Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , elenakii22 είπε:

να δοκιμασετε!κ εμεις τωρα ξεκινησαμε πιο εντατικα!εξετασεις προσφατα κανατε?

Ξεχνάς μου φαίνεται! Χιχιχι.όλα πρόσφατα.καλά.το θέμα της ωορηξίας μένει.μέχρι κ σαλπιγγογραφία έκανα.οπότε ηρέμησα κ παίρνω κ βιταμίνες κ θα δούμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Ξεχνάς μου φαίνεται! Χιχιχι.όλα πρόσφατα.καλά.το θέμα της ωορηξίας μένει.μέχρι κ σαλπιγγογραφία έκανα.οπότε ηρέμησα κ παίρνω κ βιταμίνες κ θα δούμε!

αν ξεχναω λεει??ασε!!ολα καλα δλδ!!αντε να την φτιαξεις κ εσυ!!!εγω σαλπιγγογραφια δεν εχω κανει ακομα!θα ξεκινησω να φτιαξω την ωορρηξια κ βλεπουμε!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

3 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά σου εύχομαι να δεις ένα μεγααααλλλοοο +++++

Πήγαινε για καλό και για κακο ζητά να σου γραψουν μια μοριακή. Ευδι και αλλιώς Μετά το + Ο γυναικολόγος θα ζητήσει χοριακη.

ΦΑΕΕΕ και προλαβαίνεις εγώ είμαι στα +16 Και ο γυναικολόγος με κυνηγάει μου έκοψε ψωμί γλυκά(είμαι εξαρτημένη) τηγανητά. Βασικά μου έκοψε τα πάντα. Όταν πήγα στο γιατρό και ειδα Ότι πήρα μόνο 1.5 κιλο χάρηκα και είπα τα υπόλοιπα να τα αναπληρωσω μέσα σε μια βδομάδα. Τόσα που έχω φάει πιστεύω έχω φτάσει στα +18

Μια χαρά είσαι καλέ εγώ πήρα 23 κιλά και ο γιατρός όλο με πίεζε αλλά εγώ πεινούσα τι να έκανα ετρωγα φάε τώρα μετα θα τα χάσεις εγώ 1 βδομάδα μετα ήμουν -17..χωρίς προσπαθεια βέβαια γέννησα καισαρική και δεν έτρωγαν..με το καλό το μωρακι σου αγοράκι κοριτσάκι?

3yKGp2.png

Κοριτσια γεια σας κ απο εμενα...αν με θυμαστε προ ημερων δεν ειχα καθολου συμπτωματα μεχρι που εδω κ 3 μερες εχω τρελαθει στους πονους περιοδου με διακοπες βεβαια που φτανουν μεχρι μουδιασμα στα ποδια..σημερα περιμενα την ακατανομαστη αλλα τιποτα!! :-D:-D Αραια κ που ερχονται κ κατι τσιμπηματακια...θα τρελαθω λεμε...Αν δεν ερθει κ αυριο θα κανω τεστακι! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια γεια σας κ απο εμενα...αν με θυμαστε προ ημερων δεν ειχα καθολου συμπτωματα μεχρι που εδω κ 3 μερες εχω τρελαθει στους πονους περιοδου με διακοπες βεβαια που φτανουν μεχρι μουδιασμα στα ποδια..σημερα περιμενα την ακατανομαστη αλλα τιποτα!! :-D:-D Αραια κ που ερχονται κ κατι τσιμπηματακια...θα τρελαθω λεμε...Αν δεν ερθει κ αυριο θα κανω τεστακι! 

Άντε μακάρι να έχουμε μια ακόμα!!!! Εύχομαι να μην εμφανιστεί και να είσαι έγκυος!!! :wink::-):-):-)

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά σου εύχομαι να δεις ένα μεγααααλλλοοο +++++

Πήγαινε για καλό και για κακο ζητά να σου γραψουν μια μοριακή. Ευδι και αλλιώς Μετά το + Ο γυναικολόγος θα ζητήσει χοριακη.

ΦΑΕΕΕ και προλαβαίνεις εγώ είμαι στα +16 Και ο γυναικολόγος με κυνηγάει μου έκοψε ψωμί γλυκά(είμαι εξαρτημένη) τηγανητά. Βασικά μου έκοψε τα πάντα. Όταν πήγα στο γιατρό και ειδα Ότι πήρα μόνο 1.5 κιλο χάρηκα και είπα τα υπόλοιπα να τα αναπληρωσω μέσα σε μια βδομάδα. Τόσα που έχω φάει πιστεύω έχω φτάσει στα +18

Χαχαχαχα  Με ρεγουλα Γιατί δεν φεύγουν τα άτιμα τα κιλά.Εγώ ακολουθώ ουτος η αλλως Διατροφή λόγω επαγγέλματος οποτε στην πρώτη εγκυμοσύνη πηρα 12 κιλακια που μόλις γέννησα εξαφανίστηκαν!επανήλθα πλήρως.προσπάθησε να τρως υγιεινά και πολλά γεύματα την ημερα .5 Θ ηταν το καλύτερο και ενα ποτήρι νερό μετά από καθς γευμα!!!!

πρίν από 15 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Άντε μακάρι να έχουμε μια ακόμα!!!! Εύχομαι να μην εμφανιστεί και να είσαι έγκυος!!! :wink::-):-):-)

Μην μας ξεχάσεις!!!!περιμένουμε νέα!!!! Εύχομαι μια καραμπινάτη δεύτερη γραμμουλα!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια.

Λουπιτα και σονια το θέμα είναι ότι πριν μείνω έγκυος έτρωγα πιο πολυ.τώρα τρώω λιγότερο και τα κιλά τα παίρνω διπλάσια. Πριν δύσκολα έπαιρνα εύκολα έχανα τώρα δεν ξέρω τι μου γίνετε.5 γεύματα να πω την αλήθεια δεν ετρωγα.έτρωγα πρωινό και λόγω που ασχολιομουν με το σπίτι ξεχνουσα να φάω και έτρωγα Όταν τελείωνα.τώρα τουλάχιστον προσπαθώ να έχω φάει μέχρι τις 8 3 με 4 γεύματα.ααααα και να μην ξεχάσω δεν μπορώ να κόψω το ναρκωτικό μου ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Αλλά στον 5 Που πήρα 6 κιλά μαζεμένα για ένα μήνα τα έκοψα τελείως φοβήθηκα για την μπέμπα.Αλλά η καμπύλη κ Όλες οι εξετάσεις βγήκαν άριστες.

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Ani ani μακάρι να μην έρθει και να δεις ένα τεράστιο ++++

Αχ μακαρι βρε κοριτσια να μ φερετε γουρι... αν με το καλο ειμαι θα ειστε πι πρωτες που θα το μαθετε!:-P@ΧρυσαΜ @elenakii22

• Μου αρέσει 3

πρίν από 28 λεπτά , Ani ani είπε:

Αχ μακαρι βρε κοριτσια να μ φερετε γουρι... αν με το καλο ειμαι θα ειστε πι πρωτες που θα το μαθετε!:-P@ΧρυσαΜ @elenakii22

Αγαπη μου σου εύχομαι να είσαι !!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;;εμείς ακόμα νοσοκομείο....κάνανε ένα λάθος οι γιατροί και θα μας πάει πίσω..τις προσπάθειες τις συνεχίζουμε απλά δεν έχω ιδέα πότε και αν έκανα ωορρηξία αυτό το μήνα....πάντως caramel_83 βάλε με 29/5 στο πινακάκι....

On 5/14/2017 at 2:00 ΠΜ, λουπιτα είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!!τέλεια Στο σημερινό τεστ όμως η γραμμή χάθηκε.Και μαζί με αυτήν κ οι ελπίδες μου 

καλημέρα κορίτσι sorry για την παρέμβαση αλλά εμφανίστηκε αχνό θετικό γιατί η ορμόνη της ωορρηξίας είναι η ίδια ορμόνη που ανεβαίνει όταν είμαστε εγκυούλες η β χοριακή δλδ.....μακάρι να είσαι εγκυούλα βέβαια αλλά είναι πολύ νωρίς για να δείξει νομίζω......

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!! 5η μέρα καθυστέρησης δεύτερη χοριακή 685!! Στην 1η μερα που ειχα κανει ηταν 98!!  Η μικροβιολόγος με ρώτησε εαν υπάρχει ιστορικό με δίδυμα!! Παρασκευή έχω πρώτο υπέρηχο!!

• Μου αρέσει 6

HBNJp3.png

πρίν από 15 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 5η μέρα καθυστέρησης δεύτερη χοριακή 685!! Στην 1η μερα που ειχα κανει ηταν 98!!  Η μικροβιολόγος με ρώτησε εαν υπάρχει ιστορικό με δίδυμα!! Παρασκευή έχω πρώτο υπέρηχο!!

Τι υπέροχα νέα!!! Με το καλό :-):-):-)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!!!!!! Τι κάνετε ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχουμε μια καλή εβδομάδα...........:-D

Για όλες μας λοιπόν χρόνια πολλά για χθες............:wub:

@dimitroula30 μπράβο σου!!!!!! Νομίζω πως όλα είναι τέλεια μέχρι στιγμής...... και όλα καλά θα πάνε...... με το καλό να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να αποκτήσεις το μωράκι σου...... θα περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό........:-D

@Angie trg εσύ κορίτσι τι κάνεις;;;;; Πως είσαι;;;;;:-D

@Ani ani μακάρι σου το εύχομαι ολόψυχα......... θετική ενέργεια......:-D

@λουπιτα συνήθως το τεστ έστω και αχνό είναι θετικό......... αλλά λίγη υπομονή και σε λίγες μερούλες θα το ξανά κάνεις......... μακάρι να είναι θετικό...... σου το εύχομαι.......:-D:-D

@aggeliki_l ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τελειώσετε σύντομα από το νοσοκομείο......... εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα...........:wub:

@caramel_83 χα χα χα επειδή ποτέ δεν ξέρεις εσύ καλύτερα χτύπα και που ξέρεις........ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ήταν ωορρηξία.............:lol::lol:

@elenakii22 τώρα λογικά θα ξεκινήσεις και εσύ σιγά σιγά ε;;;;;; Που ξέρεις καμιά φορά...........B)B)

@Ζαχαρωτο με το καλό να έχεις μια εύκολη γέννα και ένα υγιέστατο μωράκι κορίτσι............:-D:-D

@sonia@ τι κάνετε εσείς κορίτσια........ το μικρό σου λουλούδι καλά είναι κορίτσι;;;;;;;;:-D

Εγώ να σας πω είμαι λίγο σαν να κινούμε μέσα σε καράβι αν και το Σαββατοκύριακο έκανα κανονικά όλες τις δουλείες μου συν ντουλάπες συν γενική ( ε καλά δεν τελείωσα κιόλας!!!!!! ) χα χα χα....... έχω και κάτι καούρες και με τσιμπάει το στήθος μου και εχθές με πονούσε τόσο πολύ η κοιλιά μου που ήμουν σίγουρη ότι σήμερα το πρωί θα έχω ξυπνήσει μαζί με την κοκκινομούρα.......... αλλά τελικά όχι........άλλωστε θέλω 2 ημέρες ακόμα........:wink::wink:

• Μου αρέσει 5

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...