Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου πόση δύναμη μου δωσες τώρα με όλο αυτό το θαύμα που εγινε σε σένα γιατί εγώ έχω άνχος για τον μεγάλο κύκλο που κάνω για τίποτα άλλο…. Να σε έχει ο θεός καλά να χαίρεσαι το παιδάκι σου και σύντομα να σου στείλει ένα ακόμα μωράκι !!!""

Χαίρομαι που βοήθησα.ωορηξία γίνεται κ σε μεγάλους κύκλους.απλα πιο αραιά.είναι κ το άγχος.αφου οι γιατροί μετά απο αυτό ήταν αισιόδοξοι οτι θα έρθει κ το δεύτερο κ με άφησαν αρκετο καιρό χωρίς θεραπεία.δεν ξερω τι στράβωσε όμως.θα έρθει είμαι σίγουρη.Κ σε σένα θα έρθει σύντομα!Περιμένω νέα σου την Τετάρτη!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 42 λεπτά , andrianni είπε:

Χαίρομαι που βοήθησα.ωορηξία γίνεται κ σε μεγάλους κύκλους.απλα πιο αραιά.είναι κ το άγχος.αφου οι γιατροί μετά απο αυτό ήταν αισιόδοξοι οτι θα έρθει κ το δεύτερο κ με άφησαν αρκετο καιρό χωρίς θεραπεία.δεν ξερω τι στράβωσε όμως.θα έρθει είμαι σίγουρη.Κ σε σένα θα έρθει σύντομα!Περιμένω νέα σου την Τετάρτη!

Εννοείται αγάπη μου θα μπω να σας πω τι μου ειπε κάι τι θεραπεία θα κάνουμε,,!! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα στην παρέα........ χάθηκα κορίτσια γιατί πήξαμε με τα κολυμβητήρια και τα αγγλικά και γενικώς της διάφορες δραστηριότητες.......... τρέχα τρέχα μικρούλη........... εσείς τι μου κάνετε;;;;;;;;;;:rolleyes:

@Μαρθα Κ άντε κοπέλα μου θα περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό.........

@andrianni α.......κοριτσάκι δεν το ήξερα...... να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να πας και για το δεύτερο........άντε και γρήγορα και όλες μας......

Εγώ γενικά αυτές τις μέρες δεν ήμουν και πολύ καλά........ είχα έντονες καούρες σε σημείο να έχω αναγούλες......... και επίσης αυτή τη φορά ξεκίνησαν τα πονάκια περιόδου πολύ πιο γρήγορα από ότι συνήθως........ αλλάζει ο κύκλος πάλι.........

• Μου αρέσει 2

8JPrp3.png

Μάρθα μου όλα καλά να πάνε περιμένω να ακούσω και εγώ νέα σου κοπελα μου..

Ελενακι μου πως είσαι 11/6 περιμένεις??

Καραμελ μου τι κανεις οι υπόλοιπες?πάμε γερά σε όλες η αντζι έκανε την αρχή και θα πάνε όλα καλά..

Εγώ ξεκίνησα γενική στο σπίτι χαλιά παντζούρια ήρθε και η μαμά μου να βοηθήσει.. Κορίτσια και εγώ αδιαθετησα και ομολογώ οτι έχει αλλάξει κατα πολυ η περίοδος μου μετα την γέννα τα θετικά είναι δεν ποναω γιατί πριν μείνω υπέφεραν απο πόνους ροή κανονική αλλά τα αρνητικά ενω τελειωνω μετα απο δυο μέρες μου έρχονται καφέ για 2 με 3 μέρες ελπίζω να μην συνεχιστεί αν και οι εξετάσεις μου ηταν καλες θεωρώ όπως είπε και ο ενδοκρινολόγος δεν έχω θέμα βέβαια το χαπακι το συνεχιζω σε μεγαλύτερη δόση απο οτι επερνα πριν ελπίζω να μην έχω θέμα ανωμαλίας περιόδου απο δω και περα

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Άντε κ μπεις σε μια σειρά με τον υπέρηχο και να πανε ολα καλά.καινούριος κύκλος καινούριες πιθανότητες.!!!!

Κορίτσια μου έχει καμία κανει το τεστ εγκυμοσυνης της home test νωρίς και της βγήκε έστω αχνο θετικο?Αυτός από την εταιρία μου είπε να το κανω 10 μερες μετα την οωρηξια! Έχει κάνει καμία άλλη τόσο νωρίς?

πες μου οτι εκανες και βγηκε αχνο θετικο?? :-D της home test δεν εκανα εκανα της one step που εγω πιστευω ειναι τα ιδια ολα απλα εχουν αλλες ονομασιες, και ναι το ειχα κανει καμια βδομαδα πριν την περιοδο μη σ πω και παραπανω κ ειχε βγει πολυυυυ αχνο... και μερα παραμερα σκουραινε.. αχ σου ευχομαι να βγηκε θετικοοοο!! και εμενα που ρωτουσα εδω στο φορουμ για πολυ αχνο θετικο μου ελεγαν απαξ και ειναι εστω και αχνο εισαι εγκυος.. αχ μακαρι!!! Θεε μου!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Melitoula είπε:

πες μου οτι εκανες και βγηκε αχνο θετικο?? :-D της home test δεν εκανα εκανα της one step που εγω πιστευω ειναι τα ιδια ολα απλα εχουν αλλες ονομασιες, και ναι το ειχα κανει καμια βδομαδα πριν την περιοδο μη σ πω και παραπανω κ ειχε βγει πολυυυυ αχνο... και μερα παραμερα σκουραινε.. αχ σου ευχομαι να βγηκε θετικοοοο!! και εμενα που ρωτουσα εδω στο φορουμ για πολυ αχνο θετικο μου ελεγαν απαξ και ειναι εστω και αχνο εισαι εγκυος.. αχ μακαρι!!! Θεε μου!! 

Καταρχήν έχεις τέλειο nickname! Είσαι και εσυ στην προσπάθεια!? Κοίτα τώρα να δεις τι περίεργο συνεβει.τεστ οωρηξιας εκανα  7 του μηνα θετικο.άρα στις 8 απελευθερώθηκε το ωάριο.Και μάλιστα το κατάλαβα πρωί πρωί με πόνους.είχαμε κάνει στις 6 κ 8 επαφή.χθες λοιπόν λέω δεν κάνω ένα. Μιας κ είναι πολλά σε πάει ένα χαλάλι. 5 μερες μετα την οωρηξια δν υπάρχει περίπτωση να ήταν θετικό.Ούτε εμφυτευση δεν εχει γίνει.κανω ενα το απόγευμα .κάτασπρο.το πετάω.πάω μετά από μισή ώρα.Και βλέπω μια γραμμουλα τοοοοοοσο άχνη που νόμιζα ότι έχω παραισθήσεις.Σήμερα έκανα άλλο ένα και δεν εμφανίστηκε τίποτα.εννοείται είναι νωρίς. Θα αφήσω να περάσουν 10 μερες απο την οωρηξια .Τότε μπορεί κάτι να γίνει .

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , λουπιτα είπε:

Καταρχήν έχεις τέλειο nickname! Είσαι και εσυ στην προσπάθεια!? Κοίτα τώρα να δεις τι περίεργο συνεβει.τεστ οωρηξιας εκανα  7 του μηνα θετικο.άρα στις 8 απελευθερώθηκε το ωάριο.Και μάλιστα το κατάλαβα πρωί πρωί με πόνους.είχαμε κάνει στις 6 κ 8 επαφή.χθες λοιπόν λέω δεν κάνω ένα. Μιας κ είναι πολλά σε πάει ένα χαλάλι. 5 μερες μετα την οωρηξια δν υπάρχει περίπτωση να ήταν θετικό.Ούτε εμφυτευση δεν εχει γίνει.κανω ενα το απόγευμα .κάτασπρο.το πετάω.πάω μετά από μισή ώρα.Και βλέπω μια γραμμουλα τοοοοοοσο άχνη που νόμιζα ότι έχω παραισθήσεις.Σήμερα έκανα άλλο ένα και δεν εμφανίστηκε τίποτα.εννοείται είναι νωρίς. Θα αφήσω να περάσουν 10 μερες απο την οωρηξια .Τότε μπορεί κάτι να γίνει .

Ακριβως. Αυτό είχα πάθει... έλεγα μπα ιδέα μ.. Τα μάτια μ παίζουν.. Κ μάλιστα Κ εγώ από σκουπίδια το ξαναπήρα..κάνα δυο επόμενη έβγαιναν αρνητικά.. μετα άρχισαν τα αχνά θετικά Αλλά φαίνονταν ξεκάθαρα θετικά απλά αχνά..αχ μακάρι!Σου το εύχομαι ολόψυχα..Όχι δεν είμαι στην προσπαθεια..Είμαι 13 εβδομάδων κ απλά ήρθε το 2ο ξαφνικά..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Melitoula είπε:

Ακριβως. Αυτό είχα πάθει... έλεγα μπα ιδέα μ.. Τα μάτια μ παίζουν.. Κ μάλιστα Κ εγώ από σκουπίδια το ξαναπήρα..κάνα δυο επόμενη έβγαιναν αρνητικά.. μετα άρχισαν τα αχνά θετικά Αλλά φαίνονταν ξεκάθαρα θετικά απλά αχνά..αχ μακάρι!Σου το εύχομαι ολόψυχα..Όχι δεν είμαι στην προσπαθεια..Είμαι 13 εβδομάδων κ απλά ήρθε το 2ο ξαφνικά..

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!!τέλεια Στο σημερινό τεστ όμως η γραμμή χάθηκε.Και μαζί με αυτήν κ οι ελπίδες μου 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια!!! την πέμπτη περίμενα την ακατανόμαστη να μου έρθει! την Τετάρτη το μεσημέρι που επέστρεψα από την δουλειά λέω ας κάνω ένα τεστ να δω τι θα δείξει!! Και βγήκε αχνό θετικό!! Δεν το πίστευα!! Πέμπτη πρωί πρωί πηγαίνω για χοριακή και βγαίνει 98!! Αύριο θα κάνω την δεύτερη χοριακή γιατί η γυναικολόγος μου μου είπε πως πρέπει να είναι πάνω από 1500 για να δούμε σάκο και έμβρυο!! Αχ κορίτσια έχω αγωνία! Ωστόσο είχα όλα τα συμπτώματα της περιόδου, συν είχα παθει μετεωρισμό. Επίσης νιώθω συνεχόμενα πονάκια χαμηλά. Αν ξέρε κάποια τι σημαίνουν τα πονάκια αυτά...

• Μου αρέσει 6

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, dimitroula30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! την πέμπτη περίμενα την ακατανόμαστη να μου έρθει! την Τετάρτη το μεσημέρι που επέστρεψα από την δουλειά λέω ας κάνω ένα τεστ να δω τι θα δείξει!! Και βγήκε αχνό θετικό!! Δεν το πίστευα!! Πέμπτη πρωί πρωί πηγαίνω για χοριακή και βγαίνει 98!! Αύριο θα κάνω την δεύτερη χοριακή γιατί η γυναικολόγος μου μου είπε πως πρέπει να είναι πάνω από 1500 για να δούμε σάκο και έμβρυο!! Αχ κορίτσια έχω αγωνία! Ωστόσο είχα όλα τα συμπτώματα της περιόδου, συν είχα παθει μετεωρισμό. Επίσης νιώθω συνεχόμενα πονάκια χαμηλά. Αν ξέρε κάποια τι σημαίνουν τα πονάκια αυτά...

Καλημέρα!Με το καλό!Αναμενόμενα είναι τα πονάκια αυτά! Διάβασε κ την εγκυούλα που έμεινε πρόσφατα.τα ιδια είχε...

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Με το καλό κοριτσάκι μου!!!!!τέλεια Στο σημερινό τεστ όμως η γραμμή χάθηκε.Και μαζί με αυτήν κ οι ελπίδες μου 

Καλημέρα! Είναι πολύ νωρίς ακόμα.αφού σου είπε δέκα μέρες ο κυριούλης.χαχαχα.κάνε την Πέμπτη αν κρατηθεις κ δεν τα έχεις κάνει όλα μέχρι τότε.Αντε να παίρνουμε σειρά κ οι υπόλοιπες.καλή υπομονή  κ καλά αποτελέσματα! Τα καλύτεραααα!!!

• Μου αρέσει 3

@andrianni @Μαρθα Κ εμεις εχουμε κανει 3 σπερδμοδιαγραμματα...το πρωτο δεν εδειξε καν τιμες γτ ηταν σκετο νερο...το 2ο ηταν κινητικοτητα 1η ωρα: ζωηρη 22% μετρια 4% νωθρη 6% συνολο 32%..τωρα στον αριθμο σπερμ εχει 3 τιμες..σου γραφω τον συνολικο αριθμο 35εκατ...το 3ο βγηκε κιν 1η ωρα ζωηρα 40% μετρια 20% νωθρα 10% συνολο 70% και συνολικα σπερμ 46.500.000..

δεν ξερω ποιο θεωρειται καλο..υποθετω οτι το τελευταιο ειναι αρκετο ωστε να επιτευχθει εγκυμοσυνη..ετσι μ ειπε κ ο γιατρος..απλα ο ανδρας μου δεν εχει ολοκληρωσει ακομα την θεραπεια του.δεν εχουν φτιαξει οι ορμονες του ακομα.οποτε αν το σπερ ειναι σωστο(γτ κραταω κ μικρο καλαθι μηπως εκαναν λαθος) λογικα οταν φτιαξουν οι ορμονες του πρεπει να ανεβει,αν οχι η κινητικοτητα ο αριθμος σπερ..τωρα θα δουμε..

οποτε andrianni αν καταλαβα καλα αυτο με το 60% ηταν απο τα τελευταια σας τα καλα σωστα?σε ρωταω γτ δεν εχω καταλαβει ποτε το θεωρουν καλα...φανταζομαι απο 50% και πανω

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημερα κοριτσακια, τι μου κανετε? εγω χθες στη δουλεια ειχα κατι πονακια στην δουλεια και λεω ρε γμτ τι γινεται?ερχομαι σπιτι βλεπω ειχα διαφανα υγρα ωορηξιας που ειναι καπως παχυρευστα διαφανα και τραβιουνται χωρις να κοβονται, λεω ωπ εδω ειμαστε χαχαχα ηρθαμε σε επαφη, λογικα πρεπει να ηταν ωορηξια αυτα τα συμπτωματα, τωρα θα δειξει, βεβαια δεν περιμενω και τιποτα λογω οτι θεωρω οτι οι ορμονες μου ειναι περιεργες, τελος παντων αυτα ηταν τα νεακια μου τα χθεσινα :D

@Μαρθα Κ μακαρι να ειναι θετικα τα πραγματα και να εισαι εγκυουλα ;)

@andrianni αχ βρε κοριτσι μου δεν φανταζεσαι πως μας εμψυχωσες τωρα, ολα ειναι πιθανα τελικα 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. gianna81 14/3/2017!!!

2. maria dimitris 23/3/2017!!!

3. Olivia3 12/4/2017!!!

4. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

5. aggeliki_l 29/4/2017!!!

6. stalitsa82 30/4/2017!!!

7. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

8. Vila 16/5/2017!!!

9. giota@ 17/5/2017!!!

10. λουπιτα 23/5/2017!!!

11. Kalfeli 25/5/2017!!!

12. caramel_83  1/6/2017!!!

13. KarMar84 10-11/6/2017!!!

14. elenaki22 11/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...