Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οταν λες ειδικης αγωγης?που μενεις καλε?εγω κεντρο αθηνα..

Έχω ειδικευθεί στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και τις ειδικές ανάγκες των παιδιών!

Ήπειρο

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 42 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Έχω ειδικευθεί στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και τις ειδικές ανάγκες των παιδιών!

Ήπειρο

Συγχαρητήρια. Θέλει πολύ ψυχή αυτό που κάνεις!

• Ευχαριστώ 1

Καλημερα κοριτσια μου και απο εμενα!!

@Garifalia1 καλωσηλθες λαι παλι στημ παρεα μας..τι ωραια που εχεις ησυχο μπεμπακι!

@Dimitr@17 η δουλεια σου ειναι πολυ απαιτητικη και τρεχεις σαν την παλαβη στις γιορτες..σε καταλαβαινω απολυτα τα εχω περασει..σου δινω απλοχερα το κουραγιο μου!

@alina80 καθολου δεν απολαυσα το πρωινο μου..ετρεχα σαν την παλαβη να ανοιξω το μαγαζι στη δουλεια μια κ ειχε απιστευτη κινηση στους δρομου λογω αλλαγης φρουρας στη βουλη σου λεει...

Χθες καναμε μια βολτα στα μαγαζια με τη μαμα μου και μου αρεσε πολυ το μαγαζι prenatal...ριχναμε ματιες σε ρουχαλακια φορμακια κουνιες και καροτσια κτλ..και μην με περασετε για τρελη αλλα με ΠΗΤ μαρτη μηνα..μαλλον θα παρουμε απο τωρα κουνια..γιατι ηταν εκθεσιακο κομματι με -40% εκπτωση στα 170 τελικη.. 

@elenakii22 εσυ τι κανεις;; και οι υπολοιπες εννοειται; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@ntemiiiiii απίστευτο, είμαστε συνάδελφοι καλέ εμείς! :) Κι εγώ φιλόλογος με εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες (και νοηματική, αλλά δεν μου έχει τύχει κωφό μαθητούδι)! Παράλληλη στήριξη σε παιδάκι με νοητική υστέρηση έχω κάνει μια χρονιά αλλά ιδιωτικά, όχι ως αναπληρώτρια. Χαρά στο κουράγιο σου που πηγαίνεις σε άλλο νομό κάθε μέρα, θέλει ακόμη παραπάνω αντοχή!

@linaa μου έχεις απόλυτο δίκιο, αρκεί απλώς όλα να γίνονται πιο χαλαρά, αφού δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να αλλάξω την καθημερινότητά μου. Δίνεις πάντα στοχευμένες συμβουλές, σε απολαμβάνω, χιχι!

@Μάντη μου, σωστά, το έντονο άγχος μπορεί να σε πάει πίσω ψυχολογικά και να μην απολαμβάνεις τις καθημερινές στιγμές. Εύχομαι αυτό τον μήνα πιο χαλαρά να πιαστεί το σποράκι!!

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να μη δουλεύετε σημερα! Εγώ δουλευω 3 ώρες αλλά θα κατεβάσουμε και το δέντρο από το πατάρι μπας και ξεκινήσουμε το στόλισμα.

Από συμπτωματάκια έχει καμία που ΔΕΝ περιμένει;;

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα κοριτσια μου και απο εμενα!!

@Garifalia1 καλωσηλθες λαι παλι στημ παρεα μας..τι ωραια που εχεις ησυχο μπεμπακι!

@Dimitr@17 η δουλεια σου ειναι πολυ απαιτητικη και τρεχεις σαν την παλαβη στις γιορτες..σε καταλαβαινω απολυτα τα εχω περασει..σου δινω απλοχερα το κουραγιο μου!

@alina80 καθολου δεν απολαυσα το πρωινο μου..ετρεχα σαν την παλαβη να ανοιξω το μαγαζι στη δουλεια μια κ ειχε απιστευτη κινηση στους δρομου λογω αλλαγης φρουρας στη βουλη σου λεει...

Χθες καναμε μια βολτα στα μαγαζια με τη μαμα μου και μου αρεσε πολυ το μαγαζι prenatal...ριχναμε ματιες σε ρουχαλακια φορμακια κουνιες και καροτσια κτλ..και μην με περασετε για τρελη αλλα με ΠΗΤ μαρτη μηνα..μαλλον θα παρουμε απο τωρα κουνια..γιατι ηταν εκθεσιακο κομματι με -40% εκπτωση στα 170 τελικη.. 

@elenakii22 εσυ τι κανεις;; και οι υπολοιπες εννοειται; 

Μάρτη γέννησα την κόρη μου!Η καλύτερη εποχή καθώς έχεις μπροστά καλό καιρό για εξορμήσεις!Ναι ξεκινα τις αγορές τώρα που έχει και εκπτώσεις!Τα καλύτερα ψώνια!!!

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

@ntemiiiiii απίστευτο, είμαστε συνάδελφοι καλέ εμείς! :) Κι εγώ φιλόλογος με εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες! Χαρά στο κουράγιο σου που πηγαίνεις σε άλλο νομό κάθε μέρα, θέλει ακόμη παραπάνω αντοχή!

@linaa μου έχεις απόλυτο δίκιο, αρκεί απλώς όλα να γίνονται πιο χαλαρά, αφού δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να αλλάξω την καθημερινότητά μου. Δίνεις πάντα στοχευμένες συμβουλές, σε απολαμβάνω, χιχι!

@Μάντη μου, σωστά, το έντονο άγχος μπορεί να σε πάει πίσω ψυχολογικά και να μην απολαμβάνεις τις καθημερινές στιγμές. Εύχομαι αυτό τον μήνα πιο χαλαρά να πιαστεί το σποράκι!!

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να μη δουλεύετε σημερα! Εγώ δουλευω 3 ώρες αλλά θα κατεβάσουμε και το δέντρο από το πατάρι μπας και ξεκινήσουμε το στόλισμα.

Από συμπτωματάκια έχει καμία που ΔΕΝ περιμένει;;

Αλήθεια;;;;Δεν το πιστεύω!!!Που δουλεύεις;

Και δεν το κάνω φέτος μόνο! Δέκα σχολικές χρονιές!!!!

• Ευχαριστώ 1

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Αλήθεια;;;;Δεν το πιστεύω!!!Που δουλεύεις;

Ναιιιι! Χαχαχα! Μόνο ιδιαίτερα κάνω, κυρίως σε παιδιά με μαθησιακές! Απλώς έχω αρκετά χρόνια τον κύκλο μου (μετά από πολύ κόπο!) και προτίμησα να μην φύγω ως αναπληρώτρια γιατί άντε μετά να ξαναχτίσεις πελατεία.. Μια συνάδελφος έφυγε για 2 χρονιές εκτός Αττικής, και τώρα επέστρεψε γιατί παντρεύτηκε, οπότε δυσκολεύεται να ξαναβρεί δουλειά εδώ. Εγώ βασικά γεννήθηκα και μεγάλωσα στον 'Αγ. Νικόλαο Κρήτης, αλλά ζω Αθήνα από το 2005 που ήρθα για σπουδές!

Χαίρομαι για σένα που αν και πηγαίνεις σε άλλη πόλη, δε χρειάστηκε να μετακομίσεις κιόλας! Είναι δύσκολη η μετακίνηση κάθε μέρα, αλλά ευτυχώς κάθε βράδυ γυρνάς στην οικογένειά σου! Εύχομαι να βρεθείς την επόμενη χρονιά στην πόλη σου <3 :-D και να έχεις και μωράκι, που θα βολεύει ακόμη πιο πολύ να είσαι κοντά, χεχεχεχε, μην ξεχνιόμαστε.

Grpbp2.png

καλημερα σε ολες! 

@Ani ani αν βρεις κατι σε καλη τιμη κ σου αρεσει εννοειται να το παρεις!!εχω βγαλει καρτα prenatal...πηρα ρουχα απο εκει!!τρεχω ολη τη βδομαδα...ειδικα χθες κ προσχθες πολυ τρεξιμο!!ολα καλα ομως!!εσυ πως πας?πες μου ποια κουνια βρηκες να την δω στο ιντερνετ..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Antila είπε:

Ναιιιι! Χαχαχα! Μόνο ιδιαίτερα κάνω, κυρίως σε παιδιά με μαθησιακές! Απλώς έχω αρκετά χρόνια τον κύκλο μου (μετά από πολύ κόπο!) και προτίμησα να μην φύγω ως αναπληρώτρια γιατί άντε μετά να ξαναχτίσεις πελατεία.. Μια συνάδελφος έφυγε για 2 χρονιές εκτός Αττικής, και τώρα επέστρεψε γιατί παντρεύτηκε, οπότε δυσκολεύεται να ξαναβρεί δουλειά εδώ. Εγώ βασικά γεννήθηκα και μεγάλωσα στον 'Αγ. Νικόλαο Κρήτης, αλλά ζω Αθήνα από το 2005 που ήρθα για σπουδές!

Χαίρομαι για σένα που αν και πηγαίνεις σε άλλη πόλη, δε χρειάστηκε να μετακομίσεις κιόλας! Είναι δύσκολη η μετακίνηση κάθε μέρα, αλλά ευτυχώς κάθε βράδυ γυρνάς στην οικογένειά σου! Εύχομαι να βρεθείς την επόμενη χρονιά στην πόλη σου <3 :-D και να έχεις και μωράκι, που θα βολεύει ακόμη πιο πολύ να είσαι κοντά, χεχεχεχε, μην ξεχνιόμαστε.

Δεν υπάρχουν οι συμπτώσεις! Καταγωγή από Ηράκλειο Κρήτης και είμαι εδώ από το 2000 που ήρθα για σπουδές!!!! Σευχαριστω παρα πολύ για τις ευχές!! Ανταποδίδω!!Κι έχεις ήδη ένα μικρό θυμάμαι ε;κι εμένα η κόρη είναι 5 1/2 χρονών!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες! 

@Ani ani αν βρεις κατι σε καλη τιμη κ σου αρεσει εννοειται να το παρεις!!εχω βγαλει καρτα prenatal...πηρα ρουχα απο εκει!!τρεχω ολη τη βδομαδα...ειδικα χθες κ προσχθες πολυ τρεξιμο!!ολα καλα ομως!!εσυ πως πας?πες μου ποια κουνια βρηκες να την δω στο ιντερνετ..

ναι κ εγω καρτα εβγαλα..σου τη στελνω σε πμ

Γεια σας κορίτσια μου!!!

να σας πω λίγο τον προβληματισμό μου.ειμαι 13η μέρα του κύκλου σήμερα και έχω ήδη από χθες υγρά οπως τις γόνιμες και σήμερα ειδικά παρά πολλά!εκανα ένα τεστ ωορρηξιας εχθές αλλά πολλά αργά 11μιση το βράδυ ισα που φαινόταν η γραμμή.σημερα δεν έχω κάνει είμαστε εκτός σπιτιού.εμενα ο μικρότερος κύκλος μου εδώ και ένα χρόνο είναι 35 μέρες.εχω κλείσει και για τεστ παπ την Τετάρτη μαλλον θα το ακυρώσω. Λέτε να κάνω τόσο νωρίς ωορρηξια?εχει τύχει σε κάποια να έχει υγρά ωορρηξιας αλλά σε άσχετη στιγμή?

@alina80 δεν σε επισκέφθηκε σήμερα η καλή σου???οχι έτσι??

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

να σας πω λίγο τον προβληματισμό μου.ειμαι 13η μέρα του κύκλου σήμερα και έχω ήδη από χθες υγρά οπως τις γόνιμες και σήμερα ειδικά παρά πολλά!εκανα ένα τεστ ωορρηξιας εχθές αλλά πολλά αργά 11μιση το βράδυ ισα που φαινόταν η γραμμή.σημερα δεν έχω κάνει είμαστε εκτός σπιτιού.εμενα ο μικρότερος κύκλος μου εδώ και ένα χρόνο είναι 35 μέρες.εχω κλείσει και για τεστ παπ την Τετάρτη μαλλον θα το ακυρώσω. Λέτε να κάνω τόσο νωρίς ωορρηξια?εχει τύχει σε κάποια να έχει υγρά ωορρηξιας αλλά σε άσχετη στιγμή?

Όχι γλυκιά μου. Πεντακάθαρη η Κυριακή μέχρι στιγμής. 

Γιατί σε προβληματίζουν τα υγρά; Εκτός του ότι συμβαίνει και σε άσχετες μέρες του κύκλου να έχουμε, σε ότι αφορά την ωορρηξία εγώ πάντα έχω υγρά λίγες μέρες πριν. Μπορεί να κάνεις ωορρηξία σε δύο-τρεις μέρες και να έχεις ένα πιο μικρό κύκλο ή και σε πέντε μέρες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχιας. Εγώ σε αυτό τον κύκλο είχα υγρά και μετά την ωορρηξία μέχρι και σήμερα. 

πρίν από 19 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!

κοριτσι τι κανεις ? ο ναι κ εγω δεν βγαζω ακρη με τα υγρα συνηθως εμφανιζονται αρκετα στην αρχη των γονιμων μετα σταματανε μετα ξαναρχιζουν οτι ναναι. ε αν μπορεσεις να εχεις καμια επαφη σημερα αυριο δεν θα ειναι κ κακο! κ εγω αυτες τις μερες τα τεστ τα κανω αργα κ δεν ειμαι σιγουρη κ εχω επαφες για να ειμαι μεσα.! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια.

Εχω γραψει και στο αλλο φορουμ, αλλα μαλλον εδω ειναι το σωστο.

Συγχαρητηρια στα κοριτσια που τα καταφεραν και καλη επιτυχια σε οσες προσπαθουμε ακομα.

Θελω να σας πω τι μου συμβαινει, αλλα πρωτα να σας πω μερικα πραγματα για μενα.

Ειμαι 36+ και μαμα ενος αγοριου σχεδον 6 ετων.

Εγω με χαμηλη ΑΜΗ, τις υπολοιπες εξετασεις (FSH, LH, σαλπιγγογραφια, υστεροσκοπηση) φυσιολογικες κι ο συζυγος με κιρσοκηλη αριστερα.

Προσπαθειες ομως για δευτερο ακαρπες.

Τελευταια περιοδος 26/10 με κυκλο συνηθως 30αρη (που ομως εχει φτασει μια φορα τις 32 ημερες).

Σημερα λοιπον ειμαι 32η μερα (θεωρητικα δεν μετραω καθυστερηση) και η περιοδος ειναι αφαντη.

Να πω οτι σπανια καταλαβαινω ωορρηξια καθως δεν εχω πλεον τους εντονους πονους που ειχα, οποτε δεν ειμαι σιγουρη ποτε και εαν κανω (υπολογιζω οτι κανω γυρω στην 11η-12η μερα. Περιεργο σε 30αρη κυκλο,ε;).

Κι αυτη τη φορα εχω τα γνωστα συμπωματα της περιοδου ελαφρυ πονοκοιλο (τουλαχιστον 3 μερες τωρα), πονοκεφαλο, κρυαδες. Το μονο 'διαφορετικο' αυτο το μηνα ειναι ενα 'μπουκωμα' που νιωθω καποιες φορες που ουρω. Σαν να εχω κατι χαμηλα στο κεντρο της κοιλιας.

Δεν πιστευω οτι εχουμε καταφερει τιποτα κι αυτο το μηνα, απλα ειμαι στο τσακ να παω να παρω τεστ και φοβαμαι οτι θα φαω τα μουτρα μου που βιαστηκα.

Αυτα.. σας ευχαριστω που διαβασατε το τεραστιο κατεβατο μου.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...