Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τι να είναι;;μήπως είναι ψευτοπερίοδος;

μπα οχι η ροη στην αρχη 2 μερες ηταν λιγη μετα ειχα αρκετα 3 4 μερα και τωρα εχω αλλα λιγο!

κατι μου λεει πως θα ειναι απο την ενδομητρηωση! αλλα δεν ξερω λιγες μερες εμειναν για τον γιατρο θα τον ρωτησω να δουμε τη θα πει..απλα με ανυσηχει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα κορίτσια!!! 

@Ungry girl μπορει να είναι και τυχαίο γεγονός. Αφού έχεις και το ραντεβού με τον γυναικολόγο θα το πεις και αυτό.

@caramel_83 τι κανεις?περιμενεις, αδιαθετησες η περιμενουμε ευχάριστα?

@alina80 μου την εκανες σήμερα με το τεστ αλλά δεν πειράζει αρκεί που δεν έρχεται η περιοδος!!16η μέρα!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! 

@Ungry girl μπορει να είναι και τυχαίο γεγονός. Αφού έχεις και το ραντεβού με τον γυναικολόγο θα το πεις και αυτό.

@caramel_83 τι κανεις?περιμενεις, αδιαθετησες η περιμενουμε ευχάριστα?

@alina80 μου την εκανες σήμερα με το τεστ αλλά δεν πειράζει αρκεί που δεν έρχεται η περιοδος!!16η μέρα!!

Δεν στην έκανα εγώ με το τεστ! Η περίοδος που με επισκέφτηκε πρωί πρωί μας την έκανε και δεν έκανα τεστ.

πρίν από 27 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν στην έκανα εγώ με το τεστ! Η περίοδος που με επισκέφτηκε πρωί πρωί μας την έκανε και δεν έκανα τεστ.

Ε την άτιμη ήρθε!!νομιζα ότι δεν πρόλαβεςαπλως να κανεις τεστ. Έχεις μικρούς κύκλους οποτε  στις γιορτές θα περιμενεις πάλι και τότε δεν θα έρθει!!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!

Πως μου είστε? 

Εγώ αυτό τον μήνα προσπάθησα να αποστασιοποιηθω λιγάκι από το θέμα σύλληψη.. γι αυτό δεν μπήκα καθόλου στο φόρουμ να σας γράψω νέα.. βέβαια κάπου κάπου έμπαινα να μαθαίνω τα δικά σας! Φανταστείτε ούτε τεστ ωορρηξίας δεν έκανα ούτε μέρες μετρούσα.. τίποτα..

Τώρα λοιπόν μου συμβαίνει κάτι περίεργο και χρειάζομαι τη γνώμη σας. Από προχθές έχω καφέ υγρά. Περίμενα να αδιαθετησω γύρω στη 1/12 δηλαδή περίπου σε μια βδομάδα. Έχω τρομάξει λίγο γιατί είναι πολύ σκούρο καφέ, κάποιες φορές σχεδόν μαύρο. Νόμιζα πως ήταν περίοδος αλλά κόκκινο αίμα δεν κατέβηκε ακόμα. Τι να κάνω? Να πάω στο γιατρό να με δει? Αν κάνω υπέρηχο θα καταλάβει τίποτα άραγε? 

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια... Μετα απο μεγαλη σκεψη αποφασισαμε να ξεκινήσουμε εξετάσεις για το σπερμα του αντρουλη μου... Οσες εχουν κανει αναλογες εξετάσεις θα ξερουν να μου πουν να κανουμε σπερμοδιαγραμμα ή υοαρχει και καποια αλλη εξέταση ;;;  

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα κοριτσια... Μετα απο μεγαλη σκεψη αποφασισαμε να ξεκινήσουμε εξετάσεις για το σπερμα του αντρουλη μου... Οσες εχουν κανει αναλογες εξετάσεις θα ξερουν να μου πουν να κανουμε σπερμοδιαγραμμα ή υοαρχει και καποια αλλη εξέταση ;;;  

Καλημέρα κοριτσι μου μπραβο για την απόφαση! Οχι σπερμοδιαγραμμα και καλο ειναι να κάνετε και καλλιέργεια μαζι για να ειναι κομπλε δεν είναι καποια αλλη εξέταση!!!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου μπραβο για την απόφαση! Οχι σπερμοδιαγραμμα και καλο ειναι να κάνετε και καλλιέργεια μαζι για να ειναι κομπλε δεν είναι καποια αλλη εξέταση!!!

Καλλιέργεια γτ;;; μπορει να υπαρχει καποιο μικροβιο;;; αν δείξει χαμηλη κινητικότητα ή χαμηλο αριθμό διορθώνεται ;;; πρεπει να παω τα αποτελεσματα μετα σε ουρολόγο ;;; η να παρω το γυναικολόγο μου;;

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλλιέργεια γτ;;; μπορει να υπαρχει καποιο μικροβιο;;; αν δείξει χαμηλη κινητικότητα ή χαμηλο αριθμό διορθώνεται ;;; πρεπει να παω τα αποτελεσματα μετα σε ουρολόγο ;;; η να παρω το γυναικολόγο μου;;

Καλλιέργεια γτ εκει θα φανουν ολα..οσο για τον αριθμό και την κινητικότητα μην αγχώνεσαι απο τωρα!!!!! Ολα λιγο πολυ φτιαχνουν ουρολογο θελει ι γυναικολόγος δεν ειναι ο πλεον κατάλληλος!

Ξερεις αν πρεπει να παει ο ιδιος ή αν μπορω να στειλω τα αποτελεσματα;;; ο αδερφος του γυναικολογου μου ειναι ανδρολογος - ουρολογος... Ή καλλιέργεια μπορει να δείξει καποιο μικρόβιο που μπορει να φταίει;;; 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Vila είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!

Πως μου είστε? 

Εγώ αυτό τον μήνα προσπάθησα να αποστασιοποιηθω λιγάκι από το θέμα σύλληψη.. γι αυτό δεν μπήκα καθόλου στο φόρουμ να σας γράψω νέα.. βέβαια κάπου κάπου έμπαινα να μαθαίνω τα δικά σας! Φανταστείτε ούτε τεστ ωορρηξίας δεν έκανα ούτε μέρες μετρούσα.. τίποτα..

Τώρα λοιπόν μου συμβαίνει κάτι περίεργο και χρειάζομαι τη γνώμη σας. Από προχθές έχω καφέ υγρά. Περίμενα να αδιαθετησω γύρω στη 1/12 δηλαδή περίπου σε μια βδομάδα. Έχω τρομάξει λίγο γιατί είναι πολύ σκούρο καφέ, κάποιες φορές σχεδόν μαύρο. Νόμιζα πως ήταν περίοδος αλλά κόκκινο αίμα δεν κατέβηκε ακόμα. Τι να κάνω? Να πάω στο γιατρό να με δει? Αν κάνω υπέρηχο θα καταλάβει τίποτα άραγε? 

να κανεις ενα τεστακι για αρχη. ο κυκλος σου ειναι εντελως σταθερος η παιζει δυο τρεις μερες που κ που???  ειναι πολυ πιθανο να τα καταφερες. 

Just now, Μάντη είπε:

Ξερεις αν πρεπει να παει ο ιδιος ή αν μπορω να στειλω τα αποτελεσματα;;; ο αδερφος του γυναικολογου μου ειναι ανδρολογος - ουρολογος... Ή καλλιέργεια μπορει να δείξει καποιο μικρόβιο που μπορει να φταίει;;; 

απο την στιγμη που θα κανεις το σπερμοδιαγραμμα πρεπει να το πας στο μικροβιολογικο το πολυ σε ενα 10λεπτο κ φυσικα να μην το δει καθολου ηλιος. εννοειτς οτι πρωτα κλεινεις ραντεβου με το μικροβιολογικο. ο αντρας σου πρεπει να απεχει απτο σεξ 3 μς 5 μερες καλητερα εκει γυρω στην 4 μερα να το πατε κ φυσικα να μην εχει πιει καθολου αλκοολ εκεινες τις μερες

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

να κανεις ενα τεστακι για αρχη. ο κυκλος σου ειναι εντελως σταθερος η παιζει δυο τρεις μερες που κ που???  ειναι πολυ πιθανο να τα καταφερες. 

απο την στιγμη που θα κανεις το σπερμοδιαγραμμα πρεπει να το πας στο μικροβιολογικο το πολυ σε ενα 10λεπτο κ φυσικα να μην το δει καθολου ηλιος. εννοειτς οτι πρωτα κλεινεις ραντεβου με το μικροβιολογικο. ο αντρας σου πρεπει να απεχει απτο σεξ 3 μς 5 μερες καλητερα εκει γυρω στην 4 μερα να το πατε κ φυσικα να μην εχει πιει καθολου αλκοολ εκεινες τις μερες

10 λεπτα;;;; μου ειπαν σε μια ωρα το πολυ οτι μπορω να το παω...

jgJqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Οχι 10 λεπτα @linaa μου εγω και τα δυο τα πηγα σε περιπου 50 λεπτα ξερω οτι μεχρι 1  ωρα πρέπει να το παει!

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

οχι σε καμια περιπτωση 1 ωρα θα βγουν τα αποτελεσματα σου χαλια ολα ακινητα  μην το ρισκαρεις κανονικα 10-15 λεπτα ειναι αφου φαντασου το σπερμα το μετρανε με τις ωρες δηλαδη κινητηκοτητα σε 1 ωρα σε δυο ωρες τις πρωτες ωρες ειναι παντα πιο γρηγορο  αν το πας εσυ σε μια ωρα παει θα σου βγει μια κινητηκοτητα χαλια μπορει να εχει αλιωθει κιολας μεσα στο πλαστικο .. δεν εχεις μικροβιολογικο κοντα σου? αν οχι πρεπει να παει ο ιδιος εκει να το κανει εκει. μην το ρισκαρεις για κανενα λογο μια ωρα εδω εμενα η γιατρος μου το τονισε 100 φορες για την ωρα.

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Οχι 10 λεπτα @linaa μου εγω και τα δυο τα πηγα σε περιπου 50 λεπτα ξερω οτι μεχρι 1  ωρα πρέπει να το παει!

παιδια το σπερμα αλλιωνετε εδω στην αθηνα θελουν το πολυ 20λεπτο κ μαλιστα οι γιατροι προτιμουν να γινετε σε ειδικευμενα εργαστηρια κ οχι σε μικροβιολογικο απλο. στην επαρχια μπορει να το κανουν για να μην χανετε η πελατεια γιατι οι αποστασεις ειναι μεγαλες  τα αποτελεσματα ομως δεν ειναι ακριβειας. 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

οχι σε καμια περιπτωση 1 ωρα θα βγουν τα αποτελεσματα σου χαλια ολα ακινητα  μην το ρισκαρεις κανονικα 10-15 λεπτα ειναι αφου φαντασου το σπερμα το μετρανε με τις ωρες δηλαδη κινητηκοτητα σε 1 ωρα σε δυο ωρες τις πρωτες ωρες ειναι παντα πιο γρηγορο  αν το πας εσυ σε μια ωρα παει θα σου βγει μια κινητηκοτητα χαλια μπορει να εχει αλιωθει κιολας μεσα στο πλαστικο .. δεν εχεις μικροβιολογικο κοντα σου? αν οχι πρεπει να παει ο ιδιος εκει να το κανει εκει. μην το ρισκαρεις για κανενα λογο μια ωρα εδω εμενα η γιατρος μου το τονισε 100 φορες για την ωρα.

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Το κοντινότερο μικροβιολογικο που μπορω να εμπιστευτώ και κανει την εξετάσει ειναι 45 λεπτα απο το σπίτι μου! Αν παμε εκει νομιζω θα αγχωθεί δεν ξερω...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...