Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni η αλήθεια είναι ότι εχω πολύ καιρό να δω μικρό μήνα!ευτυχώς που με έπιασαν αμέσως!Αντε μακάρι να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα!κ εσύ πολυκυστικες ε?συνεχίζεις τα χάπια?

Εγω δεν τα συνεχίζω γιατί δεν πήγε όπως με εσένα.γι αυτο σου λέω οτι πας τέλεια! Κ μην αγχωνεσαι με το σπερμοδιάγραμμα γιατί το πέρασα κ αυτό κ έχασα ένα χρόνο με γιατρούς κ εξετάσεις κ πολλά λεφτά κ τελικά έβγαινε το ένα καλύτερο μετά το άλλο. Το πρώτο σπερμοδιάγραμμα ήταν οριακό αλλά τελικά όλα καλά.Απλά ήθελε να σιγουρευτει ο γιατρος για να προχωρησω εγω με θεραπεια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

20 hours ago, Ani ani said:

Μακαρι να τα καταφερατε!!! 

Μακάρι! Αν και το σημαντικότερο που με απασχολεί είναι το να είναι μέσα στη μήτρα αυτή τη φορά. 

@caramel_83 βάλε με και μένα στο πινακάκι, περιμένω 25/5

• Μου αρέσει 1

R2E1.png]

@andrianni  εμάς το πρώτο σπερμοδιαγραμμα ήταν ανύπαρκτο!ούτε μετρήσεις δεν έγιναν..το άλλο μέτριο προς κακό...και αυτό που βγήκε καλό..όχι τέλειο αλλά καλό..εξάλλου δεν έχει τελειώσει την θεραπεία ο άνδρας μου..θυμάσαι να μου πεις τιμές για να συγκρίνω να δω?όχι όλα.ποσότητα και κινητικότητα 1 η ώρα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Σε ποιο απ ολα θες; το πρώτο ήταν οριακό κ τα επόμενα πολύ καλά.πιστεύω από λάθος στην καταγραφη την πατήσαμε.κ παλι ομως αφου του ανεβαινει ειναι καλό.αποδιδει η θεραπεια.κ η διατροφη μετράει.βιταμίνη c , δηλ. Λεμόνι κάθε πρωι κ γυρη!!!

Επίσης στον πρώτο ουρολόγο που πήγαμε μας εβγαλε οτι εχουμε κ οι δυο μικρόβιο κ πρέπει να πάρουμε αντιβίωση.βέβαια δεν ίσχυε κατι τέτοιο οπως μου είπε κ ο γυναικολόγος.απλά η γυναίκα του ειχε  μικροβιολογικό κ ήθελε πελατεια!

Κορίτσια μου έχουν σπάσει τα νεύρα στην δουλειά άτομα που δεν κάνω παρέα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος γιατί έχει αλλάξει το πρόσωπο μου και σήμερα ο άντρας μου λέει ρε παιδι μου πόσο. Όμορφη είσαι λες και έχεις κάνει κάτι διαφορετικό…… βασικά βιαστικά να κάνω τεστ  και χοριακη  γιατι έχω αστα να πανε κύκλο.… φαντάζεστε την τέταρτη που θα πάω στον γιατρό για υπέροχο να μου πει θα την. Ξανά δεις σε ενια μήνες… χι χι χι χι 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Ολικος αριθμος 26 εκατομ.το πρώτο και 6 εκατομ. Αριθμός ανα ml.δεν ξερω γιατι δεν του αρεσε του γιατρου.κινητικοτητα ζωηρη 60% πρώτη ωρα κ 40 τη δευτερη.στο τελευταιο ειναι 48.5 τα εκατομ. Και 194 ολικος αριθμος με κινητ.42% ταχεια προωθητικη κ 18% νωθρη προωθητικη την πρωτη ώρα που ειναι κ αυτα που μετρανε αθροιστικά.δηλ.42+18=60

πρίν από 9 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου έχουν σπάσει τα νεύρα στην δουλειά άτομα που δεν κάνω παρέα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος γιατί έχει αλλάξει το πρόσωπο μου και σήμερα ο άντρας μου λέει ρε παιδι μου πόσο. Όμορφη είσαι λες και έχεις κάνει κάτι διαφορετικό…… βασικά βιαστικά να κάνω τεστ  και χοριακη  γιατι έχω αστα να πανε κύκλο.… φαντάζεστε την τέταρτη που θα πάω στον γιατρό για υπέροχο να μου πει θα την. Ξανά δεις σε ενια μήνες… χι χι χι χι 

Μακάρι κοριτσάκι μου όμορφο

Μονο μην τρελαθείς μέχρι την Τετάρτη!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Ολικος αριθμος 26 εκατομ.το πρώτο και 6 εκατομ. Αριθμός ανα ml.δεν ξερω γιατι δεν του αρεσε του γιατρου.κινητικοτητα ζωηρη 60% πρώτη ωρα κ 40 τη δευτερη.στο τελευταιο ειναι 48.5 τα εκατομ. Και 194 ολικος αριθμος με κινητ.42% ταχεια προωθητικη κ 18% νωθρη προωθητικη την πρωτη ώρα που ειναι κ αυτα που μετρανε αθροιστικά.δηλ.42+18=60

Αγαπη τι είναι αυτά που γράφεις ???

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Μονο μην τρελαθείς μέχρι την Τετάρτη!

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο έτσι για πλάκα το είπα ..

Just now, andrianni είπε:

για το @elenakii22 που ήθελε τιμές από σπερμοδιάγραμμα!

Έχετε κάνει και εσείς ??πόσο καιρό προσπαθειας είσαστε?? 

Διαφημίσεις

Θα σου πει ο γιατρός την Τετάρτη τι μπορεις να κάνεις.εγώ το άφησα πολύ γιατί κατα τα άλλα όλα ηταν καλά κ ενώ εχω μεγάλους κύκλους κ ήδη ένα παιδί αν θυμάσαι.τώρα θα δούμε τι θα γίνει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Θα σου πει ο γιατρός την Τετάρτη τι μπορεις να κάνεις.εγώ το άφησα πολύ γιατί κατα τα άλλα όλα ηταν καλά κ ενώ εχω μεγάλους κύκλους κ ήδη ένα παιδί αν θυμάσαι.τώρα θα δούμε τι θα γίνει...

Αγάπη έπιασες εύκολα το πρώτο παιδί ?? Τι κύκλους έχεις ?? Εγώ φτάνω και 49 μέρες… 

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγάπη έπιασες εύκολα το πρώτο παιδί ?? Τι κύκλους έχεις ?? Εγώ φτάνω και 49 μέρες… 

Δεν το είχα καταλάβει! Βέβαια ήμουν 28 τότε.για 5 μήνες δεν είχα περίοδο κ είπα να το κπιτάξω.κ ο γιατρός μου έδωσε χάπι για να έρθει κ να ξαναπάω για εξετάσεις.τις οποίες κ έκανα κ μου είπε αποκλείεται να μείνεις έγκυος χωρίς θεραπεία! Μου είπε να αφήσουμε ενα μήνα να δούμε πότε θα μου ερθει για να ξεκινήσουμε θεραπεία για 6 μήνες με αντισυλληπτικά.φυσικά σταματήσαμε να προσεχουμε κ στις 50 μέρες πήγα να του πω οτι πάλι άφαντη η κυρία.κ μου λέει: εχεις κάνει τέστ.Μα του λεω αφου είπατε οτι αποκλείεται!!! Ε μια στις 1000 μπορεί! Παθαίνω εγκεφαλικά κ του λέω ςχω πάρει αντιβίωση κ έχω βγάλει κ ακτινογραφία! Κ πιστεύω οτι είμαι γιατι ςρχονται στο μυαλό μου στμπτώματα που τα ειχα δικαιολογήσει αλλιώς. Ήμουν 7 εβδομάδων! Τεράστια χωριακή αλλα κ άγχος μεχρι να είναι υγιες το μωρό.ευτυχώς όλα καλά.ήταν θαύμα. Όλοι μου λένε οτι έγινε επειδή δεν το σκεφτόμουν...Συμπέρασμα δεν αποκλείεται να μεινεις.Η περίοδος μου ήταν χάλια.είναι ακόμα βέβαια κ τα θαύματα γίνονται μόνο μια φορά όπως κατάλαβες

• Μου αρέσει 3

πρίν από 14 λεπτά , andrianni είπε:

Δεν το είχα καταλάβει! Βέβαια ήμουν 28 τότε.για 5 μήνες δεν είχα περίοδο κ είπα να το κπιτάξω.κ ο γιατρός μου έδωσε χάπι για να έρθει κ να ξαναπάω για εξετάσεις.τις οποίες κ έκανα κ μου είπε αποκλείεται να μείνεις έγκυος χωρίς θεραπεία! Μου είπε να αφήσουμε ενα μήνα να δούμε πότε θα μου ερθει για να ξεκινήσουμε θεραπεία για 6 μήνες με αντισυλληπτικά.φυσικά σταματήσαμε να προσεχουμε κ στις 50 μέρες πήγα να του πω οτι πάλι άφαντη η κυρία.κ μου λέει: εχεις κάνει τέστ.Μα του λεω αφου είπατε οτι αποκλείεται!!! Ε μια στις 1000 μπορεί! Παθαίνω εγκεφαλικά κ του λέω ςχω πάρει αντιβίωση κ έχω βγάλει κ ακτινογραφία! Κ πιστεύω οτι είμαι γιατι ςρχονται στο μυαλό μου στμπτώματα που τα ειχα δικαιολογήσει αλλιώς. Ήμουν 7 εβδομάδων! Τεράστια χωριακή αλλα κ άγχος μεχρι να είναι υγιες το μωρό.ευτυχώς όλα καλά.ήταν θαύμα. Όλοι μου λένε οτι έγινε επειδή δεν το σκεφτόμουν...Συμπέρασμα δεν αποκλείεται να μεινεις.Η περίοδος μου ήταν χάλια.είναι ακόμα βέβαια κ τα θαύματα γίνονται μόνο μια φορά όπως κατάλαβες

Αγαπη μου πόση δύναμη μου δωσες τώρα με όλο αυτό το θαύμα που εγινε σε σένα γιατί εγώ έχω άνχος για τον μεγάλο κύκλο που κάνω για τίποτα άλλο…. Να σε έχει ο θεός καλά να χαίρεσαι το παιδάκι σου και σύντομα να σου στείλει ένα ακόμα μωράκι !!!""

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...