Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Ani ani υπεροχη και η δικη σου κοιλιτσα!!!!! :-D:-D:-D:-D

@Μάντη παμε δυνατα για τον επομενο μηνα!!! να το φερει ο αγιος βασιλης!!!!!

@alina80 @caramel_83 σας περιμενω με αγωνια να ξερετε!!! και απο πισω ακολουθω και εγω.......

@Antila υπεροχα τα νεακια σου μπραβο!!!! χαιρομαι πολυ!!!!!!!!! να εχεισ μια υπεροχη εγκυμοσυνη μεσα απο την καρδια μου!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, elenakii22 είπε:

αν συνεχισω το φαι θα εχω προβλημα!χαχα!!!

χαχααχαχχααχαχ  καλα ειπαμε μη το παρακανεις κιολας!!!! αχ ποσο μ αρεσουν οι κοιλιτσες....οταν βλεπω εγκυουλα στο δρομο την κοιταω με τοσο θαυμασμο και ενα τεραστιο χαμογελο που αν με προξει και κανεις θα με περασει για χαζη!   αχαχαχαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Eυχαριστω για τις ευχες, κοριτσια! Δε με αφηνει ουτε εμενα να πατησω λαϊκ να ξερετε! Ενώ ήθελα να βάλω λάικ σε πολλα, κοιλιτσες, αβοκαντο κτλ κτλ!

Εγω κανω σουτζουκακια φακης και πραγματικα οι φακες παιρνουν αλλη διασταση, θεϊκη! Τις μουλιαζω λιγες ωρες, και μετα οπως ειναι ωμες τις βαζω στο μουλτι, μαζι με τα μπαχαρικα κ τα υλικα που θα βαζαμε στον κανονικο κιμα. Ισως λιγο πιο τσιμπημενα τα μπαχαρικα για να δωσουν πιο εντονη γευση! Και τριμμενη φρυγανια ή μπαγιατικο ψωμακι κανονικα. Ετοιμο το μιγμα :) το πλαθεις, το τηγανιζεις λιγα λεπτα και ειτε κανεις κεφτεδακια της κολασεως ειτε σουτζουκακια παραδοσιακα με τη σαλτσουλα τους και ρυζακι. Ακομη, τις φακες και τα μαυροματικα τα τρωω και σφιχτοβρασμενα σε δροσερη σαλατα με ψιλοκομμενα φρεσκα λαχανικα, πχ μαϊντανο, κρεμμυδακι, πιπερια Φλωρινης, καροτο, αγγουρακι!

Επισης σκιζω τα κρητικα αβοκαντο (βλεπω οτι εχουμε ανταγωνισμο την Αλινα!!), πρεπει να τρωω 4-5 τη βδομαδα σε γουακαμολε, κυβους στη σαλατα ή spread στο πρωινο.

Αλλη συνταγουλα ευκολη: μανιταρια τηγανιά! Χοντροκομμενα πορτομπελο, τα τσιγαριζουμε με λιγο λαδι, σκορδακι, κρεμμυδι, αλατοπιπερο, ριγανη και σβηνουμε με κρασι. Συνοδευονται τελεια με πατατες φουρνου ή τηγανιτες!

Τωρα βεβαια τρωω σχεδον μονο φιδέ λεμονάτο γιατι ανακατεύομαι...

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

1 ώρα πρίν, Antila είπε:

Eυχαριστω για τις ευχες, κοριτσια! Δε με αφηνει ουτε εμενα να πατησω λαϊκ να ξερετε! Ενώ ήθελα να βάλω λάικ σε πολλα, κοιλιτσες, αβοκαντο κτλ κτλ!

Εγω κανω σουτζουκακια φακης και πραγματικα οι φακες παιρνουν αλλη διασταση, θεϊκη! Τις μουλιαζω λιγες ωρες, και μετα οπως ειναι ωμες τις βαζω στο μουλτι, μαζι με τα μπαχαρικα κ τα υλικα που θα βαζαμε στον κανονικο κιμα. Ισως λιγο πιο τσιμπημενα τα μπαχαρικα για να δωσουν πιο εντονη γευση! Και τριμμενη φρυγανια ή μπαγιατικο ψωμακι κανονικα. Ετοιμο το μιγμα :) το πλαθεις, το τηγανιζεις λιγα λεπτα και ειτε κανεις κεφτεδακια της κολασεως ειτε σουτζουκακια παραδοσιακα με τη σαλτσουλα τους και ρυζακι. Ακομη, τις φακες και τα μαυροματικα τα τρωω και σφιχτοβρασμενα σε δροσερη σαλατα με ψιλοκομμενα φρεσκα λαχανικα, πχ μαϊντανο, κρεμμυδακι, πιπερια Φλωρινης, καροτο, αγγουρακι!

Επισης σκιζω τα κρητικα αβοκαντο (βλεπω οτι εχουμε ανταγωνισμο την Αλινα!!), πρεπει να τρωω 4-5 τη βδομαδα σε γουακαμολε, κυβους στη σαλατα ή spread στο πρωινο.

Αλλη συνταγουλα ευκολη: μανιταρια τηγανιά! Χοντροκομμενα πορτομπελο, τα τσιγαριζουμε με λιγο λαδι, σκορδακι, κρεμμυδι, αλατοπιπερο, ριγανη και σβηνουμε με κρασι. Συνοδευονται τελεια με πατατες φουρνου ή τηγανιτες!

Τωρα βεβαια τρωω σχεδον μονο φιδέ λεμονάτο γιατι ανακατεύομαι...

Τρελαίνομαι για αβοκάντο. Ειδικά τα κρητικά. Όταν βγουν οι φράουλες φτιάξε σαλάτα με αβοκάντο, φράουλες, λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι, λάδι και λεμόνι. Φανταστική! Θα με θυμηθεις. Και με νεκταρινι κάνω το ίδιο αλλά με ξερό κρεμμύδι. Φέτος λέω να το δοκιμάσω και με πορτοκάλι. 

Επίσης υγιεινή μους: χτυπάς στο μουλτι αβοκάντο, κακάο και λίγο μέλι ή σιρόπι αγαύης. 

Οπότε κάνεις ένα είδος φαλαφελ με φακές ε; Θα το δοκιμάσω μήπως φάω φακές. Είναι το μοναδικό όσπριο που δεν μου αρέσει. Δεν μπορώ να το φάω. 

2 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

@Ani ani υπεροχη και η δικη σου κοιλιτσα!!!!! :-D:-D:-D:-D

@Μάντη παμε δυνατα για τον επομενο μηνα!!! να το φερει ο αγιος βασιλης!!!!!

@alina80 @caramel_83 σας περιμενω με αγωνια να ξερετε!!! και απο πισω ακολουθω και εγω.......

@Antila υπεροχα τα νεακια σου μπραβο!!!! χαιρομαι πολυ!!!!!!!!! να εχεισ μια υπεροχη εγκυμοσυνη μεσα απο την καρδια μου!!!!

Έλα να αρχισει σιγα σιγά το γκρουπ των Χριστουγέννων να βλέπει θετικά τεστακια. Πότε ΔΕΝ περιμένεις εσύ; Από συμπτώματα; Έχεις τίποτα; 

@caramel_83 εσύ; 

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??? 

Εγω μετα λυπης,  αποχωρω απο το κλαμπ μιας και το σκατουλι παλινδρομησε και εκανα ηδη αποξεση,  οντας στην 9η εβδομαδα... Καλη επιτυχια σε ολες,  εγκυουλες και μη... Καποια στιγμη θα επανελθω,  αλλα ακομα ειναι δυσκολο να κανω τετοιες συζητησεις,  μιας και (οσο ψυχραιμα κι αν δειχνω οτι το εχω παρει),  η ολη φαση ποναει.. 

Τα φιλια μ σε ολες και τις ευχες μου... 

• Λυπημένη/-ος 8

cO4Yp3.png

πρίν από 42 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω μετα λυπης,  αποχωρω απο το κλαμπ μιας και το σκατουλι παλινδρομησε και εκανα ηδη αποξεση,  οντας στην 9η εβδομαδα... Καλη επιτυχια σε ολες,  εγκυουλες και μη... Καποια στιγμη θα επανελθω,  αλλα ακομα ειναι δυσκολο να κανω τετοιες συζητησεις,  μιας και (οσο ψυχραιμα κι αν δειχνω οτι το εχω παρει),  η ολη φαση ποναει.. 

Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σας. Τα λογια ειναι φτωχα. Δυστυχως συμβαινουν κ αυτα πολυ συχνα...σας στέλνουμε απο εδω ολη τη θετική μας ενέργεια! Προσπαθήστε να πάρετε το χρόνο σας και να είστε δυνατοι. Σας εύχομαι σύντομα να έχετε και πάλι σύλληψη και να υποδεχτειτε ένα υγιέστατο μωράκι. Δεν ξέρω τι να πω. Στεναχωρηθηκα με τα νέα σου και αιφνιδιαστικα η αλήθεια είναι! Κι εμείς από εδώ μέσα παρόλο που δεν σε ξέρουμε σε νιώθουμε @anemoni1989  :-(

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 54 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Λυπάμαι πολύ... Δεν το περίμενα Αλλά δυστυχώς συμβαίνει συχνά... Είσαι δυνατη Όμως κ θα το ξεπεράσεις. 

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σας. Τα λογια ειναι φτωχα. Δυστυχως συμβαινουν κ αυτα πολυ συχνα...σας στέλνουμε απο εδω ολη τη θετική μας ενέργεια! Προσπαθήστε να πάρετε το χρόνο σας και να είστε δυνατοι. Σας εύχομαι σύντομα να έχετε και πάλι σύλληψη και να υποδεχτειτε ένα υγιέστατο μωράκι. Δεν ξέρω τι να πω. Στεναχωρηθηκα με τα νέα σου και αιφνιδιαστικα η αλήθεια είναι! Κι εμείς από εδώ μέσα παρόλο που δεν σε ξέρουμε σε νιώθουμε @anemoni1989  :-(

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου.... Η αληθεια ειναι πως και εγω αιφνιδιαστηκα μιας και ακομα και χθες ειχα κανονικοτατα συμπτωματα και εμετους... Αρα οπως φαινεται,  ολα ειναι μυθοι... Δεν πειράζει... Προχωραμε.... Ειπαμε κεφαλι ψηλα,  κλαιμε,  αλλα ποτε δεν υποκυπτουμε... Ολα για καποιο λογο γινονται και σε τετοιες περιπτωσεις ειναι για καλο μιας και η μαμα φυση προνοει... Αυτο που προεχει ειναι η δικη μ και τ αντρα μ ψυχικη αναρρωση και η δικη μ σωματικη αναρρωση... Και σε κανα 3μηνο, ολα θα βρουν το δρομο τους!!!! Εμεις να μαστε καλα και αγαπημενοι!!! 

• Μου αρέσει 5

cO4Yp3.png

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου.... Η αληθεια ειναι πως και εγω αιφνιδιαστηκα μιας και ακομα και χθες ειχα κανονικοτατα συμπτωματα και εμετους... Αρα οπως φαινεται,  ολα ειναι μυθοι... Δεν πειράζει... Προχωραμε.... Ειπαμε κεφαλι ψηλα,  κλαιμε,  αλλα ποτε δεν υποκυπτουμε... Ολα για καποιο λογο γινονται και σε τετοιες περιπτωσεις ειναι για καλο μιας και η μαμα φυση προνοει... Αυτο που προεχει ειναι η δικη μ και τ αντρα μ ψυχικη αναρρωση και η δικη μ σωματικη αναρρωση... Και σε κανα 3μηνο, ολα θα βρουν το δρομο τους!!!! Εμεις να μαστε καλα και αγαπημενοι!!! 

ωχ βρε κοριτσι μου τι ξαφνικο ειναι αυτο λυπαμαι πολυ κ καταλαβαινω... ομως να σκεφτεσε κυριως τα θετικα μενεις εγκυος πανευκολα κ σε τρεις μηνες θα εισαι εδω με ευχαριστα νεα να ειστε γεροι κ δυνατοι κ ολα θα ερθουν. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

ωχ βρε κοριτσι μου τι ξαφνικο ειναι αυτο λυπαμαι πολυ κ καταλαβαινω... ομως να σκεφτεσε κυριως τα θετικα μενεις εγκυος πανευκολα κ σε τρεις μηνες θα εισαι εδω με ευχαριστα νεα να ειστε γεροι κ δυνατοι κ ολα θα ερθουν. 

Σε καταλαβαινω απολυτα...εγω πρωτη φορα εμεινα εγκυος κ 8 εβδομαδων καταλαβα οτι ηταν παλινδρομη...ευτυχως δεν εκανα αποξεση...εχει περασει ενας μηνας απο τοτε...ομως δεν το βαζω κατω...αδιαθετησα κ μολις τελειωσω ξεκιναω τις προσπαθειες...καλη τυχη σου ευχομαι..και σκεψου μονο τα θετικα..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 39 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Λυπάμαι πολύ. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα...εγω πρωτη φορα εμεινα εγκυος κ 8 εβδομαδων καταλαβα οτι ηταν παλινδρομη...ευτυχως δεν εκανα αποξεση...εχει περασει ενας μηνας απο τοτε...ομως δεν το βαζω κατω...αδιαθετησα κ μολις τελειωσω ξεκιναω τις προσπαθειες...καλη τυχη σου ευχομαι..και σκεψου μονο τα θετικα..

Εμενα πιο πολυ απο ολα μου στοιχισε η αποξεση... Αλλα δυστυχώς δε γινοταν αλλιως μιας και ο σακος εκτος απο το οτι ειχε μεγαλωσει κανονικοτατα,  "ειχε κατσει πολυ καλα"  στη μητρα,  αρα δεν επαιζε αλλος τροπος δυστυχώς.... Μονο αγχος πλεον να αδιαθετησω κανονικα τους επομενους κυκλους,  να παω για τσεκαπ και μετα φανταζομαι ξανα προσπαθιουλες!!!!  :)

• Λυπημένη/-ος 1

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα πιο πολυ απο ολα μου στοιχισε η αποξεση... Αλλα δυστυχώς δε γινοταν αλλιως μιας και ο σακος εκτος απο το οτι ειχε μεγαλωσει κανονικοτατα,  "ειχε κατσει πολυ καλα"  στη μητρα,  αρα δεν επαιζε αλλος τροπος δυστυχώς.... Μονο αγχος πλεον να αδιαθετησω κανονικα τους επομενους κυκλους,  να παω για τσεκαπ και μετα φανταζομαι ξανα προσπαθιουλες!!!!  :)

κοριτσι μου τα λυπαμαι πολυ...οποτε νιωθεις καλα μπορεις να μπαινεις να μας λες νεα σου!να μην εχεις αγχος,θα αδιαθετησεις κανονικα κ μετα θα ξεκινησετε παλι τις προσπαθειες!

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@anemoni1989 Σε αυτές τις περιπτώσεις ότι και να πεις ο πόνος δεν ημερεύει.. Το μονο που θα σου ευχηθώ είναι σύντομα να έχεις μια ομαλή και τελειόμηνη κύηση και όλα αυτά να αποτελούν παρελθόν. Ο χρόνος μαλακώνει τα παντα. Ευτυχώς συλλαμβάνεις ευκολα, οπότε πιστεύω η ευχή μου θα πραγματοποιηθεί! Η θετική μου σκέψη κοντά σου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...