Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μακρι μακαρι μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!  ολες αυτο θελουμε!!! ενα σπορακι τοσο δα μικρουλι στη κοιλιτσα και σε 9 μηνες ενα μωρουλι μικρουλι στην αγκαλιτσα!!

Αυτο ναι!! ααχ!! 

Όμως μην ανχωνομαστε. θα ερθει το πλασματακι μας!! :) σε καποιες απο μας μπορει να καθυστερει λιγακι, σε αλλες τσουπ πεταγετε τοσο γρηγορα....αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα ερθει!! <3

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εμενα ο γιατρος μου ειπε απαγορευεται να ξανακοιμηθω μετα το ευθυροξ γιατι ο οργανισμος ειναι σε αδρανεια και δε το αποροφαει.....τι σκατα ρε γαμωτο..... ο καθενας οτι θελει λεει?? 

το εχω ακουσει και αυτο...!! Αυτο ισχυει και για τις προβιταμινες που περνω. συγκεκριμενα εμενα το γραφει πανω στις οδηγιες στο κουτι τους.  να μην ξαπλωνω μετα που τις περνω. τωρα για του θηροειδη δεν ξερω. η πεθερα μου  και μια φιλη μου παντως το κανει οπως η @linaa. Δεν εχω ρωτησει γι αυτο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , KalStyl είπε:

Αυτο ναι!! ααχ!! 

Όμως μην ανχωνομαστε. θα ερθει το πλασματακι μας!! :) σε καποιες απο μας μπορει να καθυστερει λιγακι, σε αλλες τσουπ πεταγετε τοσο γρηγορα....αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα ερθει!! <3

το εχω ακουσει και αυτο...!! Αυτο ισχυει και για τις προβιταμινες που περνω. συγκεκριμενα εμενα το γραφει πανω στις οδηγιες στο κουτι τους.  να μην ξαπλωνω μετα που τις περνω. τωρα για του θηροειδη δεν ξερω. η πεθερα μου  και μια φιλη μου παντως το κανει οπως η @linaa. Δεν εχω ρωτησει γι αυτο.

δε ξερω τι να πω πραγματικα... πολλες απο ψεις γιοτρων διιστανται μεσα σ αυτο το φορουμ παντως! δε ξερουμε τι να πιστεψουμε πραγματικα! 

πρίν από 13 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μακρι μακαρι μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!  ολες αυτο θελουμε!!! ενα σπορακι τοσο δα μικρουλι στη κοιλιτσα και σε 9 μηνες ενα μωρουλι μικρουλι στην αγκαλιτσα!!

εμενα ο γιατρος μου ειπε απαγορευεται να ξανακοιμηθω μετα το ευθυροξ γιατι ο οργανισμος ειναι σε αδρανεια και δε το αποροφαει.....τι σκατα ρε γαμωτο..... ο καθενας οτι θελει λεει?? 

ε αν σου ειπε ετσι τοτε μην ξανακοιμασαι απλα να περνεις το πρωινο μετα απο ενα μισαωρο κ τα ινοφερτ μετα απο δυο ωρες κ το μεσημεριανο παλι μετα απο κανενα διωρο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

δε ξερω τι να πω πραγματικα... πολλες απο ψεις γιοτρων διιστανται μεσα σ αυτο το φορουμ παντως! δε ξερουμε τι να πιστεψουμε πραγματικα! 

ναι ισχυει...!!  αλλα λεει ο γιατρος Α   άλλα ο Β και άλλα ο φαρμακοποιος.

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

ε αν σου ειπε ετσι τοτε μην ξανακοιμασαι απλα να περνεις το πρωινο μετα απο ενα μισαωρο κ τα ινοφερτ μετα απο δυο ωρες κ το μεσημεριανο παλι μετα απο κανενα διωρο. 

και μονο που το διαβασα κουαρστικα! χααχαχαχαχαχχααχ θα το δοκιμασω ομως και βλεπουμε !

πρίν από 1 λεπτό , KalStyl είπε:

ναι ισχυει...!!  αλλα λεει ο γιατρος Α   άλλα ο Β και άλλα ο φαρμακοποιος.

χαχααχαχ ναι ειναι τραγικο πραγματικα! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

@Δήμητρα1988 μου, υπομονη!! χαχαχαχα!! ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις την ακρη γιατι πιστεψε με δεν εχουμε και αλλη επιλογη!! :-P

Κοριτσια μου εγω πρεπει να σας αφησω για τωρα...!!

να εχετε μια ομρφη μερα...!! μιλαμε αργοτερα!!! τα φιλια μου!!

• Μου αρέσει 2

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε? διαβασα τα νεα σας, εγω εχω ξυπνησει με πονοκεφαλο, απο περιοδο εχω μονο καφε βλεννες στο σκουπισμα, 3 μερα σημερα, εχω στεναχωργθει πολυ λογω οτι η ροη δεν φτιαχνει τελικα, τεσπα θα δω πως θα παει, βεβαια αν και αυριο ειναι ετσι θα κανω ενα τεστ την Δευτερα το πρωι μηηηηπως και ειναι εγκυμοσυνη και εχω καποια αποκολληση γιατι προχθες σηκωνα τα χαλια και το απογευμα ειδα τα λγα καφε

@anemoni1989 λυπαμαι πολυ κοριτσι μου γι'αυτο που συνεβη, ευχομαι γρηγορα να μας πεις οτι εχεις θετικο τεστακι παλι

@alina80 βαστα γερα κοριτσι, αστο το σπυρακι και την περιοδο εκει που ειναι :P 

@Δήμητρα1988 απο συμπτωματα πως παμε??

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

και μονο που το διαβασα κουαρστικα! χααχαχαχαχαχχααχ θα το δοκιμασω ομως και βλεπουμε !

χαχααχαχ ναι ειναι τραγικο πραγματικα! 

χα χα θα βαλεις ειδοποιηση στο κινητο κ θα τα χεις μαζι παντου τα χαπια σαν τους παππουδες ασε κ εγω ετσι κανω καθε τοσο ενα χαπι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσακια, τι κανετε? διαβασα τα νεα σας, εγω εχω ξυπνησει με πονοκεφαλο, απο περιοδο εχω μονο καφε βλεννες στο σκουπισμα, 3 μερα σημερα, εχω στεναχωργθει πολυ λογω οτι η ροη δεν φτιαχνει τελικα, τεσπα θα δω πως θα παει, βεβαια αν και αυριο ειναι ετσι θα κανω ενα τεστ την Δευτερα το πρωι μηηηηπως και ειναι εγκυμοσυνη και εχω καποια αποκολληση γιατι προχθες σηκωνα τα χαλια και το απογευμα ειδα τα λγα καφε

@anemoni1989 λυπαμαι πολυ κοριτσι μου γι'αυτο που συνεβη, ευχομαι γρηγορα να μας πεις οτι εχεις θετικο τεστακι παλι

ναι να κανεις καραμελακι καλα αποτελεσματα!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

4. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

7. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

8. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

9. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

10. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!!

12. t1t1n4k1  ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. andrianni  31/10/2017!!!

2. Papaki@  8-10/11/2017!!!

3. Ασία  12/11/2017!!!

4. Ungry girl 17/11/2017!!!

5. caramel_83  19-22/11/2017!!!

6. Dimitr@17 20/11/2017!!!

7. Μάντη  21/11/2017!!!

8. alina80 24-26/11/2017!!!

9. Δήμητρα1988 29/11-1/12/2017!!!

10. Elma86  30/11/2017!!!

11. ElektraGr  1-2/12/2017!!!

12. Vila  2/12/2017!!!

13. WannaBeMothe  3/12/2017!!!

14. ritaki13  4/12/2017!!!

15. vvrd  5/12/2017!!!

16. ΓΙΩΤΑ78  9/12/2017!!!

17. kido  10/12/2017!!!

18. KalStyl  12/12/2017!!!

19. Μαρθα Κ 14-17/12/2017!!!

20. MelinaFo  15/12/2017!!!

21. ada32 16/12/2017!!!

22. noni90 18/12/2017!!!

23. ntemiiiiii  19/12/2017!!!

24. Nati85 20/12/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 6 λεπτά , caramel_83 είπε:

καραμελιτσα μου γλυκια!!! απο χθες εγω εχω εντονους πονους περιοδου (σε σημειο ειμαι ετοιμη να παρω χαπι) εχω αρκετα ασπρα γαλακτωδες υγρα και τα δεκατακια μου κανονικα..... δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη βεβαια γιατι νιωθω σαν να μου κατεβαινει αλλα μχρι να την δω ελπιζω! :-D 

εσυ απο χθες απογευμα εχεισ καφε βλενα???? 

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καραμελιτσα μου γλυκια!!! απο χθες εγω εχω εντονους πονους περιοδου (σε σημειο ειμαι ετοιμη να παρω χαπι) εχω αρκετα ασπρα γαλακτωδες υγρα και τα δεκατακια μου κανονικα..... δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη βεβαια γιατι νιωθω σαν να μου κατεβαινει αλλα μχρι να την δω ελπιζω! :-D 

εσυ απο χθες απογευμα εχεισ καφε βλενα???? 

απο προχθες μονο στο σκουπισμα, δεν ξερω θα δειξει, αν συνεχιστει την Δευτερα θα κανω ενα τεστ για σιγουρα

μακαρι να εισαι εγκυουλα :wub:

Just now, caramel_83 είπε:

απο προχθες μονο στο σκουπισμα, δεν ξερω θα δειξει, αν συνεχιστει την Δευτερα θα κανω ενα τεστ για σιγουρα

μακαρι να εισαι εγκυουλα :wub:

μακαρι να ειμαι και να εχω ταιρι εσενα και την αλινα!!!!  :D:D:D:D:D <3   

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μακαρι να ειμαι και να εχω ταιρι εσενα και την αλινα!!!!  :D:D:D:D:D <3   

χαχαχα μακαρι αλλα εγω δεν ειμαι , μου δινω πολυ λιγες πιθαντοτητες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...