Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Angie trg με το καλο να το υποδεχτεις το αγορακι σου!!! Αντε και θα σας κανει το ποδαρικο για το 2018! 

απολαυσε το οσο πιο πολυ μπορεις ολο αυτο που ζεις! ολες το περιμένουμε πως και πως! 

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια!! Λοιπόν, θέλω τη βοήθειά σας! Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Με τον αρραβωνιαστικό μου δεν προσπαθούμε για μπεμπέ, αλλά αν έρθει θα μας κάνει πολύ χαρούμενους.. επομένως είμαστε με τη γνωστή μεθοδο του τραβηγματος:-D . Τελευταία περίοδος ήταν στις 12/4 και περίμενα στις 10/5. Σήμερα (12/5) δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Προχθες είδα λίγες σταγονιτσες αιμα ισα με το κεφαλακι της καρφίτσας και σήμερα τα ίδια. Επίσης έχω πααααραα πολλα υγρα τις τελευταιες μερες που δε το συνηθιζω πριν την περιοδο.Τι λέτε εσείς;

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;έχω πολύ καιρό να μπω γιατί μας έτυχε ένα θέμα με την πεθερά μου και είμαστε στο νοσοκομείο όλες αυτές τις μέρες...είχαμε κανένα καλό νέο από καμιά τσουπρα που έλεγε και η γιαγιάκα μου;

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Wannabemommy 27 είπε:

Κοριτσια μου ομορφα τι κανετε?στγνωμη χαθηκα εντελως...εμπλεξα με τη δουλεια και δεν προλαβαινα ουτε να κοιμηθω..πως εισαστε?ειχαμε καμμια εγκυουλα?οι προσπαθειες πως πανε?εφω αδιαθετισα για πρωτη φορα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο στις 29 ημερες...δεν μπορω να το πιστεψω...με κοροιδευει κανονικα η συχαμενη...

Αχχχχ εγω κανω αντιστροφη μέτρηση σε 3 μερες περιμένω...και ξεκινησαν κ απο χθες αυτα τα γνωστα χαμηλα πονακια περιοδου.. σνιφ αποθαρρυνομαι κοριτσια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Ani ani είπε:

Αχχχχ εγω κανω αντιστροφη μέτρηση σε 3 μερες περιμένω...και ξεκινησαν κ απο χθες αυτα τα γνωστα χαμηλα πονακια περιοδου.. σνιφ αποθαρρυνομαι κοριτσια!

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε :wink:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, aggeliki_l είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε;έχω πολύ καιρό να μπω γιατί μας έτυχε ένα θέμα με την πεθερά μου και είμαστε στο νοσοκομείο όλες αυτές τις μέρες...είχαμε κανένα καλό νέο από καμιά τσουπρα που έλεγε και η γιαγιάκα μου;

Καλημέρα! Α! Γι αυτό χάθηκες.έχουμε ένα καλό που χαρήκαμε γιατι ξεκίνησαν τα θετικά τέστ από την @Angie trg!  Επιτέλους κ ελπίζουμε να έχουμε συνέχεια!

3 ώρες πρίν, μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Λοιπόν, θέλω τη βοήθειά σας! Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Με τον αρραβωνιαστικό μου δεν προσπαθούμε για μπεμπέ, αλλά αν έρθει θα μας κάνει πολύ χαρούμενους.. επομένως είμαστε με τη γνωστή μεθοδο του τραβηγματος:-D . Τελευταία περίοδος ήταν στις 12/4 και περίμενα στις 10/5. Σήμερα (12/5) δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Προχθες είδα λίγες σταγονιτσες αιμα ισα με το κεφαλακι της καρφίτσας και σήμερα τα ίδια. Επίσης έχω πααααραα πολλα υγρα τις τελευταιες μερες που δε το συνηθιζω πριν την περιοδο.Τι λέτε εσείς;

Αφου έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις τεστ ή χοριακή.ή είσαι ή είναι ανωμαλία του κύκλου! Τα συμπτωματα αυτά είναι κ για τα δύο...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα! Α! Γι αυτό χάθηκες.έχουμε ένα καλό που χαρήκαμε γιατι ξεκίνησαν τα θετικά τέστ από την @Angie trg!  Επιτέλους κ ελπίζουμε να έχουμε συνέχεια!

Αφου έχεις καθυστέρηση μπορείς να κάνεις τεστ ή χοριακή.ή είσαι ή είναι ανωμαλία του κύκλου! Τα συμπτωματα αυτά είναι κ για τα δύο...

Το ξέρω, γι' αυτό κρατάω μικρό καλαθι... :?

καλησπερα σε ολες!!!κανενα νεο δε βλεπω ακομα!!εμενα η γλυκουλα ξεκινησε τα συμπτωματα (λευκα υγρα,πονακια),οποτε ειναι καθόδον!!πιστευω μεχρι την δευτερα θα εχει ερθει!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

5 ώρες πρίν, Kalfeli είπε:

Γεια σας και από μένα! Κι εμείς αυτό το μήνα κάναμε προσπάθειες και περιμένω 25/5. Βέβαια μετά από ένα εξωμήτριο υπάρχει ένα επιπλέον άγχος.

Μακαρι να τα καταφερατε!!! 

Διαφημίσεις

Δεν θα μας παρει απο κατω....αντε αντε πολυ πεσαμε...μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρακι που θα εχει αλλαξει εντελως η διαθεση μας θα εχουμε ολες σπορακι στην κοιλιτσα...πρεπει να τους ξεζουμισουμε...αντρες ειναι...δεν παθαινουν τιποτα...

• Μου αρέσει 2

εγω κοριτσια οταν σταματησα να δουλευω ηταν λες και μου εκοψες τα ποδια.ειμαι απο τις τυχερες που μου αρεσει πολυ η δουλεια μου αλλα οταν εμεινα εγκυος σταματησα.ειμαι δασκαλα latin και zumba instructor. μετα που γεννησα επεστρεψα .το καλο ειναι οτι ειναι ωριαια τα μαθηματα μου και ετσι δεν ελειπα πολυ απο τον μικρο.τωρα οπως ξερετε προσπαθουμε για δευτερο !μακαρι να ερθει λοιπον!!!!

3 ώρες πρίν, Wannabemommy 27 είπε:

Δεν θα μας παρει απο κατω....αντε αντε πολυ πεσαμε...μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρακι που θα εχει αλλαξει εντελως η διαθεση μας θα εχουμε ολες σπορακι στην κοιλιτσα...πρεπει να τους ξεζουμισουμε...αντρες ειναι...δεν παθαινουν τιποτα...

εγω τον ξεζουμισα κοριτσι.οπως ειπες δεν παθαινουν τιποτα.αλλο που δεν θελουν και αυτοι .το περιεργο ειναι οτι αυτον τον μηνα κατα περιεργο λογο με βλεπω πιο ομορφη και πιο λαμπερη.εγω.....που ξυπναω με βλεπω και λεω....πως εισαι ετσι μαρηηηη!!!χαχαχα λες λες?????

4 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Μακαρι να τα καταφερατε!!! 

μακαρι αγαπη μου και εγω περιμενω στις 20!αντε κανενα σπορακι μεσα στον μαη!!!!

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλησπερα σε ολες!!!κανενα νεο δε βλεπω ακομα!!εμενα η γλυκουλα ξεκινησε τα συμπτωματα (λευκα υγρα,πονακια),οποτε ειναι καθόδον!!πιστευω μεχρι την δευτερα θα εχει ερθει!

να μην ερθει μωρε αντε πια!!!!χαχαχαχ θυμασαι που της μιλουσα πριν εναν μηνα και ηρθε?μην την αναφερεις!χαχαχα

14 ώρες πρίν, μπουμπού92 είπε:

απορω γιατιβδεν εχεις κανει ακομα ενα τεστακι.εδω εμεις τρεχουμε πριν την καθυστερηση χαχαχχα.εγω λεω να κανω ενα την δευτερα.6 μερες πριν ερθει!για να δουμε.αν και αυτον τον μηνα αισθανομαι αλλιως κοριτσια.δεν ξερω.....εχω προαισθηση να το πω οτι δεν πολυασχοληθηκα να το πω .θα δουμε .ευχομαι σε ολες μας θετικα τεστ!

@Angie trg συγχαρητηρια κοριτσι μου.να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη.να ζεις την καθε μερα ξεχωριστα την εγκυμοσυνη σου και με το καλο το μωρακι σου!!!!στειλε θετικη αυρα και σε εμας εδω τις πολυξεζουμιστρες.μπας και ησυχασουν οι δολιοι αντρες μας!!!χαχαχ

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

απορω γιατιβδεν εχεις κανει ακομα ενα τεστακι.εδω εμεις τρεχουμε πριν την καθυστερηση χαχαχχα.εγω λεω να κανω ενα την δευτερα.6 μερες πριν ερθει!για να δουμε.αν και αυτον τον μηνα αισθανομαι αλλιως κοριτσια.δεν ξερω.....εχω προαισθηση να το πω οτι δεν πολυασχοληθηκα να το πω .θα δουμε .ευχομαι σε ολες μας θετικα τεστ!

Καλημέρα!! ευχομαι να εχεις ενα θετικοτατο ναι!!!! Εγω σημερα νομιζω πως θα αδιαθετησω.... ετσι αισθανομαι ...:-(

10 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Με μπέρδεψες.τι εννοείς;:shock:

Ότι μπορει να μην ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης αλλα περιοδου!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!!!με επισκέφτηκε πρωί πρωί!!τουλάχιστον τα τεστ ωορρηξια μ δείχνουν την αληθεια(δεν έκανα ωορρηξια απλά το χάπι που παίρνω βοηθάει να έχω μικρό κυκλο)..οπότε τώρα θα πάρω τον γιατρό από βδομάδα για να ξεκινήσουμε υπέρυχο!!

@λουπιτα την αναφέρω δεν την αναφέρω τα συμπτώματα τα είδα!!!χα χα...εντάξει είπαμε προσπαθούμε αλλά μετα από τόσο καιρό ξέρω ότι μολις ερθουν τα λευκά υγρα έρχεται!

@caramel_83 βάλε με 11/6 και οταν κάνω τον υπέρυχο το αλλάζουμε

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...