Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

On 11/5/2017 at 1:06 ΜΜ, Angie trg είπε:

5 εβδομαδων κ 2 ημερων. 2,7 χιλιοστα ειναι!! :-P

Αγαπη μου σου εύχομαι μία τέλεια εγκυμοσύνης ένα γερό μωρακι κάι να είσαι και εσύ καλά ❤

Καλημέρα κοριτσάκια μου… .εγω έχω ξυπνήσει χαλια μπούκωμα…… λοιπον αν  ο πόνος που είχα την τρίτη ήταν ουρηξιας τότε έκανα 31 μέρα του κύκλου και θα φτάσω πάλι 46 μέρες για να Ααδιαφετισω… έχω πολύ στεναχωρηθεί με την τόση ανωμαλία στην περίοδο μου… .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Καλημέρα!!!με επισκέφτηκε πρωί πρωί!!τουλάχιστον τα τεστ ωορρηξια μ δείχνουν την αληθεια(δεν έκανα ωορρηξια απλά το χάπι που παίρνω βοηθάει να έχω μικρό κυκλο)..οπότε τώρα θα πάρω τον γιατρό από βδομάδα για να ξεκινήσουμε υπέρυχο!!

@λουπιτα την αναφέρω δεν την αναφέρω τα συμπτώματα τα είδα!!!χα χα...εντάξει είπαμε προσπαθούμε αλλά μετα από τόσο καιρό ξέρω ότι μολις ερθουν τα λευκά υγρα έρχεται!

@caramel_83 βάλε με 11/6 και οταν κάνω τον υπέρυχο το αλλάζουμε

Καλημέρα! Στις πόσες μέρες σου ήρθε; είναι καλό που μίκρυνε ο κύκλος.σημαίνει οτι δουλεύουν τα χαπια κ τους επόμενους μήνες θα κάνεις κ ωορηξία!

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου σου εύχομαι μία τέλεια εγκυμοσύνης ένα γερό μωρακι κάι να είσαι και εσύ καλά ❤

Καλημέρα κοριτσάκια μου… .εγω έχω ξυπνήσει χαλια μπούκωμα…… λοιπον αν  ο πόνος που είχα την τρίτη ήταν ουρηξιας τότε έκανα 31 μέρα του κύκλου και θα φτάσω πάλι 46 μέρες για να Ααδιαφετισω… έχω πολύ στεναχωρηθεί με την τόση ανωμαλία στην περίοδο μου… .

Καλημέρα! Εκτός απ τον ίδιο κύκλο που έχουμε, έχουμε κ το μπούκωμα μαζί! Μη στεναχωριεσαι.δες με το γιατρό σου τι μπορείς να κάνεις με την ωορηξία.θέλει λίγο νωρίτερα για να είναι καλύτερης ποιότητας κ να εχεις πιθανότητες.ρώτησε κ για τα ινοφερτ πριν πάρεις αλλα φαρμακα

Kalimera koritsia popo poles selides diavasa axaxa. Pos iste ? Diavazo ta nea sas. Sigxaritiria stes nees mas egkioules. Kalosorisate nea koritsia sti parea mas. Ego ta idia ime kala ti deutera pame gia B epipedou na pane ola kala na m figi to agxos. I mikri ine zoiroura klotsai poli plaka exi poli paraxeno kai oreo esthima euxone na to zisete oles sintoma. Ti triti ginome 22 eudomado kai mpeno sto ekto. Perase o keros. Sas filo euxome na exete ena omorfo savvatokiriako me poles trelitses. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 52 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Στις πόσες μέρες σου ήρθε; είναι καλό που μίκρυνε ο κύκλος.σημαίνει οτι δουλεύουν τα χαπια κ τους επόμενους μήνες θα κάνεις κ ωορηξία!

Καλημέρα! Εκτός απ τον ίδιο κύκλο που έχουμε, έχουμε κ το μπούκωμα μαζί! Μη στεναχωριεσαι.δες με το γιατρό σου τι μπορείς να κάνεις με την ωορηξία.θέλει λίγο νωρίτερα για να είναι καλύτερης ποιότητας κ να εχεις πιθανότητες.ρώτησε κ για τα ινοφερτ πριν πάρεις αλλα φαρμακα

Την τέταρτη έχω ραντεβού να μιλησουμε…. Αλλά ρε γαμώτο έχω πολύ πόνο στο στήθος τσούζουν οι ρόγες μου και έχω βγάλει σπυριά στο πρόσωπο εμφανές ένα κάι τα άλλα πάνε να βγουν κάι στην μύτη δύο κουλό πολύ… 

πρίν από 21 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Kalimera koritsia popo poles selides diavasa axaxa. Pos iste ? Diavazo ta nea sas. Sigxaritiria stes nees mas egkioules. Kalosorisate nea koritsia sti parea mas. Ego ta idia ime kala ti deutera pame gia B epipedou na pane ola kala na m figi to agxos. I mikri ine zoiroura klotsai poli plaka exi poli paraxeno kai oreo esthima euxone na to zisete oles sintoma. Ti triti ginome 22 eudomado kai mpeno sto ekto. Perase o keros. Sas filo euxome na exete ena omorfo savvatokiriako me poles trelitses. 

Καλημερα @Garifalia1 πολυ ωραια νεα μας φερνεις! Σε ευχαριστουμε για τις ευχες σου! Καλα να περασετε! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Την τέταρτη έχω ραντεβού να μιλησουμε…. Αλλά ρε γαμώτο έχω πολύ πόνο στο στήθος τσούζουν οι ρόγες μου και έχω βγάλει σπυριά στο πρόσωπο εμφανές ένα κάι τα άλλα πάνε να βγουν κάι στην μύτη δύο κουλό πολύ… 

Κοίτα πια έχω καταλάβει οτι με τις ορμόνες μας που έχουν τρελαθεί τίποτα δεν είναι κουλό.άσε που αμα ξεφύγω κ φαω κανά γλυκάκι παραπάνω γεμίζω σπυριά.τώρα που το είπες με το στήθος έχω μια απορία εδώ κ κάτι μέρες.μετά την ωορηξία πρήζεται πάντα το στήθος; γιατί πρόσεξα σε κύκλους που δεν έκανα ωορηξία δεν είχε πρηστεί

πρίν από 42 λεπτά , Garifalia1 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!  Έτσι να μας λες τα νεάκια σου να χαιρόμαστε.μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι!σε ευχαριστούμε για τις καλύτερες ευχές σου!

• Μου αρέσει 2

Καλημερα παρεουλα μου τι κανετε? εγω πολυ δουλεια, επαφες σχεδον καθολου βεβαια ειμαστε αρχη ακομα αλλα οκ ;) 

δεν περιμενω ετσι κ αλλιως τιποτα μεχρι να παω ενδοκρινολογο

@Μαρθα Κ βρε λες να εισαι εγκυουλα???

@elenakii22 σε αλλαζω κοριτσι μου ;) 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. gianna81 14/3/2017!!!

3. maria dimitris 23/3/2017!!!

4. Olivia3 12/4/2017!!!

5. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

6. aggeliki_l 29/4/2017!!!

7. stalitsa82 30/4/2017!!!

8. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

9. Vila 16/5/2017!!!

10. giota@ 17/5/2017!!!

11. λουπιτα 23/5/2017!!!

12. caramel_83  1/6/2017!!!

13. KarMar84 10-11/6/2017!!!

14. elenaki22 11/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

@andrianni στις 29 μερες μου ηρθε!ειναι καλο που μικρυνε ο κυκλος μου, ομως τα χαπια που παιρνω δεν με βοηθανε στην ωορρηξια..θα ξεκινησω υπέρηχο και μπορει ο γιατρος να μου αλλαξει χαπια!

@Garifalia1 πολυ ωραια νεα!!!!συγχαρητηρια!!!περναει ο καιρος πολυ γρηγορα!

@caramel_83 ευχαριστωω!!κανενα νεο απο τον ενδοκρινολογο???πηρε εγκριση η οχι ακομα?

@Μαρθα Κ περαστικα!!και εμενα οι κυκλοι μου χαλια ηταν..τα χαπια με βοηθησαν!τωρα θα δουμε γτ το σημαντικο δεν ειναι μονο  να εχω μικρο κυκλο αλλα να κανω κ ωορρηξια!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni στις 29 μερες μου ηρθε!ειναι καλο που μικρυνε ο κυκλος μου, ομως τα χαπια που παιρνω δεν με βοηθανε στην ωορρηξια..θα ξεκινησω υπέρηχο και μπορει ο γιατρος να μου αλλαξει χαπια!

@Garifalia1 πολυ ωραια νεα!!!!συγχαρητηρια!!!περναει ο καιρος πολυ γρηγορα!

@caramel_83 ευχαριστωω!!κανενα νεο απο τον ενδοκρινολογο???πηρε εγκριση η οχι ακομα?

@Μαρθα Κ περαστικα!!και εμενα οι κυκλοι μου χαλια ηταν..τα χαπια με βοηθησαν!τωρα θα δουμε γτ το σημαντικο δεν ειναι μονο  να εχω μικρο κυκλο αλλα να κανω κ ωορρηξια!

Μα ένα μήνα τα παίρνεις κ εφτιαξε ο κύκλος! Κανονικά θέλουν 3 μήνες για να φτιάξει κ η ωορηξία.πιστεύω οτι αυτό το μήνα θα κάνεις κ ωορηξία.θα πας στο γιατρό ή θα κάνεις τεστακια κ αυτό το μήνα;

@andrianni επειδη ειναι δυο συνεχομενοι που δεν κανω λεω να παω στο γιατρο αυτο το μηνα...τωρα σχετικα με το στηθος που ρωτησες εμενα μια πρηζεται μια οχι..αυτον τον κυκλο μου πρηστηκε αρκετα...οποτε κανεις δεν κανεις ωορρηξια μπορει να πρηστει μπορει κ οχι!

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni επειδη ειναι δυο συνεχομενοι που δεν κανω λεω να παω στο γιατρο αυτο το μηνα...τωρα σχετικα με το στηθος που ρωτησες εμενα μια πρηζεται μια οχι..αυτον τον κυκλο μου πρηστηκε αρκετα...οποτε κανεις δεν κανεις ωορρηξια μπορει να πρηστει μπορει κ οχι!

Πήγαινε στο γιατρό ενώ συνεχίζεις με τα χάπια για να το εξακριβώσεις! Είμαι σίγουρη οτι θα κάνεις ωορηξια!!!

@andrianni αφου βγηκαν του ανδρα μου οι εξετασεις καλα παμε πιο χαλαρα τωρα..γτ αλλιως επρεπε να δουμε πως θα κινηθουμε..το μονο που ευχομαι ειναι να μην εχουν κανει λαθος στο μικροβιολογικο και χαιρομαστε αδικα! 

• Μου αρέσει 1

Καλά είπαμε...σιγά μην έκαναν λάθος! Μη φαντάζεσαι τέτοια.απλά να σε δει ο γιατρός να δεις οτι κάνεις ωορηξία για να σου φυγει κ αυτο.πιστεύω οτι σιγουρα σε βοηθουν τα χαπια αφου εφτιαξε αμέσως ο κύκλος.εμένα που πήγε γύρω στις 40 με τα χάπια κ έκανα ωορηξία.εσυ με μικρότερο κύκλο στάνταρ θα κάνεις κ καλή μάλιστα .στους επόμενους κύκλους εχετε πολλές πιθανότητες! Μακάρι!!!

• Μου αρέσει 1

@andrianni η αλήθεια είναι ότι εχω πολύ καιρό να δω μικρό μήνα!ευτυχώς που με έπιασαν αμέσως!Αντε μακάρι να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα!κ εσύ πολυκυστικες ε?συνεχίζεις τα χάπια?

7 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Καλημέρα!!!με επισκέφτηκε πρωί πρωί!!τουλάχιστον τα τεστ ωορρηξια μ δείχνουν την αληθεια(δεν έκανα ωορρηξια απλά το χάπι που παίρνω βοηθάει να έχω μικρό κυκλο)..οπότε τώρα θα πάρω τον γιατρό από βδομάδα για να ξεκινήσουμε υπέρυχο!!

@λουπιτα την αναφέρω δεν την αναφέρω τα συμπτώματα τα είδα!!!χα χα...εντάξει είπαμε προσπαθούμε αλλά μετα από τόσο καιρό ξέρω ότι μολις ερθουν τα λευκά υγρα έρχεται!

@caramel_83 βάλε με 11/6 και οταν κάνω τον υπέρυχο το αλλάζουμε

Άντε κ μπεις σε μια σειρά με τον υπέρηχο και να πανε ολα καλά.καινούριος κύκλος καινούριες πιθανότητες.!!!!

Κορίτσια μου έχει καμία κανει το τεστ εγκυμοσυνης της home test νωρίς και της βγήκε έστω αχνο θετικο?Αυτός από την εταιρία μου είπε να το κανω 10 μερες μετα την οωρηξια! Έχει κάνει καμία άλλη τόσο νωρίς?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...