Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , bhope είπε:

Καλησπερα κοριτσια.

Εχω γραψει και στο αλλο φορουμ, αλλα μαλλον εδω ειναι το σωστο.

Συγχαρητηρια στα κοριτσια που τα καταφεραν και καλη επιτυχια σε οσες προσπαθουμε ακομα.

Θελω να σας πω τι μου συμβαινει, αλλα πρωτα να σας πω μερικα πραγματα για μενα.

Ειμαι 36+ και μαμα ενος αγοριου σχεδον 6 ετων.

Εγω με χαμηλη ΑΜΗ, τις υπολοιπες εξετασεις (FSH, LH, σαλπιγγογραφια, υστεροσκοπηση) φυσιολογικες κι ο συζυγος με κιρσοκηλη αριστερα.

Προσπαθειες ομως για δευτερο ακαρπες.

Τελευταια περιοδος 26/10 με κυκλο συνηθως 30αρη (που ομως εχει φτασει μια φορα τις 32 ημερες).

Σημερα λοιπον ειμαι 32η μερα (θεωρητικα δεν μετραω καθυστερηση) και η περιοδος ειναι αφαντη.

Να πω οτι σπανια καταλαβαινω ωορρηξια καθως δεν εχω πλεον τους εντονους πονους που ειχα, οποτε δεν ειμαι σιγουρη ποτε και εαν κανω (υπολογιζω οτι κανω γυρω στην 11η-12η μερα. Περιεργο σε 30αρη κυκλο,ε;).

Κι αυτη τη φορα εχω τα γνωστα συμπωματα της περιοδου ελαφρυ πονοκοιλο (τουλαχιστον 3 μερες τωρα), πονοκεφαλο, κρυαδες. Το μονο 'διαφορετικο' αυτο το μηνα ειναι ενα 'μπουκωμα' που νιωθω καποιες φορες που ουρω. Σαν να εχω κατι χαμηλα στο κεντρο της κοιλιας.

Δεν πιστευω οτι εχουμε καταφερει τιποτα κι αυτο το μηνα, απλα ειμαι στο τσακ να παω να παρω τεστ και φοβαμαι οτι θα φαω τα μουτρα μου που βιαστηκα.

Αυτα.. σας ευχαριστω που διαβασατε το τεραστιο κατεβατο μου.

καλως την!!! λοιπον την ωορηξια σου δεν την υπολογιζεις κ πολυ σωστα μπορει να νιωθεις πονακια την 12 μερα αλλα ωορηξια να γινετε δυο μερες μετα δηλαδη την 14 γιαυτο κ δεν πρεπει να σταματας τις επαφες. κατα τα αλλα αφου εχεις κανει εξετασεις κ ολα καλα μπορει κ να εχεις πετυχει δεν αποκλειετε!!! αλλα περιμενε δυο μερουλες ακομα μεχρι το τεστ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

καλως την!!! λοιπον την ωορηξια σου δεν την υπολογιζεις κ πολυ σωστα μπορει να νιωθεις πονακια την 12 μερα αλλα ωορηξια να γινετε δυο μερες μετα δηλαδη την 14 γιαυτο κ δεν πρεπει να σταματας τις επαφες. κατα τα αλλα αφου εχεις κανει εξετασεις κ ολα καλα μπορει κ να εχεις πετυχει δεν αποκλειετε!!! αλλα περιμενε δυο μερουλες ακομα μεχρι το τεστ. 

linaa μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Δεν ειχα καταλαβει οτι μετραω λαθος την ωορρηξια μου καθως το γεγονος οτι εχω υγρα απο την 9η μερα με εκανε να σκεφτω το αντιθετο. Τπ θα προσπαθησω απλα να μην το σκεφτομαι..

Και παλι σε ευχαριστω!

Just now, bhope είπε:

linaa μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.

Δεν ειχα καταλαβει οτι μετραω λαθος την ωορρηξια μου καθως το γεγονος οτι εχω υγρα απο την 9η μερα με εκανε να σκεφτω το αντιθετο. Τπ θα προσπαθησω απλα να μην το σκεφτομαι..

Και παλι σε ευχαριστω!

αυτο λεγαμε κ με τα κοριτσια τωρα οτι δεν βγαζουμε ακρη με τα υγρα. εμεις περνουμε τεστ ωορηξιας απτο ιντερνετ για να πεφτουμε μεσα σιγουρα!!!

Just now, linaa είπε:

αυτο λεγαμε κ με τα κοριτσια τωρα οτι δεν βγαζουμε ακρη με τα υγρα. εμεις περνουμε τεστ ωορηξιας απτο ιντερνετ για να πεφτουμε μεσα σιγουρα!!!

Οταν τα χρησιμοποιουσα παλαιοτερα θυμαμαι οτι παλι γυρω στην 12η μερα εβγαινε θετικο. Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχω αυτο που λενε 'μεγαλη ωχρινικη φαση'.

πρίν από 7 λεπτά , bhope είπε:

Οταν τα χρησιμοποιουσα παλαιοτερα θυμαμαι οτι παλι γυρω στην 12η μερα εβγαινε θετικο. Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχω αυτο που λενε 'μεγαλη ωχρινικη φαση'.

στο θετικο τεστ δεν γινετε αμεσως η ωορηξια ομως παντα μπορει να γινει κ μετα απο 48 ωρες. προσπαθησε την επομενη φορα που θα πας στον γυναικολογο να το δειτε στον υπερηχο για να το διασταυρωσεις. 

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Όχι γλυκιά μου. Πεντακάθαρη η Κυριακή μέχρι στιγμής. 

Γιατί σε προβληματίζουν τα υγρά; Εκτός του ότι συμβαίνει και σε άσχετες μέρες του κύκλου να έχουμε, σε ότι αφορά την ωορρηξία εγώ πάντα έχω υγρά λίγες μέρες πριν. Μπορεί να κάνεις ωορρηξία σε δύο-τρεις μέρες και να έχεις ένα πιο μικρό κύκλο ή και σε πέντε μέρες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχιας. Εγώ σε αυτό τον κύκλο είχα υγρά και μετά την ωορρηξία μέχρι και σήμερα. 

ενθουσιάζομαι οτι θα κάνω μικρό κύκλο!!αλλα δεν είχα επαφές και πάλι μην πάει χαμένος ο μήνας σκέφτομαι και αγχώθηκα κατά τα αλλά δεν ανησυχώ ελπιζω να μικρύνει ο κύκλος μου αυτό θα ηθελα και να μην χάσω τις γόνιμες!αλλα αφού τυχαίνει να έχεις υγρά και άλλες φορές μπορει να μην το είχα παρατηρήσει εχω και πονάκια αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.θα δείξει!!

@linaa καλά είμαι αφού και εσυ δεν βγάζεις άκρη με τα υγρά μπορει να είναι τυχαίο τελικά. δύσκολο να είναι τόσο νωρίς η ωορρηξια μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα!!!χιχι!!εισαι σε γόνιμες τωρα?

πρίν από 16 λεπτά , bhope είπε:

Έχει δίκιο η λινα μπορει να γίνει ωορρηξια μετά από 1με 2 μέρες.τον προηγούμενο μήνα έτσι έπαθα και εγω στις 16 μέρες μετά το θετικό τεστ ενώ πάντα ερχόταν στις 14 μέρες αντε στις 15 το πολύ.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

ενθουσιάζομαι οτι θα κάνω μικρό κύκλο!!αλλα δεν είχα επαφές και πάλι μην πάει χαμένος ο μήνας σκέφτομαι και αγχώθηκα κατά τα αλλά δεν ανησυχώ ελπιζω να μικρύνει ο κύκλος μου αυτό θα ηθελα και να μην χάσω τις γόνιμες!αλλα αφού τυχαίνει να έχεις υγρά και άλλες φορές μπορει να μην το είχα παρατηρήσει εχω και πονάκια αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.θα δείξει!!

@linaa καλά είμαι αφού και εσυ δεν βγάζεις άκρη με τα υγρά μπορει να είναι τυχαίο τελικά. δύσκολο να είναι τόσο νωρίς η ωορρηξια μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα!!!χιχι!!εισαι σε γόνιμες τωρα?

Έχει δίκιο η λινα μπορει να γίνει ωορρηξια μετά από 1με 2 μέρες.τον προηγούμενο μήνα έτσι έπαθα και εγω στις 16 μέρες μετά το θετικό τεστ ενώ πάντα ερχόταν στις 14 μέρες αντε στις 15 το πολύ.

Σίγουρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας γίνεται. 24-48 ώρες μετά. Και σε εμένα παίζει η ωχρινικη φάση. Συνήθως έρχεται περίοδος τη 13η μετά το θετικό, αλλά έχει τύχει και τη 15η μετά το θετικό. 

Κορίτσια σήμερα πονάω αρκετά, αλλά ανεκτά στην αριστερή πλευρά μου. Επίσης και το έντερο μου από χτες το βράδυ με ταλαιπωρεί. (Ψάχνω για συμπτώματα!)

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

να σας πω λίγο τον προβληματισμό μου.ειμαι 13η μέρα του κύκλου σήμερα και έχω ήδη από χθες υγρά οπως τις γόνιμες και σήμερα ειδικά παρά πολλά!εκανα ένα τεστ ωορρηξιας εχθές αλλά πολλά αργά 11μιση το βράδυ ισα που φαινόταν η γραμμή.σημερα δεν έχω κάνει είμαστε εκτός σπιτιού.εμενα ο μικρότερος κύκλος μου εδώ και ένα χρόνο είναι 35 μέρες.εχω κλείσει και για τεστ παπ την Τετάρτη μαλλον θα το ακυρώσω. Λέτε να κάνω τόσο νωρίς ωορρηξια?εχει τύχει σε κάποια να έχει υγρά ωορρηξιας αλλά σε άσχετη στιγμή?

@alina80 δεν σε επισκέφθηκε σήμερα η καλή σου???οχι έτσι??

Καλησπερα!!! Ναι μου ετυχε εμενα αυτο το μηνα!!! Εκανα υπερηχο Δευτερα κ μου ειπε ο γιατρος απο λεπτο σε λεπτο θα σκασει το αυγο... και ηταν η ογδοη μερα του κυκλου κ τα υγρα της ωορρηξιας μου εμφανιστηκαν 4 μερες μετα. Οταν ρωτησα γιατι δεν εχω συμπτωματα στην ωορρηξια μου ειπε συμβαινει πολυ συχνα αυτο γι αυτο κ μπερδευομαστε με τις γονιμες μερες! Εχω πολυ σταθερο κυκλο 28 ημερων κ ομως εκανα πολυ νωρις ωορρηξια. Ο γιατρος μου ειπε να ξεκιναω επαφες αμεσως μετα την περιοδο μερα παρα μερα και να μην ασχολουμαι με τεστ και σιγουρα θα πετυχαινω παντα τις γονιμες!

πρίν από 1 λεπτό , WannaBeMother είπε:

Καλησπερα!!! Ναι μου ετυχε εμενα αυτο το μηνα!!! Εκανα υπερηχο την Δευτερα κ μου ειπε ο γιατρος απο λεπτο σε λεπτο θα σκασει το αυγο... και ηταν η ογδοη μερα του κυκλου κ τα υγρα της ωορρηξιας μου εμφανιστηκαν 4 μερες μετα. Οταν ρωτησα γιατι δεν εχω συμπτωματα στην ωορρηξια μου ειπε συμβαινει πολυ συχνα αυτο γι αυτο κ μπερδευομαστε με τις γονιμες μερες! Εχω πολυ σταθερο κυκλο 28 ημερων κ ομως εκανα πολυ νωρις ωορρηξια. Ο γιατρος μου ειπε να ξεκιναω επαφες αμεσως μετα την περιοδο μερα παρα μερα και να μην ασχολουμαι με τεστ και σιγουρα θα πετυχαινω παντα τις γονιμες!

Εγω δεν έχω σταθερό κύκλο και κάνω μεγάλους κύκλους και μου φάνηκε περίεργο να έχω τόσα υγρά τόσο νωρίς.μπορει και να μην είναι τίποτα βέβαια.μου είναι δύσκολο να έχω πολλές επαφές και με βολεύουν τα τεστ ειδικά με τους μεγάλους κύκλους που έχω.ευχαριστω πολύ κορίτσι μου έχει δίκιο ο γιατρός θέλει συνέχεια επαφές!!

πρίν από 13 λεπτά , alina80 είπε:

Σίγουρα μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας γίνεται. 24-48 ώρες μετά. Και σε εμένα παίζει η ωχρινικη φάση. Συνήθως έρχεται περίοδος τη 13η μετά το θετικό, αλλά έχει τύχει και τη 15η μετά το θετικό. 

Κορίτσια σήμερα πονάω αρκετά, αλλά ανεκτά στην αριστερή πλευρά μου. Επίσης και το έντερο μου από χτες το βράδυ με ταλαιπωρεί. (Ψάχνω για συμπτώματα!)

Για να δούμε σήμερα 14ημερα μέρα από το θετικό τεστ σωστά??

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Εγω δεν έχω σταθερό κύκλο και κάνω μεγάλους κύκλους και μου φάνηκε περίεργο να έχω τόσα υγρά τόσο νωρίς.μπορει και να μην είναι τίποτα βέβαια.μου είναι δύσκολο να έχω πολλές επαφές και με βολεύουν τα τεστ ειδικά με τους μεγάλους κύκλους που έχω.ευχαριστω πολύ κορίτσι μου έχει δίκιο ο γιατρός θέλει συνέχεια επαφές!!

15η Νάτι μου και πάω να τρελαθώ. (Εντωμεταξύ το παίζω και δεν τρέχει τίποτα μέσα στο σπίτι).

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@Nati85 ναι ειμαι σε γονιμες μερες συνηθως 11 μερα κανω ωορηξια σημερα ειναι 10 αλλα δεν προλαβα να κανω τεστ ειμαι εξω ολη μερα. επαφες ειχα ομως εχθες κ σημερα πιστευω. θα δειξει!!! @alina80 αντε να μας φτιαξεις την διαθεση!!! 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Δεν υπάρχουν οι συμπτώσεις! Καταγωγή από Ηράκλειο Κρήτης και είμαι εδώ από το 2000 που ήρθα για σπουδές!!!! Σευχαριστω παρα πολύ για τις ευχές!! Ανταποδίδω!!Κι έχεις ήδη ένα μικρό θυμάμαι ε;κι εμένα η κόρη είναι 5 1/2 χρονών!

Χαχα, κοίτα πόσα κοινά! Όχι, μικρό δεν έχω ήδη, είναι η μόνη μας διαφορά, αλλά εύχομαι με το καλό να γεννηθεί το πρώτο σποράκι μου τον Ιούλη!

@alina80 μήπως κάτι καλό ετοιμάζεις;; Μακάρι να έχουμε ευχάριστα! Πότε θα κάνεις τεστ λες;!

@bhope καλώς ήρθες! Μπορεί να είναι απλώς τυχαίο ότι δεν έχεις μείνει πάλι έγκυος, και εύχομαι να πετύχει αυτή τη φορά!! :) Πόσο καιρό προσπαθείτε ελεύθερα χωρίς αποτέλεσμα; Κάνετε τακτικά ελεύθερες επαφές ή μόνο γύρω από την ωορρηξία; Αν το δεύτερο, σκέψου μηπως την υπολόγιζες λάθος και την έχανες. Όσο για την κιρσοκήλη, τι σας είπε ο ανδρολόγος; Είναι χειρουργήσιμη; Σε εμάς, επειδή έχει και ο σύντροφός μου αλλά είναι 41, είπε ότι στην ηλικία αυτή δεν έχει νόημα το χειρουργείο προκαταβολικά, παρά μόνο αν μετά από 1 χρόνο σωστών επαφών δεν υπάρξει σύλληψη. Μετά τη διάγνωση, τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος, παλινδρόμησε όμως, και τώρα 4 μήνες μετά ειμαι ξανά στην αρχή εγκυμοσύνης. Μη σε αγχώνει η κιρσοκήλη λοιπόν, αν δεν σας είπε ο γιατρός κάτι πιο συγκεκριμένο. Σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάζει τη γονιμότητα αλλά σε άλλες όχι!

Τέλος, μήπως απλώς κάποιους μήνες δεν κάνεις ωορρηξία; Δεν είναι σπάνιο, έχω ακούσει ότι καμιά φορά έχουμε ανωορρηκτικους κύκλους (είχα κι εγώ έναν μετά την απόξεση ας πούμε), και έτσι μπορεί να νομίζεις ότι ο μήνας πήγε χαμένος, αλλά απλώς μπορεί να μην είχε γινει σωστά ή καθόλου ωορρηξία. Εύχομαι να σε βρει εγκυούλα η νέα χρονιά!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!  Έκανα δουλίτσες Γιατί περιμένουμε παρέα για μπιριμπιτσα και είχα λίγο χρόνο μπήκα διάβασα στα γρήγορα τα νεακια.... @alina80 Αύριο περιμένω να γράψεις κορίτσια είναι θετικοοοοοοο!!!

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Μολις τελειωσα απο περιοδο σημερα και ειχαμε την πρωτη επαφη...εχω κυκλο 28ημερων ποτε λετε ειναι οι γονιμες μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...