Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

να κανεις ενα τεστακι για αρχη. ο κυκλος σου ειναι εντελως σταθερος η παιζει δυο τρεις μερες που κ που???  ειναι πολυ πιθανο να τα καταφερες. 

απο την στιγμη που θα κανεις το σπερμοδιαγραμμα πρεπει να το πας στο μικροβιολογικο το πολυ σε ενα 10λεπτο κ φυσικα να μην το δει καθολου ηλιος. εννοειτς οτι πρωτα κλεινεις ραντεβου με το μικροβιολογικο. ο αντρας σου πρεπει να απεχει απτο σεξ 3 μς 5 μερες καλητερα εκει γυρω στην 4 μερα να το πατε κ φυσικα να μην εχει πιει καθολου αλκοολ εκεινες τις μερες

@linaa μου ο κύκλος μου είναι μεγάλος αλλά σταθερός τους τελευταίους 9 μήνες που παρακολουθούσα με τεστ ωορρηξίας. Θετικό τέστ είχα 19-20 μέρα του κύκλου και αδιαθετουσα πάντα 15 μέρες μετά. Αυτό το μήνα όμως δεν έκανα τεστ οπότε δεν ξέρω.. απλά πιο πολύ τρόμαξα παρά πήγε το μυαλό μου σε εγκυμοσύνη. Είναι πολύ σκούρο καφέ και σήμερα νομίζω μειώθηκε λίγο. Αν κάνω τέστ θα δείξει άραγε ή πρέπει να περιμένω μέχρι την ημέρα που υπολόγιζα ότι θα αδιαθετησω? Φοβάμαι μήπως είναι κάτι κακό..

@Μάντη εμείς όταν κάναμε σπερμοδιαγραμμα ο άντρας μου ντρεπόταν και το ανέλαβα όλο εγώ! Λοιπόν αποχή 3-5 μέρες, καλό πλύσιμο χέρια και γεν.οργανα με μπεταντιν σκραμπ, ο γιατρός μου είχε πει πως είναι καλό να βάλω κι εγώ ένα χεράκι στη λήψη.. και λήψη πρωί όταν ξυπνήσει. Προσέχεις παρά πολύ να μη φύγει σταγόνα έξω από το ποτηράκι.. ειδικά η πρώτη σταγόνα μας είχε πει είναι πολύ σημαντική. Πήρα το ποτηράκι και έτρεξα να το πάω. Ευτυχώς το μικροβιολογικό είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου. επίσης κλείνεις ραντεβού για να είναι εκεί ο γιατρός να το εξετάσει κατευθείαν. Εγώ ζήτησα πλήρη έλεγχο όπως μου είχαν πει τα κορίτσια εδώ.

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα κοριτσάρες και καλή εβδομάδα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα! Σε ένα πέρασμα μόνο γγρήγορο, έπεσα πάνω σε μια γλυκούλα κοιλίτσα για "ζουμπηγμα" και ήταν της @elenakii22. Φτου φτου κοριτσι μου!! Ποσο εισαι τωρα;; @Ani ani  @Vana87@anemoni1989 μου γλυκιά και οι υπόλοιπες γκαστρουλες τι κανετε;;

Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει κοιλιά είνα πλάκα, ας το απολαύσω λιιιγο ακόμα, πριν γίνω, μπαλόνι. Αχαχα!  το στήθος μου δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Είναι μεν πρησμένο αλλά όχι τούμπανο όπως στην 1η. Πονάει όμως συνέχεια. 

Σήμερα ειμαι 12+5 και θα πάω για αυχενικη.  Έχω πάρα πολύ αγωνία να είναι όλα καλα..

Όσο για τα συμπτώματα από το Σάββατο έχω καλυτερεύσει αισθητά. Παρασκευή έφτασα στην κορύφωση των συμπτωμάτων με 20 εμετούς  λιποθυμία και κλάμα  και από το Σάββατο είμαι καλύτερα.  Πήγαμε μέχρι και τζάμπο για να αγοράσουμε νέα στοδιλια για το δέντρο μας. Αυτά τα δικά μου!! 

Έχουμε καμία εγκυο;;;;;

• Μου αρέσει 5

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

@Μάντη εμείς όταν κάναμε σπερμοδιαγραμμα ο άντρας μου ντρεπόταν και το ανέλαβα όλο εγώ! Λοιπόν αποχή 3-5 μέρες, καλό πλύσιμο χέρια και γεν.οργανα με μπεταντιν σκραμπ, ο γιατρός μου είχε πει πως είναι καλό να βάλω κι εγώ ένα χεράκι στη λήψη.. και λήψη πρωί όταν ξυπνήσει. Προσέχεις παρά πολύ να μη φύγει σταγόνα έξω από το ποτηράκι.. ειδικά η πρώτη σταγόνα μας είχε πει είναι πολύ σημαντική. Πήρα το ποτηράκι και έτρεξα να το πάω. Ευτυχώς το μικροβιολογικό είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου. επίσης κλείνεις ραντεβού για να είναι εκεί ο γιατρός να το εξετάσει κατευθείαν. Εγώ ζήτησα πλήρη έλεγχο όπως μου είχαν πει τα κορίτσια εδώ.

Και εγω θα πω να κανουν και καλλιέργεια. .. Αλλα δεν ξερω τι να κανω με τη ληψη....

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

οχι σε καμια περιπτωση 1 ωρα θα βγουν τα αποτελεσματα σου χαλια ολα ακινητα  μην το ρισκαρεις κανονικα 10-15 λεπτα ειναι αφου φαντασου το σπερμα το μετρανε με τις ωρες δηλαδη κινητηκοτητα σε 1 ωρα σε δυο ωρες τις πρωτες ωρες ειναι παντα πιο γρηγορο  αν το πας εσυ σε μια ωρα παει θα σου βγει μια κινητηκοτητα χαλια μπορει να εχει αλιωθει κιολας μεσα στο πλαστικο .. δεν εχεις μικροβιολογικο κοντα σου? αν οχι πρεπει να παει ο ιδιος εκει να το κανει εκει. μην το ρισκαρεις για κανενα λογο μια ωρα εδω εμενα η γιατρος μου το τονισε 100 φορες για την ωρα.

παιδια το σπερμα αλλιωνετε εδω στην αθηνα θελουν το πολυ 20λεπτο κ μαλιστα οι γιατροι προτιμουν να γινετε σε ειδικευμενα εργαστηρια κ οχι σε μικροβιολογικο απλο. στην επαρχια μπορει να το κανουν για να μην χανετε η πελατεια γιατι οι αποστασεις ειναι μεγαλες  τα αποτελεσματα ομως δεν ειναι ακριβειας. 

Δεν ξερω εγω και τις 2 φορες που πηγα στη 1 ωρα και καλα τα αποτέλεσματα και παρα πολυ καλη κινητικότητα ειχε!!! Με ρωτησε μικροβιολόγος τη ωρα συλλεχθείκε του ειπα 50 λεπτα και δεν.μου ειπε τιποτα και μια χαρα βγηκε

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Το κοντινότερο μικροβιολογικο που μπορω να εμπιστευτώ και κανει την εξετάσει ειναι 45 λεπτα απο το σπίτι μου! Αν παμε εκει νομιζω θα αγχωθεί δεν ξερω...

Η άποψη η δικη μου ειναι πως σε μια ωρα το αργότερο εισαι κομπλε!

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εγω θα πω να κανουν και καλλιέργεια. .. Αλλα δεν ξερω τι να κανω με τη ληψη....

Αν πάτε μαζί στο μικροβιολογικό για λήψη πιστεύεις ότι δε θα λειτουργήσει?

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Το κοντινότερο μικροβιολογικο που μπορω να εμπιστευτώ και κανει την εξετάσει ειναι 45 λεπτα απο το σπίτι μου! Αν παμε εκει νομιζω θα αγχωθεί δεν ξερω...

ειναι μακρια βρε κοριτσι τι να πω εκτος αν σταματησετε πουθενα στην διαδρομη το καταλαβαινω οτι θα ντρεπετε . εδω αθηνα παντως εμενα με ειχαν ρωτησει 100 φορες σε ποση ωρα θα ερθω εμενα ευτυχως ηταν 5 λεπτα αποσταση. αν δεις παντως σπερμοδιαγραμμα θα δεις οτι το μετρανε με τις ωρες αν εσυ χασεις μια ωρα μεχρι να το πας αντε κ κανενα 15 λεπτο μεχρι να το βαλουν για εξεταση εχεις χασει την πιο κινητικη ωρα του. ασε που θελει συγκεκριμενη θερμοκρασια το πλαστικο μεσα το αλλειωνει παρα πολυ κ δεν θελει κ φως.   

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Δεν ξερω εγω και τις 2 φορες που πηγα στη 1 ωρα και καλα τα αποτέλεσματα και παρα πολυ καλη κινητικότητα ειχε!!! Με ρωτησε μικροβιολόγος τη ωρα συλλεχθείκε του ειπα 50 λεπτα και δεν.μου ειπε τιποτα και μια χαρα βγηκε

Κοριτσιαααα θα τον βαλω να τι παρει στο αυτοκίνητο ! Χαχααχαχ πλακα κανω! Δεν ξερω τι να κανωωω....

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

Αν πάτε μαζί στο μικροβιολογικό για λήψη πιστεύεις ότι δε θα λειτουργήσει?

Οσες φορες εχω παει για να κανω εξετάσεις δεν εχω δει καποιο χωρο στον οποιο γίνετε η ληψη... 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Κοριτσιαααα θα τον βαλω να τι παρει στο αυτοκίνητο ! Χαχααχαχ πλακα κανω! Δεν ξερω τι να κανωωω....

καλε αν ειναι πουθενα απομερα σταματηστε σε κανενα δασακι!! εγω το λεω σοβαρα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

ειναι μακρια βρε κοριτσι τι να πω εκτος αν σταματησετε πουθενα στην διαδρομη το καταλαβαινω οτι θα ντρεπετε . εδω αθηνα παντως εμενα με ειχαν ρωτησει 100 φορες σε ποση ωρα θα ερθω εμενα ευτυχως ηταν 5 λεπτα αποσταση. αν δεις παντως σπερμοδιαγραμμα θα δεις οτι το μετρανε με τις ωρες αν εσυ χασεις μια ωρα μεχρι να το πας αντε κ κανενα 15 λεπτο μεχρι να το βαλουν για εξεταση εχεις χασει την πιο κινητικη ωρα του. ασε που θελει συγκεκριμενη θερμοκρασια το πλαστικο μεσα το αλλειωνει παρα πολυ κ δεν θελει κ φως.   

Το σκέφτηκα και αυτο να σταματήσουμε στη διαδρομη αλλα δεν ξερω πως θα γινει... Φανταζομαι για αυτον δεν θα ειναι και τόσο ευχάριστο...:shock:

jgJqp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κοριτσάρες και καλή εβδομάδα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα! Σε ένα πέρασμα μόνο γγρήγορο, έπεσα πάνω σε μια γλυκούλα κοιλίτσα για "ζουμπηγμα" και ήταν της @elenakii22. Φτου φτου κοριτσι μου!! Ποσο εισαι τωρα;; @Ani ani  @Vana87@anemoni1989 μου γλυκιά και οι υπόλοιπες γκαστρουλες τι κανετε;;

Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει κοιλιά είνα πλάκα, ας το απολαύσω λιιιγο ακόμα, πριν γίνω, μπαλόνι. Αχαχα!  το στήθος μου δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη μου. Είναι μεν πρησμένο αλλά όχι τούμπανο όπως στην 1η. Πονάει όμως συνέχεια. 

Σήμερα ειμαι 12+5 και θα πάω για αυχενικη.  Έχω πάρα πολύ αγωνία να είναι όλα καλα..

Όσο για τα συμπτώματα από το Σάββατο έχω καλυτερεύσει αισθητά. Παρασκευή έφτασα στην κορύφωση των συμπτωμάτων με 20 εμετούς  λιποθυμία και κλάμα  και από το Σάββατο είμαι καλύτερα.  Πήγαμε μέχρι και τζάμπο για να αγοράσουμε νέα στοδιλια για το δέντρο μας. Αυτά τα δικά μου!! 

Έχουμε καμία εγκυο;;;;;

με το καλο η αυχενικη κοριτσι!!! ηρεμησες απο τα συμτωματα??? 

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Το σκέφτηκα και αυτο να σταματήσουμε στη διαδρομη αλλα δεν ξερω πως θα γινει... Φανταζομαι για αυτον δεν θα ειναι και τόσο ευχάριστο...:shock:

συζητηστε το μπορει κ να μην τον πειραζει να το κανει κ εκει. αλλιως τι να πω μια ωρα μια ωρα. αλλα αν δεις τιποτα περιεργα αποτελεσματα τι να πω μην τα πιστεψεις. παντως μου φαινετε παρα πολυ περιεργο που εδω λενε 20λεπτο το πολυ κ ρωτησα κ σε μαιευτηριο που κανει κ εξωσωματικες κ σε μικροβιολογικο απλο. 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

με το καλο η αυχενικη κοριτσι!!! ηρεμησες απο τα συμτωματα??? 

συζητηστε το μπορει κ να μην τον πειραζει να το κανει κ εκει. αλλιως τι να πω μια ωρα μια ωρα. αλλα αν δεις τιποτα περιεργα αποτελεσματα τι να πω μην τα πιστεψεις. παντως μου φαινετε παρα πολυ περιεργο που εδω λενε 20λεπτο το πολυ κ ρωτησα κ σε μαιευτηριο που κανει κ εξωσωματικες κ σε μικροβιολογικο απλο. 

Τι ποιο φυσιολογικό ειναι αυτο νομιζω να το πας γρηγορα... Θα δω πως θα το κανονισω ισως κλείσω ενα ξενοδοχείο να μεινουμε εκει απο το βραδυ και να το κανει το πρωι να το παω γρηγορα...

jgJqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Τι ποιο φυσιολογικό ειναι αυτο νομιζω να το πας γρηγορα... Θα δω πως θα το κανονισω ισως κλείσω ενα ξενοδοχείο να μεινουμε εκει απο το βραδυ και να το κανει το πρωι να το παω γρηγορα...

ααα μαρεσεις εχεις τις λυσεις!!!

πρίν από 46 λεπτά , Vila είπε:

@linaa μου ο κύκλος μου είναι μεγάλος αλλά σταθερός τους τελευταίους 9 μήνες που παρακολουθούσα με τεστ ωορρηξίας. Θετικό τέστ είχα 19-20 μέρα του κύκλου και αδιαθετουσα πάντα 15 μέρες μετά. Αυτό το μήνα όμως δεν έκανα τεστ οπότε δεν ξέρω.. απλά πιο πολύ τρόμαξα παρά πήγε το μυαλό μου σε εγκυμοσύνη. Είναι πολύ σκούρο καφέ και σήμερα νομίζω μειώθηκε λίγο. Αν κάνω τέστ θα δείξει άραγε ή πρέπει να περιμένω μέχρι την ημέρα που υπολόγιζα ότι θα αδιαθετησω? Φοβάμαι μήπως είναι κάτι κακό..

αχαααα επειδη δεν ξερεις ποτε εγινε η ωορηξια μπορεις να κανεις ενα τεστακι αυριο.!!!!! κοιτα το σκουρο αιμα σημαινει οτι ειναι παλιο αιμα κ συνηθως ειναι ετσι γιατι προφανως επυξε μαζεμενο. 

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

ααα μαρεσεις εχεις τις λυσεις!!!

αχαααα επειδη δεν ξερεις ποτε εγινε η ωορηξια μπορεις να κανεις ενα τεστακι αυριο.!!!!! κοιτα το σκουρο αιμα σημαινει οτι ειναι παλιο αιμα κ συνηθως ειναι ετσι γιατι προφανως επυξε μαζεμενο. 

Αυτο βρίσκω σαν ποιο λογικο! Και μαλλον αυτο θα κανω!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

1 hour ago, Vila είπε:

@Vila εμενα αυτον τον μηνα εκτος απο το οτι ειχα πολυ μεγαλη ροη απο οτι συνηθως και μου κρατησε 7 μερες ενω παλια στις 4ημουν ενταξει...τις 2τελευταιες μερες ειχα παρα πολυ καφε...παντως το οτι ειναι καφε επειδη εχω ρωτησει τον γιατρο μου ειναι επειδη εχει μεινει πολυ καιρο μεσα το αιμα ...δλδ την προηγουμενη φορα μπορει να μην καθαρισες καλα και για αυτο να ξεκινησε και να ειναι καφε...δεν ειναι τπτ...για αυτο και οταν τελειωνει η περιοδος ειναι καφε ...ελπιζω να σε βοηθησα

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Η άποψη η δικη μου ειναι πως σε μια ωρα το αργότερο εισαι κομπλε!

Κι εμάς πάντως σε 20 λεπτά το πολύ μας είχαν πει. Και επειδή θα ήμασταν οριακά να προλάβουμε, η λήψη του δείγματος έγινε εκεί. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...