Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια -γκαστρούλες και μελλοντικές γκαστρούλες!

30 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Αύριο επιτέλους μάλλον θα στολίσουμε!

Α! Και μην ξεχνιόμαστε! Παρασκευή σήμερα!

Τι κάνετε εσείς; Τι σχέδια έχετε για το σκ; 

Και κάτι πρακτικό: τι μαγειρεύετε σήμερα; Καμια ιδέα; Κάτι γρήγορο κατά προτίμηση.

Γεια σου Αγιο Βασιλιτσα!! χαχα σημερα μαλλον αρακα με πατατες θα κανω..Οσο για το σκ εχω ρεπο το Σαββατο και την Κυριακη δουλευω..ωραιο το δικο σου φαγητο!!

πρίν από 1 λεπτό , Nenitaki88 είπε:

@alina80 καλημέρα! Εγω για γρήγορο και νόστιμο θα σου πρότεινα σνίτσελ ❤️

Μμμμ μου κάνει κλικ. Αυτό το βρίσκουμε έτοιμο; Και μετά το ψήνουμε ή το τηγανίζουμε; Δεν έχω φτιάξει ποτέ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μμμμ μου κάνει κλικ. Αυτό το βρίσκουμε έτοιμο; Και μετά το ψήνουμε ή το τηγανίζουμε; Δεν έχω φτιάξει ποτέ!

Υπάρχουν και έτοιμα. Ωστόσο καλύτερα να το φτιάξεις εσυ. Θα πεις στο χασάπη να σου δώσει σνίτσελ (κρέας χοιρινό ή κοτόπουλο). Χτυπάς ενα-δυο αυγά σε ενα πιάτο με μπαχαρικά (αλάτι-πιπέρι-πάπρικα-ρίγανη -έτσι κάνω εγω). Σε ενα αλλο πιάτο βάζεις τριμμένη φρυγανιά (ή την αγοράζεις τριμμένη σε σακουλάκι ή βάζεις στο μπλέντερ). Βουτάς το σνιτσελ

πρωτα στο αυγό και μετα στη φρυγανιά. Έπειτα, τηγανίζεις ή βάζεις στο φούρνο. Στο τηγάνι θελει 2 λεπτα η κάθε μεριά. Βάζεις μετα και μπόλικο λεμονακι. Και ειναι μουρλιααααααααα

πρίν από 1 λεπτό , Nenitaki88 είπε:

Υπάρχουν και έτοιμα. Ωστόσο καλύτερα να το φτιάξεις εσυ. Θα πεις στο χασάπη να σου δώσει σνίτσελ (κρέας χοιρινό ή κοτόπουλο). Χτυπάς ενα-δυο αυγά σε ενα πιάτο με μπαχαρικά (αλάτι-πιπέρι-πάπρικα-ρίγανη -έτσι κάνω εγω). Σε ενα αλλο πιάτο βάζεις τριμμένη φρυγανιά (ή την αγοράζεις τριμμένη σε σακουλάκι ή βάζεις στο μπλέντερ). Βουτάς το σνιτσελ

πρωτα στο αυγό και μετα στη φρυγανιά. Έπειτα, τηγανίζεις ή βάζεις στο φούρνο. Στο τηγάνι θελει 2 λεπτα η κάθε μεριά. Βάζεις μετα και μπόλικο λεμονακι. Και ειναι μουρλιααααααααα

Ωραίο και εύκολο! Αν όχι σήμερα, θα μπει στο πρόγραμμα άμεσα! Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Ωραίο και εύκολο! Αν όχι σήμερα, θα μπει στο πρόγραμμα άμεσα! Ευχαριστώ πολύ.

Τιποτα καλή μου! Ναι ειναι κάτι γρήγορο και πεντανόστιμο! Να το βάλεις στο μενού Χεχε! 

Υ.Γ. Εύχομαι οτι καλύτερο σχετικα με την αναμονή (καθυστέρησης φυσικα) ❤️

@Ani ani θα ανέβαζα ή θα έστελνα κοιλιά αλλα μου φαίνεται βουνό η διαδικασία Χαχαχαχα 

πρίν από 17 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Ναι δόξα το θεό, ειμαι καλα τωρα!!!! Μια χαρά εισαι κι εσυ απο κιλά! Τι να κάνουμε,  θα φουσκώνουμε και θα χαρούμε κιολας! Ειναι για καλό Αλλωστε ❤️

ετσι ακριβως εγω το απολαμβανω δεν εχω κανενα παραπονο..απλα προσαρμοσα λιγο τα ρουχα μου και καποια μπηκαν απο νωρις στο παταρι.. :) Αντε να περασεις τα Χριστουγεννα χαλαρά και με υγεία!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Καλέ πώς φαίνεται η καλή νοικοκυρά! Τόσα φαγητά. Εγώ κάθε φορά βάσανο να σκεφτώ, όταν έχω και πολλή δουλειά θέλω να είναι και κάτι γρήγορο και ιδανικά να έχω και ότι χρειάζεται στο σπίτι για να μην βγω στην αγορά! Α, και να έχω και όρεξη να το φάω εκείνη την ημέρα! Όπως βλέπετε είναι εξίσωση για δυνατούς λύτες κάθε φορά το θέμα του φαγητού. Και από τον άντρα μου έχω την εξής πολύτιμη βοήθεια: ή "Ότι θέλεις εσύ αγάπη μου" (και καλά ο καλόβολος, μου αφήνει την επιλογή") ή το πρωτότυπο "Μακαρόνια" -ακόμα και αν έχουμε φάει την προηγούμενη μέρα! Αφήστε, για όλα φταίει ο μπαμπάς μου που λείπει στο χωριό και η μαμά μου έκοψε το μαγείρεμα ένα μήνα τώρα. Αλλιώς δυο-τρεις φορές την εβδομάδα πήγαινε και ερχόταν το ταπεράκι -σε εμάς και στη γιαγιά μου. Τώρα δυστυχούμε δυο σπίτια, έχουμε μείνει χωρίς φαί! 

Στα δικά μας, τι να σας πω κορίτσια μου δεν ξέρω. Από σήμερα επισήμως ΔΕΝ περιμένω. Χτες είχα το απογευματάκι την αίσθηση ότι έρχεται. Σήμερα όχι τόσο. Υπομονή, τρεις μέρες είναι θα περάσουν (ελπίζω να περάσουν "αναίμακτα")

Χαχαχαχα αυτά είναι περνάτε δύσκολα!!μανουλιτσες γλυκιές να χα την μανούλα μου κοντά να μου φέρνει ταπεράκι!οσο για τους άντρες πετάνε το μπαλάκι σε μας...αντε να δεις τι θα φτιάξεις μετά!!εγω είμαι μακαρονου κάθε μέρα μακαρόνια να τρώω δεν με νοιάζει επίσης και ο μικρός μακαρονας αλλά δεν γίνεται όλο μακαρόνια!! Μπορείς να φτιάξεις κριθαράκι έτσι σκέτο κοκκινιστό η ρυζάκι με σάλτσα λεμονιού.κατσε θα σκεφτώ κι αλλά πες μου τι υλικά έχεις!!επίσης μπορείτε να παραγγείλετε το πιο εύκολο!!

Α ωραία από αύριο μέτραμε καθυστέρηση!!!μην έρθει μην έρθει

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Ani ani είπε:

ετσι ακριβως εγω το απολαμβανω δεν εχω κανενα παραπονο..απλα προσαρμοσα λιγο τα ρουχα μου και καποια μπηκαν απο νωρις στο παταρι.. :) Αντε να περασεις τα Χριστουγεννα χαλαρά και με υγεία!!

Καλα κι εγω το ίδιο! Δε φόρεσα ποτε κανένα απο τα τζιν μου ή τα κολάν μου. Ολα με σφίγγουν. Κατευθείαν σχεδόν εγκυμοσυνης έβαλα. Μονο τα πουλόβερ μου μου κάνουν γιατι τα ειχα πάντα σε στυλ φαρδιά (ώστε να ντύνομαι σαν κρεμμύδι στο κρύο Χαχαχαχα)

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχαχα αυτά είναι περνάτε δύσκολα!!μανουλιτσες γλυκιές να χα την μανούλα μου κοντά να μου φέρνει ταπεράκι!οσο για τους άντρες πετάνε το μπαλάκι σε μας...αντε να δεις τι θα φτιάξεις μετά!!εγω είμαι μακαρονου κάθε μέρα μακαρόνια να τρώω δεν με νοιάζει επίσης και ο μικρός μακαρονας αλλά δεν γίνεται όλο μακαρόνια!! Μπορείς να φτιάξεις κριθαράκι έτσι σκέτο κοκκινιστό η ρυζάκι με σάλτσα λεμονιού.κατσε θα σκεφτώ κι αλλά πες μου τι υλικά έχεις!!επίσης μπορείτε να παραγγείλετε το πιο εύκολο!!

Α ωραία από αύριο μέτραμε καθυστέρηση!!!μην έρθει μην έρθει

Κι εμείς κάθε μέρα μακαρόνια να τρώμε καλά θα ήταν. Αλλά όπως είπες δεν γίνεται. Άσε...μας έχει κόψει τα χέρια η μαμά μου αυτές τις ημέρες. Έχουμε ξεχάσει τα όσπρια! 

Επειδή μόνο μακαρόνια έχω σπίτι και ρύζι, λέω να πεταχτω σούπερ να πάρω κάνα μανιτάρι να τα κάνω στο φούρνο με πατάτες! Ρύζι αυτές τις ημέρες θέλω να το αποφύγω. 

Δυστυχώς δεν μετράμε καθυστέρηση. Γιατί η ωχρινικη μου φάση παίζει μεταξύ 12 και 14 μέρες. Οπότε από Κυριακή θα μετραμε. 

Και για να μην με θεωρήσετε ανοικοκυρευτη και να σας δώσω και εγώ καμία ιδέα, την Κυριακή θα κάνω μεξικάνικο. Chili con carne και κοτόπουλακι, να φάμε fajitas! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

Καλα κι εγω το ίδιο! Δε φόρεσα ποτε κανένα απο τα τζιν μου ή τα κολάν μου. Ολα με σφίγγουν. Κατευθείαν σχεδόν εγκυμοσυνης έβαλα. Μονο τα πουλόβερ μου μου κάνουν γιατι τα ειχα πάντα σε στυλ φαρδιά (ώστε να ντύνομαι σαν κρεμμύδι στο κρύο Χαχαχαχα)

χαχα ακριβως με τον ιδιο τροπο ντυνομαστε..:)

Just now, alina80 είπε:

Κι εμείς κάθε μέρα μακαρόνια να τρώμε καλά θα ήταν. Αλλά όπως είπες δεν γίνεται. Άσε...μας έχει κόψει τα χέρια η μαμά μου αυτές τις ημέρες. Έχουμε ξεχάσει τα όσπρια! 

Επειδή μόνο μακαρόνια έχω σπίτι και ρύζι, λέω να πεταχτω σούπερ να πάρω κάνα μανιτάρι να τα κάνω στο φούρνο με πατάτες! Ρύζι αυτές τις ημέρες θέλω να το αποφύγω. 

Δυστυχώς δεν μετράμε καθυστέρηση. Γιατί η ωχρινικη μου φάση παίζει μεταξύ 12 και 14 μέρες. Οπότε από Κυριακή θα μετραμε. 

Και για να μην με θεωρήσετε ανοικοκυρευτη και να σας δώσω και εγώ καμία ιδέα, την Κυριακή θα κάνω μεξικάνικο. Chili con carne και κοτόπουλακι, να φάμε fajitas! 

Ναι θα σε παρεξηγήσουμε βρε ανοικοκύρευτη απααπαπα δυσκολεύεσαι να βρεις τι θα μαγειρέψεις αν είναι δυνατόν!ιστορια μου αμαρτία μου.τρελενομαι για φαχιτας!!βασικα έξω το τρώμε και μου αρέσει πολύ!! Στο σπιτι κάνω στο Γουόκ κοτόπουλο με διαφορά μέσα κρεμμύδια πιπεριές καλαμπόκι στο δικό μας βάζω και πιπερι καγιέν κόβω και τορτίγιες βαζω και τυρί κρέμα από δίπλα και γίνεται της τρελής!! 

μπορει όμως αυτή την φορά να είναι στις 12 μερες οποτε να μετράμε από σήμερα καθυστέρηση ποτέ δεν ξερεις!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι θα σε παρεξηγήσουμε βρε ανοικοκύρευτη απααπαπα δυσκολεύεσαι να βρεις τι θα μαγειρέψεις αν είναι δυνατόν!ιστορια μου αμαρτία μου.τρελενομαι για φαχιτας!!βασικα έξω το τρώμε και μου αρέσει πολύ!! Στο σπιτι κάνω στο Γουόκ κοτόπουλο με διαφορά μέσα κρεμμύδια πιπεριές καλαμπόκι στο δικό μας βάζω και πιπερι καγιέν κόβω και τορτίγιες βαζω και τυρί κρέμα από δίπλα και γίνεται της τρελής!! 

μπορει όμως αυτή την φορά να είναι στις 12 μερες οποτε να μετράμε από σήμερα καθυστέρηση ποτέ δεν ξερεις!!!

αχχχχ απο τα καλυτερα φαγητα αυτο που λες..οπως κι οι τορτιγιες..γιαμι!!

Λοιπον να σας γλυκανω λιγο ακομα;; η μαμα μου με αφορμη το μπεμπη εμαθε να πλεκει..αυτα ειναι τα πρωτα της..φανταζεστε  ποσο μικροσκοπικα ειναι ε;;

2d0ngqv.jpg

• Μου αρέσει 6

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοριτσάρα μου, ας μετράμε και από τώρα. Δεν σου χαλάω χατηρι. Το τεστ, αν δεν με προλάβουν οι εξελίξεις, θα το κάνω Δευτέρα πάντως. 

Κάπως έτσι κάνω το κοτόπουλο για το μεξικάνικο. Το κόβω σε λεπτές λωριδες και το μαρινάρω για καμία ώρα σε μπύρα με ένα mix μπαχαρικών και τζίντζερ. Μετά λίγο λίγο στο αντικολλητικό. Κρεμμύδια και πιπεριές τα κάνω χωριστά, γιατί εγώ δεν μπορώ να φάω πιπεριές. Φτιάχνω πάντα και γουακαμολε και μια σος με γιαούρτι και λάιμ. Όλα στο τραπέζι μαζί.με τσένταρ και το chili con carne και ο καθένας φτιάχνει τα δικά του fajitas με ότι θέλει μέσα! Αχ πείνασα!

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κοριτσάρα μου, ας μετράμε και από τώρα. Δεν σου χαλάω χατηρι. Το τεστ, αν δεν με προλάβουν οι εξελίξεις, θα το κάνω Δευτέρα πάντως. 

Κάπως έτσι κάνω το κοτόπουλο για το μεξικάνικο. Το κόβω σε λεπτές λωριδες και το μαρινάρω για καμία ώρα σε μπύρα με ένα mix μπαχαρικών και τζίντζερ. Μετά λίγο λίγο στο αντικολλητικό. Κρεμμύδια και πιπεριές τα κάνω χωριστά, γιατί εγώ δεν μπορώ να φάω πιπεριές. Φτιάχνω πάντα και γουακαμολε και μια σος με γιαούρτι και λάιμ. Όλα στο τραπέζι μαζί.με τσένταρ και το chili con carne και ο καθένας φτιάχνει τα δικά του fajitas με ότι θέλει μέσα! Αχ πείνασα!

Ναι εγω θα μετράω από σήμερα!!!

ενταξει μας άνοιξες την όρεξη τωρα.θα το φτιάξω όπως λες μέσα στο σ.κ !

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...