Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, elenakii22 είπε:

@caramel_83 μακαρι να το τσακωσατε!!!!!!σε ποια μερα εισαι?τωρα θα μ πεις τι ρωταω με τον κυκλο που εχεις αλλα περιπου!

δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξερεις ;)

ειμαι στην 10 σημερα, αν ο κυκλος μου ειναι σαν τους πιο προηγουμενους οχι σαν τον τελευταιο που ηταν μεγαλος αλλα σαν των 24-26 ημερων που ηταν οι αλλοι παιζει να ηταν ωορηξια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 58 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni @Μαρθα Κ εμεις εχουμε κανει 3 σπερδμοδιαγραμματα...το πρωτο δεν εδειξε καν τιμες γτ ηταν σκετο νερο...το 2ο ηταν κινητικοτητα 1η ωρα: ζωηρη 22% μετρια 4% νωθρη 6% συνολο 32%..τωρα στον αριθμο σπερμ εχει 3 τιμες..σου γραφω τον συνολικο αριθμο 35εκατ...το 3ο βγηκε κιν 1η ωρα ζωηρα 40% μετρια 20% νωθρα 10% συνολο 70% και συνολικα σπερμ 46.500.000..

δεν ξερω ποιο θεωρειται καλο..υποθετω οτι το τελευταιο ειναι αρκετο ωστε να επιτευχθει εγκυμοσυνη..ετσι μ ειπε κ ο γιατρος..απλα ο ανδρας μου δεν εχει ολοκληρωσει ακομα την θεραπεια του.δεν εχουν φτιαξει οι ορμονες του ακομα.οποτε αν το σπερ ειναι σωστο(γτ κραταω κ μικρο καλαθι μηπως εκαναν λαθος) λογικα οταν φτιαξουν οι ορμονες του πρεπει να ανεβει,αν οχι η κινητικοτητα ο αριθμος σπερ..τωρα θα δουμε..

οποτε andrianni αν καταλαβα καλα αυτο με το 60% ηταν απο τα τελευταια σας τα καλα σωστα?σε ρωταω γτ δεν εχω καταλαβει ποτε το θεωρουν καλα...φανταζομαι απο 50% και πανω

Νομίζω ναι.αλλά είναι τέλειο το τελευταίο κ δυσκολο να ειναι λάθος.άσε που ειδικός μας είχε πει οτι γίνεται κ με χαμηλότερο να επιτευχθεί εγκυμοσύνη.όλα αυτά είναι σύμφωνα με ερευνες κ δεν αποδεικνύουν οτι με χαμηλότερο δε γίνεται εγκυμοσυνη

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Νομίζω ναι.αλλά είναι τέλειο το τελευταίο κ δυσκολο να ειναι λάθος.άσε που ειδικός μας είχε πει οτι γίνεται κ με χαμηλότερο να επιτευχθεί εγκυμοσύνη.όλα αυτά είναι σύμφωνα με ερευνες κ δεν αποδεικνύουν οτι με χαμηλότερο δε γίνεται εγκυμοσυνη

ο γυναικολογος μου μια βδομαδα πριν παω το σπερδμοδιαγραμμα μου ειπε οτι θεωρει οτι επρεπε ηδη να ειχε βγαλει την κιρσοκηλη.μολις τυ πηγα το σπερμ μου ειπε οτι ειναι ικανο να γονιμοποιησει κ μ ειπε τελικα να αφησουμε την κιρσοκηλη και βλεπουμε..απο οτι καταλαβα(γτ δν ειχα ραντεβου κ πεταχτηκα στα γρηγορα να το δει)θεωρει οτι πλεον δεν ειναι προβλημα το σπερμα και πρεπει να αρχισουμε να κοιταξουμε κ εμενα..χαρηκα με το σπερμ. γτ αλλιως επρεπε να μπει στο χειρουργειο να την αφαιρεσει..τωρα πιστευω οτι κ να την αφαιρεσει μπορει να καλυτερεψει(οχι πολυ λογικα),μπορει ομως να μην υπαρχει διαφορα.αλλα αφου ειναι τωρα οκ δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια αφαιρεσης!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

ο γυναικολογος μου μια βδομαδα πριν παω το σπερδμοδιαγραμμα μου ειπε οτι θεωρει οτι επρεπε ηδη να ειχε βγαλει την κιρσοκηλη.μολις τυ πηγα το σπερμ μου ειπε οτι ειναι ικανο να γονιμοποιησει κ μ ειπε τελικα να αφησουμε την κιρσοκηλη και βλεπουμε..απο οτι καταλαβα(γτ δν ειχα ραντεβου κ πεταχτηκα στα γρηγορα να το δει)θεωρει οτι πλεον δεν ειναι προβλημα το σπερμα και πρεπει να αρχισουμε να κοιταξουμε κ εμενα..χαρηκα με το σπερμ. γτ αλλιως επρεπε να μπει στο χειρουργειο να την αφαιρεσει..τωρα πιστευω οτι κ να την αφαιρεσει μπορει να καλυτερεψει(οχι πολυ λογικα),μπορει ομως να μην υπαρχει διαφορα.αλλα αφου ειναι τωρα οκ δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια αφαιρεσης!

Ουρολόγος τον έχει δει; μόνο με απλή εξέταση θα σας πει αν είναι πρόβλημα

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!!τέλεια Στο σημερινό τεστ όμως η γραμμή χάθηκε.Και μαζί με αυτήν κ οι ελπίδες μου 

Κορίτσι μου καλησπέρα η αλήθεια είναι αυτή που είπε η Μελιτουλα το αχνό είναι θετικό αρκεί να είναι αχνό μέσα στην ωρα που λέει το κάθε τεστ περιμενε ξέρω είναι πολύ πολύ δύσκολο δυο μέρες να το επαναλάβει εμένα το Κλίαρ μπλου βγήκε αχνό και πήρα και σιγουρεθτικα με το ψηφιακό γιατί το αχνό με μπερδευε τελικά έδειξε έγκυος και τέλος βέβαια μετα απο δυο μέρες εκανα και χοριακη αλλά και ενα τεστ ακόμα να δω αν θα σκουρινη η γραμμή και να το έχω και ενθύμιο και μέσα σε δυο μέρες είχε γίνει μπαμ ο σταυρός..να σημείωσε το πρωτο τεστ το εκανα 6μερες νωρίτερα απο την αναμενομενη

σε όλες τις μανουλες και μελλουσες μανουλες χρόνια πολλά με το καλό οι εγκυουλες να κρατήσετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα και οι υπόλοιπες σύντομα εύχομαι να μας ανακοινωσετε μονο ευχάριστα νεα

Ελενακι μου καλη αρχή με τον υπέρηχο ελπίζω να σας βοηθήσει και όλα να πάνε καλα

• Μου αρέσει 5

3yKGp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.συγνωμη που μπαίνω έτσι στο θεματάκι σας.

Μπήκα μόνο Γιατί διάβασα κάτι για Ένα τεστ εγκυμοσύνης. Λοιπον εμένα το τεστ εγκυμοσύνης είχε βγει αρνητικό ούτε καν Μια άχνη γραμμή. Απολύτως τίποτα.Την επόμενη μέρα κάτι με έτρωγε πήγα και έκανα χοριακη.όπως βλέπετε στο τικερακι μου αύριο μπαίνω στον 8. 

Σας εύχομαι με το καλό τα ευχάριστα. σύντομα να έχετε ένα θαυματακι στην κοιλίτσα σας. Ξέρω ποσοβδυσκολο είναι κ κάθε μήνα πως ερχετε η απογοήτευση Όταν βλέπετε την ακατανομαστη. Μην πιέζετε τους εαυτούς σας.Όταν είναι να έρθει θα έρθει. Δύναμη κοριτσάκια και όλα θα έρθουν όπως θέλετε.

• Μου αρέσει 6

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

πρίν από 56 λεπτά , Ζαχαρωτο είπε:

Μπήκα μόνο Γιατί διάβασα κάτι για Ένα τεστ εγκυμοσύνης. Λοιπον εμένα το τεστ εγκυμοσύνης είχε βγει αρνητικό ούτε καν Μια άχνη γραμμή. Απολύτως τίποτα.Την επόμενη μέρα κάτι με έτρωγε πήγα και έκανα χοριακη.όπως βλέπετε στο τικερακι μου αύριο μπαίνω στον 8. 

Σας εύχομαι με το καλό τα ευχάριστα. σύντομα να έχετε ένα θαυματακι στην κοιλίτσα σας. Ξέρω ποσοβδυσκολο είναι κ κάθε μήνα πως ερχετε η απογοήτευση Όταν βλέπετε την ακατανομαστη. Μην πιέζετε τους εαυτούς σας.Όταν είναι να έρθει θα έρθει. Δύναμη κοριτσάκια και όλα θα έρθουν όπως θέλετε.

Συμφωνώ μαζί σου οπότε θέλει αυτο θα έρθει..!! " με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!! "

Κορίτσια σήμερα λόγο της ημέρα θα ευχηθώ όλες μας του χρόνου τέτοια μερα να γιορτάζουμε και να μας φέρει. Ο μπαμπας εκ μερους του μωρού μας λουλούδια.. 

4 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσακια, τι μου κανετε? εγω χθες στη δουλεια ειχα κατι πονακια στην δουλεια και λεω ρε γμτ τι γινεται?ερχομαι σπιτι βλεπω ειχα διαφανα υγρα ωορηξιας που ειναι καπως παχυρευστα διαφανα και τραβιουνται χωρις να κοβονται, λεω ωπ εδω ειμαστε χαχαχα ηρθαμε σε επαφη, λογικα πρεπει να ηταν ωορηξια αυτα τα συμπτωματα, τωρα θα δειξει, βεβαια δεν περιμενω και τιποτα λογω οτι θεωρω οτι οι ορμονες μου ειναι περιεργες, τελος παντων αυτα ηταν τα νεακια μου τα χθεσινα :D

@Μαρθα Κ μακαρι να ειναι θετικα τα πραγματα και να εισαι εγκυουλα ;)

@andrianni αχ βρε κοριτσι μου δεν φανταζεσαι πως μας εμψυχωσες τωρα, ολα ειναι πιθανα τελικα 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

2. maria dimitris 23/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

4. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

5. aggeliki_l 29/4/2017!!!

6. stalitsa82 30/4/2017!!!

7. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

8. Vila 16/5/2017!!!

9. giota@ 17/5/2017!!!

10. λουπιτα 23/5/2017!!!

11. Kalfeli 25/5/2017!!!

12. caramel_83  1/6/2017!!!

13. KarMar84 10-11/6/2017!!!

14. elenaki22 11/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@caramel_83 μακάρι αγάπη μου να ήταν οι μέρες σου και να το έπιασες !!"

• Μου αρέσει 2

@andrianni εννοειται οτι πρωτα πηγαμε σε ουρολογο!αυτος μας ειπε για την κιρσοκηλη..απλα επειδη ηταν πειραγμενες οι ορμονες του δεν μπορουσε να μας πει αν για το χαλια σπερμοδ. φταιει η κιρσοκηλη ή οι ορμονες..μας ειπε να παμε σε ενδοκρινολογο να τις ρυθμισουμε κ μετα θα δουμε!παντως η κιρσοκηλη του ηταν μικρου βαθμου..

2 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Με το καλό κοριτσαρα μου το μωράκι σου!!!!Από την αγωνία μου αυτήν την στιγμή έχω μπροστά μου ένα μισοκιλο παγωτό που βρίσκεται σε εξέλιξη να αδειάσει το μπολάκι.χαχαχα

4 ώρες πρίν, sonia@ είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα η αλήθεια είναι αυτή που είπε η Μελιτουλα το αχνό είναι θετικό αρκεί να είναι αχνό μέσα στην ωρα που λέει το κάθε τεστ περιμενε ξέρω είναι πολύ πολύ δύσκολο δυο μέρες να το επαναλάβει εμένα το Κλίαρ μπλου βγήκε αχνό και πήρα και σιγουρεθτικα με το ψηφιακό γιατί το αχνό με μπερδευε τελικά έδειξε έγκυος και τέλος βέβαια μετα απο δυο μέρες εκανα και χοριακη αλλά και ενα τεστ ακόμα να δω αν θα σκουρινη η γραμμή και να το έχω και ενθύμιο και μέσα σε δυο μέρες είχε γίνει μπαμ ο σταυρός..να σημείωσε το πρωτο τεστ το εκανα 6μερες νωρίτερα απο την αναμενομενη

σε όλες τις μανουλες και μελλουσες μανουλες χρόνια πολλά με το καλό οι εγκυουλες να κρατήσετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα και οι υπόλοιπες σύντομα εύχομαι να μας ανακοινωσετε μονο ευχάριστα νεα

Ελενακι μου καλη αρχή με τον υπέρηχο ελπίζω να σας βοηθήσει και όλα να πάνε καλα

Χρόνια πολλά σε ολες τις μανούλες και με το καλο τα μωράκια σας εύχομαι!!!!

Θα περιμένωκιαλλο για το τεστ.λέω να το κανω μια μερα πριν έρθει.στις 19 δλδ.πιστεύω Ν δείξει!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , λουπιτα είπε:

Με το καλό κοριτσαρα μου το μωράκι σου!!!!Από την αγωνία μου αυτήν την στιγμή έχω μπροστά μου ένα μισοκιλο παγωτό που βρίσκεται σε εξέλιξη να αδειάσει το μπολάκι.χαχαχα

Χρόνια πολλά σε ολες τις μανούλες και με το καλο τα μωράκια σας εύ4χομαι!!!!

Θα περιμένωκιαλλο για το τεστ.λέω να το κανω μια μερα πριν έρθει.στις 19 δλδ.πιστεύω Ν δείξει!

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά σου εύχομαι να δεις ένα μεγααααλλλοοο +++++

Πήγαινε για καλό και για κακο ζητά να σου γραψουν μια μοριακή. Ευδι και αλλιώς Μετά το + Ο γυναικολόγος θα ζητήσει χοριακη.

ΦΑΕΕΕ και προλαβαίνεις εγώ είμαι στα +16 Και ο γυναικολόγος με κυνηγάει μου έκοψε ψωμί γλυκά(είμαι εξαρτημένη) τηγανητά. Βασικά μου έκοψε τα πάντα. Όταν πήγα στο γιατρό και ειδα Ότι πήρα μόνο 1.5 κιλο χάρηκα και είπα τα υπόλοιπα να τα αναπληρωσω μέσα σε μια βδομάδα. Τόσα που έχω φάει πιστεύω έχω φτάσει στα +18

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

@andrianni εννοειται οτι πρωτα πηγαμε σε ουρολογο!αυτος μας ειπε για την κιρσοκηλη..απλα επειδη ηταν πειραγμενες οι ορμονες του δεν μπορουσε να μας πει αν για το χαλια σπερμοδ. φταιει η κιρσοκηλη ή οι ορμονες..μας ειπε να παμε σε ενδοκρινολογο να τις ρυθμισουμε κ μετα θα δουμε!παντως η κιρσοκηλη του ηταν μικρου βαθμου..

Οπότε όλα καλά!!! Μικρή η κιρσοκήλη κ λύσατε το ορμονικό.Τώρα η σειρά σου όπως το είπες λοιπόν!υπέρηχοι!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Άσε! Πάνω απο 2 χρονάκια.αλλά τώρα το βλέπω πιο εντατικά από τον επόμενο μήνα!

να δοκιμασετε!κ εμεις τωρα ξεκινησαμε πιο εντατικα!εξετασεις προσφατα κανατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...