):-):-):-)

@Alekagala χαρά στο κουράγιο σου!!! Να σου πω την αλήθεια ούτε κι εγώ θα το έλεγα αν ήμουν στη θέση σου, εκτός αν υπάρξει ανάγκη... Πιο πολύ θα φοβόμουν για το μάτι, είμαι πάάάάρα πολύ προληπτική σε αυτό το θέμα...

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

6. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

7. Vila 16/5/2017!!!

8. giota@ 17/5/2017!!!

9. λουπιτα 23/5/2017!!!

10. Kalfeli 25/5/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Πηγαινοντας σπιτι λοιπον κ με το τεστ στη τσαντα λεω τσαμπα το πηρα εχει ερθει η περιοδοςσ σιγουρα κ θα εχω λερωθει κιολας...τελικα..δεν ηρθε ακομα κ το τεστ ειναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ.

@Ani ani μπορεί να είναι και λάθος μην απογοητεύεσαι!!! Περίμενε κανα 2 μέρες και πήγαινε για χοριακή.. Ίσως έγινε καθυστερημένη σύλληψη και να μην ανιχνεύεται ακόμα η ορμόνη

@Vilaμου σε ευχαριστώ πολυ..

@Ani ani θα το ξανά γράψω. Εγώ με αρνητικό τεστ τώρα είμαι 8 μηνών έγκυος.έτρεχα στην δουλειά Κάθε λίγο και λιγάκι στην τουαλέτα.πίστευα ότι μου ήρθαν και έχω γίνει και χάλια.

Μέχρι να την δεις Μην χάνεις τις ελπίδες σου. Και πήγαινε Όταν θα νιώθεις έτοιμη για χοριακη

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...