Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Ξεκίνησε λίγο το πρηξιματακι στην κοιλια,βέβαια έφαγα και δύο πίστα μπριαμ!χιχι! Βέβαια αυτή την στιγμή μου έχει κάνει αναγουλα γιατί ηρθαμε και δεν πρόλαβα να χωνεψω! 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

On Tuesday, May 09, 2017 at 4:43 ΜΜ, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυθυμάμαι :oops: ... Αλλά νομίζω πως ναι... @Angie trg όσον αφορά τα συμπτωματα νομίζω ότι ξέχασα κάτι και θέλω να μου πεις αν το έχεις και εσύ. Ενιωθα έναν πόνο στον αφαλό σαν έντονο τσιμπημα ή κάτι τέτοιο.. Σου έχει τύχει;; με άλλες έγκυες που μίλησα το είχαν..

@leta87 μου με το καλόόόό!!! Να σε ρωτήσω κάτι που συζητούσα με μια φίλη μου... Εσύ από όταν άρχισες να νιώθεις τις κινήσεις του μωρού σου τις ένιωθες κάθε μέρα το ίδιο;; ή μήπως υπήρχαν μέρες που το ένιωθες λιγότερο ή καθόλου, άλλες περισσότερο κλπ;;; 

Απευθύνθηκα στη λέτα γιατί το έχει πιο πρόσφατο σε σχέση με τις υπόλοιπες αλλά όσες από εσάς θυμάστε πείτε τη γνώμη σας

Γειά σου Χρύσα. Το μωρο άρχισα να το αντιλαμβάνομαι από την 16η εβδομάδα και ναι το παιδί το αισθάνεσαι κάθε μέρα από εκεί και έπειτα άλλες μπορεί μετά την 20η να το αισθανθουν αλλά ναι δεν είναι κάθε μέρα το ίδιο άλλες μέρες περισσότερο και άλλες λιγότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι να το αισθάνεσαι κάθε μέρα. 

4 ώρες πρίν, Angie trg είπε:

Καλημερα!!!! @caramel_83 κ βεβαια θα σας πω!! Αν κ ακομα πιστευω οτι τρελαθηκαν οι ορμονες μου κ ανεβαζω χοριακη! Δεν το πολυπιστευω!!! :-P@sonia@ ευχαριστω Σονια μουυυ!!! Ευχαριστω πολυυ!!! :-* αντε παμε στην επομενη που θ αλλαξει θεση στο πινακακι!!

Μη δινεις σημασια...αν δεν ερθει η μερα καθυστερησης...εμενα το στηθος μου γινοταν τουμπανο κ οταν εμεινα εγκυος πονουσε λιγο αλλα ηταν μαλακο. Τελικα τα κοριτσια ειχαν δικιο. Δεν υπαρχουν συγκεκριμενα συμπτωματα.

4 ώρες πρίν, Angie trg είπε:

Καλημερα!!!! @caramel_83 κ βεβαια θα σας πω!! Αν κ ακομα πιστευω οτι τρελαθηκαν οι ορμονες μου κ ανεβαζω χοριακη! Δεν το πολυπιστευω!!! :-P@sonia@ ευχαριστω Σονια μουυυ!!! Ευχαριστω πολυυ!!! :-* αντε παμε στην επομενη που θ αλλαξει θεση στο πινακακι!!

Μη δινεις σημασια...αν δεν ερθει η μερα καθυστερησης...εμενα το στηθος μου γινοταν τουμπανο κ οταν εμεινα εγκυος πονουσε λιγο αλλα ηταν μαλακο. Τελικα τα κοριτσια ειχαν δικιο. Δεν υπαρχουν συγκεκριμενα συμπτωματα.

Σας ευχαριστω κοριτσια για την απαντηση σας! Μου δινετε κουραγιο! Ειναι ολο αυτο που σαν γυναικες ψαχνουμε για αυτα τα συμπτωματα μηπως και βγαλουμε ακρη! Μεχρι τοτε κανω αντιστροφη μετρηση, θα σας ενημερωνω και θα σας καμαρωνω μανουλες και μη 

4 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ κορίτσια είμαι αγκαλιά με τα βιβλία..... Κοντοζυγώνει η εξεταστική.... Αλλά όταν το μάθημα το δίνεις για 5η φορά, όπως και να το κάνουμε, δε σε εμπνέει να το διαβάσεις πάλι....

@Ani ani να σε  καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου (μη φανώ αγενής :-P )!!!! ελπίζω σύντομα να έχουμε ευχάριστα και από εσένα

@Angie trg μην αγχώνεσαι φίλη μου όλα καλά θα πάνε!!!! Περιμένουμε νεότερα :wink:

@caramel_83 δεν έχω πολυκαταλάβει αυτό το πινακακι τι είναι;; :?

Γεια σου και εσενα @ΧρυσαΜ. Ελπιζω να πιασουν οι ευχες σου!  Αν κανω καμια πατατα στο blog λογω νεας να μου το πειτε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Angie trg είπε:

Καλημερα κοριτσια! Λοιπον ΠΗΤ 9/1/18... κ ολα μια χαρα!!! Καρδουλα σε 2 βδομαδες!!!

συγχαρητήρια!!Αιγοκερακι του 2018!!!τέλεια!!με το καλό να το ακούσεις!!πόσο είσαι τώρα?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Angie trg είπε:

Καλημερα κοριτσια! Λοιπον ΠΗΤ 9/1/18... κ ολα μια χαρα!!! Καρδουλα σε 2 βδομαδες!!!

πολλά συγχαρητήρια και με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!! θα περιμένουμε τα νέα σου σε 2 εβδομάδες πάλι..........:-P κατά τα άλλα είσαι καλά;;;;;;; έχεις συμπτώματα;;;;;;;;

Γεια σας κορίτσια..... τι μου κάνετε;;;;;;;

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

8. Melitoula ΠΗΤ  23/11/2017!!!

9. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. gianna81 14/3/2017!!!

3. maria dimitris 23/3/2017!!!

4. Olivia3 12/4/2017!!!

5. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

6. aggeliki_l 29/4/2017!!!

7. stalitsa82 30/4/2017!!!

8. Μαρθα Κ 8/5/2017!!!

9. elenaki22 13/5/2017!!!

10. Vila 16/5/2017!!!

11. giota@ 17/5/2017!!!

12. λουπιτα 23/5/2017!!!

13. caramel_83  1/6/2017!!!

14. KarMar84 10-11/6/2017!!!

15. Wannabemommy....

16. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Γεια σας κοριτσακια μου,

με το καλο @Angie trg 2 εβδομαδες υπομονη να ακουσεις και καρδουλα:wub:

@Μαρθα Κ τι εγινε τελικα?ειχαμε καποιο νεο?

• Μου αρέσει 1

@Angie trg από τα πρώτα μωράκια του 18 πρώτα ο Θεός!! Σου στέλνω τις ευχές μου για να πάνε όλα τέλεια και να είστε όλοι καλά..

Με τους πόνους τις μέσης που είχες πώς τα πας;; σου έδωσε καμιά συμβουλή ο γιατρος;; από άλλα συμπτώματα, όλα κομπλέ;;

Από χάπια, βιταμίνες κλπ σου έχει δώσει τίποτα;;;

@Alekagala εσύ πώς πας;;;

• Μου αρέσει 1

Μίλησα με τον γιατρό μου σήμερα μου είπε ότι. Λογικά ο πόνος ήταν από ανώμαλη ουριξια δηλαδη. Όταν άντρας μου μπήκε μέσα μου έσπασε το αυγό γιαυτό πονούσα…. Την τέταρτη έχω ραντεβού για υπέρηχο κάι να μηλισουμε για όλα που με απασχολούν και τους μεγάλους κύκλους @caramel_83

5 ώρες πρίν, Angie trg είπε:

5 εβδομαδων κ 2 ημερων. 2,7 χιλιοστα ειναι!! :-P

Αγαπη μου σου εύχομαι μία τέλεια εγκυμοσύνης ένα γερό μωρακι κάι να είσαι και εσύ καλά ❤

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι να σκάσω..έστειλα το κινητό μου για επισκευή και μου λένε δεν το καλύπτει η εγγύηση και ζητούν 250€..λένε ότι η οθόνη ξεκόλλησε από πτώση.εγώ ξέρω ότι η οθόνη σπάει από πτώση όχι ξεκολλάει.δε ξέρω τι να κάνω.

πρίν από 18 λεπτά , elenakii22 είπε:

Κορίτσια είμαι να σκάσω..έστειλα το κινητό μου για επισκευή και μου λένε δεν το καλύπτει η εγγύηση και ζητούν 250€..λένε ότι η οθόνη ξεκόλλησε από πτώση.εγώ ξέρω ότι η οθόνη σπάει από πτώση όχι ξεκολλάει.δε ξέρω τι να κάνω.

@elenakii22 εχω την εντυπωση πως μονο η θραυση οθονης δεν καλυπτεται στην εγγυηση.Αν εχεις τα χαρτια της εγγυησης σου ριξε μια ματια εναλλακτικα μπες στο google στην εταιρια του κινητου σου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Ani ani είπε:

@elenakii22 εχω την εντυπωση πως μονο η θραυση οθονης δεν καλυπτεται στην εγγυηση.Αν εχεις τα χαρτια της εγγυησης σου ριξε μια ματια εναλλακτικα μπες στο google στην εταιρια του κινητου σου.

Μόνο την απόδειξη έχω για εγγύηση.δεν έχω κάποιο χαρτί.

Κοριτσια μου ομορφα τι κανετε?στγνωμη χαθηκα εντελως...εμπλεξα με τη δουλεια και δεν προλαβαινα ουτε να κοιμηθω..πως εισαστε?ειχαμε καμμια εγκυουλα?οι προσπαθειες πως πανε?εφω αδιαθετισα για πρωτη φορα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο στις 29 ημερες...δεν μπορω να το πιστεψω...με κοροιδευει κανονικα η συχαμενη...

• Μου αρέσει 4

Αντζι μου με το καλό να ακούσεις καρδουλα το μαγικό ταξίδι τώρα ξεκινά να το ;απολαύσεις κούκλα μου..

Αλέκα μου με το καλό το αγοράκι σου τα έδειξε όλα την κατάλληλη στιγμη..

Άντε να έρθουν πολλά μωρά το '18 να κολλησετε όλες σιγά σιγά και να φουσκωνεται

Εγώ σήμερα πήγα στο ενδοκρινολογο καλες μου είπε η εξετάσεις θυροειδή αλλά ακόμα να συνεχίσω το τ4 των 88 θα πάρει ακόμα χρονο να επιστρέψω στο 50 που ξεπερνά πριν την εγκυμοσύνη θα περνώ και σταγόνες d3 για ενα χρονο γιατί ήμουν πολύ ποου χαμηλά αλλά κοπλε μου έφυγε και αυτο

• Μου αρέσει 3

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...