Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, t1t1n4k1 είπε:

Στης 22 μου είπε ο γιατρός μου να παρω για να κλεισω ραντεβού. Με το που θα εχω νρα θα σας ενημερώσω. Είμαι έγκυος σίγουρα κορίτσια... Τωρα μένει ο υπέρηχος για να σιγουρευτω οτι παν ολα καλα. 

συνχαρητηρια κοριτσι!!!!! με το καλο ο υπερηχος για τις φωτο εξηγω δυο τρεις σελιδες πριν μπες στις δημοσιευσεις μου δεν ειναι μακρια. αν δεν το βρεις πες. 

πρίν από 46 λεπτά , alina80 είπε:

Έχασα επεισόδια! Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Με το καλό μια ανέφελη εγκυμοσυνη. 

Λες; Το ένστικτο σου τι λέει; Μόνο που σε ντρέπομαι. Δύο μέρες μόνο έφαγα ανανά. Τις άλλες το ξέχασα!

Θα σε μαλώσω δεν ξεχνάμε τον ανανά μας!!οσο για το ένστικτο μου άστο είναι μπερδεμένο πολύ!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Θα σε μαλώσω δεν ξεχνάμε τον ανανά μας!!οσο για το ένστικτο μου άστο είναι μπερδεμένο πολύ!!!

ουπςςς και εγω ξεχασα ανανα...αν και δε μου αρεσει καθολου θα ετρωγα αν δε ξεχνουσα να παρω...μονο λιγο χυμο ανανα ηπια....

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Α...κατάλαβα. Άμα λες μπερδεμένο, αρνητικό σημαίνει! Χαχαχα!

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

@Ungry girl ναι εννοειται οτι δε περιμενεις κα εχει γινει ενα τέτοιο λαθος!!!οποτε να ξερεις εχετε τωρα πιθανοτητες!ποτε λες να κανεις την εξεταση εσυ?

ναι εχουμε κατι λιγες?ποια εξεταση ενωεις τη λαπαροσκοπηση?

πρίν από 18 λεπτά , alina80 είπε:

Α...κατάλαβα. Άμα λες μπερδεμένο, αρνητικό σημαίνει! Χαχαχα!

Χαχαχαχα όχι μόνο για σένα για όλες μας!!σιγουρα και μπορει να είσαι εγκυουλα!!!περιμενω θετικό τεστ το σ.κ!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

5 ώρες πρίν, t1t1n4k1 είπε:

Στης 22 μου είπε ο γιατρός μου να παρω για να κλεισω ραντεβού. Με το που θα εχω νρα θα σας ενημερώσω. Είμαι έγκυος σίγουρα κορίτσια... Τωρα μένει ο υπέρηχος για να σιγουρευτω οτι παν ολα καλα. 

Συγχαρητήρια!!να έχεις μια πανέμορφη εγκυμοσύνη!!Όλα καλά θα πάνε,με το καλό και ο υπέρηχος.Πολύ χάρηκα,άντε ρε κορίτσια να γεμίσουμε θετικά τεστακια εδώ μέσα!!!δεύτερο ευχάριστο νέο αυτό το μήνα..περιμένουμε κι εσένα @alina80 να τριτώσουν τα ευχάριστα αυτό το μήνα!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

κοριτσι μου γλυκο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ελπιζω να περνας ομορφα και να γυρισεις γρηγορα στην παρεουλα μας ;)

@Ani ani και του χρονου κοριτσι μου με υγεια και θα ειναι και ακομα καλυτερα γιατι θα εχετε και το μωρακι σας :wub:

Σε ευχαριστω καραμελιτσα μου!! Αντε και εσυ συντομα με φουσκωμενη κοιλιτσα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Θα ήθελα τη γνώμη σας! Αδιαθετησα τελευταία φορά στις 4/11 και ειχα ελεύθερες επαφές στις 11,12 και 16/11. Ο κυκλος μου ειναι συνήθως 27 ημέρες. Στις 17/11 είχα κάποιες σταγόνες αίμα. Γενικά έχω αναγουλες αυτές τις μέρες κ ενώ καπνίζω οταν το βάζω στο στόμα μου ανακατευομαι! Λέτε να πετύχαμε εμφύτευση ή είναι νωρίς ακόμα; το τεστ θα δείξει κάτι ή μόνο στην καθυστέρηση θα δειξει;

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

πρίν από 9 λεπτά , Agusta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θα ήθελα τη γνώμη σας! Αδιαθετησα τελευταία φορά στις 4/11 και ειχα ελεύθερες επαφές στις 11,12 και 16/11. Ο κυκλος μου ειναι συνήθως 27 ημέρες. Στις 17/11 είχα κάποιες σταγόνες αίμα. Γενικά έχω αναγουλες αυτές τις μέρες κ ενώ καπνίζω οταν το βάζω στο στόμα μου ανακατευομαι! Λέτε να πετύχαμε εμφύτευση ή είναι νωρίς ακόμα; το τεστ θα δείξει κάτι ή μόνο στην καθυστέρηση θα δειξει;

Καλησπέρα Agusta. Με κύκλο 27 ημερών το πιθανότερο είναι η ωορρηξία σου να έγινε γύρω στις 16/11. Οπότε ειναι μάλλον απίθανο να πρόκειται για εμφύτευση. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να γίνει η εμφύτευση νωρίτερα από την 6η μέρα μετά την ωορρηξία (με πιο πιθανή την 8η). Είναι λοιπόν παρά πολύ νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα και σίγουρα κανένα τεστ δεν δείχνει τόσο νωρίς. Θα κάνεις λίγο υπομονή ακομα. Στην καλύτερη περίπτωση τα τεστ δείχνουν μια δυο μέρες πριν την ημερομηνία που περιμένεις περίοδο, και αυτό όχι πάντα. Εύχομαι να το εχετε τσακώσει το σποράκι. Αλλά είναι νωρίς. Θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. 

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Καλησπέρα Agusta. Με κύκλο 27 ημερών το πιθανότερο είναι η ωορρηξία σου να έγινε γύρω στις 16/11. Οπότε ειναι μάλλον απίθανο να πρόκειται για εμφύτευση. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να γίνει η εμφύτευση νωρίτερα από την 6η μέρα μετά την ωορρηξία (με πιο πιθανή την 8η). Είναι λοιπόν παρά πολύ νωρίς για να βγάλεις συμπέρασμα και σίγουρα κανένα τεστ δεν δείχνει τόσο νωρίς. Θα κάνεις λίγο υπομονή ακομα. Στην καλύτερη περίπτωση τα τεστ δείχνουν μια δυο μέρες πριν την ημερομηνία που περιμένεις περίοδο, και αυτό όχι πάντα. Εύχομαι να το εχετε τσακώσει το σποράκι. Αλλά είναι νωρίς. Θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. 

Ευχαριστώ Alina για την άμεση απάντηση! Ξεκινήσαμε ελεύθερα με τον άντρα μου από τον Σεπτεμβρη κι έχω ακόμα απορίες!:-(

• Μου αρέσει 1

hutep2.png

πρίν από 2 λεπτά , Agusta είπε:

Ευχαριστώ Alina για την άμεση απάντηση! Ξεκινήσαμε ελεύθερα με τον άντρα μου από τον Σεπτεμβρη κι έχω ακόμα απορίες!:-(

Εδώ είμαστε να στις λύσουμε όλες. Είστε πολύ αρχή ακόμα πάντως και δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι! Ούτε να στεναχωριέσαι. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

ναι εχουμε κατι λιγες?ποια εξεταση ενωεις τη λαπαροσκοπηση?

ναι αυτη!

4 ώρες πρίν, Agusta είπε:

καλησπερα!εμενα μια φιλη μου ειχε αιμα στην ωορρηξια..μηπως εκανες ωορρηξια 17?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...