Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

15η Νάτι μου και πάω να τρελαθώ. (Εντωμεταξύ το παίζω και δεν τρέχει τίποτα μέσα στο σπίτι).

15η;;;; Πλάκα κανεις!!!χιχιχι τρίβω χέρια Και περιμενωωωω αύριο!!

πρίν από 44 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μολις τελειωσα απο περιοδο σημερα και ειχαμε την πρωτη επαφη...εχω κυκλο 28ημερων ποτε λετε ειναι οι γονιμες μου?

Εγω πιστευω καλό είναι να έχεις επαφές από 10η μέρα μέχρι και16η για να είσαι μεσα!μια βδομαδουλα δηλαδή.

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 32 λεπτά , Nati85 είπε:

15η;;;; Πλάκα κανεις!!!χιχιχι τρίβω χέρια Και περιμενωωωω αύριο!!

Εγω πιστευω καλό είναι να έχεις επαφές από 10η μέρα μέχρι και16η για να είσαι μεσα!μια βδομαδουλα δηλαδή.

Αυτη την βδομαδα δλδ ε?μερα παρα μερα?η κ καθε μερα δεν υπαρχει προβλημα?

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αυτη την βδομαδα δλδ ε?μερα παρα μερα?η κ καθε μερα δεν υπαρχει προβλημα?

Κάποιοι γιατροί λένε μέρα παρά μέρα άλλοι κάθε μέρα αναλόγως και την ποιότητα του σπέρματος.αποψη μου ειναι να έχετε επαφές κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα.θα έρθει πάλι γρήγορα πιστευω αν θυμάμαι καλά δεν προσπαθούσατε πολύ και την προηγούμενη φορά σωστά?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Κάποιοι γιατροί λένε μέρα παρά μέρα άλλοι κάθε μέρα αναλόγως και την ποιότητα του σπέρματος.αποψη μου ειναι να έχετε επαφές κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα.θα έρθει πάλι γρήγορα πιστευω αν θυμάμαι καλά δεν προσπαθούσατε πολύ και την προηγούμενη φορά σωστά?

Την προηγουμενη φορα νομιζω στους 2με 3μηνες προσπαθειων ειχα μεινεο εγκυος... παντως ειχα μεγαλη ροη αυτον τον μηνα που ηταν μετα την παλινδρομη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Την προηγουμενη φορα νομιζω στους 2με 3μηνες προσπαθειων ειχα μεινεο εγκυος... παντως ειχα μεγαλη ροη αυτον τον μηνα που ηταν μετα την παλινδρομη

Ε ναι μια χαρά έμεινες γρήγορα και τωρα θα μείνεις μην αγχώνεσαι καθόλου και όλα θα πάνε μια χαρά αυτή την φορα!ελπιζω να είναι η τυχερή σου φορά.παμε όλες μαζί για λιγο πριν τα Χριστουγεννα! 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Antila είπε:

Χαχα, κοίτα πόσα κοινά! Όχι, μικρό δεν έχω ήδη, είναι η μόνη μας διαφορά, αλλά εύχομαι με το καλό να γεννηθεί το πρώτο σποράκι μου τον Ιούλη!

@alina80 μήπως κάτι καλό ετοιμάζεις;; Μακάρι να έχουμε ευχάριστα! Πότε θα κάνεις τεστ λες;!

@bhope καλώς ήρθες! Μπορεί να είναι απλώς τυχαίο ότι δεν έχεις μείνει πάλι έγκυος, και εύχομαι να πετύχει αυτή τη φορά!! :) Πόσο καιρό προσπαθείτε ελεύθερα χωρίς αποτέλεσμα; Κάνετε τακτικά ελεύθερες επαφές ή μόνο γύρω από την ωορρηξία; Αν το δεύτερο, σκέψου μηπως την υπολόγιζες λάθος και την έχανες. Όσο για την κιρσοκήλη, τι σας είπε ο ανδρολόγος; Είναι χειρουργήσιμη; Σε εμάς, επειδή έχει και ο σύντροφός μου αλλά είναι 41, είπε ότι στην ηλικία αυτή δεν έχει νόημα το χειρουργείο προκαταβολικά, παρά μόνο αν μετά από 1 χρόνο σωστών επαφών δεν υπάρξει σύλληψη. Μετά τη διάγνωση, τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος, παλινδρόμησε όμως, και τώρα 4 μήνες μετά ειμαι ξανά στην αρχή εγκυμοσύνης. Μη σε αγχώνει η κιρσοκήλη λοιπόν, αν δεν σας είπε ο γιατρός κάτι πιο συγκεκριμένο. Σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάζει τη γονιμότητα αλλά σε άλλες όχι!

Τέλος, μήπως απλώς κάποιους μήνες δεν κάνεις ωορρηξία; Δεν είναι σπάνιο, έχω ακούσει ότι καμιά φορά έχουμε ανωορρηκτικους κύκλους (είχα κι εγώ έναν μετά την απόξεση ας πούμε), και έτσι μπορεί να νομίζεις ότι ο μήνας πήγε χαμένος, αλλά απλώς μπορεί να μην είχε γινει σωστά ή καθόλου ωορρηξία. Εύχομαι να σε βρει εγκυούλα η νέα χρονιά!

Κι εμενα 41 ο συζυγος, οποτε για επεμβαση ουτε που το συζηταμε. Ανωορρηκτικους κυλους σιγουρα κανω. Ειχα διαπιστωσει εναν περυσι που ειχα παει για το ετησιο Τεστ Παπ κι εναν τον Μαιο που ειχα μια κυστη στην δεξια ωοθηκη.

Οι επαφες μας ειναι ολο τον μηνα χωρις να κοιταω γονιμες (ειδικα αφου δεν ειμαι σιγουρη για αυτες).

Τπ θα δω πως θα παει κι αυριο που θα μετρα κι επισημα καθυστερηση.

Να εχεις μια τελειομηνη, υπεροχη εγκυμοσυνη!

@alina80 μακαρι να εχεις ομορφα νεα να μας πεις αυριο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Ε ναι μια χαρά έμεινες γρήγορα και τωρα θα μείνεις μην αγχώνεσαι καθόλου και όλα θα πάνε μια χαρά αυτή την φορα!ελπιζω να είναι η τυχερή σου φορά.παμε όλες μαζί για λιγο πριν τα Χριστουγεννα! 

Ε δεν μπορει σιγουρα θα ερθει το 18...αλλα θα ηταν ακομα πιο ωραια να ειναι χριστουγεννιατικο δωρακι χιχι...θα δειξει τι θα γινει μεχρι τις 20 του αλλου μηνα..

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Antila είπε:

Χαχα, κοίτα πόσα κοινά! Όχι, μικρό δεν έχω ήδη, είναι η μόνη μας διαφορά, αλλά εύχομαι με το καλό να γεννηθεί το πρώτο σποράκι μου τον Ιούλη!

@alina80 μήπως κάτι καλό ετοιμάζεις;; Μακάρι να έχουμε ευχάριστα! Πότε θα κάνεις τεστ λες;!

@bhope καλώς ήρθες! Μπορεί να είναι απλώς τυχαίο ότι δεν έχεις μείνει πάλι έγκυος, και εύχομαι να πετύχει αυτή τη φορά!! :) Πόσο καιρό προσπαθείτε ελεύθερα χωρίς αποτέλεσμα; Κάνετε τακτικά ελεύθερες επαφές ή μόνο γύρω από την ωορρηξία; Αν το δεύτερο, σκέψου μηπως την υπολόγιζες λάθος και την έχανες. Όσο για την κιρσοκήλη, τι σας είπε ο ανδρολόγος; Είναι χειρουργήσιμη; Σε εμάς, επειδή έχει και ο σύντροφός μου αλλά είναι 41, είπε ότι στην ηλικία αυτή δεν έχει νόημα το χειρουργείο προκαταβολικά, παρά μόνο αν μετά από 1 χρόνο σωστών επαφών δεν υπάρξει σύλληψη. Μετά τη διάγνωση, τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος, παλινδρόμησε όμως, και τώρα 4 μήνες μετά ειμαι ξανά στην αρχή εγκυμοσύνης. Μη σε αγχώνει η κιρσοκήλη λοιπόν, αν δεν σας είπε ο γιατρός κάτι πιο συγκεκριμένο. Σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάζει τη γονιμότητα αλλά σε άλλες όχι!

Τέλος, μήπως απλώς κάποιους μήνες δεν κάνεις ωορρηξία; Δεν είναι σπάνιο, έχω ακούσει ότι καμιά φορά έχουμε ανωορρηκτικους κύκλους (είχα κι εγώ έναν μετά την απόξεση ας πούμε), και έτσι μπορεί να νομίζεις ότι ο μήνας πήγε χαμένος, αλλά απλώς μπορεί να μην είχε γινει σωστά ή καθόλου ωορρηξία. Εύχομαι να σε βρει εγκυούλα η νέα χρονιά!

Πώς ξέρεις ότι δεν έκανες ωορρηξία;Με υπέρηχο;Κι εγώ νομίζω πως δεν έκανα στον προηγούμενο κύκλο και ότι τώρα ή έκανα ή θα κάνω νωρίτερα! Σήμερα πχ 10η μέρα και έχω πάλι πονακια και στήθος ερεθισμένο!

Στην ωορρηξία έχουμε αυξημένη θερμοκρασία ή όχι;

Με το καλό κορίτσι μου!Όλα θαναι τέλεια θα δεις!

EvgLp2.png

6 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Πώς ξέρεις ότι δεν έκανες ωορρηξία;Με υπέρηχο;Κι εγώ νομίζω πως δεν έκανα στον προηγούμενο κύκλο και ότι τώρα ή έκανα ή θα κάνω νωρίτερα! Σήμερα πχ 10η μέρα και έχω πάλι πονακια και στήθος ερεθισμένο!

Στην ωορρηξία έχουμε αυξημένη θερμοκρασία ή όχι;

Με το καλό κορίτσι μου!Όλα θαναι τέλεια θα δεις!

Μετά την ωορρηξια ανεβαίνει η θερμοκρασία. 

• Ευχαριστώ 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανεται!!! εχετε εσεις βροχουλες σημερα?!!!!

@alina80 καλημερα δεν φανταζεσε με τη αγωνεια μπηκα με το που ανοιξα τα ματια μου! κριμα παμε για τον επομενο!!!!!

εγω ρε κοριτσια εχω περιοδο μεχρη σημερα 9η μερα περιοδο τωρα ποια αυτα τα καφε τελειωματα αλλα τα εχω κανα 2 μερες τωρα..1 φορα μου συμβενει αυτο!

δεν ειναι πολυ καλο αποσο διαβασα! και τωρα δεν θα ξερω και ποτε θα ειναι οι γονιμες μου?!

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλημερα κοριτσια τι κανεται!!! εχετε εσεις βροχουλες σημερα?!!!!

@alina80 καλημερα δεν φανταζεσε με τη αγωνεια μπηκα με το που ανοιξα τα ματια μου! κριμα παμε για τον επομενο!!!!!

εγω ρε κοριτσια εχω περιοδο μεχρη σημερα 9η μερα περιοδο τωρα ποια αυτα τα καφε τελειωματα αλλα τα εχω κανα 2 μερες τωρα..1 φορα μου συμβενει αυτο!

δεν ειναι πολυ καλο αποσο διαβασα! και τωρα δεν θα ξερω και ποτε θα ειναι οι γονιμες μου?!

Καλημεεεραααα!!Από βροχουλες εμείς εδώ άλλο τίποτα!

Γιατί σου κρατάει τόσες μέρες;

EvgLp2.png

πρίν από 16 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλημεεεραααα!!Από βροχουλες εμείς εδώ άλλο τίποτα!

Γιατί σου κρατάει τόσες μέρες;

καλημερααα δεν μου κραταει τοσες μερες 1η φορα στον προιγουμενο κυκλο 5 μερες μου κρατησε μου κρατουσε παντα 6 και τωρα τοσες μερες!

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

καλημερααα δεν μου κραταει τοσες μερες 1η φορα στον προιγουμενο κυκλο 5 μερες μου κρατησε μου κρατουσε παντα 6 και τωρα τοσες μερες!

Τι να είναι;;μήπως είναι ψευτοπερίοδος;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...