Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ada32 είπε:

καταλαβα, οποτε σημερα η αυριο κανονικα θ ασου ερχοταν ... αρα εισαι σε αναμονη ! μακαρι να μν σου ερθειιιι!!!

μακαρι σε ευχαριστω ναι σε αναμονη αν δεν ειιχα κανει τα αναθεματισμενα τεστ που με μπερδεψαν παρα πολυ θα ημουν σιγουρη τωρα καθομαι σε αναμενα καρβουνα χχαχαχχαα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Όταν το είχα είχα και συμπτώματα φαγούρα υγρά περίεργα και τέτοια όταν είχα ξανακάνει και είχαν περάσει τα συμπτώματα δεν έδειξε κάτι λογικα ηταν ανενεργό γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχει.παλια δούλευα σε ζαχαροπλαστείο και έτρωγα γλυκάκια αρκετά τωρα πιο πολύ είμαι του αλμυρού παρολαυτα θα κάνω την καλλιέργεια ποτέ δεν ξερεις.ευχαριστωωωω

Κοριτσια , εγω εμφανιζω παντα μετα το καλοκαιρι , τελη Αυγουστου με Σεπτεμβριο. κ παντα παιρνω υποθετα η αντιβιωση για 3 μερες .. αλλα οι μυκητες δεν ειναι προβλημα  στην συλληψη αν δεν εχεις πολλα υγρα . .. μου το ειχε πει ο γυναικολογος .

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Κοριτσια , εγω εμφανιζω παντα μετα το καλοκαιρι , τελη Αυγουστου με Σεπτεμβριο. κ παντα παιρνω υποθετα η αντιβιωση για 3 μερες .. αλλα οι μυκητες δεν ειναι προβλημα  στην συλληψη αν δεν εχεις πολλα υγρα . .. μου το ειχε πει ο γυναικολογος  και τρωω πολλααααα γλυκα καθε μεραααααα

hBuvp3.png    n8xOp2.png

39 minutes ago, ada32 said:

καλα σου εδωσε χαπι με 300 χοριακη ?????   με 300 δεν βλεπεις σακο ουτως η αλλος .. πανω απο 1500 βλεπεις . κ εγω παρομοια περιπτωση με σενα ειχα  αλλα  ο γιατρος μου ειπε να περιμενουμε να ανεβει η χοριακη για να δουμε σακο . ομως δεν ανεβηκε και μετα απο μια βδομαδα απο το θετικο τεστ ειχα αιμοραγια  , που την υπολογισα ως περιοδο!  τωρα ομως δεν ειχες καθυστερηση οποτε μπορει να μην εμεινες εγκυος .. εξετασεις εχεις κανει ? θυρεοηδη ? 

σημερα περιμενεις κανονικα? η παιζει ο κυκλος?

μου ιχε πει οτι επρεπε να διπλασιαζεται και δεν προχωρουσε..ξεχασα εκανα και τριτη και πηγε 150 και μου ειπε οτι ηταν βιοχημικη..εκανα ναι θυροειδη .. δεν εχω.. πιστευω οτι μετα το χαπακι εγιναν ολα ανω κατω!

35 minutes ago, Nati85 said:

@ellilaw πες μας λίγο για αυτό με το χάπι περίεργο μου φαίνεται και εμενα τόσο γρήγορα χάπι

η πρωτη χωριακη ηταν 200.. στην 4η εβδομαδα .. μετα πηγε 300 και συην 5η εβδομαδα επεσε στα 150 περιπου.. και δεν εβλεπε τιποτα ουτε σακο ουτε τιποτα και μου ειπε ηταν βιοχημικη.. παλλινδρομη κυηση βασικα .. 

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

Κοριτσια , εγω εμφανιζω παντα μετα το καλοκαιρι , τελη Αυγουστου με Σεπτεμβριο. κ παντα παιρνω υποθετα η αντιβιωση για 3 μερες .. αλλα οι μυκητες δεν ειναι προβλημα  στην συλληψη αν δεν εχεις πολλα υγρα . .. μου το ειχε πει ο γυναικολογος .

Ίσως από τα μπάνια και την ζέστη το παθαίνεις!Εγω το έπαθα όταν ήμουν εγκυος.μονο υποθετα μπόρεσα και έβαλα αλλά ενταξει ήμουν μετά.λιγες μέρες πριν γεννήσω είχα κάνει και καλλιέργεια Και δεν είχα. Και άλλη μια φορά πριν κανένα χρόνο εκανα καλλιέργεια πάλι τίποτα.η αλήθεια είναι αυτό που λέει και η andrianni με τα γλυκά και την κακή διατροφή ξυπνάει αυτό τον μύκητα.χαλαει και το ph και είναι πρόβλημα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , ellilaw είπε:

μου ιχε πει οτι επρεπε να διπλασιαζεται και δεν προχωρουσε..ξεχασα εκανα και τριτη και πηγε 150 και μου ειπε οτι ηταν βιοχημικη..εκανα ναι θυροειδη .. δεν εχω.. πιστευω οτι μετα το χαπακι εγιναν ολα ανω κατω!

η πρωτη χωριακη ηταν 200.. στην 4η εβδομαδα .. μετα πηγε 300 και συην 5η εβδομαδα επεσε στα 150 περιπου.. και δεν εβλεπε τιποτα ουτε σακο ουτε τιποτα και μου ειπε ηταν βιοχημικη.. παλλινδρομη κυηση βασικα .. 

δεν θα επρεπε να σου δωσει χαπι με τοσο μικρη χοριακη .. απλα σε καποιες μερες θα σου ερχοταν περιοδος γτ ηδη επεφτε η χοριακη .. αλλα δεν πειραζει..

σου αλλαξε πολυ ο κυκλος σου μετα το χαπι ? 

Just now, Nati85 είπε:

Ίσως από τα μπάνια και την ζέστη το παθαίνεις!Εγω το έπαθα όταν ήμουν εγκυος.μονο υποθετα μπόρεσα και έβαλα αλλά ενταξει ήμουν μετά.λιγες μέρες πριν γεννήσω είχα κάνει και καλλιέργεια Και δεν είχα. Και άλλη μια φορά πριν κανένα χρόνο εκανα καλλιέργεια πάλι τίποτα.η αλήθεια είναι αυτό που λέει και η andrianni με τα γλυκά και την κακή διατροφή ξυπνάει αυτό τον μύκητα.χαλαει και το ph και είναι πρόβλημα.

ναι το ξερω ! εγω δυστυχως τρωω πολλα αλλα δεν μπορω να τα κοψω! προτιμω να φαω παστες παρα φαγητο :P  κ ειμαι κανονικα στα κιλα μου ! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ellilaw είπε:

Α έπεσε από μόνη της κατάλαβα.μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι παντως το ότι έμεινες εγκυος είναι πολύ θετικό και θα ξαναμεινεις σίγουρα!!

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

δεν θα επρεπε να σου δωσει χαπι με τοσο μικρη χοριακη .. απλα σε καποιες μερες θα σου ερχοταν περιοδος γτ ηδη επεφτε η χοριακη .. αλλα δεν πειραζει..

σου αλλαξε πολυ ο κυκλος σου μετα το χαπι ? 

ναι το ξερω ! εγω δυστυχως τρωω πολλα αλλα δεν μπορω να τα κοψω! προτιμω να φαω παστες παρα φαγητο :P  κ ειμαι κανονικα στα κιλα μου ! 

Έχω παρατηρήσει πως όσοι είναι κανονικοί στα κιλά τους τα σκίζουν τα γλυκακια τους εμεις οι πιο τροφαντοι είμαστε του φαγητού!!!μπορει να ναι και ιδέα μου έτσι από τους γνωστούς μου το έχω βγάλει το συμπέρασμα!! Ο κουμπάρος μου πολύ αδύνατος δώστου μια τούρτα για βραδινό και θα την φάει ολη αν είναι για φαγητό θα πιεστεί πολύ!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , ellilaw είπε:

κοριτσι μου επεφτε η χοριακη μονη της κ σου εδωσε χαπιιι???? κ εμενα η χοριακη εφτασε 300 κ την αφησαμε να πεσει μονη της δηλαδη εκανα χοριακες για 10 μερες μεχρι που μηδενιστηκε χαπι δινουν μονο αν μενει η χοριακη σταθερη μεσα σε ενα διαστημα μιας εβδομαδας. τι χαπι ηταν θυμασαι? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Α έπεσε από μόνη της κατάλαβα.μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι παντως το ότι έμεινες εγκυος είναι πολύ θετικό και θα ξαναμεινεις σίγουρα!!

Έχω παρατηρήσει πως όσοι είναι κανονικοί στα κιλά τους τα σκίζουν τα γλυκακια τους εμεις οι πιο τροφαντοι είμαστε του φαγητού!!!μπορει να ναι και ιδέα μου έτσι από τους γνωστούς μου το έχω βγάλει το συμπέρασμα!! Ο κουμπάρος μου πολύ αδύνατος δώστου μια τούρτα για βραδινό και θα την φάει ολη αν είναι για φαγητό θα πιεστεί πολύ!!

κ εγω ετσι ειμαι !!!!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

κ εγω ετσι ειμαι !!!!! 

Αυτά είναι!!εγω όσο ένα ωραίο φαγητό η ένα πιτόγυρο δεν το βάζω το γλυκο!και με λίγη σοκολάτα ευχαριστημένη είμαι!! Γι αυτό σκέφτομαι καντίνες!:-D

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

καλησπερα κοριτσια!!! μολισ εφτιαξα καφεδακι και ειστε μπροστα 10 σελιδες....

@Ungry girl ακομη να σου ερθει τελικα???? 

@caramel_83 εσυ πως πας?? ξεκινησαν τα συμοτωματακια σου???

οι υπολοιπες που περιμενουμε πως πατε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια!!! μολισ εφτιαξα καφεδακι και ειστε μπροστα 10 σελιδες....

@Ungry girl ακομη να σου ερθει τελικα???? 

@caramel_83 εσυ πως πας?? ξεκινησαν τα συμοτωματακια σου???

οι υπολοιπες που περιμενουμε πως πατε?

Χαχαχα αφού έφτιαξες καφε θα τις εξετάσεις τις σελίδες..οχι ακομα δεν εχω τίποτα!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχαχα αφού έφτιαξες καφε θα τις εξετάσεις τις σελίδες..οχι ακομα δεν εχω τίποτα!

τελεια!!!! μακαρι να μη σου ερθει!!!!!!!!!!!! σκευτεσαι να περιμενεις η θα κανεις κανενα τεστακι??? 

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

τελεια!!!! μακαρι να μη σου ερθει!!!!!!!!!!!! σκευτεσαι να περιμενεις η θα κανεις κανενα τεστακι??? 

Μακαρι...α δεν διαβασες τα νεα μου ακομα?? Δεν έφτασες ακομα εκει μάλλον! Έκανα αλλα τπτ

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μακαρι...α δεν διαβασες τα νεα μου ακομα?? Δεν έφτασες ακομα εκει μάλλον! Έκανα αλλα τπτ

οχι δεν εφτασα εκει... εκανες και ηταν αρνητικο???  και σε ποια μερα ειπαμε οτι εισαι??? τι τεστ εκανες? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...