Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες! Τι κάνετε; 

Μην ξεχνιόμαστε, 29 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! 

Τι θα κάνετε σήμερα; 

Εμένα η μέρα μου έχει φασίνα (:-() και το απόγευμα στολίζουμε το δεντρο(:-D). Επιτελους. Πήραμε και κάποια καινούργια στολίδια (ναι κάναμε το λάθος και βγήκαμε χτες στα μαγαζιά με τον κακό χαμό. Αργά το πήραμε χαμπάρι το Μπλάκ φράιντει - δεν είχαμε στο χωριό μας). 

Το μενού σήμερα έχει πρασόρυζο. Όχι το απλό, το γκουρμεδιαρικο, με καραμελωμενα πράσα, θυμάρι και ρύζι μπασμάτι! Πληροφορίες εντός...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

11 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??? 

Εγω μετα λυπης,  αποχωρω απο το κλαμπ μιας και το σκατουλι παλινδρομησε και εκανα ηδη αποξεση,  οντας στην 9η εβδομαδα... Καλη επιτυχια σε ολες,  εγκυουλες και μη... Καποια στιγμη θα επανελθω,  αλλα ακομα ειναι δυσκολο να κανω τετοιες συζητησεις,  μιας και (οσο ψυχραιμα κι αν δειχνω οτι το εχω παρει),  η ολη φαση ποναει.. 

Τα φιλια μ σε ολες και τις ευχες μου... 

Κορίτσι μου σου εύχομαι δύναμη και ψυχραιμία!Και όταν θασαι έτοιμη πάλι με το καλό να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Τι θα κάνετε σήμερα; 

Εμένα η μέρα μου έχει φασίνα (:-() και το απόγευμα στολίζουμε το δεντρο(:-D). Επιτελους. Πήραμε και κάποια καινούργια στολίδια (ναι κάναμε το λάθος και βγήκαμε χτες στα μαγαζιά με τον κακό χαμό. Αργά το πήραμε χαμπάρι το Μπλάκ φράιντει - δεν είχαμε στο χωριό μας). 

Το μενού σήμερα έχει πρασόρυζο. Όχι το απλό, το γκουρμεδιαρικο, με καραμελωμενα πράσα, θυμάρι και ρύζι μπασμάτι! Πληροφορίες εντός...

Καλημέρα καλημερα τελεια τι ωραιοτερο οχι απο την φασινα αλλα απο το σαββατιατικο στολισμα υπέροχα!!! Και.παλυε.τις μαγειρικές σου που εχθε; την πάτησα σπετσοφαι σημερα!! ( μετα τη δουλειά φυσικά) υπεριχη μερα σε ολες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Τι θα κάνετε σήμερα; 

Καλημέρα!!! Μόνο σε μένα αρέσει το πρασορυζο στην οικογένεια!Χαχα 

Κορίτσια ενώ υποτίθεται έχω γόνιμες μέρες από 13η έως και 20η από χτες 8η και σήμερα 9η έχω πολλά υγρά και πονακια είναι δυνατόν τόσο νωρίς; Λέτε να έρθει νωρίτερα η περίοδος; Μήπως δεν έγινε ωορρηξία στον προηγούμενο κύκλο και τώρα γίνει νωρίτερα;

Εννοείται τον έβαλα κάτω πρωί πρωί χαχαχαχ

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Όπως το κάνω εγώ θα αρέσει σε όλους. Το κλασικό ούτε εμένα μου αρέσει. Ψιλοκόβω τα πράσα και τα σωταρω (προσθέτω και λίγη ζάχαρη) μέχρι να καραμελώσουν, σχεδόν να καούν. Προσθέτω θυμάρι και τα ανακατεύω με μπασμάτι που έχω βράσει ξεχωριστά. Δοκίμασε το, πιστεύω θα το φάνε. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Όπως το κάνω εγώ θα αρέσει σε όλους. Το κλασικό ούτε εμένα μου αρέσει. Ψιλοκόβω τα πράσα και τα σωταρω (προσθέτω και λίγη ζάχαρη) μέχρι να καραμελώσουν, σχεδόν να καούν. Προσθέτω θυμάρι και τα ανακατεύω με μπασμάτι που έχω βράσει ξεχωριστά. Δοκίμασε το, πιστεύω θα το φάνε. 

Είναι εποχής τώρα τα πράσα;

EvgLp2.png

καλημερα κοριτσια! μολισ εφτιαξα καφεδακι και διαβαζω νεακια!!

@alina80 εγω δεν περιμενω μεχρι μαξ 1 του μηνα! απο χθες βεβαια εχω πολλα και εντονα πονακια περιοδου και νιωθω οτι κατεβαινει σιγα σιγα....εχω και αρκετα υγρα ασπρα......βεβαια μεχρι να το δω δεν απογοητευομαι!!! επισης εσω προτιμω το σπανακοριζο! 

εσυ πως πας απο συμπτωματα??

@anemoni1989 λυπαμαι κοριτσακι μου ευχομαι μετα την αναρρωση να σου πανε ολα καλα!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα κοριτσια! μολισ εφτιαξα καφεδακι και διαβαζω νεακια!!

@alina80 εγω δεν περιμενω μεχρι μαξ 1 του μηνα! απο χθες βεβαια εχω πολλα και εντονα πονακια περιοδου και νιωθω οτι κατεβαινει σιγα σιγα....εχω και αρκετα υγρα ασπρα......βεβαια μεχρι να το δω δεν απογοητευομαι!!! επισης εσω προτιμω το σπανακοριζο! 

εσυ πως πας απο συμπτωματα??

@anemoni1989 λυπαμαι κοριτσακι μου ευχομαι μετα την αναρρωση να σου πανε ολα καλα!!!

Εγώ δεν περιμένω μέχρι αύριο. Τα συμπτώματα με έχουν μπερδέψει. Σήμερα έχω μόνο κάτι θαμπους πόνους αριστερά και λίγο δεξιά. Χτες είχα και κράμπες ελαφριές. Σπυράκι δεν έχω βγάλει (πάντα βγάζω όταν είναι να μου έρθει). Είπαμε ελπίζω σε ένα "αναίμακτο" σαββατοκύριακο ! 

Εύχομαι να μη δει καμία μας τη σιχαμένη!

• Μου αρέσει 3

Just now, alina80 είπε:

Εγώ δεν περιμένω μέχρι αύριο. Τα συμπτώματα με έχουν μπερδέψει. Σήμερα έχω μόνο κάτι θαμπους πόνους αριστερά και λίγο δεξιά. Χτες είχα και κράμπες ελαφριές. Σπυράκι δεν έχω βγάλει (πάντα βγάζω όταν είναι να μου έρθει). Είπαμε ελπίζω σε ένα "αναίμακτο" σαββατοκύριακο ! 

Εύχομαι να μη δει καμία μας τη σιχαμένη!

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! καμια μας δε τη θελει!!!!!

θυμησε μου εσυ κανεις τεστακια ωορρηξιας?

ωπ ωπ αυτο με το σπυρακι πολυ με αρεσει!! χιχι να μην βγει ποτε του!!! και μην ερθει και η σιχαμενεη για τουλαχιστων 9 μηνες! 

• Ευχαριστώ 1

On 22/11/2017 at 3:16 ΠΜ, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσι

λοιπον εγω εχω υποκλινικο υποθυρεοειδισμο και ακου πως ειναι το προγραμμα μου οπως μου ειχε πει η ενδοκρινολογος

το πρωι μολις ξυπνησω παιρνω το t4 (λογικα τετοιο παιρνεις κι εσυ)

μετα απο μιση ωρα μπορω να φαω κατι και μολις τελειωσω το πρωινο παιρνω σπρει βιταμινης d( εγω εχω ελλειψη) 

μετα απο 2 ωρες απο το πρωινο μου ειπε να παρω το filicine (φυλλικο οξυ λενε ειναι απαραιτητο οταν κανεις προσπαθεια για να ειναι καλη ποσοτητα οταν μεινεις εγκυος)

και ενδιαμεσα του μεσημεριανου παιρνω και το glukophaze (εχω υπερινσουλιναιμια)

σε ευχαριστω πολυ!!!  πραγματικα με καλυψες.  σιγουρα οι βιταμινες πανε μετα το μεσημεριανο τελικα. λογικα επειδη περιεχει σιδηρο δεν πρεπει να περνετε κοντα με το χαπακι τ4. 

σας ευχαριστω ολες κοριτσια!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! καμια μας δε τη θελει!!!!!

θυμησε μου εσυ κανεις τεστακια ωορρηξιας?

ωπ ωπ αυτο με το σπυρακι πολυ με αρεσει!! χιχι να μην βγει ποτε του!!! και μην ερθει και η σιχαμενεη για τουλαχιστων 9 μηνες! 

Ναι κάνω τεστ ωορρηξίας. Από το θετικό τεστ συνήθως έχω περίοδο τη 13η μέρα. Αλλά επειδή έχει τύχει μια φορά να μου έρθει και τη 15η - για αυτό λέω μέχρι αύριο περιμένω. Η @Nati85 μου μετράει ήδη καθυστέρηση...χαχαχα. 

Και εμένα αυτό με το σπυράκι μου αρέσει. Γιατί κατά τα άλλα δεν έχω τίποτα τρανταχτό. 

• Μου αρέσει 1

On 22/11/2017 at 3:48 ΠΜ, linaa είπε:

κοριτσι μου κ εγω περνω χαπακι για τον θυροειδη. εγω το μεσημερι τις περνω τις βιταμινες μετα το φαγητο ειναι κ οδηγια του γιατρου να τις περνω μετα το φαγητο. γενικα επιρεαζετε η αποροφηση γιαυτο καλο ειναι να εχουν περασει καποιες ωρες απο το χαπι του θυροειδη. παντως αν παρεις πολυβιταμινες καλο ειναι μετα το μεσημεριανο οχι μονο για το χαπι αλλα κ για το στομαχι σου ειναι δυνατες οι πολυβιταμινες θελουν να εχεις φαει κανονικα αλλιως πειραζουν λιγο το στομαχι. 

κοριτσακι ευχαριστω πολυ!!!  καπου το ειχα διαβασει και ετσι περνω τις βιταμινες 4 ωρες μετα το χαπακι του θηροειδη. αλλα φαντασου οταν πηγα να τις παρω δευτερη φορα ρωτησα τον φαρμακοποιο και ειπε οχι κανενα προβλημα.  λεω ενταξει!!! :mad: :mad:

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια ενώ υποτίθεται έχω γόνιμες μέρες από 13η έως και 20η από χτες 8η και σήμερα 9η έχω πολλά υγρά και πονακια είναι δυνατόν τόσο νωρίς; Λέτε να έρθει νωρίτερα η περίοδος; Μήπως δεν έγινε ωορρηξία στον προηγούμενο κύκλο και τώρα γίνει νωρίτερα;

Εννοείται τον έβαλα κάτω πρωί πρωί χαχαχαχ

Εγώ έχω συνήθως συμπτώματα λίγες μέρες πριν την ωορρηξία. Μπορεί να κάνεις σε τεσσερις-πεντε μέρες. Να συνεχίσεις να τον βάζεις κάτω! Καλό κάνει, κακό δεν κάνει. 

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Τι θα κάνετε σήμερα; 

Καλημερα κοριτσι!!! ειμαστε πολυ καλα!! Μπαινω στις γονιμες εγω και ετσι το "γλενταω" απο χθες...!! χιχιχιχιχιχ

Σημερα θα στολισουμε κι εμεις!! αλλα δεν εχω καινουρια στολιδια, τα περυσινα!!!  μηπως ειναι γρουσουζια βρε κοριτισια? ειχαακουσει οτι πρεπει να αγοραζεις καποια καινουρια στολιδια καθε χρονο και να πετας κατι παλιο. :confused::confused:

On 21/11/2017 at 11:02 ΜΜ, Ungry girl είπε:

Σε ευχαριστώ..ανακούφιση δεν λες τθποτα!

Ναι 2/2 γιατρους λαπαροσκόπηση σίγουρα Και να.βιαστω! Πρέπει αλλιώς δεν θα μπορέσουμε ειναι δησκολο να.πιασουμε μπεμπε!

Ωραια κοπελα μου!!! Οταν ξερεις σε τι κατασταση βρισκεσαι τοτε ξερεις και ποιον "δρομο " να διαλεξεις!! εχεις την λυση, καλη επιτυχια σου ευχομαι!! ειμαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα τα καταφερεις.

• Μου αρέσει 2

εχω δλδ τοσο καιρο λαθος τα παιρνω τα χαπια μου??? με λιγα λογια τζαζζμπα φαρμακνομαι :-(

εγω παιρνω το χαπια του ευθυροξ με το που ξυπναω και μετα απο κανενα 20λεπτο παιρνω το ινοφερτ κομπι....και μετα το απογευματακι μετα το φαγητο παιρνω το γυνοταρτιφερον (φιλικο οξη μαζι με σιδηρο) και την ντε 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...