Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

@anemoni1989 λυπάμαι πολύ ότι και να πω είναι περιττό μόνο καλή ανάρρωση σωματικη και ψυχική για να ξεκινήσετε προσπάθειες και πάλι.

@alina80 έκλαιγε πολύ εχθές το μωράκι και μου έφυγε η ιδέα τελικά ας τρελαίνει την μαμά του και ας απολαύσω τον ύπνο μου προς το παρόν!! Λοιπόν μετράω καθυστέρηση..πάλι δεν έβγαλες το σπυράκι απ ότι διάβασα στα γρήγορα..

Άμα έκλαιγε πολύ, άσε. Θα βρούμε άλλο να μην κλαίει. 

Εγώ δεν μετράω ακόμα καθυστέρηση. Κυριως για να κρατηθώ μακριά  από τα τεστ. Αλλά αν τη βγάλουμε "καθαρή" και αύριο, Δευτέρα πρωί θα κάνω τεστ. Δεν νομίζω να κρατηθώ άλλο! (Και μόνο που το λέω, χτυπάει η καρδιά μου!)

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@anemoni1989 κοριτσι μου λυπαμαι οσο δε φανταζεσαι, δεν υπαρχουν λογια.. Διαβαζοντας για αυτο που σου ετυχε, ξαναεζησα το δικο μου :( και σε καταλαβαινω απολυτα. Ομως, δες, ειμαι παλι εγκυος μετα απο λιγους μηνες! Που με ειχε παρει πολυ απο κατω, ειχε καθυστερησει και η πρωτη περιοδος δυο μηνες, κι ομως να, ολα γινονται, και δεν πιστευα οτι θα το ελεγα εγω αυτο σε καποια αλλη κοπελα. Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να ερθουν ολα ομαλα, και μολις παρετε το οκ να μεινεις ξανα εγκυουλα και να πανε ολα τελεια! Θα γινει, ειναι ο,τι πιο σιγουρο! Εισαι πραγματι πιο γονιμη μετα! Καλη αναρρωση ψυχικη και σωματικη, και μην το βαλεις κατω... Εχεις την αγαπη μου.

Πως ειστε οι υπολοιπες κοπελιτσες μας;

Κοριτσια, εγω ειχα χτες κ σημερα ελαχιστη βλεννη χρωματισμενη ελαφρως καφε, μονο το πρωι, μονο στο σκουπισμα και πολυ λιγη, αλλα πηρα τον γιατρο τηλ και μου ειπε να παρω utrogestan κολπικα ενα πρωι κ ενα βραδυ, κ να του πω τη Δευτερα τι γινεται, μηπως μου ζητησει να με δει. Ειχαμε δει στον υπερηχο αν θυμαστε ενα δευτερο μικρο πραγμα σαν σακο, που θα ηταν ειτε διδυμη κυηση που δεν προχωρησε ειτε μινι αποκολληση αλλα δεν τον ειχε ανησυχησει υπερηχογραφικα. Επισης εχω κατι σαν μικρα μυικα τραβηγματα στη μητρα, αλλα δεν ποναω καθολου, και υποψιαζομαι οτι ειναι απο την αλλαγη μεγεθους, ομως δε σας κρυβω οτι αγχωθηκα πολυ. Εχω ακουσει οτι συμβαινει στην αρχη κυησης χωρις κινδυνο η βλεννη, το εχετε ξανακουσει; Και δεν ξερω τι να κανω με τη δουλεια αν εχετε καμια ιδεα...

Κανω ιδιαιτερα και ειμαι ολο το απογευμα στο αμαξι ανα μια ωρα, απο σπιτι σε σπιτι, και καποια δεν εχουν ασανσερ οποτε ανεβοκατεβαινω και δυο οροφους με σκαλες. Επισης εχω δανεικο αμαξι λογω του τρακαρισματος και δεν εχει καθολου αναρτησεις, χοροπηδαω ολοκληρη σε καθε λακουβα του δρομου (και ειναι πολλες). Αυτο το συνεχες μπες-βγες απο το αμαξι, το οτι ειναι παλιο και τρανταζομαι, το οτι ανεβοκατεβαινω σκαλες και καθομαι σε ενα σωρο αβολες καρεκλες με αγχωνουν και με κουραζουν πολυ σωματικα.. Αλλα τωρα που ειδα κ την βλεννη, εχω χεστει πανω μου! Δινουν διαγωνισματα τετραμηνου οι μαθητες, και ελαχιστοι γονεις θα εδειχναν κατανοηση να τους αφησω για να ξεκουραστω μια δυο εβδομαδες, τους ξερω καλα. Δεν ξερω πως να το χειριστω και μου φαινεται βουνο. Σπιτι μου δε θα δεχτουν να φερνουν τα παιδια, το ξερω γιατι το εχω συζητησει στο παρελθον, μενουμε και λιγα χιλιομετρα μακρια σε αλλες περιοχες. Δε θελω να ρισκαρω ομως την εγκυμοσυνη μου, ειδικα μετα την πρωτη απωλεια. Εσεις τι θα κανατε; Επισης, ειχε καποια αλλη εγκυουλα απο εδω καθολου βλεννη χωρις καποιον ιδιαιτερο κινδυνο; Σορυ που σας πρηζω!

Ελπιζω να περασετε ηρεμο Σαββατοβραδο!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Antila είπε:

@anemoni1989 κοριτσι μου λυπαμαι οσο δε φανταζεσαι, δεν υπαρχουν λογια.. Διαβαζοντας για αυτο που σου ετυχε, ξαναεζησα το δικο μου :( και σε καταλαβαινω απολυτα. Ομως, δες, ειμαι παλι εγκυος μετα απο λιγους μηνες! Που με ειχε παρει πολυ απο κατω, ειχε καθυστερησει και η πρωτη περιοδος δυο μηνες, κι ομως να, ολα γινονται, και δεν πιστευα οτι θα το ελεγα εγω αυτο σε καποια αλλη κοπελα. Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να ερθουν ολα ομαλα, και μολις παρετε το οκ να μεινεις ξανα εγκυουλα και να πανε ολα τελεια! Θα γινει, ειναι ο,τι πιο σιγουρο! Εισαι πραγματι πιο γονιμη μετα! Καλη αναρρωση ψυχικη και σωματικη, και μην το βαλεις κατω... Εχεις την αγαπη μου.

Κοριτσια, εγω ειχα χτες κ σημερα ελαχιστη βλεννη χρωματισμενη ελαφρως καφε, μονο το πρωι, μονο στο σκουπισμα και πολυ λιγη, αλλα πηρα τον γιατρο τηλ και μου ειπε να παρω utrogestan κολπικα ενα πρωι κ ενα βραδυ, κ να του πω τη Δευτερα τι γινεται, μηπως μου ζητησει να με δει. Ειχαμε δει στον υπερηχο αν θυμαστε ενα δευτερο μικρο πραγμα σαν σακο, που θα ηταν ειτε διδυμη κυηση που δεν προχωρησε ειτε μινι αποκολληση αλλα δεν τον ειχε ανησυχησει υπερηχογραφικα. Επισης εχω κατι σαν μικρα μυικα τραβηγματα στη μητρα, αλλα δεν ποναω καθολου, και υποψιαζομαι οτι ειναι απο την αλλαγη μεγεθους, ομως δε σας κρυβω οτι αγχωθηκα πολυ. Εχω ακουσει οτι συμβαινει στην αρχη κυησης χωρις κινδυνο η βλεννη, το εχετε ξανακουσει; Και δεν ξερω τι να κανω με τη δουλεια αν εχετε καμια ιδεα...

Κανω ιδιαιτερα και ειμαι ολο το απογευμα στο αμαξι ανα μια ωρα, απο σπιτι σε σπιτι, και καποια δεν εχουν ασανσερ οποτε ανεβοκατεβαινω και δυο οροφους με σκαλες. Επισης εχω δανεικο αμαξι λογω του τρακαρισματος και δεν εχει καθολου αναρτησεις, χοροπηδαω ολοκληρη σε καθε λακουβα του δρομου (και ειναι πολλες). Αυτο το συνεχες μπες-βγες απο το αμαξι, το οτι ειναι παλιο και τρανταζομαι, το οτι ανεβοκατεβαινω σκαλες και καθομαι σε ενα σωρο αβολες καρεκλες με αγχωνουν και με κουραζουν πολυ σωματικα.. Αλλα τωρα που ειδα κ την βλεννη, εχω χεστει πανω μου! Δινουν διαγωνισματα τετραμηνου οι μαθητες, και ελαχιστοι γονεις θα εδειχναν κατανοηση να τους αφησω για να ξεκουραστω μια δυο εβδομαδες, τους ξερω καλα. Δεν ξερω πως να το χειριστω και μου φαινεται βουνο. Σπιτι μου δε θα δεχτουν να φερνουν τα παιδια, το ξερω γιατι το εχω συζητησει στο παρελθον, μενουμε και λιγα χιλιομετρα μακρια σε αλλες περιοχες. Δε θελω να ρισκαρω ομως την εγκυμοσυνη μου, ειδικα μετα την πρωτη απωλεια. Εσεις τι θα κανατε; Επισης, ειχε καποια αλλη εγκυουλα απο εδω καθολου βλεννη χωρις καποιον ιδιαιτερο κινδυνο; Σορυ που σας πρηζω!

Θυμησε μου πόσο εβδομάδων είσαι..δεν είχες ξανά καφέ;

Ξεκουράσου τώρα το σκ!

Αν όλα αυτά επηρεάζουν την εγκυμοσύνη αγχώνομαι κι εγώ καθώς κάνω 2 ώρες δρόμο κάθε μέρα για τη δουλειά μου είναι μέρες που γυρνάω βράδυ σπίτι γιατί κάνω και δεύτερο μεταπτυχιακό και μένουμε στον τρίτο όροφο χωρίς ασανσέρ! Κοινώς την έκατσα;;;;;

Καλά ας μείνω πρώτα έγκυος..

EvgLp2.png

πρίν από 23 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Θυμησε μου πόσο εβδομάδων είσαι..δεν είχες ξανά καφέ;

Ξεκουράσου τώρα το σκ!

Αν όλα αυτά επηρεάζουν την εγκυμοσύνη αγχώνομαι κι εγώ καθώς κάνω 2 ώρες δρόμο κάθε μέρα για τη δουλειά μου είναι μέρες που γυρνάω βράδυ σπίτι γιατί κάνω και δεύτερο μεταπτυχιακό και μένουμε στον τρίτο όροφο χωρίς ασανσέρ! Κοινώς την έκατσα;;;;;

Καλά ας μείνω πρώτα έγκυος..

Ειμαι 6 εβδ και 3 ημερων, καρδουλα ακουσαμε την Πεμπτη και ηταν ολα νορμαλ προς το παρον! Κοιτα, κανονικα δεν ειναι απαραιτητο να την επηρεαζουν, πχ ειχα φιλη που εκανε επισης πολλα ιδιαιτερα ως εγκυος, ειχε μολις χασει τον πατερα της και επαιρνε ηρεμιστικα στην αρχη κυησης, ηταν ρακος ψυχολογικα σε σημειο να μην την ενδιαφερει σ εκεινη τη φαση η εγκυμοσυνη.. κι ομως ολα πηγαν τελεια και γεννησε πριν ενα μηνα. Αλλα επειδη εγω εχω την παλινδρομη και φοβαμαι και τη σκια μου καθως φαινεται, σκεφτομαι μηπως επιβαρυνομαι με αυτο τον τροπο ή τελικα ειναι ασχετα μεταξυ τους κι αδικα αγχωνομαι! Παντως δεν ειναι καν σκετα καφε, μονο βλεννη ελαφρως χρωματισμενη, σαν ποσοτητα φακης φαντασου. Ισως υπερβαλλω! Απλως χαιρομαι που παιρνω utrogestan εστω προληπτικα, και βλεπουμε. Θα σκεφτομαι μονο θετικα και ειμαι αποφασισμενη να παει καλα!!!

Με τη δουλεια, αν ειχα εναν εργοδοτη θα εξηγουσα και θα τελειωνε, τωρα πρεπει να μιλησω σε τοσους γονεις και ανησυχω μηπως εχω θεμα.. Ομως πανω απο ολα πρεπει σε τετοια θεματα να βαζουμε εμας... Θα ρωτησω το γιατρο την Δευτερα τι πιστευει! Αν διατρεχω τον παραμικρο κινδυνο, θα πρεπει να βρω λυση με τη δουλεια.

Μην αγχωνεσαι καθολου, οταν ερθει η ωρα της εγκυμοσυνης θα βαλεις τις προτεραιοτητες σου, θα δεις η ιδια τι αντεχεις και τι μπορεις να κανεις, και δεν υπαρχει κανενας λογος να αλλαξεις κατι απο τη ζωη σου αν ολα πανε καλα! Μην βλεπεις εμενα την τρελη :-P

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

@Antila κορίτσι προσπάθησε να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Το πιθανότερο δεν είναι τίποτα, παίρνεις και τα φαρμακακια που σίγουρα θα βοηθήσουν. Η ξαδέρφη μου έβλεπε λίγο αίμα τους πρώτους μήνες κυρίως στο σκούπισμα και δύο γυναικολόγοι τη διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι τίποτα. Και συνέχισε να κάνει ότι έκανε. Το μωράκι τώρα είναι τριών μηνών! 

Μιλα με το γιατρό σου για τις ανησυχίες σου και εκείνος θα σε συμβουλευσει. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Ειμαι 6 εβδ και 3 ημερων, καρδουλα ακουσαμε την Πεμπτη και ηταν ολα νορμαλ προς το παρον! Κοιτα, κανονικα δεν ειναι απαραιτητο να την επηρεαζουν, πχ ειχα φιλη που εκανε επισης πολλα ιδιαιτερα ως εγκυος, ειχε μολις χασει τον πατερα της και επαιρνε ηρεμιστικα στην αρχη κυησης, ηταν ρακος ψυχολογικα σε σημειο να μην την ενδιαφερει σ εκεινη τη φαση η εγκυμοσυνη.. κι ομως ολα πηγαν τελεια και γεννησε πριν ενα μηνα. Αλλα επειδη εγω εχω την παλινδρομη και φοβαμαι και τη σκια μου καθως φαινεται, σκεφτομαι μηπως επιβαρυνομαι με αυτο τον τροπο ή τελικα ειναι ασχετα μεταξυ τους κι αδικα αγχωνομαι! Παντως δεν ειναι καν σκετα καφε, μονο βλεννη ελαφρως χρωματισμενη, σαν ποσοτητα φακης φαντασου. Ισως υπερβαλλω! Απλως χαιρομαι που παιρνω utrogestan εστω προληπτικα, και βλεπουμε. Θα σκεφτομαι μονο θετικα και ειμαι αποφασισμενη να παει καλα!!!

Με τη δουλεια, αν ειχα εναν εργοδοτη θα εξηγουσα και θα τελειωνε, τωρα πρεπει να μιλησω σε τοσους γονεις και ανησυχω μηπως εχω θεμα.. Ομως πανω απο ολα πρεπει σε τετοια θεματα να βαζουμε εμας... Θα ρωτησω το γιατρο την Δευτερα τι πιστευει! Αν διατρεχω τον παραμικρο κινδυνο, θα πρεπει να βρω λυση με τη δουλεια.

Μην αγχωνεσαι καθολου, οταν ερθει η ωρα της εγκυμοσυνης θα βαλεις τις προτεραιοτητες σου, θα δεις η ιδια τι αντεχεις και τι μπορεις να κανεις, και δεν υπαρχει κανενας λογος να αλλαξεις κατι απο τη ζωη σου αν ολα πανε καλα! Μην βλεπεις εμενα την τρελη :-P

Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική..μην το σκέφτεσαι!Όλα θα πάνε καλά!Εγώ θύμαμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που μου είπε το εξής ο γυναικολόγος έχουν υπάρξει γυναίκες που δεν προσέχουν λόγω συνθηκών και έχουν κρατήσει παιδιά και άλλες που ήταν κλινήρεις σχεδόν και τα έχασαν....

Δε θα σε βλάψει φυσικά να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς...

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

11 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

@Μάντη εσυ ι εγινε κοριτσι εχουμε κανενα νεο??

Καραμελιτσα αδιαθετισα σημερα... δεν εχω πολυ ροι ομως λογικα θα ερθει αυριο!

Στολίσαμε και δεντρο και προσπαθω να παρω χαλαρα τις προσπάθειες γτ αυτο το μηνα αγχωθηκα πολυυυ... και η καθυστέρηση μαλλον απο το αγχος ηταν... 

Περιοδο περιμενω παλι στις 28 Δεκεμβρίου για το πινακακι!

• Λυπημένη/-ος 2

jgJqp3.png

5 ώρες πρίν, Antila είπε:

κοριτσι λιγο καφε εχουν πολλες κοπελες στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν ειναι ανησυχητικο κ προφανος αφου ειδατε στον υπερηχο αιματωμα ισως ν ηταν κ  αυτο που φευγει σιγα σιγα. τωρα για τα μαθηματα δεν χρειαζετε να τα σταματησεις τα σκαλια θα τα ανεβαινεις πολυ σιγα κ στο σπιτι σου οταν θα εισαι θα ξεκουραζεσαι παρα πολυ δηλαδη τις μερες που θα δουλευεις σπιτι σου δεν θα κανεις δουλειες μετα την δουλεια ξαπλα. τωρα για το αυτοκινητο οσο πιο σιγα μπορεις τις λακουβες αν τις πας σιγα σιγα δεν τρανταζεσε τοσο πολυ οποτε με το πασο σου στο δρομο. δεν χρειαζετε να σταματησεις την ζωη σου απλα θα την πας σς πιο αργους ρυθμους κ φυσικα στο σπιτι σου ειναι σειρα του αντρα σου να αναλαβει νοικοκυριο για εννια μηνες δεν πειραζει!!! 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια όμορφα! 

28 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα!

Τι κάνετε; Ελπίζω να απολαύσετε το κυριακάτικο πρωινό και να ξυπνήσετε αργά -οχι σαν και εμένα που ξυπνάω από το χαραμα! 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , alina80 είπε:

Τι κάνετε; Ελπίζω να απολαύσετε το κυριακάτικο πρωινό και να ξυπνήσετε αργά -οχι σαν και εμένα που ξυπνάω από το χαραμα! 

Καλημερα αλινα μου και εγω ειμαι απο αυτες π ξυπνανε πολυ νωρις...εχω συνιθησει απο την δουλεια καθοτι δουλευω σε φουρνο ...ναι κ εγω περιμενω πως κ πως τα χριστουγεννα ειναι τοσο ωραια π ολα ειναι στολισμενα κ παιρνουμε κ δινουμε τα δωρακια μας..αχ αχ..!!!βεβαια στην δουλεια εχει τρομερη κουραση αλλα τι να κανουμε ??

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, alina80 είπε:

πρίν από 37 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα αλινα μου και εγω ειμαι απο αυτες π ξυπνανε πολυ νωρις...εχω συνιθησει απο την δουλεια καθοτι δουλευω σε φουρνο ...ναι κ εγω περιμενω πως κ πως τα χριστουγεννα ειναι τοσο ωραια π ολα ειναι στολισμενα κ παιρνουμε κ δινουμε τα δωρακια μας..αχ αχ..!!!βεβαια στην δουλεια εχει τρομερη κουραση αλλα τι να κανουμε ??

Καλημέρα κορίτσια!!!!Κι εγώ από νωρίς... συνήθεια!Και εννοείται το βράδυ νωρίς για ύπνο δεν αντέχω!

Αχχχχχ τι ωραία στο φούρνο!Τρως ο.τι θέλεις ή έχεις πάθει ανοσία;Ναι εσείς θα έχετε πολλή δουλειά αυτές τις μέρες των γιορτών!

EvgLp2.png

πρίν από 37 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!Κι εγώ από νωρίς... συνήθεια!Και εννοείται το βράδυ νωρίς για ύπνο δεν αντέχω!

Αχχχχχ τι ωραία στο φούρνο!Τρως ο.τι θέλεις ή έχεις πάθει ανοσία;Ναι εσείς θα έχετε πολλή δουλειά αυτές τις μέρες των γιορτών!

Τρωω οτι θελω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν προλαβαινω με τοση δουλεια που εχουμε ειδικα αυτες τις μερες...το πρωιβπαντως τρωω απαραιτητως ενα κουλουρι θεσσαλονικης μαζι με το καφεδακι μ..εσεις που δουλευετε?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Τρωω οτι θελω αλλα το θεμα ειναι οτι δεν προλαβαινω με τοση δουλεια που εχουμε ειδικα αυτες τις μερες...το πρωιβπαντως τρωω απαραιτητως ενα κουλουρι θεσσαλονικης μαζι με το καφεδακι μ..εσεις που δουλευετε?

Εγώ είμαι φιλόλογος ειδικής αγωγής αναπληρώτρια και κάνω 1 ώρα να πάω στη δουλειά μου δουλεύω σε άλλο νομό από εκείνον της κατοικίας μου

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εγώ είμαι φιλόλογος ειδικής αγωγής αναπληρώτρια και κάνω 1 ώρα να πάω στη δουλειά μου δουλεύω σε άλλο νομό από εκείνον της κατοικίας μου

Οταν λες ειδικης αγωγης?που μενεις καλε?εγω κεντρο αθηνα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...