Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εχω δλδ τοσο καιρο λαθος τα παιρνω τα χαπια μου??? με λιγα λογια τζαζζμπα φαρμακνομαι :-(

εγω παιρνω το χαπια του ευθυροξ με το που ξυπναω και μετα απο κανενα 20λεπτο παιρνω το ινοφερτ κομπι....και μετα το απογευματακι μετα το φαγητο παιρνω το γυνοταρτιφερον (φιλικο οξη μαζι με σιδηρο) και την ντε 3

και εγω τον πρωτο μηνα λαθος τα επερνα...κατα τυχη διαβασα στο google οτι γενικα καποιες βιταμινες επηραζουν το χαπακι για τον θηροειδη, και ρωτησα και τα κοριτισα εδω και πραγματι ισχυει. τωρα θα πινω το πρωι οπως παντα του θηροειδη και το μεσημερι βιταμινες. 

να εχουν περασει τουλαχιστον 4 ωρες μετα απο το χαπακι του θηροειδη σιγουρα. 

Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 20 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ έχω συνήθως συμπτώματα λίγες μέρες πριν την ωορρηξία. Μπορεί να κάνεις σε τεσσερις-πεντε μέρες. Να συνεχίσεις να τον βάζεις κάτω! Καλό κάνει, κακό δεν κάνει. 

Εεέετσσσσιιιιιιιιιι χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , KalStyl είπε:

και εγω τον πρωτο μηνα λαθος τα επερνα...κατα τυχη διαβασα στο google οτι γενικα καποιες βιταμινες επηραζουν το χαπακι για τον θηροειδη, και ρωτησα και τα κοριτισα εδω και πραγματι ισχυει. τωρα θα πινω το πρωι οπως παντα του θηροειδη και το μεσημερι βιταμινες. 

να εχουν περασει τουλαχιστον 4 ωρες μετα απο το χαπακι του θηροειδη σιγουρα. 

Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.

εμενα ο γιτροσ τα ινοφερτ μου ειπε να τα πινω οποτε θελω και οτι δεν υπαρχει προβλημα....το ζυνοταρντιφερον μου ειπε να το παιρνω το απογευματακι μετα το φαγητο και για την ντε 3 δε μου ειπε κατι οποτε τα παιρνω μαζι

πρίν από 21 λεπτά , KalStyl είπε:

Καλημερα κοριτσι!!! ειμαστε πολυ καλα!! Μπαινω στις γονιμες εγω και ετσι το "γλενταω" απο χθες...!! χιχιχιχιχιχ

Σημερα θα στολισουμε κι εμεις!! αλλα δεν εχω καινουρια στολιδια, τα περυσινα!!!  μηπως ειναι γρουσουζια βρε κοριτισια? ειχαακουσει οτι πρεπει να αγοραζεις καποια καινουρια στολιδια καθε χρονο και να πετας κατι παλιο. :confused::confused:

Ωραια κοπελα μου!!! Οταν ξερεις σε τι κατασταση βρισκεσαι τοτε ξερεις και ποιον "δρομο " να διαλεξεις!! εχεις την λυση, καλη επιτυχια σου ευχομαι!! ειμαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα τα καταφερεις.

Δε ευχαριστώ μακαρι.ολες μας να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

εμενα ο γιτροσ τα ινοφερτ μου ειπε να τα πινω οποτε θελω και οτι δεν υπαρχει προβλημα....το ζυνοταρντιφερον μου ειπε να το παιρνω το απογευματακι μετα το φαγητο και για την ντε 3 δε μου ειπε κατι οποτε τα παιρνω μαζι

ειλικρινα δεν ξερω να σε βοηθησω. κατι προβιταμινες περνω μονο και το πρωι τ4. δεν εχω γνωση παρα μονο οτι καποιες βιταμινες επηρεαζουν το τ4. 

Ισως αν καποια αλλη κοπελα γνωριζει περισοτερρα???? Συγνωμη δεν γνωριζω για να σου πω με σιγουρια κατι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εχω δλδ τοσο καιρο λαθος τα παιρνω τα χαπια μου??? με λιγα λογια τζαζζμπα φαρμακνομαι :-(

εγω παιρνω το χαπια του ευθυροξ με το που ξυπναω και μετα απο κανενα 20λεπτο παιρνω το ινοφερτ κομπι....και μετα το απογευματακι μετα το φαγητο παιρνω το γυνοταρτιφερον (φιλικο οξη μαζι με σιδηρο) και την ντε 3

τα ινοφερτ να τα περνεις νυστικη εχουν δαφορα απο τις πολυβταμινες θελουν να εισαι νυστικος δυο ωρες  

πρίν από 1 λεπτό , KalStyl είπε:

ειλικρινα δεν ξερω να σε βοηθησω. κατι προβιταμινες περνω μονο και το πρωι τ4. δεν εχω γνωση παρα μονο οτι καποιες βιταμινες επηρεαζουν το τ4. 

Ισως αν καποια αλλη κοπελα γνωριζει περισοτερρα???? Συγνωμη δεν γνωριζω για να σου πω με σιγουρια κατι. 

θα δειξει...!!! ναι συνηθως τις βιταμηνες τις παιρνουμε με γεματο στομαχι τωρα για τα υπολοιπα δε ξερω....! επισης εχω ακουσει οτι το φιλικο οξυ οταν το παρεις δε πρεπει να πιεις καφε η να το πιεσ μετα απο ωρα γτ δεν απορροφατε..αν υσχιει αυτο παλι λαθοσ το παιρνω γτ εγω απο το πρωι κανω μια κουπαρα καφε και τον πινω μεχρι το βραδυ!

πρίν από 29 λεπτά , KalStyl είπε:

Καλημερα κοριτσι!!! ειμαστε πολυ καλα!! Μπαινω στις γονιμες εγω και ετσι το "γλενταω" απο χθες...!! χιχιχιχιχιχ

Σημερα θα στολισουμε κι εμεις!! αλλα δεν εχω καινουρια στολιδια, τα περυσινα!!!  μηπως ειναι γρουσουζια βρε κοριτισια? ειχαακουσει οτι πρεπει να αγοραζεις καποια καινουρια στολιδια καθε χρονο και να πετας κατι παλιο. :confused::confused:

Ωραια κοπελα μου!!! Οταν ξερεις σε τι κατασταση βρισκεσαι τοτε ξερεις και ποιον "δρομο " να διαλεξεις!! εχεις την λυση, καλη επιτυχια σου ευχομαι!! ειμαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα τα καταφερεις.

Άντε καλέ. Μία χαρά είναι και τα περυσινα. Εμείς πήραμε γιατί είχαμε λίγα. Πέρυσι ήταν τσουρουτικο το δεντράκι μας. Στόλισε με ότι έχεις και καλές γιορτές να έχουμε όλοι!

Just now, alina80 είπε:

Άντε καλέ. Μία χαρά είναι και τα περυσινα. Εμείς πήραμε γιατί είχαμε λίγα. Πέρυσι ήταν τσουρουτικο το δεντράκι μας. Στόλισε με ότι έχεις και καλές γιορτές να έχουμε όλοι!

Δε ξερω ισως παω να παρω 2 , 3 στολιδακια ακομα ετσι για το καλο που λενε!!! 

καλες γιορτες να εχουμε ολες, με ομορφες οικογνειακες στιγμές!!  :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

τα ινοφερτ να τα περνεις νυστικη εχουν δαφορα απο τις πολυβταμινες θελουν να εισαι νυστικος δυο ωρες  

αρα καλα κανω που τα παιρνω το πρωι ε?? και ασ εχει περασει κανενα 20 λεπτο απο ευθυροξ??

Διαφημίσεις

ειδα στον υπνο μου χθες βραδυ κοριτσια οτι ειχα γεννησει και κρατουσα ενα πανεμορφο μωρακι στην αγκαλια μου!!   ηταν δικο μου!!!! <3 <3

το επομονο πρωι που ξηπνησα αυτη η αγκαλια ηταν τοσο εντονη ...ενιωσα εστω και στο ελαχιστο πως ειναι να κρατας το πλασματακι σου στα χερια σου κι ας ειναι ψεμματα. ειμαι σιγουρη οτι εχετε δει και σεις στο ονειρο σας κατι παρομοιο,                     Δεν ειναι τελειο συναισθημα???? :)

• Μου αρέσει 1

ειδα στον υπνο μου χθες βραδυ κοριτσια οτι ειχα γεννησει και κρατουσα ενα πανεμορφο μωρακι στην αγκαλια μου!!   ηταν δικο μου!!!! <3 <3

το επομονο πρωι που ξηπνησα αυτη η αγκαλια ηταν τοσο εντονη ...ενιωσα εστω και στο ελαχιστο πως ειναι να κρατας το πλασματακι σου στα χερια σου κι ας ειναι ψεμματα. ειμαι σιγουρη οτι εχετε δει και σεις στο ονειρο σας κατι παρομοιο,                     Δεν ειναι τελειο συναισθημα???? :)

δεν με εχω δει ποτε να κραταω το παιδι μου...εχωδει οτι παντρευομαι και ειμαι εγκυος αλλα οχι αυτο..... 

η παιδικη μου φιλη με ειδε 2 μερες πριν στον υπνο της οτι ειμαι εγκυος......  αχ μακαρι να βγει αληθινο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

δεν με εχω δει ποτε να κραταω το παιδι μου...εχωδει οτι παντρευομαι και ειμαι εγκυος αλλα οχι αυτο..... 

η παιδικη μου φιλη με ειδε 2 μερες πριν στον υπνο της οτι ειμαι εγκυος......  αχ μακαρι να βγει αληθινο!!!

μακαρι κοριτσι μου...!! Στο ευχομαι ολοψυχα!!!  μακαρι να βγει και το δικο μου αληθινο!!! <3 χαχαχαχαχαχ

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

αρα καλα κανω που τα παιρνω το πρωι ε?? και ασ εχει περασει κανενα 20 λεπτο απο ευθυροξ??

κοιτα εγω φροντιζω απο του θυροηδη να εχουν περασει ενα διωρο τουλαχιστον για να παρω κατι. ακου τι κανω ξυπναω πιο πρωι περνω του θυροειδη ξανακοιμαμαι. ξυπναω τρωω πρωινο κ μετα απο ενα διωρο μπορεις να παρεις τα ινοφερτ. μετα απο δυο ωρες τρως μεσημεριανο κ περνεις βιταμινες d Κ ΟΤΙ αλλο περνεις σε βιταμινη κ ετσι εισαι σιγουρη. 

μακαρι κοριτσι μου...!! Στο ευχομαι ολοψυχα!!!  μακαρι να βγει και το δικο μου αληθινο!!! <3 χαχαχαχαχαχ

μακρι μακαρι μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!  ολες αυτο θελουμε!!! ενα σπορακι τοσο δα μικρουλι στη κοιλιτσα και σε 9 μηνες ενα μωρουλι μικρουλι στην αγκαλιτσα!!

Just now, linaa είπε:

κοιτα εγω φροντιζω απο του θυροηδη να εχουν περασει ενα διωρο τουλαχιστον για να παρω κατι. ακου τι κανω ξυπναω πιο πρωι περνω του θυροειδη ξανακοιμαμαι. ξυπναω τρωω πρωινο κ μετα απο ενα διωρο μπορεις να παρεις τα ινοφερτ. μετα απο δυο ωρες τρως μεσημεριανο κ περνεις βιταμινες d Κ ΟΤΙ αλλο περνεις σε βιταμινη κ ετσι εισαι σιγουρη. 

εμενα ο γιατρος μου ειπε απαγορευεται να ξανακοιμηθω μετα το ευθυροξ γιατι ο οργανισμος ειναι σε αδρανεια και δε το αποροφαει.....τι σκατα ρε γαμωτο..... ο καθενας οτι θελει λεει?? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...